Skočit na obsah

Fotka

Historie

• Please log in to reply
30 odpovědí na toto téma

#1 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2008 13:00

Vzhledem k tomu, ze se historii modulu zacala zabyvat jedna dracice a rada by posbirala stripky vzpominek na ruzne osoby, udalosti a mista, zakladame tento topic, urceny ke vzpominkam, historkam, fabulacimi i faktum.

Dracice vzdy za cas vyhlasi tema a pokud zde bude pametnik, ktery by mel k tematu co rict, prosime o vyjadreni (vitany jsou vsechny prispevky, spam vsak bude promptne mazan).

Dik predem
  • 0

#2 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2008 15:06

Myslis sedm kamenu vedeni, diky kterym pozdeji Zorathus "otevrel" Adaven a Sabii?

Ale o jakou "historii" se vlastne jedna? Kronika to neni, odkazy na ICcka pro ctenare take ne, sbirani vedomosti postav tezko. Co je vlastne cilem?
  • 0

#3 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2008 16:28

Porad nechapu co je cilem a po jakem formatu vzpominek patras?

Ja si toho pamatuji mnoho, ale vetsina je napsana zde na foru. Pokud bych mel zahrabat ve vzpominkach po tom, co tu napsano neni, tak to by asi trvalo dlouho, nez bych to vsechno precetl a ozivil, kdyz je to nejvetsi pribeh, co se za me ucasti na Demone odehral. A samozrejme nejlepsi informace budou mit jiste Alwin a Deekin.
(stejne me vzdycky zajimalo, co bylo puvodnim smyslem 7mi kamenu vedeni, kdyby jejich pribeh neprerusil wipe a nebyl pak prizpusoben pro poust)

Zobrazit příspěvek Proroctvi ...
Zobrazit příspěvek Prvni ztracenou nalezen ...
Zobrazit příspěvek Druhy z cernych rukou vydan ...
Zobrazit příspěvek Treti v prsten zasazen ...
Zobrazit příspěvek Ctvrty v hrudi bijici ...

Z pribehu kamenu ...
Zobrazit příspěvek Kelian ...
Zobrazit příspěvek Nelia ...
Zobrazit příspěvek Drakonix ...

Zobrazit příspěvek ... smysl kamenu.

(odkazy nejsou vzdy na konkretni prispevek k danemu tematu, ale ukazuji pouze na tema, kde se o tom pojednava)
  • 0

#4 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2008 11:07

Sestej kamen vlastnil Pan Temnot a planoval ho vyuzit pri ritualu kterej by pretvoril hranicarku Amber v jeho nevestu a jejich syn by pak prinesl zkazu ostrovu. Druidi problem s Amber vyresili, ale kamen zustaval v drzeni Pana temnot do te doby, nez ho slohla hranicarka Nelia, ktera se v doporovodu Sywa a Krolmara (tusim) vydavala za Amber a kamen tak ze sluzebniku Pana temnot vylakala.
Byl pak pouzit pri uzdraveni Hardenina draciho mladete a nakonec ho Nelia dala svemu medvedovi aby ho ukryl na miste, ktere ani ona sama nebude znat.

Kdyz pak Zorathus shromazdoval Kameny, vyprava ve ktere byl tusim tenkrat Hiosu nasla Balooa, Neliina medvediho pritele a kamen od nej pro Zorathuse ziskala.

Patej kamen mel neco do cineni s Lintrou pokud si dobre vzpominam.
  • 0

#5 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2008 13:21

O kamenu, ktery ziskala Nelia se pise prave v tematu "Pomsta za smrt Prastarého" (je tam uvod od druidu i sama vyprava), jehoz odkaz jsem, asi ne nejlepe, pojmenoval "Drakonix" (zvlast, kdyz tam puvodne melo byt Drakeen :wink: )
  • 0

#6 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2008 13:58

Asi Toto?

Hiosu byl pozadan o pomoc pri hledani vzacneho artefaktu.
Nyel pozadal druid z Hajku o pomoc pri hledani.Nyel si vybral proto ,ze dokazala hovorit se zviraty. Mela taky neco spolecneho s hranicarkou ,ktera ten artefakt vlastnila a schovala ho u Baloova sveho medveda.
Nyel si smela vybrat jen 4 pomocniky kvuli utajeni.Vybrala si Hiose , Tima, Vivien a Honzika Anhaua.
Hledani nebylo prilis nebezpecne , az do te doby kdy museli za Balooem do Morlagu.
Nebyt Anhaua ktery byl zasvecen do knezske magie jiste by druzina neprezila.
Nakonec nasli to co hledali i pres smutny konec Baloova, ktery v Nyel videl svou hranicarku Nelii a po odevzdani kamene spokojen zemrel starim. Ledove plane Morlagu se mu stali hrobem.
Po splneni ukolu se skupinka setkala za branou do Morlagu se samotnym Zorathusem ktery si od nich kamen vzal.
  • 0

#7 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2008 08:47

Ja o sedmem nevim. Pribeh kamenu prerusil wipe, takze tak jak byl, zanikl. Deekin pak pouzil kameny na pribehove zpristupneni pousti. Takze pokud se tehdy sedmy jeste nenasel, tak si ho Zorathus proste zaridil, to uz zbyva asi na fantazii (bude vedet Deekin). Zvlaste, kdyz ani u ctvrteho kamene se prakticky neodehrala zpetna vymena Quixotova srdce za kamen vedeni a odkud sehnal ten paty take nevim. Proste jak pise Deekin v IC: "... zbývající kameny se mu dostaly do rukou ...". Ale to uz jsem vycital Deekinovi tehdy, ze takovy velky predwipovy pribeh na muj vkus rychle, skoro az nekonzistentne, zakoncil :wink:
  • 0

#8 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2008 09:55

Ja vim ze jsi mi to pripominal, ze tam jeden buliznik nesedi, ale sedel, prave na zaklade ty tvy pripominky jsem je znova prepocitaval a sedelo to. Bohuzel, dneska uz si zaboha nevzpomenu jak... to s tou vymenou me mrzi, ja myslel doted ze to bylo dotazeny az do konce, tim spis ze jsem byl u toho a pricmrndaval Alwinovi, kdyz tenkrat Terry nasla Loneru :)
Co se tyka rychlosti, bohuzel to neslo jinak, Lopyk mel novy lokace nachystany a meli jsme na to ve finale tejden abychom doresili zapletku a dotahli pribeh soucasne s uploadem modulu :)
  • 0

#9 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2008 11:57

Dekuju deekovi ze to tak pekne podal mno co dodat bylo to tak :)
  • 0

#10 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2008 16:24

Vzpominam si uz jen utrzkovite - aspon doufam, ze je to ono. Pokud vim tak hledanim pateho kamene byl poveren Strigi jakozto clen Oliosova Radu. Dozvedel se, ze kamen je ukryt kdesi ve spodnich patrech zlateho dolu. Lintra se k vyprave v podstate nachomytla kdyz ji tak trochu zoufaly Strigi, ktereho tlacil cas, pozadal o pomoc. Kdyby byval vedel co se pozdeji stane tak by to urcite nedelal, ale o ohledem na casovy pres a nebezpecnost ukolu mu byla kazda pomocna ruka dobra. Ve vyprave byl jeste jeden trpaslik myslim, ale na jmeno uz si nevzpomenu. Kazdopadne skupina se vydala do utrob Zlateho dolu, po mensim patrani podle Strigiho mapy nalezla to spravne misto a jala se kopat. Po namahave drine se prokopali do hloubi zlateho dolu do jakehosi tajneho rozlehleho salu. Vsude narazeli na pasti, ale nakonec se jim podarilo nalezt velke mnozstvi pokladu a i neco navic. To neco byl prave paty kamen, ktery si ovsem hned privlastnil Strigi v opravnene obave, ze by se s nim uz nemusel shledat. Strigi Lintru na vypravu nalakal pod zaminkou pokladu aniz by ji o kameni cokoli rekl, takze ta vida jak pred ni Strigi cosi taji a o ostatni zlato a drahe kameni nepochopitelne nejevi zajem, pojala podezreni, ze neco nehraje. Skvela prilezitost se ji naskytla cestou zpet kdyz uz meli brany zlateho dolu takrka nadohled. Strigi nedockave spechal vpred a to se mu spolu se skutecnosti, ze Lintra ponekud neocekavane zaostala vzadu, stalo osudnym. Kdyz rozsekani pod kladivy a sekerami zakernych duergaru lezeli v tratolisti krve zapojila se Lintra do boje a ve chvili dobila zmatene duergary. V tom okamziku se naplno projevila jeji zradna a zakerna povaha kdyz jakozto mocna klericka namisto aby neprodlene navratila zivot do svych padlych spolubojovniku prosacovala jim kapsy, privlastnila si cely podil na pokladu spolu se zahadnym kaminkem, ktery Strigi tak opatroval, a ponechala je svemu osudu. Neveda co to vlastne ma a ve snaze zjistit ucel kamene svym objevem se netajila a jak posleze zjistila vyptavani se ji stalo osudnym. Novina o nalezeni kamene se donesla jiste mocichtive carodejce (na jmeno si nevzpominam, ale myslim, ze za ni hral Aristo) a netrvalo dlouho a Lintra musela celit jejim zvedavym otazkam. Zapirala jak se dalo, ale nakonec ji to nebylo nic platne. V obave o svuj zivot prchla pred kouzelnici do hlubokych lesu aby nakonec po dlouhe stvanici byla dopadena na utesech Severniho more. Svedly spolu kratky a intenzivni boj na jehoz konci lezela Lintra bezvladne ve vysoke trave smetena mocnou magii. Kouzelnice opojena svym triumfem zvedla kamen vysoko do vzduchu a nedockave zacala provadet tajemny ritual ke svym zvrhlym cilum. Ocividne se ne vsechno podarilo tak jak by melo jelikoz po chvili si sve role vymenily. Carodejka padla mrtva k zemi, naopak v Lintre zaplala jiskricka ktera ji drzela pri zivote. Nevahala, vytrhla carodejce kamen ze ztuhle ruky, pro jistotu ji jeste nakopla a odbelhala se zpet k mestu. Vidouc, ze tento kamen ji neprinasi nic nez nebezpeci rozhodla se ho predat Zorathusovi, samozrejme za patricnou sumu, ktera byla nakonec mensi nez doufala, ale i tak se kamane rada zbavila.

To je vse na co si vzpominam, mozna je neco neuplne nebo nepresne, ale vic uz nevim. Omlouvam se za to, ze je to tak roztazene ale nemoh jsem si pomoct :)
  • 0

#11 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2008 11:38

Ja vim o trech vyskytech Lonerinych slz. Krome jiz uvedeneho IC Zobrazit příspěvek V hrudi bijici, kde se se slzou setkala Tery, tak jeste:

Zobrazit příspěvek Phoebe
Zobrazit příspěvek Trposi, kteri pouzili slzy na "vyleceni" Tanura
  • 0

#12 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2008 22:48

(stejne me vzdycky zajimalo, co bylo puvodnim smyslem 7mi kamenu vedeni, kdyby jejich pribeh neprerusil wipe a nebyl pak prizpusoben pro poust)

Nechci teď vůbec kecat, už je to nějaký pátek a moje vzpomínky jsou kalné. Mám ale za to, že původní myšlenka byla použita v jednom mém kvestu, který jsem dělal pro postavu hraničářky? bardky?, která hledala svůj původ a ztratila paměť. Původně měl být kámen jen jeden, kvest se ale moc nerozjel a nějak vyšuměl. Myslím, že jsem tenkráte psal nějaké své myšlenky na DM forum, kde jsem později uvažoval neurčitý počet (7) kamenů, ale nebyl pro ně vymyšlen příbeh. Měl to být prostor pro další kvesty. S jejích pozdějším příběhem jsem už neměl nic společného. Možná by se ještě nejaké poznámky vyhrabaly na Dm foru, ale myslím, že už je vzal čert.
  • 0

#13 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 25.02.2008 00:07

Nu, vsak ano. Ty si to delal pro Nitetis a jak sam muzes dle vyse uvedeneho videt, tak se to precejen rozjelo.
  • 0

#14 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2008 15:54

Setkali jste se ve svých příbězích s ettiny nebo jejich kněžkou Maahr? Svěřte se mi s důvěrou a mějte můj dík.

Zobrazit příspěvek

O Maahr by melo byt neco hned v Proroctvi, ktere tady postla Ter
  • 0

#15 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 26.02.2008 19:55

Ju, v Proroctvi je, v Hrudi bijici je a v nejspis i v kronice Hromove kovadliny, coz uz bylo vsechno zmineno a asi hledas vic. Osobne o vicero vyskytech Maahr nevim.
  • 0

#16 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2008 09:38

mrcha s velkým cílem :) Unesla myslím Alex a pak žádala výkupné. Prošla si řadou zkoušek a transformací, než se stala lichem (bohužel málo trpěla) a nakonec získala plášť. Ale více budou vědět i další.
Ale zážitky dobré.
  • 0

#17 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2008 17:07

Sylvanas nebyla celkem nic, pokud se to veme z "historickeho" hlediska. Asi bych o ni mela vedet nejvice, jelikoz jsem ji probudila k "zivotu", ale az na to, ze sem tam nekoho poslala do kytek, nebo se spolcila s demonskou bandou, ktera ji mela pomoci k velikosti, tak toho vlastne moc nevim :)
Bud uz je to tak davno, nebo mi Syl prisla jako vystrel od boku, ktery se povedl trochu lip, nez jsem cekala. Mozna ze neco pripisou ostatni, ale Tom to asi rekl vsechno ... Tedy vsechno podstatne hehe
  • 0

#18 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2008 17:34

Mám spoustu otázek. Tady jsou jen některé:
Na co potřebovala Sylvanas obřadní dýku, kterou ukradla z Oliosova chrámu?

Zobrazit příspěvek

- posvátná dýka byla ukradena z chrámu a byla použita při nečistém obřadu proměny na liche. Sylvanas pod rouškou neviditelnosti ji ukradla ze zadní místnosti. Úkol zadal nekromant v pevnosti.

Co se stalo při křestu malé Mii?

Zobrazit příspěvek

- byla posednuta démony?

Jak se Alex a malá Mia dostaly z pevnosti Rudého draka?

Zobrazit příspěvek

- otázka je, zda se tam neocitly vícekrát a nedostaly se z ní vícekrát :)

Jaký plášť a od koho získala?

Zobrazit příspěvek

- kontraverzní plášť liche, který ji propůjčoval schopnosti nemrtvých (imunity a tak) a byl trnem v oku ostatních dobrodruhů. Dostala ho od mocného Boha.

Co se vůbec nakonec stalo se Sylvanas?

Zobrazit příspěvek

- toť otázka, asi někde dříme a čeká na příležitost
  • 0

#19 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 19:33

Tak třeba se přizná ten lump, co utloukl Drakonixe. A rovnou by mohl i říct, kdo ho navedl...

Zobrazit příspěvek

Jo tady myslíš jo? (tato věta navazuje na naši PM rozmluvu)
No hele, mě už asi nějak pamět neslouží! Fakt nevím jak to tenrkát bylo... safra safra, jení o tom nějaký ICčko, bych se třebas rozpomenul jak to bylo.
  • 0

#20 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 19:48

ale jo, je ... je to v IC, v příbězích a pověstech ... jmenuje se to Pomsta za prastarého ... jenže jsem natvrdlá a potřebuju komentář  :shout:

http://www.nwn.cz/fo...?showtopic=7465

Zobrazit příspěvek

šmarja, to je dlouhý, ale přečtu si to, neboj a pak mě blejskne v hlavě (jako tenkrát u maturity) a na všecičko si vzpomenu!
  • 0

#21 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 19:58

Jestli me pamet neklame, tak zabiti Drakonixe zadnej smysl nemelo ;) Proste Marry jako DM udelal pro hrace quest a v nem ho zabili... a pak z toho byl docela poprask ;)
  • 0

#22 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2008 20:36

Mel bych tu par starych screenu, ktere snad neco osvetli:

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  vyprava.JPG   186K   139 Počet stažení
  • Přiložený soubor  vyprava1.JPG   176.6K   123 Počet stažení
  • Přiložený soubor  marta.JPG   194.64K   104 Počet stažení
  • Přiložený soubor  wolf1.JPG   169.65K   109 Počet stažení
  • Přiložený soubor  wolf.JPG   161.13K   106 Počet stažení
  • Přiložený soubor  drak8.JPG   237.6K   109 Počet stažení
  • Přiložený soubor  drak5.JPG   200.69K   101 Počet stažení
  • Přiložený soubor  drak1.JPG   192.47K   109 Počet stažení
  • Přiložený soubor  poklad.JPG   180.67K   129 Počet stažení

• 0

#23 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2008 09:58

ale jo, je ... je to v IC, v příbězích a pověstech ... jmenuje se to Pomsta za prastarého ... jenže jsem natvrdlá a potřebuju komentář  :peace:

http://www.nwn.cz/fo...?showtopic=7465

Zobrazit příspěvek

velmi stručná pointa - hrdinové hrdinně utloukli draka a sebrali mu poklad, zcela sobecky a chamtivě (a to mezi nimi byla i Tery - styd se)

mno ale jak znamo, zabijes mládě, rozzlobíš matku, takže draci pod vedením hardeen(dik ter) malem znicili alicii a ta se ze zpusobeych skod vzpamatovavala velmi dlouho a velmi tezko, dodnes vzpominam na chuderku calisto jak stoji v otrhanych hadrech pred jakousi hromadou hliny, kameni a dreva ktera kdysi byla maugrimovou krcmou
  • 0

#24 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2008 10:11

... pod vedením gryar ...

Zobrazit příspěvek

Tak zase brzdi, brzdi. Byla to Hardeen :umnik:

... některé obrázky byly pro mě vskutku překvapujícím odhalením ...

Zobrazit příspěvek

(a to mezi nimi byla i Tery - styd se)

Zobrazit příspěvek

:peace:
  • 0

#25 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2008 11:12

Tak zase brzdi, brzdi. Byla to Hardeen  :peace:

Zobrazit příspěvek

uznavam ma chyba, na jmena supinatců jsem nikdy nemel moc pamet
  • 0

#26 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2008 16:22

Já já,ale sem přestěhovanej neni čas.Možno časem (ale já bych to neměl organizovat .p)
  • 0

#27 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2008 17:21

Mozna by to jen chtelo zapremyslet o cem je tu rec a neplacat tady hlouposti, na ktere se nikdo nepta :peace:
  • 0

#28 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2008 18:13

Paudon :peace:
  • 0

#29 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2008 20:31

No .. a co ti rebelové? To tu není nikdo, komu by záleželo na tom, aby byli trošku připomenuti? No jestli ne, zvolím jiné téma, nějaké pro vás atraktivnější ...

Zobrazit příspěvek

Rebelove ... To byla vzdycky spise particka srandistu a radobyodpadliku, kteri chteli svetu Demony dokazat ... neco. Nikdo nikdy vlastne nevedel co. At uz to byli "stari" rebelove jako treba Ran Cernobog, nebo ti "neo" viz. Sylvanas Deathhand, nebo kdokoli jiny, tak se pokazde historie opakovala.
Rebelove bez priciny, lacnici po pomste ktera vzesla odnikud, se zmohli akorat na par prepadu, nebo vetsich, ci mensich sarvatek. Jiste, nektere ciny a boje stoji za zapamatovani, ale pokud se bojuje bez idealu a bez cile, tak se ciny rychle zapominaji. Rebelove byli, jsou (?), a budou vzdy velky otaznik.

Byt rebelem mozna neco znamenalo kdysi davno, ale dnes je to uz jen zavan vetru na rozdroleny pomnik.
  • 0

#30 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 12.08.2008 11:50

Mne by zajímaly příběhy a zkazky týkající se druida Thremayna, druidů a jejich hájku a vůbec vše kolem hlubokého lesa. Předem děkuju. :-)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních