Pozvednuti urovne RP ?
Odesláno 06.03.2007 00:55
Kazdej vidi postavicku (treba Arona) a ne jednou se mi stalo neco takoveho : *Hoj Arone, hele nesel bys mi pomoct, mam par mrtvol nekde v DO*
Pritom toho hrace vubec neznam a vidim ho prvne.No jo, ma to jednoduchy, najede kurzorem na meho Arona a hnedka vidi jak se jmenuju a jak sem na tom se zdravim, nebo muze stlacit tab a je to stejny. Ale z pohledu RP to neni moc stastne reseni.
Muj navrh je, jestli by se to nejak dalo predelat aby po najeti kurzoru na postavicku se nezobrazovalo jmeno ani zdravi postavy.
Myslim si ze kdyby lidi nevedeli jmena stisknutim TAB nebo najetim kurzoru, tak by se mnohem vice kecalo RP.
Slova jako *A hele, ty mas novou vybavu, ani jsem te nespoznal* by nabrali skutecnou hodnotu.
Treba kdyz maji lidi napr verd veci neupraveny z ST tak by meli meli duvod si davat dole prilbice aby je kamaradi poznali kdyz se budou spacirovat po trzisti (kdyz vememe v uvahu ze craft zbroje se nijak neodlisuji, pouze barvou po vzhledove strance)
Taky by se mohla stat situace ze treba nekdo Arona sejme a rekneme ze Aron by se mu chtel mstit... A hele stlaci TAB a nevidi jmeno. Jedine co pred smrti videl jak byl ten dotycnej akorat tak oblecenej. Az se dostane mezi zive, vubec nezna jmeno toho, komu se chce mstit (tudiz mu ani nemuze psat vyhruzky nebo nejake ovplyvnovani tellem,respektive mu nemuze dat odpor pac nevi jmeno dotycne postavicky a bude nucen si zistit kdo to vlastne byl) a tak musi usuzovat na zaklade obleceni, nebo hlasu nebo co ja vim ceho.
Prinejmensim by se mi zdalo jako oziveni servru,mozna zlepseni RP... Ale jak rikam, vubec netusim, jestli by se to dalo takhle predelat
Odesláno 06.03.2007 01:01
Taky by se mohla stat situace ze treba nekdo Arona sejme a rekneme ze Aron by se mu chtel mstit... A hele stlaci TAB a nevidi jmeno. Jedine co pred smrti videl jak byl ten dotycnej akorat tak oblecenej. Az se dostane mezi zive, vubec nezna jmeno toho, komu se chce mstit (tudiz mu ani nemuze psat vyhruzky nebo nejake ovplyvnovani tellem,respektive mu nemuze dat odpor pac nevi jmeno dotycne postavicky a bude nucen si zistit kdo to vlastne byl) a tak musi usuzovat na zaklade obleceni, nebo hlasu nebo co ja vim ceho.
ted me tak napada ze stejne by to slo zjistit kdo je vlastne utocnik ve vypisu boje ... No jo, tak tohle teda moc neprospeje na tuhle situaci, ale stejne bych poprosila o nazor nejakyho zodpovednyho cloveka
Odesláno 06.03.2007 01:12

Precti si tam jake byly pro a proti ... a jak to dopadlo asi vis sam

Odesláno 06.03.2007 01:18
Jo jo, jestli se pamatuju dobre tak to ani neni technicky mozny.Uz se tu jednou presne na toto tema diskutovalo, zkus se po tom podivat ... ja ted uz mazu do pelechu
![]()
Precti si tam jake byly pro a proti ... a jak to dopadlo asi vis sam
Ale jinak to co tu popisujes se ja snazim taky delat ikdyz je vidim, ne vzdy se uhlidam ale prevazne jo.
Odesláno 06.03.2007 05:56
KDyz te nekdo sejme,ta tvoje postavicka s stejne pamatuje max to jak byl oblecenej,pokud ji zvedne klerik.Urcite tam malinka ztrata pameti je.Nemluve o ocistci.To postava jen kouka ze je v chramu a nic netusi...Takze i kdyz uvidis jmeno je ti to na nic.Pak se na pripadnou pomstu muze nahlizet jako na ciste ooc vec...A to e vidis nad postavickou zdravi a jmeno,jeste neznamena ze v ramci role playing se jich na jmena stejne zeptas.A telly budes ignorovat kdyz ty lidi neznas....

Jinak zmena j zivot a mohlo to treba i prospet k tomu e si budou lidi davat vlasti portrety

Odesláno 06.03.2007 08:02
Odesláno 06.03.2007 08:11
Ovsem jak tu nekdo psal, ma to tolik negativnich vedlejsich efektu, ze "noname" postavy nemaj ani na lecjakym HCRP serveru.
Odesláno 06.03.2007 08:20
No ono by se to dalo vyresit tim, ze by kazdej hrac mel zakazany vyplnovat jmeno postavy pri jejim zakladani.
Ovsem jak tu nekdo psal, ma to tolik negativnich vedlejsich efektu, ze "noname" postavy nemaj ani na lecjakym HCRP serveru.
uz vidim ty screene v prohreskach,jak noname napadl noname a urcite slo o toho a toho podle obleceni

Odesláno 06.03.2007 08:47
Odesláno 06.03.2007 11:50

Odesláno 06.03.2007 11:56
Jako me uz hodne lidi RP reklo jine jmeno nez maji ve skutecnosti a ja je tak oslovoval (kdyz sem si ho teda postava zapamatovala)
Odesláno 06.03.2007 11:59
Odesláno 06.03.2007 12:01

Odesláno 06.03.2007 13:23

Odesláno 06.03.2007 18:23
Odesláno 06.03.2007 18:33

Odesláno 06.03.2007 20:50
nejlepší situace byla když sem stál na Hb a proti mě Wertin... a já na něj jako hele řekni mi svoje jméno když tu ta kmachruješ atd... a on ne neřeknu a bla bla a najednou přiběhne nějakej newbík a řekne : "Jéé ahoj Wertine"
to sem málem puknul
Odesláno 07.03.2007 07:40
Zato tys tam vlez a po pěti minutách ve hře jsi sypal RP hlášky z rukávu co?no jo no... se stane... mě to naštve někdy
nejlepší situace byla když sem stál na Hb a proti mě Wertin... a já na něj jako hele řekni mi svoje jméno když tu ta kmachruješ atd... a on ne neřeknu a bla bla a najednou přiběhne nějakej newbík a řekne : "Jéé ahoj Wertine"
to sem málem puknul
Jestli jsi z předchozí situace "puknul" tak tohle tě asi rozmetá po zdech:
Na hřbitově.
Bojovník se ptá ženský, co střílí do zombíků "Zdravím krásná slečno, vás jsem tu ještě neviděl, odkud jste?"
Krásná slečna odpoví "Čus. Nejsem slečna. A sem z malý vesnice u Prahy."
*OOPS*
Ano, tušíte správně, krásná slečna jsem byl já po pěti minutách ve hře. A co? Netušil jsem jak to chodí, ten druhej člobrda mi to normálně v klidu vysvětlil, dal mi odkaz na stránky, na fórum... A podobnejch "bot" kdy jsem neměl vědět jak se postava jmenuje, ale řek jsem jí jménem jsem zažil spousty, prostě to třeba občas ulítne, no.
Nemáš náhodou u popisu Counselor? Nemáš rank "Znalec"? Neměl by si spíš nováčkům radit, než z nich pukat na fóru?
Odesláno 07.03.2007 08:51
Zato tys tam vlez a po pěti minutách ve hře jsi sypal RP hlášky z rukávu co?
Jestli jsi z předchozí situace "puknul" tak tohle tě asi rozmetá po zdech:
Na hřbitově.
Bojovník se ptá ženský, co střílí do zombíků "Zdravím krásná slečno, vás jsem tu ještě neviděl, odkud jste?"
Krásná slečna odpoví "Čus. Nejsem slečna. A sem z malý vesnice u Prahy."
*OOPS*
Ano, tušíte správně, krásná slečna jsem byl já po pěti minutách ve hře. A co? Netušil jsem jak to chodí, ten druhej člobrda mi to normálně v klidu vysvětlil, dal mi odkaz na stránky, na fórum... A podobnejch "bot" kdy jsem neměl vědět jak se postava jmenuje, ale řek jsem jí jménem jsem zažil spousty, prostě to třeba občas ulítne, no.
Nemáš náhodou u popisu Counselor? Nemáš rank "Znalec"? Neměl by si spíš nováčkům radit, než z nich pukat na fóru?
*odkašle si* radši pomlčím

Odesláno 07.03.2007 10:14
Joo to si pamatuju, kdyz jsem poprve shanel na Demone krejciho, tak jsem dostal tip, ze mam uhnat Sillativ. Ale kdyz jsem se po ni ptal, tak vsichni "fuuuj, demon!". A pak kdyz byla na trhu, tak ja se priritil: "Jeee Sillativ, konecne!" ... "Coo, demonka ve meste?! Kde?" ... No jo ... kdyz ona to byla "Marta", nooo.A podobnejch "bot" kdy jsem neměl vědět jak se postava jmenuje, ale řek jsem jí jménem jsem zažil spousty, prostě to třeba občas ulítne, no.

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních