Skočit na obsah

Ztrata veci po vyspani

• Zamčené téma Téma je zamčeno
37 odpovědí na toto téma

#1 Host_nabit_*

Host_nabit_*
  • Host

Odesláno 25.07.2007 23:30

Potrebuju pomoct, nepride mi to normalni. Pred cca 10 dny mi spadl internet a kdyz sem se opet prihlasil tak sem nemel stit. Dnes se mi stalo to ze jsem se vyspal a nemam zbran. Mel sem Verd kladivo ktery sem vcera koupil od Zeda Steela. Screen nemam ani video, opravdu si nefotim obrazovku pred kazdym spanim. Stalo se mi o pokazde v lese. Myslim si ze se muzete podivat do nejake databaze hry nebo do me postavy a zjistit ze rikam pravdu. Prosim pomozte mi. Dohromady jsem za to dal 100 mescu
:clover:
  • 0

#2 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 00:06

nedostanes vubec nic

////////////////////////////

mozna ti to nekdo ukradl
  • 0

#3 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 05:28

Potrebuju pomoct, nepride mi to normalni. Pred cca 10 dny mi spadl internet a kdyz sem se opet prihlasil tak sem nemel stit. Dnes se mi stalo to ze jsem se vyspal a nemam zbran. Mel sem Verd kladivo ktery sem vcera koupil od Zeda Steela. Screen nemam ani video, opravdu si nefotim obrazovku pred kazdym spanim. Stalo se mi o pokazde v lese. Myslim si ze se muzete podivat do nejake databaze hry nebo do me postavy a zjistit ze rikam pravdu. Prosim pomozte mi. Dohromady jsem za to dal 100 mescu
:tongue:

Zobrazit příspěvek

jenom? tfuj to sou nemravové kováři :clover:
EDIT: jinak jestli to je otázka zlodějiny, no tak můžu dosvědčet, že Brogh je nevinen :clover:
neni to pěkný ,taky bych řval, ale myslim, že můžeš bejt rdá za ty nechutný ceny, co dneska jsou, protože 100 tisíc za verd zbraň a štít... no comment :tongue:
  • 0

#4 Atert

Atert

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 577 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 06:21

musím se postiženého zastat:

systém ne Demoně je takový, že když se něco takového stane a nejsou důkazy, neřeší se to

myslete si o mně co chcete, ale pánové, když si budete hrát na takové superhráče, akorád odradíte od hraní ty nováčky, kteří jsou zoufalí, když přijdou a těžce vydělané zlaťáky...
  • 0

#5 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 07:13

No jestli mi poradis jak to mam zjistit, milerad se toho ujmu.
  • 0

#6 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 07:17

musím se postiženého zastat:
systém ne Demoně je takový, že když se něco takového stane a nejsou důkazy, neřeší se to
myslete si o mně co chcete, ale pánové, když si budete hrát na takové superhráče, akorád odradíte od hraní ty nováčky, kteří jsou zoufalí, když přijdou a těžce vydělané zlaťáky...

Zobrazit příspěvek

Tak pod tohle se klidně podepíšu. Pro někoho kdo zná systém, vydělal si milióny na prodeji šípů, suportuje si každou novou postavu, má kamarády co mu dělají za licence a někdy ani to ne je nějakých ušmudlaných 100k výsměch. Pro člověka který má rád postavičku, která zrovna není z top žebříčku Demony, není schopna do 10 lvl vytáhnout 500k ze systému je pak těch 100k bolestná ztráta, někdy i likvidační. Upřímně je mi toho hráče velmi líto vím co je to za ztrátu taky se mi to nejednou stalo, na druhou stranu velmi dobře chápu postoj DM/WB k těmto případům, pokud by jednou vyhověli vznikl by nebezpečný precedens pro jáké koli další požadavky ze strany hráčů. Tak tedy nabite pokud budeš mít hodně velké štěstí tak se v některém z DM týmu hne svědomí a na povrh se prodere soucit a třeba ve hře potkáš panenku či mužíka, kteří budou nutně potřebovat tvou pomoc a jako díky pak za svou námahu dostaneš kladívko proti králíkům po pradědečkovi. Spíše, ale doporučuji zatlačit slzu, sehnat partu dobrodruhů a vyrazit na ty obludy (jedno jaké) co neustále okrádají pocestné kolem Alicie a za kořist z jejich doupat si pak pořídit novou zbraň. Žádná radostná zpráva, já vím, ale víc opravdu nečekej ... nedočkáš se.
Práci zdar.
  • 0

#7 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 07:42

Zobrazit příspěvek

ukládej si často hru jinak nevím , taky jsem včera přišel o verd helmu jen tak
  • 0

#8 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 08:04

Přece ti to psalo že ztracený předmět,ne?jsi to měl vyscreenovat když jsi viděl,že to nemáš a měls to v tom výpisu.

Jinak souhlasím s výše uvedenými texty....můj Evžen kdyby přišel o nějakou zbraň nebo část zbroje, asi to jako ustojí,ale já se budu za počítačem hodně cukat, protože jsem většinu hry dycky ten nejchudší:)
  • 0

#9 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 08:31

Přece ti to psalo že ztracený předmět,ne?jsi to měl vyscreenovat když jsi viděl,že to nemáš a měls to v tom výpisu.

Zobrazit příspěvek

a co to dosvědčí ? já mám třebas screen jak mám tu helmu na hlavě, i toho , že mi to napsalo ztracenej předmět , ale čemu to pomůže ? tím nic nedokážeš
  • 0

#10 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 09:57

a co to dosvědčí ? já mám třebas screen jak mám tu helmu na hlavě,  i toho , že mi to napsalo ztracenej předmět , ale čemu to pomůže ? tím nic nedokážeš

Zobrazit příspěvek

dovedeš si představit jiný důkaz zmizení předmětu?:) nikdo nečeká, že to vychytáš i s časem kde bude jeden screen v 18:32:25 a jakože tam máš meč a druhý screen v 18:32:26 a už tam ten meč nebude:)
  • 0

#11 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 10:19

Nikdo neceka ze i takovej screen by necemu pomohl. Je mi lito, nahrazovat se nebude, neni jak dokazat ze ke ztrate opravdu doslo, navic ze to nebylo tvoji vlastni chybou.
  • 0

#12 Host_nabit_*

Host_nabit_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 12:44

Mno a nemeli byste se teda panove soustredit na to aby to ta hra nedelala, jak to muze byt moje chyba jdu spat se zbrani v ruce a probudim se bez ni, nikam sem nic nedal nikdo tam nebyl a najednou je fuc. Proste je v tahu a nikdo se tim nezabyva a ani nechce proste mi to nepride fer. Kurna nikdo mi nevysvetli jak se muze podepsana zbran proste vyparit tak na co si to vlastne podepisujeme. Prece to musi byt nekde zaznamenany ne?

Ja sem na to drel jak blb a mam zase h....

A nejvic me na tom stve to ze proste strucne receno je to vsem u pr....

Diky za ucast tem co me zde podporili vazim si toho opravdu hodne. Takhle sem si nejak predstavoval ze by to melo napsat DMko a ne si z toho delat srandu. :clover: :tongue: :tongue:

Diky
  • 0

#13 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 12:48

No jestli mi poradis jak to mam zjistit, milerad se toho ujmu.

Zobrazit příspěvek

když se obnoví postava ze zálohy a bude tam mít tu věc není to dostatečný ?
  • 0

#14 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 12:51

No to neni. Jak zjistim, zes to nekomu dobrovolne nedal/neprodal, nebo zes o ni neprisel vlastni vinou?
  • 0

#15 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 12:53

Ja sem na to drel jak blb a mam zase h....
A nejvic me na tom stve to ze proste strucne receno je to vsem u pr....
Diky za ucast tem co me zde podporili vazim si toho opravdu hodne. Takhle sem si nejak predstavoval ze by to melo napsat DMko a ne si z toho delat srandu.  :clover:  :tongue:  :tongue:
Diky

Zobrazit příspěvek

Ukaz mi, kde si z toho delam srandu? Uprimne me to mrzi, ale nebudu ti tu lhat, proste neni zadna moznost jak ti pomoct.
  • 0

#16 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 12:57

Mno a nemeli byste se teda panove soustredit na to aby to ta hra nedelala, jak to muze byt moje chyba jdu spat se zbrani v ruce a probudim se bez ni,

Zobrazit příspěvek

pro odlehčení, jít spát se zbraní v ruce tak se ráno živej neprobudím...

a vážně - Dědek má pravdu. Bez náhrady, ač je nám líto.
  • 0

#17 Host_nabit_*

Host_nabit_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 13:00

pro odlehčení, jít spát se zbraní v ruce tak se ráno živej neprobudím...

a vážně - Dědek má pravdu. Bez náhrady, ač je nám líto.

Zobrazit příspěvek

Hmm...

Odpovezte mi tedy na co je podepisovani zbrani?
  • 0

#18 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 13:11

a co kedyby se to nahralo ze zalohy pokad te nekdo neokrad mohl by si to mit z5
  • 0

#19 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 13:12

Hmm...

Odpovezte mi tedy na co je podepisovani zbrani?

Zobrazit příspěvek

Aby sis nemoh starou zbran kterou nepouzivas prehodit k jiny postave nebo ji dat nekomu zadarmo neb kazda vec ma svou cenu.

jestli este k necemu tak me doplnte

Edit: a v podstate je to podpora craftu
  • 0

#20 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 13:13

Já bych mu to vrátil:) staré známé bugující hráče známe, když se z něj vyklube další, dá se udělat jednoduchý proces, popř. mu jeho novou zbraň, ať už bude jakákoliv, tak nějak jakože vzít :clover:
  • 0

#21 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 13:14

a co kedyby se to nahralo ze zalohy pokad te nekdo neokrad mohl by si to mit z5

Zobrazit příspěvek

Nic se nahravat nebude. Zkuste promyslet vsechny dusledky co by to melo a pak sem napiste navrh novyho reseni.

A jelikoz zadny po radnym zamysleni nevymyslite, diskuzi uzaviram.
  • 0

#22 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 13:17

Souhlasím s Noiridinem a ostatními zastánci, bohužel naše účast mu ztracenou věcičku nevrátí. :clover:
  • 0

#23 Host_bullov_*

Host_bullov_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 13:17

Jestli se nepletu tak to napomáhá ekonomice, v tom aby to nevypadalo jako dříve.
Kdy každý hráč který končil rozdal svou výbavu atp...
Podepisování byl velký krok kupředu pro to aby se nemuselo wipovat každý půlrok.

Si teda myslým já :clover:
  • 0

#24 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 26.07.2007 13:35

Vaše účast mu naopak ztrátu vynahradit může. Stačí ochotný kovář a několik hráčů,kteří se poskládají na náklady. Pokud mě kontaktuje důvěryhodný hráč (například rovnou ty, Ammazonco) jsem ochoten s Arghaali přispět 10 až 20 měšci (podle stavu účtu).
  • 0

#25 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 13:44

Vaše účast mu naopak ztrátu vynahradit může. Stačí ochotný kovář a několik hráčů,kteří se poskládají na náklady. Pokud mě kontaktuje důvěryhodný hráč (například rovnou ty, Ammazonco) jsem ochoten s Arghaali přispět 10 až 20 měšci (podle stavu účtu).

Zobrazit příspěvek

Děkuji za projev důvěry :tongue: Já osobně bych taky byla ochotná přispět, pokud by se jednalo o někoho, koho znám nebo kdo by mě přesvědčil, že je v nouzi.. Tím se nechci prohlásit za armádu spásy, ale dobrý skutek jednou za čas neuškodí :clover:
  • 0

#26 Host_nabit_*

Host_nabit_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 13:56

Děkuji za projev důvěry  :tongue: Já osobně bych taky byla ochotná přispět, pokud by se jednalo o někoho, koho znám nebo kdo by mě přesvědčil, že je v nouzi.. Tím se nechci prohlásit za armádu spásy, ale dobrý skutek jednou za čas neuškodí  :clover:

Zobrazit příspěvek

Nevím co na to říct. VŠEM MOC DĚKUJU, ale to nemůžu přijmout. Nejsem bez rukou a bez nohou prostě budu na to zase muset ty prachy vydřít. Mě nešlo o to že budu mít zbraň, ale o to aby se ta chyba nestávala. Nemohl jsem za ní a nejsem tu zřejmě sám komu se to stalo.

Bylo mi řečeno že to nejde - tak to nejde je mi to líto.

ALE VÁM VŠEM JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJU.

Na to nezapomenu

Díky
  • 0

#27 Host_nabit_*

Host_nabit_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 14:01

Jen pro zasmání měl sem tu ještě jedno téma - co se týče padání hry a najednou je fuč. Asi se mi všechno ztrácí.

Vy šibalové Dmka že vy mě vše berete? :-)))))))
  • 0

#28 Host_nabit_*

Host_nabit_*
  • Host

Odesláno 26.07.2007 14:04

Jen pro zasmání měl sem tu ještě jedno téma - co se týče padání hry a najednou je fuč. Asi se mi všechno ztrácí.

Zobrazit příspěvek

Hele mám návrh téma si nechte zbraň mi vraťte a budem vyrovnaný. :clover:
  • 0

#29 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 16:55

Zobrazit příspěvek

tema je tady
  • 0

#30 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2007 17:20

No to neni. Jak zjistim, zes to nekomu dobrovolne nedal/neprodal, nebo zes o ni neprisel vlastni vinou?

Zobrazit příspěvek

ale neni tohle uz trochu paranoidni? porad je to hra takze jde hlavne o zabavu

nova zbran je pro hrace dulezita, je to jeho poklad, ma z ni radost, sam vim jak jsem skakal radosti kdyz vok konecne sevrel v ruce shadow mec

myslim ze by hraci ocenili kdyby jste zmenili pristup z -kazdy se to tu snazi ojebat, tech kterym se neco stane chybou je malo
na pristup-jen malo z tech kteri nahlasi ze se jim neco stalo se nas snazi ojebat

osobne by mi zaznam ze zalohy stacil, nedat/neprodat pominu, to by byla prasarna a doufam ze nikdo nema takovou drzost abyzkousel timhle zpusobem(tj. za asistence dms) duplikovat veci ale co znamena to "vlastni vinou" neumim si predstavit jak by se hraci ztratila zbran v lese pri odpocinku vlastni vinou
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních