Skočit na obsah

Netopýrník

• Please log in to reply
31 odpovědí na toto téma

#1 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 09:22

Zajímalo by mne, jestli tato bylinka k něčemu vůbec je. Protože když chodiím na bylinky a jsou zrovna vybrané, tak netopýrník zůstává bez povšimnutí, stejně tak když jsem prodávala bylinky, tak ho nikdo nevykupoval... Má tato bylinka tedy jen nějaký matoucí význam, když alchymista trénuje na receptech nebo se hodí k něčemu jinému? Díky :wow:
  • 0

#2 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 09:25

Zajímalo by mne, jestli tato bylinka k něčemu vůbec je. Protože když chodiím na bylinky a jsou zrovna vybrané, tak netopýrník zůstává bez povšimnutí, stejně tak když jsem prodávala bylinky, tak ho nikdo nevykupoval... Má tato bylinka tedy jen nějaký matoucí význam, když alchymista trénuje na receptech nebo se hodí k něčemu jinému? Díky  :wow:

Zobrazit příspěvek

jde z něj vařit super lektvar
  • 0

#3 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 18.06.2007 09:45

Má tato bylinka tedy jen nějaký matoucí význam, když alchymista trénuje na receptech nebo se hodí k něčemu jinému? Díky  :wow:

Zobrazit příspěvek

Ten matoucí význam by se poněkud vypařil, kdyby ti odpověděli, žejo.
  • 0

#4 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 09:50

No.. mně šlo jen o informaci, zda je fakt na nic nebo se k něčemu (čemukoliv) hodí. Nechci prozrazovat na co, jaký poměr atd..
Ale vím, že škodolibost je vlastnost velmi rozšířená, takže by mě nepřekvapilo, že by tam bylinka byla jen na to, aby hráč do alelujá zkoušel miliony kombinací netopýrníku se vším, aby nakonec spotřeboval kýbl bylinek a na nic nepřišel :wow:
Stejně jako např. kamínky u Syboxe... vložíš špatný a jupiiiiiiiiiiiii, jedeš do očistce :laugh:
  • 0

#5 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 09:54

Gerald uz prece napsal, ze z toho jde neco varit, tak nevim, co dal resis.
Kazda bylinka ma nejake vyuziti.
  • 0

#6 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 10:03

jde z něj vařit super lektvar

Zobrazit příspěvek

neprijde mi to matouci. ten lekvar je fakt super. :wow:
  • 0

#7 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 10:09

dva lektvary se z nej delaji minimalne ;)
  • 0

#8 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 10:20

dva lektvary se z nej delaji minimalne ;)

Zobrazit příspěvek

A sakra a já ho nesbírala... No nic, tak začnu experimentovat :wow:
  • 0

#9 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 10:33

Uz sa to tu na fore preberalo, dokonca tam niekto napisal, o aky lektvar sa jedna.

Napoveda: Pouzi funckiu hladat, daj vyhladat "netopyrnik" a zameraj sa na druhu stranku najrozsiahlejsieho topicu. :wow:
  • 0

#10 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 10:59

No.. mně šlo jen o informaci, zda je fakt na nic nebo se k něčemu (čemukoliv) hodí. Nechci prozrazovat na co, jaký poměr atd..
Ale vím, že škodolibost je vlastnost velmi rozšířená, takže by mě nepřekvapilo, že by tam bylinka byla jen na to, aby hráč do alelujá zkoušel miliony kombinací netopýrníku se vším, aby nakonec spotřeboval kýbl bylinek a na nic nepřišel 
Stejně jako např. kamínky u Syboxe... vložíš špatný a jupiiiiiiiiiiiii, jedeš do očistce

za starých receptů byla mračna bylinek, která se nepoužívala.

A teď tady amazonka kroutí hlavou nad jednou bylinkou a naříka že to je škodolibé....

P.S. a pokud se jedná o toho upíra, proč to řešíš tady na foru? Zkus řešit věci ve hře, pobavíš sebe i okolí.
  • 0

#11 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 11:04

za starých receptů byla mračna bylinek, která se nepoužívala.

A teď tady amazonka kroutí hlavou nad jednou bylinkou a naříka že to je škodolibé....

P.S. a pokud se jedná o toho upíra, proč to řešíš tady na foru? Zkus řešit věci ve hře, pobavíš sebe i okolí.

Zobrazit příspěvek

Já jsem staré doby nezažila, takže nemůžu porovnávat, byl to jen dotaz, ne stížnost.

Upíra neřeším, posloužil mi jen jako příklad. Je pravda, že ve hře věci řešit je samozřejmě větší zábava, běžně to tak dělám.. Ale pochybuju, že zrovna skluzavka do očistce je toho příkladem. Dalo by se to řešit přece jinak, toto hráče akorát otráví a to nemluvím jen za sebe. :wow:
  • 0

#12 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 11:17

Dalo by se to řešit přece jinak, toto hráče akorát otráví a to nemluvím jen za sebe.  :wow:

Zobrazit příspěvek

musi prece existovat neco, co utlumi euforii ze samostatneho objevovani novych veci. :laugh:
  • 0

#13 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 11:19

musi prece existovat neco, co utlumi euforii ze samostatneho objevovani novych veci. :wow:

Zobrazit příspěvek

tak to mi stačí se podívat na klienta který má být udajně součástí hry :D
  • 0

#14 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 11:22

musi prece existovat neco, co utlumi euforii ze samostatneho objevovani novych veci. :wow:

Zobrazit příspěvek

Ale vždyt to má byt eufonie....a že jednou do truhly strčíš blbý kamen tak se snad nezhroutíš.....máš pokračovat dál a zkoušet a zkoušet.....
  • 0

#15 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 11:26

Ale vždyt to má byt eufonie....a že jednou do truhly strčíš blbý kamen tak se snad nezhroutíš.....máš pokračovat dál a zkoušet a zkoušet.....

Zobrazit příspěvek

sak ja verim, ze hned jak vysla z ocistce, hnala se k syboxovi zkusit novy kamen . :wow:
  • 0

#16 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 11:31

sak ja verim, ze hned jak vysla z ocistce, hnala se k syboxovi zkusit novy kamen .  :wow:

Zobrazit příspěvek

No mně se to nestalo, stalo se to mé chudince zlodějce. A věř tomu, že už to zkoušet nešla :laugh: Byla to ta poslední kapka, která ji přesvědčila, že na Demoně prostě hrát nebude. No a pak se nechala přemluvila, ať jde pomoct kamarádovi, který umřel v Grimaldově věži, protože jako jedna z mála to tam odemkne...Tak se po pár dnech připojila a šupky, sejmula ji tam epická past. :laugh: Nikdo se tam nehrnul, takže můžeme děkovat hodnému DM, který ji odtama dostal, jinak bych měla doma asi fakt už hromádku neštěstí :laugh:
  • 0

#17 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 11:34

Zobrazit příspěvek

Jasně, ale komu se chce jít s páradně se expícím zlodějem :wow: desetkrát po sobě do očistce??? Proč to raději není vymyšlené jinak? Proč prostě špatný kámen nezabije nebo nepošle místo do očistce o dvě patra výš mezi mumie? Účel to splní stejný a hráče to rozhodně bude bavit víc. Toť můj názor. :laugh:
  • 0

#18 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 11:37

sak ja verim, ze hned jak vysla z ocistce, hnala se k syboxovi zkusit novy kamen .  :wow:

Zobrazit příspěvek

nevím jak ona, ale já jsem to tak udělal
  • 0

#19 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 11:41

nevím jak ona, ale já jsem to tak udělal

Zobrazit příspěvek

Však to je tvoje rozhodnutí, jestli tě to tak baví, tak to pro tvůrce tohoto hlavolamu je jen dobrá zpráva.

Já taky půjdu po desáte na výpravu, kde jsem předtím 9x umřela, protože mně to baví, chci si to zkusit překonat atd. Ale nechat se překvapit touto "odměnou" za chybný pokus, to mě prostě jako hráči bere náladu a neplní to pro mě účel zábavy ze hry.
  • 0

#20 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 11:42

No mně se to nestalo, stalo se to mé chudince zlodějce. A věř tomu, že už to zkoušet nešla  :laugh: Byla to ta poslední kapka, která ji přesvědčila, že na Demoně prostě hrát nebude. No a pak se nechala přemluvila, ať jde pomoct kamarádovi, který umřel v Grimaldově věži, protože jako jedna z mála to tam odemkne...Tak se po pár dnech připojila a šupky, sejmula ji tam epická past.  :laugh: Nikdo se tam nehrnul, takže můžeme děkovat hodnému DM, který ji odtama dostal, jinak bych měla doma asi fakt už hromádku neštěstí  :wow:

Zobrazit příspěvek

Garibaldova věž....no to je taky nápad vlést magovi pro jeho bohatství. Tak jsi za to zaplatila. Ale abych pak za svoji chybu volal na DM, že jsem vlezl někam kam jsem neměl.....

zachvíli tu bude DM psát 5lv že vlezl do DZ a zabili ho...
  • 0

#21 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 11:48

Garibaldova věž....no to je taky nápad vlést magovi pro jeho bohatství. Tak jsi za to zaplatila. Ale abych pak za svoji chybu volal na DM, že jsem vlezl někam kam jsem neměl.....

zachvíli tu bude DM psát 5lv že vlezl do DZ a zabili ho...

Zobrazit příspěvek

Nechceš trochu zmírnit? Kdo psal, že jsme někoho volali? :wow: Zase další všeználek, že? DM tam přišel sám, objevil se tam zrovna když pro ni přišel ochotný Draco.
  • 0

#22 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 11:59

Nechceš trochu zmírnit? Kdo psal, že jsme někoho volali?  :wow:  Zase další všeználek, že? DM tam přišel sám, objevil se tam zrovna když pro ni přišel ochotný Draco.

Zobrazit příspěvek

tak pak se omlouvám, ale z tvé zprávy to tak vyznělo, alespon mě....
  • 0

#23 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 12:01

Dobře :wow:

Tak a teď zpět k tomu netopýrníku... :laugh:
  • 0

#24 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 12:38

Dobře  :wow:

Zobrazit příspěvek

první postřeh k netopýrníku : roste všude :D
  • 0

#25 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 12:41

Dobře  :wow:

Zobrazit příspěvek

• 0

#26 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 13:16

Uz sa to tu na fore preberalo, dokonca tam niekto napisal, o aky lektvar sa jedna.

Napoveda: Pouzi funckiu hladat, daj vyhladat "netopyrnik" a zameraj sa na druhu stranku najrozsiahlejsieho topicu.  :wow:

Zobrazit příspěvek

Moc díky :laugh:
  • 0

#27 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 18:21

Zobrazit příspěvek

druhý postřeh....je zdánlivě k ničemu, ale protože roste, všude bude v něm nějaká bejkárna
  • 0

#28 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 10:42

druhý postřeh....je zdánlivě k ničemu, ale protože roste, všude bude v něm nějaká bejkárna

Zobrazit příspěvek

třetí postřeh vyzkoušeno na krávě na trhu..nic to s ní neudělalo..bejka sem nenašel :)
  • 0

#29 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 23:41

tipnu :wow: pivo z něj děláte ? :laugh:
  • 0

#30 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*