Skočit na obsah

podtéma pro gratulace a kondolence

• Please log in to reply
14 odpovědí na toto téma

#1 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 23.10.2007 08:45

krmí to tam samým jetelem a kompost roste :wink:
  • 0

#2 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 23.10.2007 09:39

Růst je zdravý

Zobrazit příspěvek

zamysli se a dej si facku :wink: dneska uz takle obecne nemuzes ani rict, ze cerna je cerna
  • 0

#3 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 09:41

zamysli se a dej si facku  :wink:  dneska uz takle obecne nemuzes ani rict, ze cerna je cerna

Zobrazit příspěvek

doplň si vzdělání a začni prát v Perwollu black magic :wink:
  • 0

#4 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 23.10.2007 10:06

zamysli se a dej si facku  :wink:  dneska uz takle obecne nemuzes ani rict, ze cerna je cerna

Zobrazit příspěvek

Naopak ty by ses měl zamyslet a facku by ti taky mohl někdo uštědřit. Světluška akorát vyjádřila opačný názor. A to stejným stylem jako jsi ty vyjádřil ten svůj (pravda, možná trošku elegantnějším, ale to jsou ty ženy) ; )
  • 0

#5 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 23.10.2007 10:07

Naopak ty by ses měl zamyslet a facku by ti taky mohl někdo uštědřit. Světluška akorát vyjádřila opačný názor. A to stejným stylem, jako jsi ty vyjádřil ten svůj (pravda, možná trošku elegantnějším, ale to jsou ty ženy) ; )

Zobrazit příspěvek

:wink: vy ste banda gentlemanu ... i na vas dojde :wink:
  • 0

#6 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 10:16

:wink: vy ste banda gentlemanu ... i na vas dojde :wink:

Zobrazit příspěvek

slezte z toho lustru donalde ..vidím vás :laugh:
  • 0

#7 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 10:35

O co tu jako de? Blacklamerovi vadi ze mu nikdo nepopral? nebo ho stve ze lidi prejou ostatnim vsechno nejlepsi k narozeninam? nejak nepobiram smysl tohodle topicu.
  • 0

#8 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 23.10.2007 11:19

Chachá ... já to nevidím tak černě.
Můžu se zeptat, kdy jsi naposledy našel čtyřlístek? Já ho najdu každou chvíli ... a vždycky ho někomu dám. Je to úžasný pocit, když na tebe zírá třeba pošťák, co zrovna přinesl balíček a neví, co má říct. Cítí, že mu dáváš něco víc než jen kus jetele. Našel jsi něco výjimečného a byl jsi ochoten mu to věnovat. Je v tom naděje, že svět bude lepší, když jeden dokáže dát něco "bezcenného" a druhý to dokáže ocenit. Tolik k tomu symbolu.
Jinak děkuji rytířům, co vyjeli do boje na obranu ženského pohledu na svět  :wink:

Zobrazit příspěvek

Muzes a je to hodne davno. Ani tvuj nazor mi nevadi. A ma reakce byla asi tak predmetna, jako ta tva :wink: , ale aspon je ten topic videt :laugh: teda nez ho nejakej dobrak smaze.

Jinak to jenom navrhuju, ja vim, ze to neprojde, ale aspon jsem politicky angazovanej :tongue: Viva la resistance! :tongue:
  • 0

#9 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 11:55

krmí to tam samým jetelem a kompost roste  :wink:

Zobrazit příspěvek

no já nevidím nic špatnýho že aspň tím jetelem dám najevo že jsem si na toho člověka vzpoměl, a že mu chci popřát. Ne každému se této cti dostane. :wink:
  • 0

#10 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 13:22

Jinak děkuji rytířům, co vyjeli do boje na obranu ženského pohledu na svět  :wink:

Zobrazit příspěvek

Hele hele, sarsoun do ruky a usekni mu chloubu, jakypak copak, mame emancipaci :wink:
  • 0

#11 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 09:52

Doporucujem Vase navrhy nabuduce predkladat trochu zrozumitelnejsie, vyhnete sa podobne stylizovanym odpovediam.

Zakladat specialnu sekciu na blahozelania nie je momentalne v plane. Mam urcitu predstavu o reorganizacii fora, ked budem mat dost casu na spracovanie, tak navrh predlozim zodpovednym.
  • 0

#12 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 10:40

Doporucujem Vase navrhy nabuduce predkladat trochu zrozumitelnejsie, vyhnete sa podobne stylizovanym odpovediam.

Zakladat specialnu sekciu na blahozelania nie je momentalne v plane. Mam urcitu predstavu o reorganizacii fora, ked budem mat dost casu na spracovanie, tak navrh predlozim zodpovednym.

Zobrazit příspěvek

Mozna by stalo se zamyslet o nejakej novejsim foru. Preci jenom tohle je uz zastarale a spousta funkci mu chybi ... :wink:
  • 0

#13 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 24.10.2007 10:49

Jó! Zrovna dneska mě napadlo, že by tu mohlo být hodnocení příspěvků jako na YouTube.... ať se nenudíme :wink:
  • 0

#14 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 11:59

Mozna by stalo se zamyslet o nejakej novejsim foru. Preci jenom tohle je uz zastarale a spousta funkci mu chybi ...  :wink:

Zobrazit příspěvek

Neviem, ci sa niekomu z adminov tym bude chciet zaoberat a pravdupovediac, ani neviem, co by technicky obnasala emigracia jestvucich prispevkov na novy typ fora.
  • 0

#15 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 24.10.2007 18:08

Neviem, ci sa niekomu z adminov ...

Nic moc ... par noci se Brudra nevyspi :wink:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních