Netopýrník
#1 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 09:22

Odesláno 18.06.2007 09:25
jde z něj vařit super lektvarZajímalo by mne, jestli tato bylinka k něčemu vůbec je. Protože když chodiím na bylinky a jsou zrovna vybrané, tak netopýrník zůstává bez povšimnutí, stejně tak když jsem prodávala bylinky, tak ho nikdo nevykupoval... Má tato bylinka tedy jen nějaký matoucí význam, když alchymista trénuje na receptech nebo se hodí k něčemu jinému? Díky
#4 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 09:50
Ale vím, že škodolibost je vlastnost velmi rozšířená, takže by mě nepřekvapilo, že by tam bylinka byla jen na to, aby hráč do alelujá zkoušel miliony kombinací netopýrníku se vším, aby nakonec spotřeboval kýbl bylinek a na nic nepřišel

Stejně jako např. kamínky u Syboxe... vložíš špatný a jupiiiiiiiiiiiii, jedeš do očistce

Odesláno 18.06.2007 09:54
Kazda bylinka ma nejake vyuziti.
Odesláno 18.06.2007 10:09
#8 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 10:33
Napoveda: Pouzi funckiu hladat, daj vyhladat "netopyrnik" a zameraj sa na druhu stranku najrozsiahlejsieho topicu.

Odesláno 18.06.2007 10:59
No.. mně šlo jen o informaci, zda je fakt na nic nebo se k něčemu (čemukoliv) hodí. Nechci prozrazovat na co, jaký poměr atd..
Ale vím, že škodolibost je vlastnost velmi rozšířená, takže by mě nepřekvapilo, že by tam bylinka byla jen na to, aby hráč do alelujá zkoušel miliony kombinací netopýrníku se vším, aby nakonec spotřeboval kýbl bylinek a na nic nepřišel
Stejně jako např. kamínky u Syboxe... vložíš špatný a jupiiiiiiiiiiiii, jedeš do očistce
za starých receptů byla mračna bylinek, která se nepoužívala.
A teď tady amazonka kroutí hlavou nad jednou bylinkou a naříka že to je škodolibé....
P.S. a pokud se jedná o toho upíra, proč to řešíš tady na foru? Zkus řešit věci ve hře, pobavíš sebe i okolí.
#11 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 11:04
za starých receptů byla mračna bylinek, která se nepoužívala.
A teď tady amazonka kroutí hlavou nad jednou bylinkou a naříka že to je škodolibé....
P.S. a pokud se jedná o toho upíra, proč to řešíš tady na foru? Zkus řešit věci ve hře, pobavíš sebe i okolí.
Já jsem staré doby nezažila, takže nemůžu porovnávat, byl to jen dotaz, ne stížnost.
Upíra neřeším, posloužil mi jen jako příklad. Je pravda, že ve hře věci řešit je samozřejmě větší zábava, běžně to tak dělám.. Ale pochybuju, že zrovna skluzavka do očistce je toho příkladem. Dalo by se to řešit přece jinak, toto hráče akorát otráví a to nemluvím jen za sebe.

#12 Host_Ariadna_*
#15 Host_Ariadna_*
#16 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 11:31
No mně se to nestalo, stalo se to mé chudince zlodějce. A věř tomu, že už to zkoušet nešlasak ja verim, ze hned jak vysla z ocistce, hnala se k syboxovi zkusit novy kamen .

#17 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 11:34
Jasně, ale komu se chce jít s páradně se expícím zlodějemAle vždyt to má byt eufonie....a že jednou do truhly strčíš blbý kamen tak se snad nezhroutíš.....máš pokračovat dál a zkoušet a zkoušet.....

#19 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 11:41
Však to je tvoje rozhodnutí, jestli tě to tak baví, tak to pro tvůrce tohoto hlavolamu je jen dobrá zpráva.nevím jak ona, ale já jsem to tak udělal
Já taky půjdu po desáte na výpravu, kde jsem předtím 9x umřela, protože mně to baví, chci si to zkusit překonat atd. Ale nechat se překvapit touto "odměnou" za chybný pokus, to mě prostě jako hráči bere náladu a neplní to pro mě účel zábavy ze hry.
Odesláno 18.06.2007 11:42
Garibaldova věž....no to je taky nápad vlést magovi pro jeho bohatství. Tak jsi za to zaplatila. Ale abych pak za svoji chybu volal na DM, že jsem vlezl někam kam jsem neměl.....No mně se to nestalo, stalo se to mé chudince zlodějce. A věř tomu, že už to zkoušet nešla
Byla to ta poslední kapka, která ji přesvědčila, že na Demoně prostě hrát nebude. No a pak se nechala přemluvila, ať jde pomoct kamarádovi, který umřel v Grimaldově věži, protože jako jedna z mála to tam odemkne...Tak se po pár dnech připojila a šupky, sejmula ji tam epická past.
Nikdo se tam nehrnul, takže můžeme děkovat hodnému DM, který ji odtama dostal, jinak bych měla doma asi fakt už hromádku neštěstí
zachvíli tu bude DM psát 5lv že vlezl do DZ a zabili ho...
#21 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 11:48
Nechceš trochu zmírnit? Kdo psal, že jsme někoho volali?Garibaldova věž....no to je taky nápad vlést magovi pro jeho bohatství. Tak jsi za to zaplatila. Ale abych pak za svoji chybu volal na DM, že jsem vlezl někam kam jsem neměl.....
zachvíli tu bude DM psát 5lv že vlezl do DZ a zabili ho...

#23 Host_Ammazonca_*
Odesláno 18.06.2007 12:01

Tak a teď zpět k tomu netopýrníku...

#26 Host_Ammazonca_*
Odesláno 19.06.2007 23:41

#30 Host_Ammazonca_*
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních