Skočit na obsah

Fotka

Rufus Bledovous

• Please log in to reply
57 odpovědí na toto téma

#1 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 16:47

Bohužel nemám screeny a nic podobného.... žadnu tedy radši od azčátku.

Začal jsem s takovou sektou (Která už je radši zrušená :wink: ) A najal jsem si dva týpky.. jménem Axien Smrtonoš a Solaufein nebo tak nějak. Zadal jsem jim úkol aby zabily BloodySawera. No a po tomto incidentu kdy byl Axien asi 50x zabit a 50x mu byla DRAGOSNEM uříznuta hlava začal zabíjet SE SILNĚJŠÍ POSTAVOU všechny co tam byli. Respektive mi napsal že zbírá hlavy všech co tam byli.

Jestli se nepletu je to relog za silnější postavu za účelem pomsty. Žádám DM o posouzení.
  • 0

#2 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 17:04

no bylo to trosku jinak

hlava mu byla uriznuta myslim 2x a jednou ju urizl nejakej koolemdouci trpaslik
jo Rufus sle se silnejsi postavou po vsech
  • 0

#3 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 17:06

no bylo to trosku jinak

Zobrazit příspěvek

profackovat zabanovat za měsíc vrátit z káznice:)
  • 0

#4 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 17:07

no bylo to trosku jinak

Zobrazit příspěvek

já jsem to myslel obrazně to 50x :wink:
  • 0

#5 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 17:24

ja vim

jen jsme to upresnoval
nejsou screeny :wink: :yes:

ale hodne svedku
  • 0

#6 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 19:04

za 1M zl, ktore obdrzi ista postava, bude dana postava svedcit v prospech platitela :wink:
  • 0

#7 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 19:11

Hm... tak to nevypadá dobře :wink:
  • 0

#8 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 19:14

Bez screenů se to bude těžko dosvědčovat , protože u svědků to máš těžký :wink:
PS : gaborne já ti říkal , že je to špatnej nápad :] ta sekta
  • 0

#9 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 19:16

No, řekl bych, že svědectví je tady po screenech nejsilnější důkaz nebo ne? :wink:
  • 0

#10 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 19:37

No, řekl bych, že svědectví je tady po screenech nejsilnější důkaz nebo ne?  :yes:

Zobrazit příspěvek

čím chceš dokázat věrohodnost svědků ? hm ? :wink:
  • 0

#11 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 19:42

myslim si ze Hejky je duverihodnej svedek

bylo tam hafo lidi
  • 0

#12 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 20:04

Do problematiky (kor bez screenu) nevidim... aaaale... Dragosn uz ma par vroubku.
  • 0

#13 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 20:08

Do problematiky (kor bez screenu) nevidim... aaaale... Dragosn uz ma par vroubku.

Zobrazit příspěvek

mě se zdá , že svědkové je blbej důkaz nikdy nemůžeš vědet jestli to nejsou náký známý , nebo něco stačil by 1 screen a bylo by to jistý
  • 0

#14 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 20:11

i rufus to potvrdi :wink: :yes: :clap_1:

proc by lhal :grin:

me o jeho ban nejde
vyhrozoval me ze me bude porad zabijet a rezeat hlavy

udelal si seznam vsem chtel rezat hlavy

byl jsme tam ja ,morgis,nejaka Black....
ale myslim ze nikoho nezabil
  • 0

#15 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 20:15

i rufus to potvrdi  :wink:  :yes:  :clap_1:

proc by lhal :grin:

me o jeho ban nejde
vyhrozoval me ze me bude porad zabijet a rezeat hlavy

udelal si seznam vsem chtel rezat hlavy

byl jsme tam ja ,morgis,nejaka Black....
ale myslim ze nikoho nezabil

Zobrazit příspěvek

pokud tou poslední myslíš Naredia Black tak to se nedivím u tebe moc taky ne akorát u Morgise trošku :]
  • 0

#16 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2007 20:42

jo myslim presne tu
  • 0

#17 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 04:33

no, co je špatného na zabíjení nevinných obětí a následné použití věci, kterou má u sebe každá postava? to přece DM podporují *vzpomíná* :yes: ...a relog za silnější postavu? no, co když má obě stejně silné :wink:
  • 0

#18 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 05:44

Zobrazit příspěvek

mno jo jenomze tady nejde o roubky dagosna (ktery tam byl jako postavicka black podle toho co se tu pise) ale o to ze potom co dragosn nekoho nekolikrat zabil protoze dotycny v jednom kuse otravoval, se dotycny relogl a zacal kosit vse zive

Zadal jsem jim úkol aby zabily BloodySawera. No a po tomto incidentu kdy byl Axien asi 50x zabit a 50x mu byla DRAGOSNEM uříznuta hlava začal zabíjet SE SILNĚJŠÍ POSTAVOU všechny co tam byli. Respektive mi napsal že zbírá hlavy všech co tam byli.

pro jistotu jeste znova a precist poradne ;) dragosn je v tom tentokratskoro nevinne
  • 0

#19 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 06:37

čím chceš dokázat věrohodnost svědků ? hm ? :wink:

Zobrazit příspěvek

Nooo, věrohodnost svědků já dokazovat nemusim!!! :yes:
Neboť někdo musí věrohodnost svědectví prvně zpochybnit, abych já mohl něco dokazovat :grin: :grin: :clap_1:
  • 0

#20 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 07:18

já jsem to myslel obrazně to 50x  :wink:

Zobrazit příspěvek

No, ono je to dost rozdiel 50x a 2x. Ked das niekoho do prehreskov, je dobre byt presny, lebo ti to ktokolvek otrepe o hlavu. Napriklad ja. :yes:
  • 0

#21 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 08:12

S Rufusem už tohle řešený bylo - a sice následně, když měl dost blbý řeči. Nikdo z DMs u toho nebyl, screeny nejsou, na svědectví se tady nikdy nespoléhalo, když se udělovaly tresty.

Řeknu to takhle. Pokud uvidím Rufuse, že se chová proti pravidlům trest bude o to přísnější.

A pokud to tady čte Dragosn, kterýho sem včera už po tom jeho incidentu nezastihl ve hře, tak mu tady říkám, že pohár trpělivosti DMs už v jeho případě takřka přetekl. Předchozí BAN ti nestačil?! Pravidla ti nic neříkaj?!
  • 0

#22 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 09:37

sem říkal , že na svědky se nejde spolíhat :]
  • 0

#23 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 12:02

no, co je špatného na zabíjení nevinných obětí a následné použití věci, kterou má u sebe každá postava? to přece DM podporují *vzpomíná*  :yes:  ...a relog za silnější postavu? no, co když má obě stejně silné  :wink:

Zobrazit příspěvek

no postavy stejne silny nema

toho jeho Axiho jsem skoro zabil ale rufus...........
  • 0

#24 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 12:19

No, ono je to dost rozdiel 50x a 2x. Ked das niekoho do prehreskov, je dobre byt presny, lebo ti to ktokolvek otrepe o hlavu. Napriklad ja.  :wink:

Zobrazit příspěvek

Tady nejde o Dragosna ale o Rufuse..... Když mu někdo zabije postavu a seřežemu hlavy..... a potom Rufus začne zabíjet ty co tam byli znova zdůraznuju -SE SILNĚJŠÍ POSTAVOU!- Tak to už fakt přesahuje pravidla ne? Nejde mi o Dragosna ael vážně o toho Rufuse..... Nechci aby zabíjel všechny co tam byli se silnější postavou protože jak řikám to je proti pravidlum.
  • 0

#25 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 13:05

Nikdo nechce aby tady nekdo bezduvodne dokola zabijel a rezal hlavy. Rufuse uz mame zamerenyho takze bych mu radil at seka latinu. Jinak bych vsem doporucil a poradil jak udelat dobry screen.
V pripade utoku bez odporu staci kdyz v pravem dolnim okne bude videt ze na vas zautocil(zabil) a v party okne kde jsou videt vsichni hraci musi byt videt jeho jmeno a tedy take jestli ma odpor ci nikoliv. To vse na jednom screenu :)
Pripad relogovani za silnejsi postavu. Nejdriv screen ze se neco delo a ze tam byl se slabsi postavou (telly, utoky atd) a zaroven ze se odpojil a pripojil opet v pravem dolnim okne...tyhle dve situace nejlepe na jeden screen aby to bylo nazorne. A potom uz jen ze vas zabil ci zautocil na vas a kolednik na ban uz muze balit a vyrazet na cestu.
Screen ktery nic neukazuje ci nedokazuje je na nic.
  • 0

#26 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 14:27

Nikdo nechce aby tady nekdo bezduvodne dokola zabijel a rezal hlavy. Rufuse uz mame zamerenyho takze bych mu radil at seka latinu. Jinak bych vsem doporucil a poradil jak udelat dobry screen.
V pripade utoku bez odporu staci kdyz v pravem dolnim okne bude videt ze na vas zautocil(zabil) a v party okne kde jsou videt vsichni hraci musi byt videt jeho jmeno a tedy take jestli ma odpor ci nikoliv. To vse na jednom screenu :)
Pripad relogovani za silnejsi postavu. Nejdriv screen ze se neco delo a ze tam byl se slabsi postavou (telly, utoky atd) a zaroven ze se odpojil a pripojil opet v pravem dolnim okne...tyhle dve situace nejlepe na jeden screen aby to bylo nazorne. A potom uz jen ze vas zabil ci zautocil na vas a kolednik na ban uz muze balit a vyrazet na cestu.

Zobrazit příspěvek

jenže oni nemaj žádnej screen a posatvený to jen na tvrzeních a svědcích , jinak to už sem psal předtím , že stačí jeden screen :]
PS : daj se točit dema ( videa ) v NWN ?
  • 0

#27 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 10.04.2007 14:28

no Rufus si bych řekl dlouho nezahraje ;)

a skreeny už jsem poslal ;)
  • 0

#28 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 14:32

no Rufus si bych řekl dlouho nezahraje ;)

a skreeny už jsem poslal ;)

Zobrazit příspěvek

Screeny ktery mi byly poslany nic nedokazovali jen ze dvakrat napsal do tellu [kvitek medový]e ...to je vse
  • 0

#29 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 14:35

Screeny ktery mi byly poslany nic nedokazovali jen ze dvakrat napsal do tellu [kvitek medový]e ...to je vse

Zobrazit příspěvek

hehe to zas tak hrozný není , viděl sem mnohokrát horší :]
  • 0

#30 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 14:39

Prave proto sem psal ty rady aby mi hraci neposilali 10 screenu ktery nedokazuji zhola nic
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních