hlavne kdyz vidim ze ten topic ma navstevnost 4000 + lidi zejo...

tohle ma jeste vetsi navstevnost. Je to tedy kvalitnejsi?
tady nejde o nejakou partyzanstinu, ale nez neco smazu, tak si to snad aspon zhruba prectu, ne ? Nenecham si vyject topicy starsi jednoho mesice, neoznacim a nedam prece jen tak delete.

presne tohle jsem udelal a upozornil jsem na to skoro mesic do predu.
Kdybych byl alespon trochu schopny a znalý moderátor tak nemazu topiky které se týkají hrajících postav a i když nejsou aktualizovane, tak se do nich lidi divaji na ceny, vlastnosti itemu atd. Nezridka tyhle topiky obsahuji informace které jsou hodnotnější než si moderátor představuje.
Zato bych promazal tu tuny topiku o tom ze "prodam krystalek".

nevim co na to dodat. neznam a nemuzu znat vsechny postavy na serveru. ALe kdyz moderator napise:" Zeditujte nebo zaktualizujte si vsechny temata ktere chcete zanechat na foru. 1.5. vsechny prizpevnky starsi jednoho mesice smazu." Je to hodne nepochopitelne tahle veta? Nejak nechapu jak souvisi to ze si dotycnej clovek nedokazal ten topic zaktualizovat, nebo nekdo jiny, treba ty, kdyz z toho pravidelne cerpas informace mi napsat PM at ho necham. Nemalo ostatnich si svoje temata zaktualizovali a stalo je to asi minutu casu.
Zaroven at autor toho smazaneho prizpevku prijme mou omluvu, a to jen proto, ze na tom stravil tolik casu. Bohuzel uz nenesel tu minutku na aktualizaci.