Skočit na obsah

Fotka

Nefunguje mi počítač

• Please log in to reply
28 odpovědí na toto téma

#1 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 20:49

Hele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+) a teď se mi furt vypíná, zničehonic a navíc začne houkat jako siréna :cool: Fakt.

Já vim, že jako popis problému je to docela naprd, ale já jen že mě to dost překvapilo. jako že mi počítač vytuhává a padá, to je normální, ale eště nikdy na mě nehoukal
  • 0

#2 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 20:51

Hele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+)

Zobrazit příspěvek

Prej starší!
:cool:
  • 0

#3 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 07.03.2007 20:58

Hele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+) a teď se mi furt vypíná, zničehonic a navíc  začne houkat jako siréna  :happy:  Fakt.

Já vim, že jako popis problému je to docela naprd, ale já jen že mě to dost překvapilo. jako že mi počítač vytuhává a padá, to je normální, ale eště nikdy na mě nehoukal

Zobrazit příspěvek

Spočítej počet houknutí a najdi si v manuálu vo co go @IT master smajl > :cool:
  • 0

#4 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 21:05

Hele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+)

Zobrazit příspěvek

Co si to dovolujes ? Jakej starsi !!! :happy:

Pohladi svuj athlon na 1 GHz: "Neboj, porad drzis krok s dobou. Ten pan je desnej kapitalistickej imperialista a vubec tomu nerozumi."

Pche, neporadim ani na mucidlech i kdybych to vedel.

PS: mazu pred tim ziskany bod a pisu si cerny puntik. :cool:
  • 0

#5 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 21:33

Hele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+) a teď se mi furt vypíná, zničehonic a navíc  začne houkat jako siréna  :happy:  Fakt.

Zobrazit příspěvek

Prestrihni ten kabel co vedie do PCspikra a problem je vyrieseny, zas bude padat ako predtym :cool:

Teraz vazne, zeby problemy s napatim?
  • 0

#6 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 07.03.2007 21:39

videl bych to asi na prehrivani CPU (to houkani), zkontroluj si jestli ti neodesel vetrak na chladici cpu... taky muze byt spatnej tepelnej kontakt mezi chladicem a cpu (resenim je sundat chladic, ocistit cpu od stare zatvrdle thermopasty, nanest novou, nasadit chladic...)

dale by mohl do vecnych lovist odejit zdroj (dle vypinani)
  • 0

#7 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 21:39

Hele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+) a teď se mi furt vypíná, zničehonic a navíc  začne houkat jako siréna  :cool:  Fakt.

Zobrazit příspěvek

Smutne se podiva do case na celeron s PIII jadrem :happy:
  • 0

#8 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 21:40

Teraz vazne, zeby problemy s napatim?

Zobrazit příspěvek

Nebude to spis s proudem ?
  • 0

#9 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 21:40

Nebude to spis s proudem ?

Zobrazit příspěvek

Ja bych si to dovolil rozseknout
S napajenim :cool:
  • 0

#10 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2007 22:17

No, napajeni to snad nebude, teda doufam, daval jsem tam novej zdroj. Ale asi spis to bude ten vetrak/procak, protoze s tim jsem kdysi hejbal a jak tak ted vzpominam, dela to zhruba od ty doby...

Zkusim.

(jinak me moje krehka polovicka zabije, protoze "Uz dva dny jako nemuze na icq!")
  • 0

#11 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2007 00:30

(jinak me moje krehka polovicka zabije, protoze "Uz dva dny jako nemuze na icq!")

Zobrazit příspěvek

To s tebou citim,kdyz ja sjme resil problemy s PC a kazdych cirka tri dny jsme formatoval,reinstaloval a do to ho mi ryla sestra a matka ze chtej,aby to fungovalo a meli ty reci no a co tak to formatuj znova to je chvilka :cool:
  • 0

#12 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2007 00:38

Jestli to nebude tim vetrakem, jak psal Axli, tak ja se vzdycky dopatral bud clanku nebo pomoci na foru na stránkách IT Guru Radka Hulána - www.radekhulan.cz. Tak se kdyztak optej tam.
  • 0

#13 Host_Kazatel Svateho Svetla_*

Host_Kazatel Svateho Svetla_*
  • Host

Odesláno 08.03.2007 05:48

IT Guru Radka Hulána - www.radekhulan.cz.

Zobrazit příspěvek

:cool:
  • 0

#14 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 08.03.2007 09:30

doufam ze to o hulanovi myslite jako ironii :tongue:
  • 0

#15 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 10.07.2007 15:44

fláknu to sem, mam zase win 2000ky (XP se scvokly, respektive sem jeasi moc vyčistil pomocí XPlite :happy: ), mam to čerstvě projetý Ad-Awarem, SpyBootem, Spyware Terminatorem a Reg-curem, přesto mě často otravuje tahle hláška
Přiložený soubor  huh.bmp   211.52K   41 Počet stažení
znáte někdo? díky :smile:
  • 0

#16 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 10.07.2007 15:45

jo vypni si kurýrní službu :))
  • 0

#17 Host_Rahwin Qaj Taw_*

Host_Rahwin Qaj Taw_*
  • Host

Odesláno 18.07.2007 17:13

Otvor comp, vezmi vysavac a jemne z dialky nim povysavaj vetrak...:)
Kedysi (velmi davno) som mal podobny problem...
Povysavanie pomohlo a tiez je mozne ten alarm vypnut cez bios (zaznamenava otacky ventilatora a ked padnu pod urcitu hodnotu tak pusti alarm a vypne to), ale samozrejme, tam by potom bolo dobre monitorovat teplotu procesora nejakym inym sposobom, aby sa ti neuvaril...

Ale samozrejme, mozem sa aj mylit...
  • 0

#18 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2007 17:36

heh no vypnul sem messengera a už mě neotravuje, ale dneska novej problém:
dám médium do mechaniky, ta se roztočí, ale prej prázdná, zkusim jiný a nic, zkusim čistící CD (takový to s kartáčkem co na něj dáte kapku přiloženýho roztoku) a taky nepomohlo.. no naštvalo mě to, ale mechaniku mam třetím rokemm což by tak odpovídalo na konečnou.... pak přišel táta, že tam něco chce, tak sem vypnul komp, vyndal IDE kabel a odpojil starou z proudu, v počítači mam DVD vypalovačku, téměř nepoužitou, ale DMA mi jde zapnout jenom v master nastavení, takže sem přehazoval kabely.
dal sem teda do novější mechaniky IDE kabel ale napájecí pro jistotu jinej. CD co táta potřeboval se načetlo, za chvílí ale přišel, že jiný nejde-problém se opakoval. mechaniku normálně vidim, mam jí i ve správci zařízení a začínám docela šílet, jestli mam na kompu něco, co mi právě oddělalo novou DVD vypalovačku...
any idea?
:clover:
  • 0

#19 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2007 19:49

heh no vypnul sem messengera a už mě neotravuje, ale dneska novej problém:
dám médium do mechaniky, ta se roztočí, ale prej prázdná, zkusim jiný a nic, zkusim čistící CD (takový to s kartáčkem co na něj dáte kapku přiloženýho roztoku) a taky nepomohlo.. no naštvalo mě to, ale mechaniku mam třetím rokemm což by tak odpovídalo na konečnou.... pak přišel táta, že tam něco chce, tak sem vypnul komp, vyndal IDE kabel a odpojil starou z proudu, v počítači mam DVD vypalovačku, téměř nepoužitou, ale DMA mi jde zapnout jenom v master nastavení, takže sem přehazoval kabely.
dal sem teda do novější mechaniky IDE kabel ale napájecí pro jistotu jinej. CD co táta potřeboval se načetlo, za chvílí ale přišel, že jiný nejde-problém se opakoval. mechaniku normálně vidim, mam jí i ve správci zařízení a začínám docela šílet, jestli mam na kompu něco, co mi právě oddělalo novou DVD vypalovačku...
any idea?
:clover:

Zobrazit příspěvek

Vymen tu experimetalni zakladni desku :tongue:
  • 0

#20 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2007 07:50

Vymen tu experimetalni zakladni desku  :clover:

Zobrazit příspěvek

jasně. budu shánět MB pro tři roky starej komp, to bude pomalu tak drahý, jako nějaký normální pro současnej socket.. něco lepšího? četl sem něco o přehřívání, je fakt, že bylo vedro, ale jestlisem si jako kvůli tomu spálil obě mechaniky, to mi přijde jako kravina, na MB sem měl maximálně 35 stupňů...
  • 0

#21 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2007 09:53

šílenecky se směje a zuří zároveň
hhh Sc"nula"uTe, ty si taky koumák co :clover:
od teďka už nevěřim ničemu, mělo mi to dojít už při problému s Keriem a instalací a nedávno když mi Spyware Terminator zablokoval instalaci tiskárny... všechno je jinak! nehledejte logický souvislosti, protože přičína je úplně jinde, asi jako když jáse teď uprdnu, načež vaše postavička v NWN lagne kousek dozadu!
....
chtěl sem si takhle udělát pořádek na MPtrojce, tak sem si stáhnul prográmek na údržbu USB disku... noa teď sem ho vyhodil se startu systému a vyvnul v procesech.. a mechanika vesele načetla CD a hned zase jiný DVD :tongue:
takže nikdy neinstalujte program U-Storage!
- tohle mi připomělo logiku lidí okolo počítačů, ta Sc"nula"uTova reakce, asi jako připojení na jeden neofic L2 server.. parafráze "nejde ti připojit se? odinstaluj BitDefendera!.. aha, tak ty ho nemáš.. a ani nikdo jinej ho nemá, absolitně nevíš o existenci tohdle programu, no tak to zapni v okně a bez zvuků.. nic? no tak reinstaluj L2 a stáhni si náš update znova.. nic jo? tak odinstaluj antivira a hlavně firewall, dej znova directX a ovladatě na grafiku ..nic? tak zformátuj disk, nainstaluj ovladače, direct, L2 , hlavně bez FW a antiviru a zkus hrát
.. jestli neni chyba u nás? nechceš takhle náhodou BAN? "
  • 0

#22 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2007 17:05

Zobrazit příspěvek

šílenecky se směje a zuří zároveň

Zobrazit příspěvek

jeden chytrej clovek mi rekl "Nekdy je lepsi mlcet". Hlubokou poklonu jemu nebot nekdy je lepsi i delat ze nic nevidim. A ver ze me HODNE svrbi prsty na sepsani kratsiho pocteni.

EDIT: Nikdo te nenuti cist co tu kdokoli pise. Je to hodne o svobode slova a vyberu. :clover:
  • 0

#23 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2007 17:57

jeden chytrej clovek mi rekl "Nekdy je lepsi mlcet". Hlubokou poklonu jemu nebot nekdy je lepsi i delat ze nic nevidim. A ver ze me HODNE svrbi prsty na sepsani kratsiho pocteni.

EDIT: Nikdo te nenuti cist co tu kdokoli pise. Je to hodne o svobode slova a vyberu. :clover:

Zobrazit příspěvek

jo, byl sem dost drzej, ale z tvojí reakce je vidět, že většina rad co se týká elektroniky vychází ze simpatií ke značče a podobně... důvodů by mohlo být víc, ale ty jsi uvedl zrovna tenhle, je očividně vidět proč...
jestli to byla ironie ve stylu "nespamuj, koho to zajímá" tak pardon, to bych bral, na druhou stranu si vem, co kdybych doopravdi koupil novou desku aten program na disku pořád měl...
ale klid, prošel sem si v hlavě poslední změny v software a došlo mi to
jinak pardon za spam :clover:
  • 0

#24 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2007 18:26

jo, byl sem dost drzej, ale z tvojí reakce je vidět, že většina rad co se týká elektroniky vychází ze simpatií ke značče a podobně... důvodů by mohlo být víc, ale ty jsi uvedl zrovna tenhle, je očividně vidět proč...
jestli to byla ironie ve stylu "nespamuj, koho to zajímá" tak pardon, to bych bral, na druhou stranu si vem, co kdybych doopravdi koupil novou desku aten program na disku pořád měl...
ale klid, prošel sem si v hlavě poslední změny v software a došlo mi to
jinak pardon za spam  :tongue:

Zobrazit příspěvek

No ale jakej je duvod do kompu rvat zbytecnej soft? A kdybys koupil novou desku tak predelavas okna takze by to bylo v pohode :). Nemluve o tom ze by to zadna chyba nebyla. Ja taky sehnal pro socket A desku za 1k novou se zarukou .Znackovou s NForce2 Ultra chipsetem. JA nedavam prednost znackam (tusim ze ta tvoje je znackova ale chipset je hodne o nicem).
Holt muj predpoklad byl ze tam necpes soft kterej je naprosto k nicemu. Stejne jako ten soft na delani poradku na USB :clover: . Proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite :). Nic proti :clover:
  • 0

#25 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 06:21

No ale jakej je duvod do kompu rvat zbytecnej soft? A kdybys koupil novou desku tak predelavas okna takze by to bylo v pohode :). Nemluve o tom ze by to zadna chyba nebyla. Ja taky sehnal pro socket A desku za 1k novou se zarukou .Znackovou s NForce2 Ultra chipsetem. JA nedavam prednost znackam (tusim ze ta tvoje je znackova ale chipset je hodne o nicem).
Holt muj predpoklad byl ze tam necpes soft kterej je naprosto k nicemu. Stejne jako ten soft na delani poradku na USB  :clover: . Proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite :). Nic proti  :tongue:

Zobrazit příspěvek

no MP3ka mi dělá to, že se mi řadí složky jakoby po clusterech, takže když uprostřed vymažu jedno album a dam jiný, tak se dá doprostřed, jednou se mi stalo, že půlka písničky zůstala původní.. docela šok, přejít z ničeho nic z Charonu (finský metalú do Jamiroquai- taková funky hudba)
takže sem chtěl trochu uklidit na paměťovce.. ostatně tohle je SW dodávanej k USBčkům, ikdžy docela vadnej no :clover:
ber to tak, že za rok snad pudu na vysokou a tenhle kompík zůstane doma, takže DVD vypalovačka bylo to poslední , co sem do něj hodlal investovat, naco vyhazovat peníze, když nevim, jestli to je deskou...
hh já zapoměl, na fotce rohzodně zeleně nevypadáš :tongue:
  • 0

#26 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:19

no MP3ka mi dělá to, že se mi řadí složky jakoby po clusterech, takže když uprostřed vymažu jedno album a dam jiný, tak se dá doprostřed, jednou se mi stalo, že půlka písničky zůstala původní.. docela šok, přejít z ničeho nic z Charonu (finský metalú do Jamiroquai- taková funky hudba)
takže sem chtěl trochu uklidit na paměťovce.. ostatně tohle je SW dodávanej k USBčkům, ikdžy docela vadnej no  :tongue:
ber to tak, že za rok snad pudu na vysokou a tenhle kompík zůstane doma, takže DVD vypalovačka bylo to poslední , co sem do něj hodlal investovat, naco vyhazovat peníze, když nevim, jestli to je deskou...
hh já zapoměl, na fotce rohzodně zeleně nevypadáš  :clover:

Zobrazit příspěvek

k pc se davaj windousy a ty se divis ze soft u usb je spatnej?
  • 0

#27 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 19:24

chele přečetl sem tak prvních 5 odpovědí :)) (sem línej)
Zkus vytáhnout ramky a zas zasunout...
  • 0

#28 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 22.07.2007 13:30

takže sem chtěl trochu uklidit na paměťovce.. ostatně tohle je SW dodávanej k USBčkům, ikdžy docela vadnej no  :tongue:
hh já zapoměl, na fotce rohzodně zeleně nevypadáš  :clover:

Zobrazit příspěvek

Co to mas za za MP3? Mam creativa a v zivote se mi nestalo to cos popisoval.
Nic proti tobe ale nekoupil si to nekde u rakosniku "vyhodne" ? Umi to aspon mass storage?
  • 0

#29 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.07.2007 16:35

Co to mas za za MP3? Mam creativa a v zivote se mi nestalo to cos popisoval.
Nic proti tobe ale nekoupil si to nekde u rakosniku "vyhodne" ? Umi to aspon mass storage?

Zobrazit příspěvek

hrubián a ještě k tomu má krátkou paměť :clover:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních