Historie
Odesláno 19.02.2008 13:00
Dracice vzdy za cas vyhlasi tema a pokud zde bude pametnik, ktery by mel k tematu co rict, prosime o vyjadreni (vitany jsou vsechny prispevky, spam vsak bude promptne mazan).
Dik predem
Odesláno 19.02.2008 15:06
Ale o jakou "historii" se vlastne jedna? Kronika to neni, odkazy na ICcka pro ctenare take ne, sbirani vedomosti postav tezko. Co je vlastne cilem?
Odesláno 19.02.2008 16:28
Ja si toho pamatuji mnoho, ale vetsina je napsana zde na foru. Pokud bych mel zahrabat ve vzpominkach po tom, co tu napsano neni, tak to by asi trvalo dlouho, nez bych to vsechno precetl a ozivil, kdyz je to nejvetsi pribeh, co se za me ucasti na Demone odehral. A samozrejme nejlepsi informace budou mit jiste Alwin a Deekin.
(stejne me vzdycky zajimalo, co bylo puvodnim smyslem 7mi kamenu vedeni, kdyby jejich pribeh neprerusil wipe a nebyl pak prizpusoben pro poust)

Z pribehu kamenu ...

(odkazy nejsou vzdy na konkretni prispevek k danemu tematu, ale ukazuji pouze na tema, kde se o tom pojednava)
Odesláno 20.02.2008 11:07
Byl pak pouzit pri uzdraveni Hardenina draciho mladete a nakonec ho Nelia dala svemu medvedovi aby ho ukryl na miste, ktere ani ona sama nebude znat.
Kdyz pak Zorathus shromazdoval Kameny, vyprava ve ktere byl tusim tenkrat Hiosu nasla Balooa, Neliina medvediho pritele a kamen od nej pro Zorathuse ziskala.
Patej kamen mel neco do cineni s Lintrou pokud si dobre vzpominam.
Odesláno 20.02.2008 13:21

Odesláno 20.02.2008 13:58
Hiosu byl pozadan o pomoc pri hledani vzacneho artefaktu.
Nyel pozadal druid z Hajku o pomoc pri hledani.Nyel si vybral proto ,ze dokazala hovorit se zviraty. Mela taky neco spolecneho s hranicarkou ,ktera ten artefakt vlastnila a schovala ho u Baloova sveho medveda.
Nyel si smela vybrat jen 4 pomocniky kvuli utajeni.Vybrala si Hiose , Tima, Vivien a Honzika Anhaua.
Hledani nebylo prilis nebezpecne , az do te doby kdy museli za Balooem do Morlagu.
Nebyt Anhaua ktery byl zasvecen do knezske magie jiste by druzina neprezila.
Nakonec nasli to co hledali i pres smutny konec Baloova, ktery v Nyel videl svou hranicarku Nelii a po odevzdani kamene spokojen zemrel starim. Ledove plane Morlagu se mu stali hrobem.
Po splneni ukolu se skupinka setkala za branou do Morlagu se samotnym Zorathusem ktery si od nich kamen vzal.
Odesláno 21.02.2008 08:47

Odesláno 21.02.2008 09:55
Co se tyka rychlosti, bohuzel to neslo jinak, Lopyk mel novy lokace nachystany a meli jsme na to ve finale tejden abychom doresili zapletku a dotahli pribeh soucasne s uploadem modulu :)
Odesláno 21.02.2008 11:57
Odesláno 22.02.2008 16:24
To je vse na co si vzpominam, mozna je neco neuplne nebo nepresne, ale vic uz nevim. Omlouvam se za to, ze je to tak roztazene ale nemoh jsem si pomoct :)
Odesláno 24.02.2008 22:48
(stejne me vzdycky zajimalo, co bylo puvodnim smyslem 7mi kamenu vedeni, kdyby jejich pribeh neprerusil wipe a nebyl pak prizpusoben pro poust)
Nechci teď vůbec kecat, už je to nějaký pátek a moje vzpomínky jsou kalné. Mám ale za to, že původní myšlenka byla použita v jednom mém kvestu, který jsem dělal pro postavu hraničářky? bardky?, která hledala svůj původ a ztratila paměť. Původně měl být kámen jen jeden, kvest se ale moc nerozjel a nějak vyšuměl. Myslím, že jsem tenkráte psal nějaké své myšlenky na DM forum, kde jsem později uvažoval neurčitý počet (7) kamenů, ale nebyl pro ně vymyšlen příbeh. Měl to být prostor pro další kvesty. S jejích pozdějším příběhem jsem už neměl nic společného. Možná by se ještě nejaké poznámky vyhrabaly na Dm foru, ale myslím, že už je vzal čert.
Odesláno 25.02.2008 00:07
Odesláno 26.02.2008 19:55
Odesláno 03.03.2008 09:38
Ale zážitky dobré.
Odesláno 03.03.2008 17:07
Bud uz je to tak davno, nebo mi Syl prisla jako vystrel od boku, ktery se povedl trochu lip, nez jsem cekala. Mozna ze neco pripisou ostatni, ale Tom to asi rekl vsechno ... Tedy vsechno podstatne hehe
Odesláno 03.03.2008 17:34
Mám spoustu otázek. Tady jsou jen některé:
Na co potřebovala Sylvanas obřadní dýku, kterou ukradla z Oliosova chrámu?
- posvátná dýka byla ukradena z chrámu a byla použita při nečistém obřadu proměny na liche. Sylvanas pod rouškou neviditelnosti ji ukradla ze zadní místnosti. Úkol zadal nekromant v pevnosti.
Co se stalo při křestu malé Mii?
- byla posednuta démony?
Jak se Alex a malá Mia dostaly z pevnosti Rudého draka?
- otázka je, zda se tam neocitly vícekrát a nedostaly se z ní vícekrát :)
Jaký plášť a od koho získala?
- kontraverzní plášť liche, který ji propůjčoval schopnosti nemrtvých (imunity a tak) a byl trnem v oku ostatních dobrodruhů. Dostala ho od mocného Boha.
Co se vůbec nakonec stalo se Sylvanas?
- toť otázka, asi někde dříme a čeká na příležitost
Odesláno 15.05.2008 19:33
Jo tady myslíš jo? (tato věta navazuje na naši PM rozmluvu)Tak třeba se přizná ten lump, co utloukl Drakonixe. A rovnou by mohl i říct, kdo ho navedl...
No hele, mě už asi nějak pamět neslouží! Fakt nevím jak to tenrkát bylo... safra safra, jení o tom nějaký ICčko, bych se třebas rozpomenul jak to bylo.
Odesláno 15.05.2008 19:48
šmarja, to je dlouhý, ale přečtu si to, neboj a pak mě blejskne v hlavě (jako tenkrát u maturity) a na všecičko si vzpomenu!ale jo, je ... je to v IC, v příbězích a pověstech ... jmenuje se to Pomsta za prastarého ... jenže jsem natvrdlá a potřebuju komentář
http://www.nwn.cz/fo...?showtopic=7465
Odesláno 15.05.2008 19:58
Odesláno 15.05.2008 20:36
Přiložené soubory
Odesláno 10.06.2008 09:58
velmi stručná pointa - hrdinové hrdinně utloukli draka a sebrali mu poklad, zcela sobecky a chamtivě (a to mezi nimi byla i Tery - styd se)ale jo, je ... je to v IC, v příbězích a pověstech ... jmenuje se to Pomsta za prastarého ... jenže jsem natvrdlá a potřebuju komentář
http://www.nwn.cz/fo...?showtopic=7465
mno ale jak znamo, zabijes mládě, rozzlobíš matku, takže draci pod vedením hardeen(dik ter) malem znicili alicii a ta se ze zpusobeych skod vzpamatovavala velmi dlouho a velmi tezko, dodnes vzpominam na chuderku calisto jak stoji v otrhanych hadrech pred jakousi hromadou hliny, kameni a dreva ktera kdysi byla maugrimovou krcmou
Odesláno 10.06.2008 16:22
Odesláno 10.06.2008 17:21

Odesláno 10.06.2008 18:13

Odesláno 11.06.2008 20:31
Rebelove ... To byla vzdycky spise particka srandistu a radobyodpadliku, kteri chteli svetu Demony dokazat ... neco. Nikdo nikdy vlastne nevedel co. At uz to byli "stari" rebelove jako treba Ran Cernobog, nebo ti "neo" viz. Sylvanas Deathhand, nebo kdokoli jiny, tak se pokazde historie opakovala.No .. a co ti rebelové? To tu není nikdo, komu by záleželo na tom, aby byli trošku připomenuti? No jestli ne, zvolím jiné téma, nějaké pro vás atraktivnější ...
Rebelove bez priciny, lacnici po pomste ktera vzesla odnikud, se zmohli akorat na par prepadu, nebo vetsich, ci mensich sarvatek. Jiste, nektere ciny a boje stoji za zapamatovani, ale pokud se bojuje bez idealu a bez cile, tak se ciny rychle zapominaji. Rebelove byli, jsou (?), a budou vzdy velky otaznik.
Byt rebelem mozna neco znamenalo kdysi davno, ale dnes je to uz jen zavan vetru na rozdroleny pomnik.
Odesláno 12.08.2008 11:50
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních