No co jsem viděl videa, tak jsem byl poněkud skeptický, ale neměl bych být hned předpojatý, doufejme, že to nedopadne jako TV seriál
Novinky na herní scéně
Odesláno 23.10.2007 15:10
No co jsem viděl videa, tak jsem byl poněkud skeptický, ale neměl bych být hned předpojatý, doufejme, že to nedopadne jako TV seriál
Odesláno 23.10.2007 17:32
Odesláno 23.10.2007 17:34
A mám oproti vám jednu velkou výhodu; knížky jsem nečetl a seriál neviděl, takže jakkoli laciné, mně to asi bude chutnat
Odesláno 23.10.2007 17:36
A proc je v tom videu ten pan s tou elektrickou kytarou ?
Příspěvek upravil Brudrafon: 23.10.2007 17:40
Odesláno 23.10.2007 17:37
Odesláno 23.10.2007 19:15
Odesláno 24.10.2007 08:35
#10 Host_Tupoun_*
Odesláno 24.10.2007 09:17
na hru se docela těším (už jsem si ji objednal) i proto, že tvůrci kdesi na fóru prohlásili, že seriál "Zaklínač" z produkce polské TV je "naprostá sračka" (doslovné vyjádření se kterým souhlasím - viděl jsem několik dílů tohoto úžasného seriálu) a oni touto cestou rozhodně jít nechtějí. No a že hru odkládali tak dlouho bych bral spíše jako pozitivum, snad tam bude o to míň bugů. Kouknul jsem i na české preview (dabing + titulky) a ty hlášky byly solidní :), ne teda moc pro děti, to je pravda :D.
Odesláno 24.10.2007 09:51
Serial videl.
Film videl.
Ale hra bude podle meho nazoru nudna. Chodicka - mlaticka. Tot vse. Ale kouknu se na ni snad to muj komp utahne.
Odesláno 24.10.2007 09:55
Nicméně, hra vypadá labužnicky, a docela jsem na ni zvědavý.
Odesláno 24.10.2007 11:38
Odesláno 24.10.2007 15:15
Odesláno 24.10.2007 16:28
Odesláno 24.10.2007 16:35
ta hra se chysta pekne dlouho a vi se o ni, zadna novinka, osobne ji mam pekne dlouho objednanou
jinak sapkowski herni scenar pozehnal takze to zadna hruza nebude
Odesláno 24.10.2007 17:00
Odesláno 24.10.2007 17:15
já tu hru odsoudil už pred rokem právě jako klikací masakr, dávam to sem kvůli tomu, že 23. vyjdekoukám noví kolumbové(wulf)
ta hra se chysta pekne dlouho a vi se o ni, zadna novinka, osobne ji mam pekne dlouho objednanou
jinak sapkowski herni scenar pozehnal takze to zadna hruza nebude
Odesláno 24.10.2007 22:03
Odesláno 25.10.2007 02:49
Odesláno 26.10.2007 23:37
Odesláno 27.10.2007 10:09
Po uvodnim, prumernem, intru na me vykoukla ikonka "Bioware Aurora Engine". No co, asi jen nejaka reklama, zejo, ale ouha, ono to opravdu fici na Aurore. Takze opet optimalizace naprd, opet otravny loadovani lokaci kazdou chvili, opet podivny animace panaka. Ale nejsme povrchni, zejo, takze grafiku opustime a dostaneme se k ovladani. S panakem muzete behat bud WSAD nebo klasicky klikat. At tak nebo tak, panak misto aby elegantne zabocil tak se otaci o 90°. No co uz. Kdyz dojde na souboj, mate na vyber z nekolika bojovejch stylu(zamereni na dmg, zamereni na AB, ap.), ktery muzete v prubehu boje kdykoliv prepinat dle potreby. Nasledne dvakrat kliknete na NPC a panak jednou zautoci. Trefite-li spravnej moment a znovu dvakrat poklikate na npc, vas panak provede neco jako combo (v podstate jen dalsi utok, akorat ze rychleji/silneji) a stejne tak do tretice. Jestli z toho nejste moc chytry, tak ja taky ne, ale nakonec to skonci tak, ze dvakrat kliknes, pockas, dvakrat kliknes, pockas, dvakrat kliknes a npc je tuhy. Ze zacatku radost z dobryho nacasovani, po nauceni timingu ale otrava z klasickyho clickfestu. Dale vas panak disponuje zaklinacskejma kouzlama, ktery bych prirovnal k Sile v JediKnights:JediAcademy. Neco na srazeni, neco na dmg, atd. Posledni veci je vyroba lektvaru. Musite ziskat nejdriv recept, nasledne suroviny a pak si to u ohniste pekne vsechno uklohnit. Za zacatku radost nad uspechem, nasledne frustrace z hledani surovin na lektvar leceni, bo jinak se na nejtezsi obtiznost daleko nedostanete. :) Jeste zminim lvl-up, kterej se sklada z distribuovani skill pointu do nekolika klasickejch stromu ala diablo. K dobru prictemez ze je jich celkem pozehnane, sic sem "buildovani" v single hrach nikda moc nepochopil.
Suma sumarum klikaci kravinka, co uz tu stokrat byla bez spetky atmosfery (nechapu, kde ji tam pisatele nademnou nasli, osklivy in-game animace s prihlouplejma dialogama nasledovany neustalym loadovanim lokaci ve me teda opravdu zapaleni nevyvovaly) s nic moc grafikou (jediny co se mi libilo, byl stylovej interface HUDu).
Radsi si jdete koupit to pekny novy knizni vydani Zaklinace a do kosiku si prihodte za 250,- oba dily Maxe Payne (tusim Kolekce klasiky).
Odesláno 27.10.2007 15:07
Jinak Zaklinac bezi na silne modifikovanym Aurora enginu jeste z puvodniho NWN, takze s tou neoptimalizaci vlastne kritizujes NWN1. Bacha!!!!
Odesláno 27.10.2007 15:33
Odesláno 27.10.2007 16:15
A ja sem nekde rek, ze nwn1 je dobry? Ja sem prave frustrovanej tim, ze vydaj druhej dil a zopakujou nemlich ty samy chyby a spousta lidi nad tim krci rameny se slovy "no co, aspon neco".
no co se týče tohoto problému si myslím, že to u NWN 2 ještě zhoršili a lokace jsou menší:) takže se loaduje víc:)
Odesláno 27.10.2007 16:18
Ted me napadlo, ze NWN2 vyvinul jinej tym nez jednicku, takze prece nevedeli jakejch chyb se dopustili jejich predchudci
K Zaklinacovi:
Na nepratele staci kliknout jednou, takze jestli jsi na kazdyho klikal dvakrat, tak si z toho delas 2x vetsi clickfest nez to je
To otaceni o 90° je blabol, postava zabocuje uplne normalne. Pokud ji zadas prudkou zmenu smeru, co cekas ze udela? Trojityho Salchova?
Nejaky to loadovani ma kazda hra, takze na to jsme si snad uz zvykly, ne? Nebo proto, ze Oblivion loadovani mezi lokacema nemel, bude se to kazdy jiny hre vytykat?
A grafika je na max. detaily a s AA vic nez slusna. S NWN1 se neda srovnavat ani zbla. (ale Oblibion mel taky lepsi, takze proc s tim vubec ztracim cas, kde se to odinstalovava...)
Odesláno 27.10.2007 19:50
Jinak to je celkem slusna hra. Prijemne prekvapeni v zaplave nudy. (snad jen Orange Box). A mozna budu oznacen za kacire ale Bioshock nic moc teda...Hype jak blazen vsici na vetvi ale ja po 2 hodkach hrani zazival nudu, i pres par peknych napadu :) . Neni nad klasiku (SS1 :) )
Odesláno 27.10.2007 22:31
Mno nevim jestli jste to postrehli ale jdou tam jakasi komba. A autori sami se snazzily vyhnout klikfestu... Proto zarazeny komba.
Jinak to je celkem slusna hra. Prijemne prekvapeni v zaplave nudy. (snad jen Orange Box). A mozna budu oznacen za kacire ale Bioshock nic moc teda...Hype jak blazen vsici na vetvi ale ja po 2 hodkach hrani zazival nudu, i pres par peknych napadu :) . Neni nad klasiku (SS1 :) )
musím souhlasit, že Bioshock měl velký hype a byl to velký boom, ale po pár hodinách mě to přešlo:) o zaklínačovi vám povím příště, po celodenním stahování 2% hry a dalších nehorázných bot a problémů jsem ho dokázal úspěšně nainstalovat a rozchodit, takže podám zítra svědectví taky:)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních