Já vim, že jako popis problému je to docela naprd, ale já jen že mě to dost překvapilo. jako že mi počítač vytuhává a padá, to je normální, ale eště nikdy na mě nehoukal
Odesláno 07.03.2007 20:49
Odesláno 07.03.2007 20:58
Spočítej počet houknutí a najdi si v manuálu vo co go @IT master smajl >Hele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+) a teď se mi furt vypíná, zničehonic a navíc začne houkat jako siréna
Fakt.
Já vim, že jako popis problému je to docela naprd, ale já jen že mě to dost překvapilo. jako že mi počítač vytuhává a padá, to je normální, ale eště nikdy na mě nehoukal
Odesláno 07.03.2007 21:05
Co si to dovolujes ? Jakej starsi !!!Hele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+)
Odesláno 07.03.2007 21:33
Prestrihni ten kabel co vedie do PCspikra a problem je vyrieseny, zas bude padat ako predtymHele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+) a teď se mi furt vypíná, zničehonic a navíc začne houkat jako siréna
Fakt.
Odesláno 07.03.2007 21:39
Odesláno 07.03.2007 21:39
Smutne se podiva do case na celeron s PIII jadremHele, normálně mám jeden starší počítač (je tam nějakej Athlon 2000+) a teď se mi furt vypíná, zničehonic a navíc začne houkat jako siréna
Fakt.
Odesláno 07.03.2007 22:17
Odesláno 08.03.2007 00:30
To s tebou citim,kdyz ja sjme resil problemy s PC a kazdych cirka tri dny jsme formatoval,reinstaloval a do to ho mi ryla sestra a matka ze chtej,aby to fungovalo a meli ty reci no a co tak to formatuj znova to je chvilka(jinak me moje krehka polovicka zabije, protoze "Uz dva dny jako nemuze na icq!")
Odesláno 08.03.2007 00:38
Odesláno 08.03.2007 09:30
Odesláno 10.07.2007 15:45
Odesláno 18.07.2007 17:13
Odesláno 18.07.2007 17:36
Odesláno 18.07.2007 19:49
heh no vypnul sem messengera a už mě neotravuje, ale dneska novej problém:
dám médium do mechaniky, ta se roztočí, ale prej prázdná, zkusim jiný a nic, zkusim čistící CD (takový to s kartáčkem co na něj dáte kapku přiloženýho roztoku) a taky nepomohlo.. no naštvalo mě to, ale mechaniku mam třetím rokemm což by tak odpovídalo na konečnou.... pak přišel táta, že tam něco chce, tak sem vypnul komp, vyndal IDE kabel a odpojil starou z proudu, v počítači mam DVD vypalovačku, téměř nepoužitou, ale DMA mi jde zapnout jenom v master nastavení, takže sem přehazoval kabely.
dal sem teda do novější mechaniky IDE kabel ale napájecí pro jistotu jinej. CD co táta potřeboval se načetlo, za chvílí ale přišel, že jiný nejde-problém se opakoval. mechaniku normálně vidim, mam jí i ve správci zařízení a začínám docela šílet, jestli mam na kompu něco, co mi právě oddělalo novou DVD vypalovačku...
any idea?
Odesláno 19.07.2007 07:50
jasně. budu shánět MB pro tři roky starej komp, to bude pomalu tak drahý, jako nějaký normální pro současnej socket.. něco lepšího? četl sem něco o přehřívání, je fakt, že bylo vedro, ale jestlisem si jako kvůli tomu spálil obě mechaniky, to mi přijde jako kravina, na MB sem měl maximálně 35 stupňů...Vymen tu experimetalni zakladni desku
Odesláno 19.07.2007 09:53
Odesláno 19.07.2007 17:05
šílenecky se směje a zuří zároveň
Odesláno 19.07.2007 17:57
jo, byl sem dost drzej, ale z tvojí reakce je vidět, že většina rad co se týká elektroniky vychází ze simpatií ke značče a podobně... důvodů by mohlo být víc, ale ty jsi uvedl zrovna tenhle, je očividně vidět proč...jeden chytrej clovek mi rekl "Nekdy je lepsi mlcet". Hlubokou poklonu jemu nebot nekdy je lepsi i delat ze nic nevidim. A ver ze me HODNE svrbi prsty na sepsani kratsiho pocteni.
EDIT: Nikdo te nenuti cist co tu kdokoli pise. Je to hodne o svobode slova a vyberu.
Odesláno 19.07.2007 18:26
jo, byl sem dost drzej, ale z tvojí reakce je vidět, že většina rad co se týká elektroniky vychází ze simpatií ke značče a podobně... důvodů by mohlo být víc, ale ty jsi uvedl zrovna tenhle, je očividně vidět proč...
jestli to byla ironie ve stylu "nespamuj, koho to zajímá" tak pardon, to bych bral, na druhou stranu si vem, co kdybych doopravdi koupil novou desku aten program na disku pořád měl...
ale klid, prošel sem si v hlavě poslední změny v software a došlo mi to
jinak pardon za spam
Odesláno 20.07.2007 06:21
no MP3ka mi dělá to, že se mi řadí složky jakoby po clusterech, takže když uprostřed vymažu jedno album a dam jiný, tak se dá doprostřed, jednou se mi stalo, že půlka písničky zůstala původní.. docela šok, přejít z ničeho nic z Charonu (finský metalú do Jamiroquai- taková funky hudba)No ale jakej je duvod do kompu rvat zbytecnej soft? A kdybys koupil novou desku tak predelavas okna takze by to bylo v pohode :). Nemluve o tom ze by to zadna chyba nebyla. Ja taky sehnal pro socket A desku za 1k novou se zarukou .Znackovou s NForce2 Ultra chipsetem. JA nedavam prednost znackam (tusim ze ta tvoje je znackova ale chipset je hodne o nicem).
Holt muj predpoklad byl ze tam necpes soft kterej je naprosto k nicemu. Stejne jako ten soft na delani poradku na USB. Proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite :). Nic proti
Odesláno 20.07.2007 14:19
no MP3ka mi dělá to, že se mi řadí složky jakoby po clusterech, takže když uprostřed vymažu jedno album a dam jiný, tak se dá doprostřed, jednou se mi stalo, že půlka písničky zůstala původní.. docela šok, přejít z ničeho nic z Charonu (finský metalú do Jamiroquai- taková funky hudba)
takže sem chtěl trochu uklidit na paměťovce.. ostatně tohle je SW dodávanej k USBčkům, ikdžy docela vadnej no![]()
ber to tak, že za rok snad pudu na vysokou a tenhle kompík zůstane doma, takže DVD vypalovačka bylo to poslední , co sem do něj hodlal investovat, naco vyhazovat peníze, když nevim, jestli to je deskou...
hh já zapoměl, na fotce rohzodně zeleně nevypadáš
Odesláno 20.07.2007 19:24
Odesláno 22.07.2007 13:30
no MP3ka mi dělá to, že se mi řadí složky jakoby po clusterech, takže když uprostřed vymažu jedno album a dam jiný, tak se dá doprostřed, jednou se mi stalo, že půlka písničky zůstala původní.. docela šok, přejít z ničeho nic z Charonu (finský metalú do Jamiroquai- taková funky hudba)
takže sem chtěl trochu uklidit na paměťovce.. ostatně tohle je SW dodávanej k USBčkům, ikdžy docela vadnej no![]()
ber to tak, že za rok snad pudu na vysokou a tenhle kompík zůstane doma, takže DVD vypalovačka bylo to poslední , co sem do něj hodlal investovat, naco vyhazovat peníze, když nevim, jestli to je deskou...
hh já zapoměl, na fotce rohzodně zeleně nevypadáš
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních