Craft v zeleném
Odesláno 20.06.2007 10:37
Ouha , ale ona vám nejde ušít a kazíte a kazíte. Ovšem jako zkušený řemeslník jste již nasadil cenu níž, no to ale nevadí. Co je horší , je to že pak podezříváte někoho jestli vám to nedělá schválně, jestli vám to nestěžuje někdo kdo k tomu má přístup.
Prostě si myslím že by na výrobky které má řemeslník v zeleném měl mít 100% úspěšnost, nebo alespoň 99%.
(Já si umím docela běžně zavázat šňůrky u bot a také jsem se to kdysi těžce učila , ale teď to dělám bezchybně)
Děkuji za pochopení a kladné vyřízení
Dona Atreid
#2 Host_Ammazonca_*
Odesláno 20.06.2007 10:43

Odesláno 20.06.2007 10:43
Odesláno 20.06.2007 10:44
#5 Host_Ammazonca_*
Odesláno 20.06.2007 10:46

Odesláno 20.06.2007 10:46
Odesláno 20.06.2007 10:47
Odesláno 20.06.2007 10:51

btw. zkusenej remeslnik, obzvlast krejci, nenasazuje cenu na minimum, ale naopak neco prida pro jistotu, ze se mu to nepovede, prece jenom rict zakaznikovi, ze misto 10k mu to slevite na 7k protoze je vam sympatickej je lepsi nez zbytecne prodelavat

edit. tu hnedou sem se snazil usit hned po te purpurove a obratnost byla porad stejna
Odesláno 20.06.2007 10:52
Odesláno 20.06.2007 10:54
jenze dnes jsou ceny nastavene prave na to ze se sije na prvni pokus. A rekni zakaznikovi ze jses drazsi nez nekdo jiny a jde pryc. Pak muze byt zakaznik sympatickej jak chce...btw. zkusenej remeslnik, obzvlast krejci, nenasazuje cenu na minimum, ale naopak neco prida pro jistotu, ze se mu to nepovede, prece jenom rict zakaznikovi, ze misto 10k mu to slevite na 7k protoze je vam sympatickej je lepsi nez zbytecne prodelavat
Odesláno 20.06.2007 11:15
Odesláno 20.06.2007 11:15
Odesláno 20.06.2007 11:26
Cena mne ani tak nemrzí zákazník když vidí že to nejde , tak mi sám dá třeba 1000 zl navíc to je v pohodě , ale naštve to , že zničíte kůží a kytek a musíte shánět hned nový aby jste měl pro dalšího. Jde o to že ty výkyvy jsou v poslední době úděsný - jeden den to jde docela dobře a druhý den při stejných podmínkách to jde strašně, to nechápu. Dělá to systém náhody? Jak to funguje by mne také zajímalo.
No to mi povídej o těch výkyvech, asi 30 pokusu na ušití bílých opatrných prstů nevyšlo a pak najednou se povedli 2x po sobě. Je to opravdu zvláštní.
Odesláno 20.06.2007 11:34
ty super nizky ceny sme si ale jako remeslnici udelali samy + tomu trosku napomoh dedek s tim jeho obchodnickemjenze dnes jsou ceny nastavene prave na to ze se sije na prvni pokus. A rekni zakaznikovi ze jses drazsi nez nekdo jiny a jde pryc. Pak muze byt zakaznik sympatickej jak chce...
Jenze tech 1000zl ti nepokryje ani cenu jedne velke kuze, takze des do ztraty, kterou si sice muzes obcas dovolit ale pokud ta ztrata je treba uz 20velkejch kuzi tak je dost znat a pak uz clovek premejsli jestli tech par zlatejch co tim vydela za to stoji, zvlast kdyz to vazne zalezi na stesti. Navic pri cenach co ted jsou je daleko snazi si vydelat lootenim a vybiranim nez craftem. Tim si nechci nijak stezovat, pac stejne craft nedelam proto abych se stal milionarem, ale proto ze me to bavi a udela mi vetsi radost nekomu neco usit za par zlatek nez treba vylootit desetinasobek.Cena mne ani tak nemrzí zákazník když vidí že to nejde , tak mi sám dá třeba 1000 zl navíc to je v pohodě , ale naštve to , že zničíte kůží a kytek a musíte shánět hned nový aby jste měl pro dalšího. Jde o to že ty výkyvy jsou v poslední době úděsný - jeden den to jde docela dobře a druhý den při stejných podmínkách to jde strašně, to nechápu. Dělá to systém náhody? Jak to funguje by mne také zajímalo.
Odesláno 20.06.2007 11:50
ok ok prominProsím nestáčej mi topic na ceny, věř že o ty tu nejde , běžně je totiž ve hře na trhu málo spíše žádný krejčí a když začnu vyvolávat co ušiji tak se pak dvě hodiny nezastavím.
edit: Verd full plate mam rudej jak trenýrky a udělal sem dva oba na první pokus¨
verd helmu mam tamvě modrou, dělal sem tři a byly to pokusy: 19,3,5
#17 Host_Tiffina_*
Odesláno 20.06.2007 15:31
Odesláno 06.07.2007 19:47
http://www.nwn.cz/fo...topic=13817&hl= Stručně, já to vidím tak že slečna Světluška alias Poutnice věčná se prostě rozhodla aby se ten craft tady netrápil, zasadit mu poslední ránu z milosti. To jsou skutečně likvidační ceny . tak to vidím tak že už se nebudu trápit a pověsím craft na hřebík a šít budu jen známým a těm co dopředu budou akceptovat mé vysoké ceny.
Zajímalo by mne co si o tom myslí ti staří crafteři kteří radili mě jako začátečníkovi.
Odesláno 06.07.2007 21:04
Kdyz ses neschopna chcipnes hlady to je moje rada a ze jsem sil sakra driv nez tys na demonu vubec prislaTak na tento topic mi zatím žádná odpovědná osoba neodpověděla , třeba že se s tím někdy něco udělá nebo neudělá , a už tu máme něco super něco co tu ještě nebylo , dám sem link:
http://www.nwn.cz/fo...topic=13817&hl= Stručně, já to vidím tak že slečna Světluška alias Poutnice věčná se prostě rozhodla aby se ten craft tady netrápil, zasadit mu poslední ránu z milosti. To jsou skutečně likvidační ceny . tak to vidím tak že už se nebudu trápit a pověsím craft na hřebík a šít budu jen známým a těm co dopředu budou akceptovat mé vysoké ceny.
Zajímalo by mne co si o tom myslí ti staří crafteři kteří radili mě jako začátečníkovi.
#21 Host_Weathereye_*
Odesláno 03.10.2007 14:31
Predstavte si vyrobek v tmave modrem, ktery jehoz vyroba ma jen jednu fazi. Pravdepodobnost pokazeni muze byt treba 60%. Jiny vyrobek v tmave zelene barve, ktery ma 5 fazi ma pravdepodobnost pokazeni "jen" 20%. Jenze pokazit se muze kazda faze postupu, coz znamena ze pravedepodobnost pokazeni roste s poctem fazi, a pokud me vypocetni stredisko neklame, tak je to kolem 67%: 20% + 16% + 12,8% + 10,24% + 8,192%. Je to trochu extremni priklad ale melo by to ilustrovat pointu.
Pokud to takto funguje tak je to asi bug, jelikoz barva zcela neodpovida obtiznosti. Pokud ne tak se omlouvam autorum, ze me neco takove vubec napadlo! Praci zdar!
Odesláno 04.10.2007 21:38
Milá slečno, buďte v klidu, ani černá ani bílá se neprodává a tak často na trhu nejsem, takže .... s chutí do hry, sama jste říkala, že jak se objevíte na trhu, tak se nezastavíte .... přeji dobré kšefty
vim ze to enbilo mireno na mne...ale kdyz se mi nikdo pta ze chce usit rekneme purpurovej velkej pasek
(kterej mam tmave modrej) tak sem dal cenu 18k coz se mi zda hodne malo...kdyz tuhle cenu nikomu reknu tak mi rekne ze vy to sijete za min. Coz mi tak moc nevadi ale jak se ma pak nikdo v krejcirovy uchytit(pak si nikdo nesmi divit ze si vydelavam hlavne lootem)...a taky kdyz kazdej vi ze ste tak levna tak se na vas proste pocka.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních