Preci jenom ta chybova hlaska co se zobrazi misto kyzeneho vysledku moc nepotesi.
Vyhledavani
Odesláno 04.02.2008 10:20
Preci jenom ta chybova hlaska co se zobrazi misto kyzeneho vysledku moc nepotesi.
Odesláno 04.02.2008 10:35
Tvá snaha upozorňovat na "chyby" adminů je vážně už trapná.
edit:
Odesláno 04.02.2008 12:28
Me regulerne nefunguje.Mě regulérně funguje, nesmíš zadávat jen dvě písmena.
Tvá snaha upozorňovat na "chyby" adminů je vážně už trapná.
edit:
Pokud ti tohle prijde jako relevantni vysledek hledani souslovi "velke krystaly", tak ... tak radsi mlc.
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Apache2\htdocs\forum\ips_kernel\class_db_mysql.php on line 479 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Apache2\htdocs\forum\sources\functions.php on line 340
Odesláno 04.02.2008 12:33
Odesláno 04.02.2008 12:46
http://www.nwn.cz/fo...
Nicméně jakási chyba tam nejspíš bude, občas mi to dělá totéž co Brudrovi, ale vždy jen napoprvé, napodruhé už brnkačka.
Odesláno 04.02.2008 12:47
Vynadas mi taky, Vrabcaku? ;)
Odesláno 04.02.2008 12:57
Odesláno 04.02.2008 13:37
Tak by s tebe pak treba vypadlo:
Hele promin Brudro ale stimhle ja nic nemuzu udelat to je proste nedosatek tohodle fora
kdyz se snazis neco vyhledavat a je to krapet narocnejsi dotaz, ktery nikdo pred tebou neprovadel, tak te to po 30 sekundach hodi timeout. No ale kdyz to pak zkusis hledat to same podruhe tak nanestesti zafunguje vyhledavaci cache a pravepodobne tvuj druhy vyhledavaci pokus projde.
Odesláno 04.02.2008 13:44
že jsem ho nazval "chudáčkem"? Vždyť mi se tak přátelsky nazýváme, od něj jsem toho vyslechl taky dost.
Odesláno 04.02.2008 13:45
Dobrý den madam,A hele, Garret se pasoval do funkce soukromého očka ... mě by v tom případě zajímalo, kam se ztrácejí písmenka na klientu ... píšu a najednou mi někdo sebere písmenka a nahradí je nějakými vločkami ... je asi definitivně po zimě, píšu zpravidla slušně, málokdy někoho pohoršuji slovy (na to stačí mé neznalosti), tak by mě zajímalo, kdo mi písmenka bere, co s nimi dělá, jestli jim neubližuje a nevyužívá je k nuceným pracím za mrzký peníz ... jsem totiž slyšela, že v dnešní době jsou nejdražší informace
můžeme vás ujistit, že v našem nápravném zařízení (dále jen věznice) nikoho nevyužíváme k nuceným pracem, ani jej jinak nepoškozujeme. Nedochází ke zneužívání jakýmkoliv jiným způsobem. Ostraha věznice je vybírána pomocí přisných kritérií a uchazeči o tuto pozici musí projít řadou náročných psychologických testů, včetně testu kuchyňské gramotnosti. (Toto já osobně považuji za do nebe skřehotající zhovadělost, ovšem páni doktoři na to mají papír, tak zřejmě vědí, o co jde. Prý se tím měří jakýsi ochranitelský pud.)
Můžu tedy s klidným svědomím prohlásit, že písmenka si pouze odpykávají trest, což je v právním státu při prohřešku vůči zákonu běžné.
Konkrétně se jedná o trestný čin nedovoleného seskupování a vytváření hanlivých hesel, dle zákona o mezinárodní toleranci, paragrafu 56, odst. 7, Trestného zákoníku ČR.
Amortivanizace vaší klávesnice bohužel nespadá pod mou kompetenci, obraťte se prosím na příslušný úřad.
S pozdravem
kpt. Dolejš
Ředitel věznice
Odesláno 04.02.2008 14:44
Odesláno 04.02.2008 17:33
Mohl by nekdo z tech lidicek co maj ten temne cerveny nick vlezt do admin rozhrani a cas od casu, idelane kazdy den, tam pustit tu optimalizaci tech mysql tabulek ?
Odesláno 04.02.2008 17:37
Ted sam nevim komu si tohle smeroval.Mozno by postacilo, keby sme tu na seba prestali stekat ako psy. A to na obidvoch stranach.
Ja sem se chtel jen zeptal, jestli by to nemohl nekdo opravit. Protoze kdyz jsem po patem pokus o vyhledani neceho dostal tu moc peknou hlasku, tak mi to neprislo jako normalni.
Odesláno 04.02.2008 18:19
Stačí když nám vysvětlíš, jak si přišel na to, že tohle je chyba na straně klientaMůžeš prosím ukázat jak jsi dospěl k tomu že tento úsudek je primitivní? Rád bych se nechal poučit.
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Apache2\htdocs\forum\ips_kernel\class_db_mysql.php on line 479 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Apache2\htdocs\forum\sources\functions.php on line 340co ji způsobuje a co by měl Brudrafon udělat, aby se mu nezobrazovala.
Odesláno 04.02.2008 19:21
logicka dedukce laika.Stačí když nám vysvětlíš, jak si přišel na to, že tohle je chyba na straně klienta
Pripojujeme se na stejne forum, ve stejny cas davam vyhledat to stejne jako on, ja mam vysledek, on ne.
Co z toho vypliva? Ze pravdepodobne, avsak ne jiste, muze byt chyba na jeho strane.
Zpetne uznavam, ze ta chyba asi na jeho strane nebude, ale v te dobe, z pohledu laika me to prislo logicke.
Takze jestli ti tohle uvazovani pripadne primitivni, tak se omlouvam, ale ja jsem to videl takhle.
Jeste nejaky dotaz ohledne meho primitivniho usudku?
edit: to ze jsem to podal tak jak jsem to podal nesouvis s tim ze jsem si myslel ze brudrafon je blbec co neumi vyhledavat, ja s nim komunikuju takhle od jiste odby normalne.
Odesláno 05.02.2008 11:57
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Apache2\htdocs\forum\ips_kernel\class_db_mysql.php on line 479 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Apache2\htdocs\forum\sources\functions.php on line 340
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních