Skočit na obsah

Fotka

Serizeni hodin

• Please log in to reply
13 odpovědí na toto téma

#1 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 18:10

sedmdesat pet tisic *ozvalo se z rohu mistnosti a zvon v chramu zacal odbijet klekani*

Zobrazit příspěvek

ještě po 18:00 tady tento příspěvek nebyl ... aspon fér hru bys měl dodržovat
  • 0

#2 Paratko

Paratko

Neznalý

• Hráč
  • 17 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 18:13

Zadam, aby hodiny na serveru, kde bezi forum, byli serizeny podle mezinarodne uznavaneho protokolu pro urcovani presneho casu.
  • 0

#3 Paratko

Paratko

Neznalý

• Hráč
  • 17 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 18:15

ještě po 18:00 tady tento příspěvek nebyl ... aspon fér hru bys měl dodržovat

Zobrazit příspěvek

Ten prispevek tam byl vlozen presne v 17:59:58.
  • 0

#4 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 18:33

Ne že bych vám do toho chtěl nějak kecat, nebo nedej Olios zpochybnit dražbu,
Ale hrozně by mě zajímalo, kde jste vzali tak přesný čas....

Zobrazit příspěvek

[SPAM]

Che che,

http://www.timeandda...city.html?n=204

Kdyz by sme to brali podle casu fora, tak vsechny tri ty prispevky byli vlozeny po 18. hodine.
Ten muj sem tam vkladal v ten cas, kolik jsem uvadel nahore, dle mezinarodne uzivanych systemu pro synchronizaci casu. :o)

A myslim, ze trosku nadany admin se po prohledani kose dovtipi co jsem udelal :o)

Ano, krystal vyhral Zlatovous, ale zadam o synchronizaci casu serveru kde bezi forum. :o))

[/SPAM]
  • 0

#5 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 19:29

//presun par prispevkov z trznice...
  • 0

#6 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 19:34

Ano, krystal vyhral Zlatovous

Zobrazit příspěvek

Znamena to, ze tvoja ponuka je neplatna? Ak si ju nemyslel vazne, tak to nerob pri aukciach, pretoze sa v tom potrom nevyzna ani predavajuci ani kupujuci. Thnx.

Tipujem, ze niekto z adminov sa na to pozrie. Vdaka za upozornenie.
  • 0

#7 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 20:10

Znamena to, ze tvoja ponuka je neplatna? Ak si ju nemyslel vazne, tak to nerob pri aukciach, pretoze sa v tom potrom nevyzna ani predavajuci ani kupujuci. Thnx.

Tipujem, ze niekto z adminov sa na to pozrie. Vdaka za upozornenie.

Zobrazit příspěvek

Byl bych velice rad, kdybys muj seriozni pozadavek o synchronizaci casu na foru vratil do stavu jako byl pred tvym moderatorskym zasahem.

Co se tyka me nabidky, tak ta byla naprosto korektni.
Nemohl si sledovat finale cele aukce, ja necitim potrebu te s nim seznamovat, nemuzes se podivat do odpadkoveho kose a hlavne ti urcite cela akce neprisla tak vtipna jako me.
Bohuzel na tomhle foru se uz nesmi pouzivat ani stary dobry internetovy humor.

Dekuji.
  • 0

#8 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 21:13

Humor pravíš? No ono je to s humorem těžké, někdy prostě nepadne na úrodnou půdu.

A není ten požadavek na seřízení času jen nějaký zástupný problém? Myslím, že je to každému šumafuk.

Zobrazit příspěvek

:biggrin:
  • 0

#9 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 21:51

Chci se omluvit, že jsem nebyl na aukci v 18:00 tím padem vyhrává ten, který tam vložil svůj přispěvek naposled v 18: 00 a to byl tedy pan Zlatovous že pokud by tak nebylo tam to napiště a já bouchu kladívkem
  • 0

#10 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 22:55

Nemohl si sledovat finale cele aukce, ja necitim potrebu te s nim seznamovat, nemuzes se podivat do odpadkoveho kose a hlavne ti urcite cela akce neprisla tak vtipna jako me.
Bohuzel na tomhle foru se uz nesmi pouzivat ani stary dobry internetovy humor.

Zobrazit příspěvek

To je fakt. Ale moj zmysel pre humor ide inym smerom ako tvoj, co mi ovsem nevadi. Urcite sa vacsina citatelov fora dobre zabavila na tvojom vtipe. Hlavne ucastnici dotycnej aukcie, z ktorej si urobil chaos. Takze pre buducnost mam na teba prosbu ja, odpusti si to. Tieto testy si rob napriklad v pokeci a nie v RP sekcii.

Co se tyka me nabidky, tak ta byla naprosto korektni.

Zobrazit příspěvek

Mas pocit, ze ked das najvyssiu ponuku zneuzitim chyby fora, nasledne vyhlasis za vitaza aukcie ponuku ineho hraca s nizsou hodnotou, je "naprosto korektni" ?
Ja nie a tak sa k nim aj budem staviat nadalej, kym mam trznicu na starosti. Prave taketo veci mi pripominaju, ze to ma zmysel.
  • 0

#11 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 22:56

Chci se omluvit, že jsem nebyl na aukci v 18:00 tím padem vyhrává ten, který tam vložil svůj přispěvek naposled v 18: 00 a to byl tedy pan Zlatovous že pokud by tak nebylo tam to napiště a já bouchu kladívkem

Zobrazit příspěvek

Nemas sa preco ospravedlnovat, Gomez. Ber to tak, ze posledna platna ponuka bola Zlatovousova. Nasledne ju prebil Arminas.
  • 0

#12 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2008 23:28

A není ten požadavek na seřízení času jen nějaký zástupný problém? Myslím, že je to každému šumafuk.

Zobrazit příspěvek

Kdyz si chces stopovat presne cas, tak je samozrejme nejlepsi, aby tvuj lokalni cas odpovidal casu na serveru, takze kdyz budou oba napojene na stejnou sluzbu urcovani presneho casu... :devil:

Nemas sa preco ospravedlnovat, Gomez. Ber to tak, ze posledna platna ponuka bola Zlatovousova. Nasledne ju prebil Arminas.

Zobrazit příspěvek

Ano, ale vyhrala Zlatovousova nabidka za 66k, protoze prispevky z 18:00:XX uz jsou po 18h :biggrin: :grin:
  • 0

#13 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 01.02.2008 23:51

Co to kurde? :biggrin:
  • 0

#14 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2008 14:14

Aby som nevyzeral, ze neviem priznat svoju chybu.

Bolo mi vysvetlene o co islo a ospravedlnujem sa, Brudrova chyba to nebola. Snad len, keby sme si to vysvetlili na zaciatku, mohli sme sa tomuto vyhnut.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních