Dofus
Http: Dofus
Styl: Mno vyberete si rasu a pak lvlujete - na lvlech si berete ruzne skilly/schopnosti a to v roztomile grafice.
Nazor: Docela pekna hra, vydrzel jsem u ni docela dlouho, ale stvalo me ze free je jen cast a za zbytek se musi platit, ale i tak ta free cast je docela velka a da se na ni docela dlouho vydrzet.
Reddragon
http: Reddragon
Styl: textova turnbased strategie s dennimi prepocty
Nazor: Myslim ze asi nejrozsirenejsi v ceske republice, stravil jsem na ni docela dost casu a v minulem veku jsme se celkem slusne drzeli v top 100 dokud nas polska aliance neprosvacila az nekam kolem 400. Mezi strategiemi je jedna z nejlepsich
Spacedomination
Http: Spacedomination
Styl: turnbased strategie
Nazor: hral jsem jeden vek, celkem vymakanej system. V podstate kolonizujete planety. Ani nemusite narazit na nepritele, jen vynalezat a podporovat alianci surovinama, lidma, pripadne jen rozsirovat svuj system. A nebo naopak se nechavate krmit, budujete vesmirne flotily a drtite ten rebelskej povl

Monster Game
Http: Monstergame
Styl: mno nevim jak to popsat. Na den mate urcity pocet lovu a an tech ziskavate expy a penize relativne bezpece a pak taky muzete lovit druhou rasu. Na vyber mate mezi vlkodlaky a upiry
Nazor: Vlkodlaciiiiiiiiii
Knight fight
Http: Knight Fight
Styl: stejne jak Monstergame
Nazor: Mno, je to o neco vice propracovana verze monstergame, kde jste rytir, penize ziskavate z misy, bojujete s jinymi rytiri, porizujete lepsi vybavu, cvicite si staty apd
The Mafiaboss
Http: The Mafiaboss
Styl: jste mafianek a musite si vydelat na zivobyti, a kazit ksefty konkurenci.
Nazor: Nutnost byt v nejake mafianske rodine, jinak vas budou jini sjizdet do 0. Ale jinak docela zajimava vec. v novem tahu bych celkem rad zalozil ceskou rodinu, kdyby se naslo dost lidi.
Crimson Moon
Http: Crimson Moon
Styl: textova rpg hra
Nazor: textové. Mno, jeste jsem ji moc neprozkoumal, ale vypada to zajimave. Vyberete si jestli chcete byt vlkodlak, upir, nebo hybrid a pak prozkoumavate mapu, cvicite se a snazite si vydelat a prezit.
DragonFable
Http: DragonFable
Styl: vyberete si bud zlodeje , bojovnika , carodeje a pak zacinate ve vesnici podstate takovej dracak akorat ze mate pred sebou obrazovku co delate takze je vsechno videt celkem dobra hra akorat ze u nakejch mist to chce dragon amulet a ten se musi platit , je tam treba PvP arena