Skočit na obsah

Fotka

Neviem co dalej

• Please log in to reply
15 odpovědí na toto téma

#1 Azael

Azael

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 236 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2007 15:08

Zdravim.Mam postavu Azaela.Je to sipar.Uz dlhsiu dobu mam taky problem.Skill ma okolo 1030 +-.Vie jilmove sipy,tisove sipky.Javorove a jasenove driky.Ale v com je problem.Jilmove sipy s shadow a mitril hrotom ma v moznostiach tmavomodej farby.Tak isto ako jasenove driky.Minul som mozno 300-400 hrotov mitrilu pri vyrobe jilmovych sipov a nenabehol mi ani jeden skill point! Tak isto som dnes mal moznost vyrabat jasenove driky asi z 30 kuskov +- dreva a tak isto nic.Mohli by ste mi poradit alebo zistit ci to neni bugle?

acc.Azael The Archer

Dakujem
  • 0

#2 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 28.01.2007 15:18

podle me uz musis skillovat na jilm adamantine :wow:
  • 0

#3 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2007 16:43

No podle mě si měl smůlu, nebo je to bug, protože na tmavě i světle modrý to ještě jde(teda já mám skill jen asi 900, ale skilloval sem třeba na tisu celkem dobře
  • 0

#4 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 28.01.2007 18:00

Jak muzes mit skill 1030, kdyz maximum je 1000??? :grin: Pokud sem zaspal nakou upravu kde se to zvedlo tak se predem omlouvam. :wow: Jinak to vazne ale nechapu. :grin:
  • 0

#5 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 28.01.2007 18:02

pokud uz tam mas moznost jilm s adamitem, tak bych mozna premejslel jestli ses nedostal na skillovej strop, co ty na to? v remeslech co znam nikdy ten nej vyrobek nemas na zelenem (ale jen cervenem)
  • 0

#6 Azael

Azael

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 236 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 08:38

pokud uz tam mas moznost jilm s adamitem, tak bych mozna premejslel jestli ses nedostal na skillovej strop, co ty na to? v remeslech co znam nikdy ten nej vyrobek nemas na zelenem (ale jen cervenem)

Zobrazit příspěvek

Mam moznost Jilm Adamantin,ta moznost je v cervenej farbe,ale strop to asi neni pretoze este nevie robit javorove sipky a jasanove sipy...iba driky...a skillovat sa da aj na moznosti s bledomodrou a tmavomodrou farbou...no teda iba mne sa neda... :wow:

Azael-najlepsi sipar v Alicii
Ismael-vyberac pokladov a vrah na objednavku
Elanii-Azaelova matka
  • 0

#7 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 29.01.2007 09:33

Mam moznost Jilm Adamantin,ta moznost je v cervenej farbe,ale strop to asi neni pretoze este nevie robit javorove sipky a jasanove sipy...iba driky...

aha, pan asi uz nekdy videl javorovej sip, nebo jasanovej, ty driky jsou tam jen na odskillovani

a skillovat sa da aj na moznosti s bledomodrou a tmavomodrou farbou...no teda iba mne sa neda...  :wow:

Zobrazit příspěvek

no ano da, ale pokud dosahnes skill stropu tak uz neda. krejci konci tim ze cernou barvu umi CERVENE, kovar konci tim ze adamit umi CERVENE, (buhvi jestli aspon trochu cervene). jedinej kozeluh ten dela kuze zelene, ale v tomto pripade se vubec nedivim.
  • 0

#8 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 15:46

ehm jen tak mimochodem nevim proc se tu bere za strop adamantit ked nad nim je este myrkinid.alebo mirkinidove hroty neexistuju ? :smile:
  • 0

#9 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 15:49

ehm jen tak mimochodem nevim proc se tu bere za strop adamantit ked nad nim je este myrkinid.alebo mirkinidove hroty neexistuju ?  :smile:

Zobrazit příspěvek

a už jsi viděla ten důl nebo tu rudu? :blush:
  • 0

#10 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 16:18

a už jsi viděla ten důl nebo tu rudu?  :blush:

Zobrazit příspěvek

jo rudu jsem videl aj myrk mece(nektere) :smile: a z myrku nejosu brnka a tak a hroty nevim no
  • 0

#11 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 16:32

jo rudu jsem videl aj myrk mece(nektere)  :smile: a z myrku nejosu brnka a tak a hroty nevim no

Zobrazit příspěvek

no já teda pamatuju jen sekeru.... ale ty máš samozřejmě větší možnosti.. hele že ti je ukázal starší bráška vid? :blush:
  • 0

#12 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 13.02.2007 19:17

ehm jen tak mimochodem nevim proc se tu bere za strop adamantit ked nad nim je este myrkinid.alebo mirkinidove hroty neexistuju ?  :devil:

Zobrazit příspěvek

tady se nekdo snazi bejt chytrej :blush: :blush:
  • 0

#13 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 20:08

IMHO strop pro driky je dle me jilm. Resil jsem to dávno s Uzzou a to byla odpoved kompetentních..
  • 0

#14 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 21:10

no já teda pamatuju jen sekeru.... ale ty máš samozřejmě větší možnosti.. hele že ti je ukázal starší bráška vid?  :devil:

Zobrazit příspěvek

starsi braska? :blush:
dyt jsem jedinacek :blush:
  • 0

#15 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 21:21

starsi braska?  :blush:
dyt jsem jedinacek :blush:

Zobrazit příspěvek

tak strejda no :devil:
  • 0

#16 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 23:51

No jako což o to-já viděl i excep myrkaditovej bastard, ale to bylo jenom abysme na něj mohli všici co tam byli slintat :blush: . Jinak je strop Adam pokud vim.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních