sedmdesat pet tisic *ozvalo se z rohu mistnosti a zvon v chramu zacal odbijet klekani*
ještě po 18:00 tady tento příspěvek nebyl ... aspon fér hru bys měl dodržovat
Odesláno 01.02.2008 18:13
Odesláno 01.02.2008 18:33
[SPAM]Ne že bych vám do toho chtěl nějak kecat, nebo nedej Olios zpochybnit dražbu,
Ale hrozně by mě zajímalo, kde jste vzali tak přesný čas....
Odesláno 01.02.2008 19:29
Odesláno 01.02.2008 20:10
Byl bych velice rad, kdybys muj seriozni pozadavek o synchronizaci casu na foru vratil do stavu jako byl pred tvym moderatorskym zasahem.Znamena to, ze tvoja ponuka je neplatna? Ak si ju nemyslel vazne, tak to nerob pri aukciach, pretoze sa v tom potrom nevyzna ani predavajuci ani kupujuci. Thnx.
Tipujem, ze niekto z adminov sa na to pozrie. Vdaka za upozornenie.
Odesláno 01.02.2008 21:51
Odesláno 01.02.2008 22:55
To je fakt. Ale moj zmysel pre humor ide inym smerom ako tvoj, co mi ovsem nevadi. Urcite sa vacsina citatelov fora dobre zabavila na tvojom vtipe. Hlavne ucastnici dotycnej aukcie, z ktorej si urobil chaos. Takze pre buducnost mam na teba prosbu ja, odpusti si to. Tieto testy si rob napriklad v pokeci a nie v RP sekcii.Nemohl si sledovat finale cele aukce, ja necitim potrebu te s nim seznamovat, nemuzes se podivat do odpadkoveho kose a hlavne ti urcite cela akce neprisla tak vtipna jako me.
Bohuzel na tomhle foru se uz nesmi pouzivat ani stary dobry internetovy humor.
Mas pocit, ze ked das najvyssiu ponuku zneuzitim chyby fora, nasledne vyhlasis za vitaza aukcie ponuku ineho hraca s nizsou hodnotou, je "naprosto korektni" ?Co se tyka me nabidky, tak ta byla naprosto korektni.
Odesláno 01.02.2008 22:56
Nemas sa preco ospravedlnovat, Gomez. Ber to tak, ze posledna platna ponuka bola Zlatovousova. Nasledne ju prebil Arminas.Chci se omluvit, že jsem nebyl na aukci v 18:00 tím padem vyhrává ten, který tam vložil svůj přispěvek naposled v 18: 00 a to byl tedy pan Zlatovous že pokud by tak nebylo tam to napiště a já bouchu kladívkem
Odesláno 01.02.2008 23:28
Kdyz si chces stopovat presne cas, tak je samozrejme nejlepsi, aby tvuj lokalni cas odpovidal casu na serveru, takze kdyz budou oba napojene na stejnou sluzbu urcovani presneho casu...A není ten požadavek na seřízení času jen nějaký zástupný problém? Myslím, že je to každému šumafuk.
Ano, ale vyhrala Zlatovousova nabidka za 66k, protoze prispevky z 18:00:XX uz jsou po 18hNemas sa preco ospravedlnovat, Gomez. Ber to tak, ze posledna platna ponuka bola Zlatovousova. Nasledne ju prebil Arminas.
Odesláno 01.02.2008 23:51
Odesláno 04.02.2008 14:14
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních