Implosion
Odesláno 15.02.2007 08:22
oplati sa davat epic zameranie na Vzyvanie/Evocation
ked budem mat len 20lvl klerika ale zas bude maxovat wis (18+7featy+nieco za equip+kuzla+lektvar) ?
na teste mi vysla implozka 37 postava bola ale 'hola' neviem presne ako je modifikovana na Demone
ma to vyznam brat ak primarne by mala byt pouzivana na trocha silnejsie NPC erinky, vlkov atd...
PvP ? to neni nejak extra dolezite - ved ma poznate :) trocha
dik
//toto by mal byt asi vypocet
* DC = 10 + spell level + ability modifier + feat modifier.
The feat modifier is +2 for Spell Focus, +4 for Greater Spell Focus and +6 for Epic Spell Focus. The feat modifiers are not cumulative.
* The DC for the Implosion spell is the above formula plus 3.
Odesláno 15.02.2007 08:58
Podiv me se povedlo udelat implozku 45 a to uz je sakra kafe ale no kouzla sou kouzla a ty dojdou kdyz sem se takhle ptal zkusenejsi ty me rekli ze to za to nestoji asi jen tak do pvp. Jinak ja mam lucistnika bez zamereni na kouzla a dam bourku oplaty 39 coz je velice prijemnemam dilemu brat ci nebrat ?
oplati sa davat epic zameranie na Vzyvanie/Evocation
ked budem mat len 20lvl klerika ale zas bude maxovat wis (18+7featy+nieco za equip+kuzla+lektvar) ?
na teste mi vysla implozka 37 postava bola ale 'hola' neviem presne ako je modifikovana na Demone
ma to vyznam brat ak primarne by mala byt pouzivana na trocha silnejsie NPC erinky, vlkov atd...
PvP ? to neni nejak extra dolezite - ved ma poznate :) trocha
dik
//toto by mal byt asi vypocet
* DC = 10 + spell level + ability modifier + feat modifier.
The feat modifier is +2 for Spell Focus, +4 for Greater Spell Focus and +6 for Epic Spell Focus. The feat modifiers are not cumulative.
* The DC for the Implosion spell is the above formula plus 3.
kdyz nad tim tak premejslim tak bys udelal 46 ale byla by to plina
Odesláno 15.02.2007 12:36
Pak jen hafo kouzel jak každej druhej.
Odesláno 15.02.2007 13:14
Tak to by jsi nam mohl vysvetlit, jak na 30lvl cap das 50 Wisdom (= 10 + 2*(48 - 10 Base - 9 Spell lvl - 3 Implosion - 6 Spell Focus)), kdyz zadna rasa nemuze zacinat s vice jak 18, za 30lvl dostanes +7 vlastnosti, Great Wisdom se da brat maximalne 10x a boost je maximalne +12.Myslim že 48 se dá dát s Cotem a všim možnym implozka, ale neni to jako nic skvělýho když má ten klér skvělou implozku x krát a to všechno:D
Pak jen hafo kouzel jak každej druhej.
Odesláno 15.02.2007 15:55
Neda zase si to cucla z prstu nebo prsuTak to by jsi nam mohl vysvetlit, jak na 30lvl cap das 50 Wisdom (= 10 + 2*(48 - 10 Base - 9 Spell lvl - 3 Implosion - 6 Spell Focus)), kdyz zadna rasa nemuze zacinat s vice jak 18, za 30lvl dostanes +7 vlastnosti, Great Wisdom se da brat maximalne 10x a boost je maximalne +12.

Odesláno 15.02.2007 22:53
*fnuka a narieka*

Odesláno 16.02.2007 09:49
K PvP ... kdyz vezmeme, ze klasika 20 Fighter / 7 WM / 3 Rogue ma 8 + 2 + 5 = 15, klasika Rogue / SD 4 + 5 + 5 = 14, nebo Fighter / RDD 9 + 0 + 4 + 5 = 18 zakladni fortitude pri odolnosti 10, tak si celkem imploze prijde na sve. Zas na takove, jako je Ariadne ci Tery, bych to moc kouzlit nezkousel, pokud nedoufas na jednicky.
Odesláno 16.02.2007 14:25
Odesláno 16.02.2007 14:49
no mě se víc líbí bouře odplaty,
Wulfgar tak si to chod skusit napr. k vlkom :) alebo do DZ :) alebo aj k trposom
mozes si to vychutnat vo vodorovnej polohe ;)
kedze nikto nexce nic prezradit skusim si dnes obehnut demonu kto ma aku fort.
Odesláno 16.02.2007 14:50
K PvP ... kdyz vezmeme, ze klasika 20 Fighter / 7 WM / 3 Rogue ma 8 + 2 + 5 = 15, klasika Rogue / SD 4 + 5 + 5 = 14, nebo Fighter / RDD 9 + 0 + 4 + 5 = 18 zakladni fortitude pri odolnosti 10, tak si celkem imploze prijde na sve. Zas na takove, jako je Ariadne ci Tery, bych to moc kouzlit nezkousel, pokud nedoufas na jednicky.
no k PvP,ten kdo nema hody tak prvni co si poridi je pasek s imkou,na bouri mas bubinek za par supu....

Odesláno 16.02.2007 14:53
aha takže trpoš má velkou vůli, reflexy a volnost pohybu? nevim no, můžná je to i lagama, ale normálně chytá blesk nejdůl v polovině bouře, ne-li ve třetině, pokud ne, je, sou to lagy nebo šílený záchranný hody .. což zase oslabuje druida oproti nezáchranovejm izákům...Wulfgar tak si to chod skusit napr. k vlkom :) alebo do DZ :) alebo aj k trposom
Odesláno 16.02.2007 15:01
Burka odplaty
ak sa ti zda byt toto nejak extra silne kuzlo tak potom neviem
Odesláno 16.02.2007 15:11
citoval si to, že se mi líbí bouře odplaty, tak reaguju na bouřiWulfgar prepac ale o com tocis sa mi zda ze sa tema vola Implozie ked uz tak
Burka odplaty
ak sa ti zda byt toto nejak extra silne kuzlo tak potom neviem
to kouzla znam neboj

když po tobě dou 4 melee mlátiči, co daj dvě rány a ležíš, tak prostorová paralýza založená na vůli a blesky založený na reflexech s nima zatočej-na zloděje, mnichi samozřejmě nemam šanci....na ty zas platí halda maximalizovanejch ledovejch bouří...

ale to není hlavní síla mojeho HIPSujícího draka

Odesláno 16.02.2007 15:27
Obehnout si to bude nejjistější:) Ale pokud se od dob devastu nezměnilo nastavení saveů potvor (což jsem nezaregistroval), tak si s implozí užiješ spoustu srandy, ale moc toho nezabiješWulfgar tak si to chod skusit napr. k vlkom :) alebo do DZ :) alebo aj k trposom

#19 Host_Ariadna_*
Odesláno 16.02.2007 19:19
Tak vem treba bouri odplaty k DAgovi do svatyne neni lepsi kouzloWulfgar tak si to chod skusit napr. k vlkom :) alebo do DZ :) alebo aj k trposom

Odesláno 17.02.2007 09:51
hmm...az na to ze klasickej wm build ma vysoky reflexy a evasion k tomucitoval si to, že se mi líbí bouře odplaty, tak reaguju na bouři
to kouzla znam neboj![]()
když po tobě dou 4 melee mlátiči, co daj dvě rány a ležíš, tak prostorová paralýza založená na vůli a blesky založený na reflexech s nima zatočej-na zloděje, mnichi samozřejmě nemam šanci....na ty zas platí halda maximalizovanejch ledovejch bouří...![]()
ale to není hlavní síla mojeho HIPSujícího draka
Odesláno 17.02.2007 11:46
to je si ce možný, ale zkus uhnout TO od Wis 43hmm...az na to ze klasickej wm build ma vysoky reflexy a evasion k tomu

neřikam, že mě nezabijou na dvě rány, ale to je to, co mě na tom baví, člověk musí improvizovat a na vyšších lvlech prostě micha nedávam .... každopádně HIPSovat s drakem je jedna z největších ptákovin NWN

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních