Nove upravy
#1 Host_Josifek_*
Odesláno 17.01.2007 21:26
Nechci to tu rozvadet, ale mozna by stalo za to, aby autori presne popsali, jak ktere sockety v ruznych vecech funguji.
Celkove me zajima co mela tahle uprava zlepsit ?
Totalni degradaci craftu ?
Zvyseni sily buildu, ze se syenitovym mecem + divine sutrem coz dokaze vymlatit celou demonu ?
Do rozboru armoru a dalsich vlastnosti se radeji nepoustim, ale dovedu si pronest dost odvazne tvrzeni, ze dexove buildy natrvalo ovladli svet demony.
Proc je nadale Nairen sef modulu, prestoze pro modul dela kulove ?
Proc Deekin, ktery byl pri velke afere jmenovan sefem Dm, stale neni nikde videt ?
Proc Lopyk vsechny WB, ktere kdy mel kolem sebe, vzdy odezene ?
Proc byli zabanovani lide, kteri nejvice chteli zmenu vedeni ?
Proc ostatni Dm delaji mrtve brouky ?
Proc vlastne odesel Hannah a uz si na foru nehraje na zenu ?
Proc jsem dostal schvalovani az po plejade skupinky hannah nairen lopyk v klientu ?
Proc mi bylo na vsechny ucty hozeno schalovani bez jedienho slova ?
Proc se vyse uvedeni lide bavili v klientu na muj ucet ?
Proc vsichni ti co pred tim mluvili, najednou mlci ?
Proc ti co chteli shodit nairena z kresla jsou s nim ted ti nejvetsi kamosi ?
Sakra proc vsichni mlcite ?
Je to i VAS svet ...
PS: beebowe vidis neni to tak protoze na helmu nejde dat nic jineho nez deflection armor, jedine ze by to delalo helmu +3 deflection .... z cehoz mi vyplyva u verdicitu pekna +9 defens :o))))))))))))))))))
Odesláno 17.01.2007 23:21
Teď teda nevím, jestli černej jde dát do brnění...

Odesláno 17.01.2007 23:35

Odesláno 18.01.2007 00:25
PS: beebowe vidis neni to tak protoze na helmu nejde dat nic jineho nez deflection armor, jedine ze by to delalo helmu +3 deflection .... z cehoz mi vyplyva u verdicitu pekna +9 defens :o))))))))))))))))))
No pokud vim, tak v pripade stejne vlastnosti se bere ta lepsi, takze bych si tipnul, ze vlozeni cerneho kamene do Zbrane / Helmy / Stitu / Zbroje, ktery ma jiz vyssi bonus bude mit nulovy ucinekHelmy (zde maji kaminky maji stejne bonusy jako u brneni)
Teď teda nevím, jestli černej jde dát do brnění...

#5 Host_Ariadna_*
Odesláno 18.01.2007 00:53
No pokud vim, tak v pripade stejne vlastnosti se bere ta lepsi, takze bych si tipnul, ze vlozeni cerneho kamene do Zbrane / Helmy / Stitu / Zbroje, ktery ma jiz vyssi bonus bude mit nulovy ucinek
a co treba bily sutr ( positive dmg ), po vlozeni do mithrilu? stackne se to, nebo ne? ( stejne tam radsi dam kaminek na divine ) .
PS: narozdil od Josifka si myslim, ze tohle hru jen zlepsi/ozivi.
Odesláno 18.01.2007 00:56
a co treba bily sutr ( positive dmg ), po vlozeni do mithrilu? stackne se to, nebo ne? ( stejne tam radsi dam kaminek na divine ) .
PS: narozdil od Josifka si myslim, ze tohle hru jen zlepsi/ozivi.
To si nemyslim ze to hru zlepsi, jen bohate 30ky budou zas o neco silnejsi...
A hlavne to da zase dalsi vyhodu oproti monkum, kteri jedou pres ruce, kaminek ve zbrani + kaminek ve stitu navic uz bude znat...
Odesláno 18.01.2007 06:45
k ostatnym brudrovym otazkam asi tolko - DM tym, ktory je vo veci postarania sa o svoje zaujmy taky roztomilo neschopny, si Nairena ako veduceho plne zasluzi. tak nech si ho naplno aj uzije.
vyvstava ovsem otazka, ci si to zasluzia hraci. ale to v tejto suvislosti aj taka nikoho netrapi.
Odesláno 18.01.2007 06:52
Nijak, stredni cerny dava veci 4AC, tudiz vec ktera ma vic ma smula. Me to prijde logicky. Neni nikde psano ze navysuje AC.Jak se chova stredni cerny sutr napriklad ve verdicitove helme ?
System zustal uplne stejny jako u klasickejch soketu. Tudiz proc te driv netrapily myslenky typu, co kdyz do trojslotovyho brnka vlozim dva cerny?Je nekde v pravidlech popsano, ze tyhle upravy nevedou k ocekavanemu vysledku ? Je nekde napsano jak se chovaji vsechny kameny vuci vsem typum armoru nebo stitum nebo zbranim ?
Tipuju: Zvysit zajimavost malych a strednich soketu, zpristupnit soketovani sirokym masam (jeho rapidnim zlevnenim), zvysit hracum dmg, diky brousenejm kaminkum nabidnout zajimave kombinace pridavani +1 do vlastnosti, udelat hracum kteri tu skutecne jeste hraji trochu radosti.Celkove me zajima co mela tahle uprava zlepsit ?
s enhanceZvyseni sily buildu, ze se syenitovym mecem + divine sutrem coz dokaze vymlatit celou demonu ?
m syenittu dost pochybuju
netusimProc je nadale Nairen sef modulu, prestoze pro modul dela kulove ?
Proc Deekin, ktery byl pri velke afere jmenovan sefem Dm, stale neni nikde videt ?
Me nehoni. ;)Proc Lopyk vsechny WB, ktere kdy mel kolem sebe, vzdy odezene ?
Na moji primluvu, jinak z toho byl ban.Proc mi bylo na vsechny ucty hozeno schalovani bez jedienho slova ?
Je moc brzo rano...Sakra proc vsichni mlcite ?
Je to i VAS svet ...
Tak sez zasmal, ale je to pekna blbost. ;)PS: beebowe vidis neni to tak protoze na helmu nejde dat nic jineho nez deflection armor, jedine ze by to delalo helmu +3 deflection .... z cehoz mi vyplyva u verdicitu pekna +9 defens :o))))))))))))))))))
Odesláno 18.01.2007 07:20
Pokud ma syenit stale +3 tak naprosto s prehledem ...s enhancem syenittu dost pochybuju
netusim
Tak sez zasmal, ale je to pekna blbost. ;)
No tu odpovede beebovi jsem trosku nedotahnul, to uznavam prece jenom uz bylo dost pozde a kdyz jsem ulehal do sveho kutlochu, tak mi to doslo ...

A vubec proc ja tady porad neco resim, radsi si budu hrat na hrdiny s Martinkou

Odesláno 18.01.2007 07:36
Jeste k tomuhle, to je hruza kdyz se clovek nudi.Tipuju: Zvysit zajimavost malych a strednich soketu, zpristupnit soketovani sirokym masam (jeho rapidnim zlevnenim), zvysit hracum dmg, diky brousenejm kaminkum nabidnout zajimave kombinace pridavani +1 do vlastnosti, udelat hracum kteri tu skutecne jeste hraji trochu radosti.
Neprijde mi ze by stredni sutry byli nezajmave, osobne jsem mel soket ze dvou strednich sutru a nemohl jsem si stezovat. A zvysit hracum dmg ... Neprijde mi, ze by hraci nejak trpeli na malem dmg.
Celkove je Demona zajimavy svet, mag tankuje priserky ve full plate, bufuje zbytek party a kdyz jde do tuheho hodi banshee za nim stoji bojovnik, ktery je staveny jen na dmg (kritaky za 200+) a celou partu jisti zlodej se svym skromnym AC, Epic dodge, criplingem, velice slabymi sneaky a zatim co tamty dva si tam laskuji s priserkama, on vybira s prstem v nose poklady.
Ne opravdu mi neprijde ze by hraci trpeli na dmg.
Mozna tohle "zlepseni" melo prijit s upravou npc, protoze ty jsou ted dost velky chudaci.

Odesláno 18.01.2007 08:10
Proc jsem dostal schvalovani az po plejade skupinky hannah nairen lopyk v klientu ?
Ty fakt čekáš odpovědi?

Odesláno 18.01.2007 08:44
Odesláno 18.01.2007 09:06
řekni mi jak víš či nevíš zda Nairen něco pro modul dělá či ne?
kolik WB Lopyk odehnal a zda je odehnal nebo je to přestalo bavit?
jak by měl být Deekin vidět jako šéf DM, když kde je třeba tam zareaguje?
atd....
Odesláno 18.01.2007 09:11
Jak se chova stredni cerny sutr napriklad ve verdicitove helme ? Je nekde v pravidlech popsano, ze tyhle upravy nevedou k ocekavanemu vysledku ? Je nekde napsano jak se chovaji vsechny kameny vuci vsem typum armoru nebo stitum nebo zbranim ?
Nechci to tu rozvadet, ale mozna by stalo za to, aby autori presne popsali, jak ktere sockety v ruznych vecech funguji.
Celkove me zajima co mela tahle uprava zlepsit ?
Totalni degradaci craftu ?
Zvyseni sily buildu, ze se syenitovym mecem + divine sutrem coz dokaze vymlatit celou demonu ?
Do rozboru armoru a dalsich vlastnosti se radeji nepoustim, ale dovedu si pronest dost odvazne tvrzeni, ze dexove buildy natrvalo ovladli svet demony.
Sakra proc vsichni mlcite ?
Je to i VAS svet ...
V nekterych vecech s tebou souhlasim asi tak ve dvou no mozna jedny ale v ostatni bože zacinas byt vymastenejsi nez kdy driv a odpovim ti jednoduse mas pocit ze jsi slabej tak hrej ten nejsilnejsi build

Odesláno 18.01.2007 09:39
Odesláno 18.01.2007 10:01
Ty fakt čekáš odpovědi?
Josefe asi jsi pro ně jen osina v zadku, tak se s tím smiř:)
Každá akce vyvolá reakci, když prudíš na nesprávných místech, dostaneš ban a schvalování. Zbytek textu jsem si radši sám zcenzuroval:)
Tomi, vážně pochybuju o tvé duševní způsobilosti. Napsat 3 příspěvky bez jediné reakce, kdy se někomu snažíš vnutit svůj názor že je magor, to je vážně na pováženou.
S Josefem jsem na štíru, ale bohužel v některých věcech má pravdu.
Odesláno 18.01.2007 10:21
Odesláno 18.01.2007 10:35
A preto sa snazis kazdu debatu zabit svojimi "nadlahcenymi" prispevkami? Nevsimol si si, ze na kazdy tvoj prispevok strhne lavinu spamu "-nastrocnych" prispievatelov?Hehe, já mu tu pravdu neberu, třebas ji má, ale tady se nedočká odpovědí, které by chtěl, to snad musí vědět i on sám a ty také;) a magorem ho nazýváš ty
Skus sa naucit rozlisovat vaznejsie topicy od spamovacich. A hlavne sa raz za cas pozri sem a skus tam najst nieco nepovrchneho.
Myslis si, ze som na teba vysadeny. Ano som.
Odesláno 18.01.2007 11:15
Takze od teba nedostane darcek?Myslis si, ze som na teba vysadeny. Ano som.

Mno a k topicu pridam jednu otazku: Kedy sa planuje plosna uprava NPC, ktora je uz dlhsie potrebna .. myslim hlavne ich prisposobenie stale silnejusim itemom, ted uz aj z craftu? To vsetko za predpokladu, ze nemate zaujem, aby bol server takto akcny a na expenie lahky

Odesláno 18.01.2007 11:21
A preto sa snazis kazdu debatu zabit svojimi "nadlahcenymi" prispevkami? Nevsimol si si, ze na kazdy tvoj prispevok strhne lavinu spamu "-nastrocnych" prispievatelov?
Skus sa naucit rozlisovat vaznejsie topicy od spamovacich. A hlavne sa raz za cas pozri sem a skus tam najst nieco nepovrchneho.
Myslis si, ze som na teba vysadeny. Ano som.
ale né, to je omyl, já žádný topic neberu jako spamovací, ale vem to tak, že on se tady odpovědi stejně nedočká (teda možná mě bude chtít nějaké DM naštvat a tak mu sem odpoví, nebo jen Deekin ze slušnosti) a všichni to ví, jen mu to někdo musí říct, tak jsem mu to řekl, aby si nestěžoval pak....no tak že jo, komu není rady, až se ucho utrhne:)
Nevadí mi, jestli jsi nebo nejsi na mě vysazený, i s tím se umím srovnat....a jsem i rád, že mám fanouška, co sbírá mé příspěvky:) povrchní? nevím, dle mého názoru je tam nějaký ten egoismus, trošku egocentrismu, ale povrchnost, nééé, spíš jen troška eufémismu:)
Odesláno 18.01.2007 11:24
Protoze je to podle naseho nazoru dobre. Konecne, pokud umis cist, mohl sis to v prislusnym topicu precist.Proc je nadale Nairen sef modulu, prestoze pro modul dela kulove ?
Mam ti chodit kazdej vecer zatancovat nebo jak by sis to predstavoval?
Odesláno 18.01.2007 11:25
ale né, to je omyl, já žádný topic neberu jako spamovací, ale vem to tak, že on se tady odpovědi stejně nedočká (teda možná mě bude chtít nějaké DM naštvat a tak mu sem odpoví, nebo jen Deekin ze slušnosti) a všichni to ví, jen mu to někdo musí říct, tak jsem mu to řekl, aby si nestěžoval pak....no tak že jo, komu není rady, až se ucho utrhne:)
Tak toto vysvetlenie zbytocneho spamu ma skutocne dostalo

Odesláno 18.01.2007 11:28
není zač Mantore, pro tvé zlaté oči udělám cokoliv

Odesláno 18.01.2007 11:46
nie vsetci maju taky odovzdanecky pristup ako ty, tominko. este trosku zaber a mozno ta vezmu aj do ligy rektalnych alpinistov, trebars ako predsedu egocentrickehej spam ligy.
Odesláno 18.01.2007 12:30
a to je dovod prestat sa nieco pytat, ked ti nikto neodpovie? ..obzvlast ked by na tom mohlo nieco byt?
nie vsetci maju taky odovzdanecky pristup ako ty, tominko. este trosku zaber a mozno ta vezmu aj do ligy rektalnych alpinistov, trebars ako predsedu egocentrickehej spam ligy.
do tvé ligy nejdu, neboť jsem již členem SAP, ale raději nebudu zkratky rozepisovat:)
ale předsedu bych bral

Odesláno 18.01.2007 12:43
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních