nahodný NPC spawn
Odesláno 10.05.2007 14:28
Zadne silenosti jako ze se vam haze na spawn zombika v Olios chramu (i kdyz mozne by to bylo,erm..), ale treba banditi nahodne se objevujici vecer na cestach,nejake zakerne zviratka potulujici se v lesich, v DO treba nejakej ten Zlobr na navsteve,atd...
Jednalo by se opravdu o dost nahodne spawny, tak aby to ten hrac necekal i kdyz uz tu lakaci prosel ten den 20x
Odesláno 10.05.2007 14:31
Obtiznost spawnu by zavisela od lvlu ?Co rikate na to pridat nahodny spawn nepratelskch NPC do lokací Demony?
Zadne silenosti jako ze se vam haze na spawn zombika v Olios chramu (i kdyz mozne by to bylo,erm..), ale treba banditi nahodne se objevujici vecer na cestach,nejake zakerne zviratka potulujici se v lesich, v DO treba nejakej ten Zlobr na navsteve,atd...
Jednalo by se opravdu o dost nahodne spawny, tak aby to ten hrac necekal i kdyz uz tu lakaci prosel ten den 20x
ale napad je opravdu hezky. To DMkam ubyde dalsi prace.

Příspěvek upravil Scourge: 10.05.2007 14:34
#3 Host_Ammazonca_*
Odesláno 10.05.2007 14:32
Co rikate na to pridat nahodny spawn nepratelskch NPC do lokací Demony?
Souhlasím, oživilo by to rutinní znalost prostředí.. Samozřejmě s vyjimkou lokalit, kde hrají noví hrači, aby to tam nebylo samá mrtvolka

Odesláno 10.05.2007 14:37
Presne kvoli tomu aby sa začiatočnikom nestalo ze ich zabije ettin valecnik na hrbitove a podobne

PS: este dodatok
,ono by to bolo sice fajn ,ale hned ako som dopisal to prve tak ma napadlo ze ja osobne si dam AFK aj na par minut ked nieco riesim a niesom v hre,taketo spawny by ma asi zabili za tu chvilu pricom si myslim ved hej ,tu sa mi nic nemoze stat

tak aj na toto by trebalo brat ohlad ale to uz je problem hraca myslim ..
Odesláno 10.05.2007 14:41

#6 Host_Ammazonca_*
Odesláno 10.05.2007 14:44
Odesláno 10.05.2007 14:45
Myslím, že celá tahle sekce by mohla bejt smazaná.
#10 Host_Ammazonca_*
Odesláno 10.05.2007 14:46
no pořád by musel ten spawn bejt nastavenej na určitěj čas , nebo je snad možný udělat to tak , aby vždycky náhodně ? bez pomoci DMCo rikate na to pridat nahodny spawn nepratelskch NPC do lokací Demony?
#12 Host_Ammazonca_*
Odesláno 10.05.2007 14:48
A kdo to udělá? Myslíte, že takový vychytávky by na Démoně už dávno nebyly, kdyby byl někdo kdo by to udělal?
Myslím, že celá tahle sekce by mohla bejt smazaná.
A to je právě ta nějvětší krpa... stále kdo by, kdyby, co by a jak by to bylo krásné kdyby... je to škoda.. Včera jsem viděla, jak přítel dělal lokaci do hry a když jsem viděla těch možností, tak jsem nevěřila vlastním očím.

#13 Host_Ariadna_*
Odesláno 10.05.2007 14:51
ono největší problém jsou skryptyA to je právě ta nějvětší krpa... stále kdo by, kdyby, co by a jak by to bylo krásné kdyby... je to škoda.. Včera jsem viděla, jak přítel dělal lokaci do hry a když jsem viděla těch možností, tak jsem nevěřila vlastním očím.
Demona by byla ráj pro hráče, kdyby... no však už to znáte.

Odesláno 10.05.2007 14:52
Odesláno 10.05.2007 15:14

Odesláno 10.05.2007 15:38
Odesláno 10.05.2007 16:07
napad sa mi paci, uz iba zrealizovatCo rikate na to pridat nahodny spawn nepratelskch NPC do lokací Demony?

Odesláno 10.05.2007 21:35
Staci vzit nejakou moji postavu a ja tam mam dycky to co nejmin chci. Draky v dracich horach, drowy v lese ....No to teda nene! Tam neni zadna nahoda, ale presne pravidlo ...
Vzdy, kdyz pouze probiham, tak tam jsou. Vzdy kdyz jim jdu pristrihnout usiska, tak tam nejsou!
V dracich horach sem byl jednou od wipe a drak tam byl, k drowum sem vlezl jednou nahodou ze si to zkratim, byli tam, celkove mam vzdycky stesti na same lepsi :o)
Odesláno 11.05.2007 14:29
Odesláno 11.05.2007 18:39
Odesláno 12.05.2007 08:25
Problem je, ze hrac by mel pri takovem setkani velmi kratkou zivotnost.
No tak zkuste hodit nakej seznam npc a lokaci, treba se mi jich par zalibi a nekdy to tam pak potkate ;)
Odesláno 12.05.2007 11:46
Trh poblíž kovadlin - rezavec...
noo a jeste nejaky teda pridam

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních