Skočit na obsah

Fotka

odlog po smrti

• Please log in to reply
51 odpovědí na toto téma

#1 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 09.07.2007 07:14

Posuďte sami:
To co předcházelo před mým útokem na Elvaere tu popisovat nebudu, ale vše běželo v rámci „RP“. Samozřejmě útok byl s odporem, dotyčnou jsem párkrát uhodil a začal psát - snažil se s ní „RP“ domluvit a vysvětlit si to, můj úmysl nebyl ji zabít . To však ona využila k mé paralíze a vzápětí k zabití. Poté jsem byl ihned okraden.
Přátelé, kteří byli v lokaci mne oživili, já dostihl Elvaere srazil jí k zemi a zabil. Okradením jsem si chtěl vzít to co mi patřilo, avšak než jsem cokoliv stihl, se dotyčný odpojil.

Takový hráči tu prostě jsou – to by mne ani tak nepřekvapilo, ale on se připojil ihned s jinou postavou, dotyčného jsem kontaktoval a řekl, že porušil pravidla a že to nechám být pokud se s Elvaere znovu připojí a já si vezmu co mi patří, to však neudělal ba naopak se začal ohánět, že nic neporušil a že pokud upozorním na jeho hraní cituji:„on se s DMkama už nějak domluví“ :happy: .

Tak už jen ze zvědavosti jak ta „domluva“ asi dopadne, jsem to sem napsal :smile: .

PS: obr. s odlogováním postavy Elvaere acc: AzurovejDrak přikládám.

Přiložené soubory

• 0

#2 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 07:37

Je mi líto, ale já na to screenu vidim opět velký kulový... :smile:
  • 0

#3 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 07:39

Je mi líto, ale já na to screenu vidim opět velký kulový...  :smile:

Zobrazit příspěvek

protoze jsi slepej jak patrona, mas ve vypisu jasne napsano timo zabil elvaere, azurovej drak se odpojil jako hrac hned pod tim, to je hlavni na tom screenu
  • 0

#4 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 07:41

protoze jsi slepej jak patrona, mas ve vypisu jasne napsano timo zabil elvaere, azurovej drak se odpojil jako hrac hned pod tim, to je hlavni na tom screenu

Zobrazit příspěvek

Ale neni tam nic o tom že chce někdo někoho obrat :smile:
  • 0

#5 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 07:44

Ale neni tam nic o tom že chce někdo někoho obrat  :smile:

Zobrazit příspěvek

no a?
  • 0

#6 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 09.07.2007 07:45

Už nebylo koho obrat když tam dotyčnej nebyl :smile:
  • 0

#7 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 07:50

V tomhle pripade mluvi dotycny o okradani skrz emote wand ;) takze tam nic vypsano nebude, nanejvys pouzivani zlvastni schopnosti predmetu, coz tam je, ale na hod kostkou (snad odklikani nabidky hulky po te, co ji nebylo mozno vyuzit?)

Dotycny se odlogl v hrozbe okadeni ci smrti, podle screenu. Ale jeste se s nim promluvi, at zname i jeho pohled na vec.
Skoda ze nemas dalsi screeny z vaseho rozhovoru, nebo ano?
  • 0

#8 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 07:56

Bohuzel tohle je jediny, ale taky mi nejde o nějakou sankci, jako ať to dotyčný vysvětlí - na to se těším :smile: .
PS: s tou hůlkou to tak nejak bylo
  • 0

#9 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 09:11

Pamatovat si, kdo tě po smrti okrad, není dost RP :smile:
  • 0

#10 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 09:20

Přátelé, kteří byli v lokaci mne oživili, já dostihl Elvaere srazil jí k zemi a zabil. Okradením jsem si chtěl vzít to co mi patřilo, avšak než jsem cokoliv stihl, se dotyčný odpojil.

:mad:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zobrazit příspěvek

:happy:
  • 0

#11 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 09:32

je jedno jestli si to pamatuje nebo ne, proste po oziveni nekoho sejmul a chtel vylootit mrtvolku, ta vsak prohnila driv nez se stihl sklonit a vzit vacek s penezi, tudiz bych to hnedka trestal :smile:
  • 0

#12 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 09:44

Útěk/odlog před okradením se asi popřít nedá:) i když je fakt, že to, že ho chtěl okrást už bylo spíš OOC, ale nedá se dobře soudit, kdo měl jaký záměr a jestli to dělal jako postava nebo hráč (tím myslím to první zabití a okradení v závislosti na okolnosti a pohnutky toho prvního:)

holt je tu problém ten, že ve hře každý hraje na "jakmile tě praším zákonitě tě chci zabít", i když někteří fajnšmekři používají "dá mu pohlavek" či "strčí ho" a praštěj ho, ale to už je jiná věc:) spíš jde o to, že když jsou to nepřátelé, většina hráčů hraje jen na život a na smrt, ještě jsem nepotkal někoho, koho by někdo mohl v tom "RP" zmlátit, dát mu jako tak tři rány a jako "už máš dost nebo chceš ještě?", tady se lidi radši rovnou zabíjej a pak jde všechno RP do háje mnohdy, holt nevybereš si.
  • 0

#13 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 13:02

Zobrazit příspěvek

Je to tu "ono schovávání za RP" :mad:
co se vžít do role Tima - je paralizován poté zabit, kdo ho zabil si pamatuje - dále je s vědomím out - oživen přáteli, když se vzpamatuje chybí mu měšec - že by mu ho vzali ti co ho oživili :happy: :mad: :mad: ne snažií se vyhledat protivníka.
Takhle se dá uvažovat i v rámci "RP"
  • 0

#14 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 09.07.2007 13:52

holt je tu problém ten, že ve hře každý hraje na "jakmile tě praším zákonitě tě chci zabít", i když někteří fajnšmekři používají "dá mu pohlavek" či "strčí ho" a praštěj ho, ale to už je jiná věc:) spíš jde o to, že když jsou to nepřátelé, většina hráčů hraje jen na život a na smrt, ještě jsem nepotkal někoho, koho by někdo mohl v tom "RP" zmlátit, dát mu jako tak tři rány a jako "už máš dost nebo chceš ještě?", tady se lidi radši rovnou zabíjej a pak jde všechno RP do háje mnohdy, holt nevybereš si.

Zobrazit příspěvek

Smrt na demone nema zadny vyznam. :smile:
  • 0

#15 Azurovej Drak

Azurovej Drak

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 44 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:05

Tak snad jen vyslechnout obě strany a né jen tu jenž si myslí že je v právu a hraje si na žalobce. bylo to tím že jsme byli na HB povídal si tam RP s kamarádnou já byl(a) ,,Elvaere´´v invu a hrál RP jak je poslouchám ze stínů a tak pak přibehl něčí sukubus nebo archon a šlehl do jeho kamarádky bleskem na čenž on hodil odpor mě a hned po mě začal útočit, takže jsem ho zabila, dala si neviditelnost a ostatní lidé jak zmiňuje kamarády byli u ohnište a tudíš mě ani nemohli vidět při tom že jsem si brala to co mu je jako mrtvému k ničemu. Načemž když jej oživili počkal si až bmu padli postihy a hned se do mě pustil. kdybych chtěla dokázala bych ho hned zabít opět smrtí ale zabila jsem ho tim jsem to viděla za vyřešené nebot po případné pomoci si na mě bude těžko pamatovat, hmm asi ne, to mě vytočilo takže jsem opravdu dala odlog a hned relog abych si to sním vyříkal.

z relogu přikládám scren

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  kill2.bmp   1.72MB   109 Počet stažení

• 0

#16 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:13

Tak snad jen vyslechnout obě strany a né jen tu jenž si myslí že je v právu a hraje si na žalobce. bylo to tím že jsme byli na HB povídal si tam RP s kamarádnou já byl(a) ,,Elvaere´´v invu a hrál RP jak je poslouchám ze stínů a tak pak přibehl něčí sukubus nebo archon a šlehl do jeho kamarádky bleskem na čenž on hodil odpor mě a hned po mě začal útočit, takže jsem ho zabila, dala si neviditelnost a ostatní lidé jak zmiňuje kamarády byli u ohnište a tudíš mě ani nemohli vidět při tom že jsem si brala to  co mu je jako mrtvému k ničemu. Načemž když jej oživili počkal si až bmu padli postihy a hned se do mě pustil. kdybych chtěla dokázala bych ho hned zabít opět smrtí ale zabila jsem ho tim jsem to viděla za vyřešené nebot po případné pomoci si na mě bude těžko pamatovat, hmm asi ne, to mě vytočilo takže jsem opravdu dala odlog a hned relog abych si to sním vyříkal.
z relogu přikládám scren

Zobrazit příspěvek

Jen podotýkám že upravený screen není brán jako důkaz...
  • 0

#17 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:13

Tak snad jen vyslechnout obě strany a né jen tu jenž si myslí že je v právu a hraje si na žalobce. bylo to tím že jsme byli na HB povídal si tam RP s kamarádnou já byl(a) ,,Elvaere´´v invu a hrál RP jak je poslouchám ze stínů a tak pak přibehl něčí sukubus nebo archon a šlehl do jeho kamarádky bleskem na čenž on hodil odpor mě a hned po mě začal útočit, takže jsem ho zabila, dala si neviditelnost a ostatní lidé jak zmiňuje kamarády byli u ohnište a tudíš mě ani nemohli vidět při tom že jsem si brala to  co mu je jako mrtvému k ničemu. Načemž když jej oživili počkal si až bmu padli postihy a hned se do mě pustil. kdybych chtěla dokázala bych ho hned zabít opět smrtí ale zabila jsem ho tim jsem to viděla za vyřešené nebot po případné pomoci si na mě bude těžko pamatovat, hmm asi ne, to mě vytočilo takže jsem opravdu dala odlog a hned relog abych si to sním vyříkal.
z relogu přikládám scren

Zobrazit příspěvek

Cenzurovanej screen toho moc nedokáže a dávej jsem ty screeny v .jpg a ne .bmp . Je to lepší .
  • 0

#18 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 09.07.2007 14:15

Tohle je vážně k smíchu, jak se tu někteří ohánějí neprůstřelným RP já tě zabil a okradl a ty si to nemůžeš pamatovat tak mě dej pokoj a ještě tím ospravedlňují odlog. Tak tedy RP podle "Galaina" po násilném činu je duše oddělena od těla a vznáší se nad ním, hovoří s jinými dušemi, vidí co se děje, sliší vše a buď čeká na pomoc nebo se vydává bílými cestami do síní soudce a čeká na ortel. Tak a jaký je rozdíl mezi mým RP a tvým .... já si pamatuji vše// ty si nepamatuješ nic. Které je správné? Buď někdo fundovaný rozhodne jaký systém smrti/nesmrti bude všeobecně platný a uznávaný nebo si strč tuto argumentaci o nic si nepamatování do špic.
Práci zdar.
  • 0

#19 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:21

Mně dostává jak si tam vyměňují smajlíky jakože super sranda a tady jdou proti sobě:)
  • 0

#20 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:26

Hned se necerti A.D., psal jsem vys, ze se pocka na vyjadreni i druhy strany. Ten screen sem zkus hodit opravdu celej, upraveny dukazy se nemuzou brat v potaz.
  • 0

#21 Azurovej Drak

Azurovej Drak

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 44 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:27

dobrá přidám jej celý aby se neřeklo že jsem lhář jen jsem chtěl vynechat někoho jiného s kterým jsem vedl rozhovor tedy zde je

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  kill.bmp   1.72MB   76 Počet stažení

• 0

#22 Azurovej Drak

Azurovej Drak

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 44 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:29

jako pro mě je tohle kravina co sem píše já sem taky nehážu hned to co mi kdo nepíše že mě zabil a nebo mi píše sprostě v telu a že na to screny mam. takže byste se podivili kdo z lidí ač je tu ddlouho má pěkné vyjadřování :smile:
  • 0

#23 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:29

Tohle je vážně k smíchu, jak se tu někteří ohánějí neprůstřelným RP já tě zabil a okradl a ty si to nemůžeš pamatovat tak mě dej pokoj a ještě tím ospravedlňují odlog. Tak tedy RP podle "Galaina" po násilném činu je duše oddělena od těla a vznáší se nad ním, hovoří s jinými dušemi, vidí co se děje, sliší vše a buď čeká na pomoc nebo se vydává bílými cestami do síní soudce a čeká na ortel. Tak a jaký je rozdíl mezi mým RP a tvým  .... já si pamatuji vše// ty si nepamatuješ nic. Které je správné? Buď někdo fundovaný rozhodne jaký systém smrti/nesmrti bude všeobecně platný a uznávaný nebo si strč tuto argumentaci o nic si nepamatování do špic.
Práci zdar.

Zobrazit příspěvek

:mad: asi tak...ja smrt hraju tak ze si nic nepamatuju ale ostatni nenutim aby hrali tak jak hraju ja :smile:
A kdyby se to melo brat podle reality, je dokazany, ze lide v klinicke smrti, kteri se z ni dostanou si pamatuji co se kolem nich delo...uvedu priklad, kterej sem nekde cetl - zenska byla v klinicky smrti, operovali ji, vzkrisili ji a ona dokazala do detailu popsat co se delo pri operaci, jak vypadali operujici doktori i sestricky a to je nikdy predtim nevidela, pry videla i sebe sama jakoby pod sebou (a takovejch lidi, kterym se to stalo je nespocet) - takze je spis realnejsi zpusob jakym smrt hraje Galain :happy:

ale je to diskutabilni :)
  • 0

#24 Azurovej Drak

Azurovej Drak

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 44 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:37

:mad: asi tak...ja smrt hraju tak ze si nic nepamatuju ale ostatni nenutim aby hrali tak jak hraju ja  :happy:
A kdyby se to melo brat podle reality, je dokazany, ze lide v klinicke smrti, kteri se z ni dostanou si pamatuji co se kolem nich delo...uvedu priklad, kterej sem nekde cetl - zenska byla v klinicky smrti, operovali ji, vzkrisili ji a ona dokazala do detailu popsat co se delo pri operaci, jak vypadali operujici doktori i sestricky a to je nikdy predtim nevidela, pry videla i sebe sama jakoby pod sebou (a takovejch lidi, kterym se to stalo je nespocet) - takze je spis realnejsi zpusob jakym smrt hraje Galain  :mad:

ale je to diskutabilni :)

Zobrazit příspěvek

já sem viděl jak jeho duše šla pod zem k satanovi :mad: nemohl na mě koukat ze shora :smile:
  • 0

#25 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:37

Budu mluvit za sebe, když řeknu že jedinej vyloženě prohřešek tam vidím ten odlog v hrozbě smrti. To že oživili Palka, ktery nasledne na to sveho soka zabil, nevidim jako duvod k potrestani, ale spis k domluve, protoze jestli je to tak jak oba rikaji, tak ho zlikvidoval bez jedineho naznaku nejake hry, slo proste o pomstu hrace, kteremu vzali penize, coz by tu byt nemelo. To je muj pohled na vec.
  • 0

#26 Azurovej Drak

Azurovej Drak

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 44 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 14:43

přesně já to vidím stejně já vím dopustil jsem se prohřešku ale neuděl jsem odlog kvůli jeho necelé pětistovce páč takovejch na pokledech je mnoho ale kvůli tomu že mě to našvalo.
  • 0

#27 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 09.07.2007 15:04

To fakt chcete s kazdou takouto banalitou liezt na forum? A riesit pri tom, ci si postava po smrti pamata minutu, dve, polhodinu alebo hodinu pred smrtou?
Ked uz reportujem nejaky prehresok na fore , tak nech je to aspon nieco vaznejsie a nie taketo vtakoviny.
  • 0

#28 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 15:16

To fakt chcete s kazdou takouto banalitou liezt na forum? A riesit pri tom, ci si postava po smrti pamata minutu, dve, polhodinu alebo hodinu pred smrtou?
Ked uz reportujem nejaky prehresok na fore , tak nech je to aspon nieco vaznejsie a nie taketo vtakoviny.

Zobrazit příspěvek

Tak Elveare vesele okrada vsechny okolo a dojde li na ni tak se odlogne - to se mi nezda jako kravina.
  • 0

#29 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 15:19

Budu mluvit za sebe, když řeknu že jedinej vyloženě prohřešek tam vidím ten odlog v hrozbě smrti. To že oživili Palka, ktery nasledne na to sveho soka zabil, nevidim jako duvod k potrestani, ale spis k domluve, protoze jestli je to tak jak oba rikaji, tak ho zlikvidoval bez jedineho naznaku nejake hry, slo proste o pomstu hrace, kteremu vzali penize, coz by tu byt nemelo. To je muj pohled na vec.

Zobrazit příspěvek

Naznak hry :smile: - no to bych zase umrel jako pred tim
A pomsta hrace PROC NE POMSTA POSTAVY ???
  • 0

#30 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2007 15:26

A pomsta hrace PROC NE POMSTA POSTAVY ???

Zobrazit příspěvek

Protoze mi to tak neprijde.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních