Ja, Samuel Zlatihor, majiteľ Alicijskej aukčnej siene, v záujme zachovania dobrej povesti našej spoločnosti, zakladám zoznam nedôveryhodných osôb.
Tento zoznam bude obsahovať mená účastníkov aukcií, ktorých ponuky sú mierne povedané "zavádzajúce" a nedoporučujem ich ostatným účastníkom akceptovať.
Zároveň tieto osoby pre ich lepšiu identifikáciu pri vstupe do aukčnej siene obdržia viditeľné označenie "Nedôveryhodná osoba".

Zoznam nedoveryhodnych osob
Započal
voodoo
, 16.06.07 15:49
5 odpovědí na toto téma
Odesláno 16.06.2007 15:49
Odesláno 20.07.2007 07:12
Xawiel
Ma vo zvyku vyhnat cenu vysoko a nasledne strhnut svoju vitaznu ponuku. Doporucujem ignorovat jej ponuky.
Samuel Zlatihor.
Ma vo zvyku vyhnat cenu vysoko a nasledne strhnut svoju vitaznu ponuku. Doporucujem ignorovat jej ponuky.
Samuel Zlatihor.
Odesláno 10.12.2007 10:30
Samuel po tretikrat skontroloval zamok na dverach a naznacil navstevnikovi aby sa usadil.
"Zrejme ste uz zachytil, co sa udialo na dnesnej aukcii.", odmlcal sa, ale na odpoved necakal. V meste o tom museli vediet uz aj posledni zobraci.
"Vyznamne to poskodilo meno nasej siene a tuto zaletitost musime riesit. Diskretne, nanajvys diskretne."
Uz davno nemal tak sucho v ustach. "Tuto osobu si nemozeme dovolit obvinit verejne, jedna sa o predstaveneho najvacsieho radu. Zial, porusil nase stanovy tym, ze nezaplatit ponuknutu sumu, nezaleziac na tom, ci predavajuci mal alebo nemal v ponuke dalsi tovar."
"Tymto mate moju plnu moc na vysetrenie pripadu a osoby otca Geralta. Mozete odist."
"Zrejme ste uz zachytil, co sa udialo na dnesnej aukcii.", odmlcal sa, ale na odpoved necakal. V meste o tom museli vediet uz aj posledni zobraci.
"Vyznamne to poskodilo meno nasej siene a tuto zaletitost musime riesit. Diskretne, nanajvys diskretne."
Uz davno nemal tak sucho v ustach. "Tuto osobu si nemozeme dovolit obvinit verejne, jedna sa o predstaveneho najvacsieho radu. Zial, porusil nase stanovy tym, ze nezaplatit ponuknutu sumu, nezaleziac na tom, ci predavajuci mal alebo nemal v ponuke dalsi tovar."
"Tymto mate moju plnu moc na vysetrenie pripadu a osoby otca Geralta. Mozete odist."
Odesláno 10.12.2007 15:27
Carmen
Doporucujeme obchodnikom dat si pozor na uvedenu osobu. Jej precinom bolo ponuknutie vysokej ciastky a neskorsi pokus o nenapadne znicenie dokumentacie aukcie a odstranenie jej ponuky.
Samuel Zlatihor.
Doporucujeme obchodnikom dat si pozor na uvedenu osobu. Jej precinom bolo ponuknutie vysokej ciastky a neskorsi pokus o nenapadne znicenie dokumentacie aukcie a odstranenie jej ponuky.
Samuel Zlatihor.
Odesláno 13.12.2007 10:06
"Dufam, ze mate pre mna nove informacie.", usadil Samuel hosta vo svojej pracovni.
"Medzi ludmi sa mnozia reci, ze sa jedna o podvod, na ktorom sa zucasnil rytier Gozer a stoji za nim aj niekto z lordov. Ma sa jedna o zavratnu ciastku, ktoru...", Samuel pohybom ruky umlcal muza.
"Neplatim vam nemalu sumu za reci babiek z trhu. Tak prejdite k faktom."
"Ano, nieco sa mi podarilo zistit.", muz v kresle oproti neuhol pohladom.
"Vyzera to, na pokus zdiskreditovat vladu mesta. Je zrejme, ze vo vnutri Radu sa rodi snaha utrhnut si pre seba, co najviac svetskej moci. Iste zdroje vsak potvrdili aj skutocnost, ze rytier Gozer naozaj prisiel k tovaru za podozrivo nizku cenu."
Pero v Samuelovych prstoch nervozne poskakovalo po stole.
"To su zatial potvrdene fakty. Snaha Radu poskodit meno slachty a podozrivy obchod Gozera. Niektora hlava musi padnut, otazkou je ktora."
"Medzi ludmi sa mnozia reci, ze sa jedna o podvod, na ktorom sa zucasnil rytier Gozer a stoji za nim aj niekto z lordov. Ma sa jedna o zavratnu ciastku, ktoru...", Samuel pohybom ruky umlcal muza.
"Neplatim vam nemalu sumu za reci babiek z trhu. Tak prejdite k faktom."
"Ano, nieco sa mi podarilo zistit.", muz v kresle oproti neuhol pohladom.
"Vyzera to, na pokus zdiskreditovat vladu mesta. Je zrejme, ze vo vnutri Radu sa rodi snaha utrhnut si pre seba, co najviac svetskej moci. Iste zdroje vsak potvrdili aj skutocnost, ze rytier Gozer naozaj prisiel k tovaru za podozrivo nizku cenu."
Pero v Samuelovych prstoch nervozne poskakovalo po stole.
"To su zatial potvrdene fakty. Snaha Radu poskodit meno slachty a podozrivy obchod Gozera. Niektora hlava musi padnut, otazkou je ktora."
Odesláno 31.01.2014 15:40
POPULÁRNÍ
Ulbrich
Doporucujeme davat si obchodnikum velky pozor na tohoto zkazeneho drazitele! Ma ve zvyku nabidnout sortiment na radnou aukci, ovsem nevaha ji podle prodat bokem nezucastnenym aukce!
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních