podtéma pro gratulace a kondolence
#1 Host_blackamel_*
Odesláno 23.10.2007 08:45

#2 Host_blackamel_*
Odesláno 23.10.2007 10:06
Naopak ty by ses měl zamyslet a facku by ti taky mohl někdo uštědřit. Světluška akorát vyjádřila opačný názor. A to stejným stylem jako jsi ty vyjádřil ten svůj (pravda, možná trošku elegantnějším, ale to jsou ty ženy) ; )zamysli se a dej si facku
dneska uz takle obecne nemuzes ani rict, ze cerna je cerna
#5 Host_blackamel_*
Odesláno 23.10.2007 10:35
#8 Host_blackamel_*
Odesláno 23.10.2007 11:19
Muzes a je to hodne davno. Ani tvuj nazor mi nevadi. A ma reakce byla asi tak predmetna, jako ta tvaChachá ... já to nevidím tak černě.
Můžu se zeptat, kdy jsi naposledy našel čtyřlístek? Já ho najdu každou chvíli ... a vždycky ho někomu dám. Je to úžasný pocit, když na tebe zírá třeba pošťák, co zrovna přinesl balíček a neví, co má říct. Cítí, že mu dáváš něco víc než jen kus jetele. Našel jsi něco výjimečného a byl jsi ochoten mu to věnovat. Je v tom naděje, že svět bude lepší, když jeden dokáže dát něco "bezcenného" a druhý to dokáže ocenit. Tolik k tomu symbolu.
Jinak děkuji rytířům, co vyjeli do boje na obranu ženského pohledu na svět

Jinak to jenom navrhuju, ja vim, ze to neprojde, ale aspon jsem politicky angazovanej

Odesláno 24.10.2007 09:52
Zakladat specialnu sekciu na blahozelania nie je momentalne v plane. Mam urcitu predstavu o reorganizacii fora, ked budem mat dost casu na spracovanie, tak navrh predlozim zodpovednym.
Odesláno 24.10.2007 10:40
Mozna by stalo se zamyslet o nejakej novejsim foru. Preci jenom tohle je uz zastarale a spousta funkci mu chybi ...Doporucujem Vase navrhy nabuduce predkladat trochu zrozumitelnejsie, vyhnete sa podobne stylizovanym odpovediam.
Zakladat specialnu sekciu na blahozelania nie je momentalne v plane. Mam urcitu predstavu o reorganizacii fora, ked budem mat dost casu na spracovanie, tak navrh predlozim zodpovednym.

Odesláno 24.10.2007 10:49

Odesláno 24.10.2007 11:59
Neviem, ci sa niekomu z adminov tym bude chciet zaoberat a pravdupovediac, ani neviem, co by technicky obnasala emigracia jestvucich prispevkov na novy typ fora.Mozna by stalo se zamyslet o nejakej novejsim foru. Preci jenom tohle je uz zastarale a spousta funkci mu chybi ...
#15 Host_blackamel_*
Odesláno 24.10.2007 18:08
Nic moc ... par noci se Brudra nevyspiNeviem, ci sa niekomu z adminov ...

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních