Skočit na obsah

Nove upravy

• Please log in to reply
121 odpovědí na toto téma

#1 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 17.01.2007 21:26

Jak se chova stredni cerny sutr napriklad ve verdicitove helme ? Je nekde v pravidlech popsano, ze tyhle upravy nevedou k ocekavanemu vysledku ? Je nekde napsano jak se chovaji vsechny kameny vuci vsem typum armoru nebo stitum nebo zbranim ?
Nechci to tu rozvadet, ale mozna by stalo za to, aby autori presne popsali, jak ktere sockety v ruznych vecech funguji.

Celkove me zajima co mela tahle uprava zlepsit ?

Totalni degradaci craftu ?

Zvyseni sily buildu, ze se syenitovym mecem + divine sutrem coz dokaze vymlatit celou demonu ?

Do rozboru armoru a dalsich vlastnosti se radeji nepoustim, ale dovedu si pronest dost odvazne tvrzeni, ze dexove buildy natrvalo ovladli svet demony.

Proc je nadale Nairen sef modulu, prestoze pro modul dela kulove ?
Proc Deekin, ktery byl pri velke afere jmenovan sefem Dm, stale neni nikde videt ?
Proc Lopyk vsechny WB, ktere kdy mel kolem sebe, vzdy odezene ?
Proc byli zabanovani lide, kteri nejvice chteli zmenu vedeni ?
Proc ostatni Dm delaji mrtve brouky ?
Proc vlastne odesel Hannah a uz si na foru nehraje na zenu ?
Proc jsem dostal schvalovani az po plejade skupinky hannah nairen lopyk v klientu ?
Proc mi bylo na vsechny ucty hozeno schalovani bez jedienho slova ?
Proc se vyse uvedeni lide bavili v klientu na muj ucet ?
Proc vsichni ti co pred tim mluvili, najednou mlci ?
Proc ti co chteli shodit nairena z kresla jsou s nim ted ti nejvetsi kamosi ?

Sakra proc vsichni mlcite ?

Je to i VAS svet ...

PS: beebowe vidis neni to tak protoze na helmu nejde dat nic jineho nez deflection armor, jedine ze by to delalo helmu +3 deflection .... z cehoz mi vyplyva u verdicitu pekna +9 defens :o))))))))))))))))))
  • 0

#2 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 23:21

Helmy (zde maji kaminky maji stejne bonusy jako u brneni)

Teď teda nevím, jestli černej jde dát do brnění... :rolleyes:
  • 0

#3 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 23:35

Str buildy se ještě hrajou?:rolleyes:
  • 0

#4 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 00:25

PS: beebowe vidis neni to tak protoze na helmu nejde dat nic jineho nez deflection armor, jedine ze by to delalo helmu +3 deflection .... z cehoz mi vyplyva u verdicitu pekna +9 defens  :o))))))))))))))))))

Zobrazit příspěvek

Helmy (zde maji kaminky maji stejne bonusy jako u brneni)
Teď teda nevím, jestli černej jde dát do brnění... :laugh:

Zobrazit příspěvek

No pokud vim, tak v pripade stejne vlastnosti se bere ta lepsi, takze bych si tipnul, ze vlozeni cerneho kamene do Zbrane / Helmy / Stitu / Zbroje, ktery ma jiz vyssi bonus bude mit nulovy ucinek :rolleyes:
  • 0

#5 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 18.01.2007 00:53

No pokud vim, tak v pripade stejne vlastnosti se bere ta lepsi, takze bych si tipnul, ze vlozeni cerneho kamene do Zbrane / Helmy / Stitu / Zbroje, ktery ma jiz vyssi bonus bude mit nulovy ucinek  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

a co treba bily sutr ( positive dmg ), po vlozeni do mithrilu? stackne se to, nebo ne? ( stejne tam radsi dam kaminek na divine ) .

PS: narozdil od Josifka si myslim, ze tohle hru jen zlepsi/ozivi.
  • 0

#6 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 00:54

.
.
.

Zobrazit příspěvek

A co na to Jan Tleskač?
  • 0

#7 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 00:56

a co treba bily sutr ( positive dmg ), po vlozeni do mithrilu? stackne se to, nebo ne? ( stejne tam radsi dam kaminek na divine ) .

PS: narozdil od Josifka si myslim, ze tohle hru jen zlepsi/ozivi.

Zobrazit příspěvek

To si nemyslim ze to hru zlepsi, jen bohate 30ky budou zas o neco silnejsi...

A hlavne to da zase dalsi vyhodu oproti monkum, kteri jedou pres ruce, kaminek ve zbrani + kaminek ve stitu navic uz bude znat...
  • 0

#8 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 06:45

ja som bola proti tym soketom v krafte, pretoze si myslim, ze to nie je nieco, co by kraft potreboval. naopak skor by potreboval vaznu reviziu s ohladom na stromorad a sokety (a naopak), a keby som to mala ja odhadnut, tak by doslo skor k oslabeniu. ale to uz je ina story.

k ostatnym brudrovym otazkam asi tolko - DM tym, ktory je vo veci postarania sa o svoje zaujmy taky roztomilo neschopny, si Nairena ako veduceho plne zasluzi. tak nech si ho naplno aj uzije.
vyvstava ovsem otazka, ci si to zasluzia hraci. ale to v tejto suvislosti aj taka nikoho netrapi.
  • 0

#9 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 06:52

Jak se chova stredni cerny sutr napriklad ve verdicitove helme ?

Zobrazit příspěvek

Nijak, stredni cerny dava veci 4AC, tudiz vec ktera ma vic ma smula. Me to prijde logicky. Neni nikde psano ze navysuje AC.

Je nekde v pravidlech popsano, ze tyhle upravy nevedou k ocekavanemu vysledku ? Je nekde napsano jak se chovaji vsechny kameny vuci vsem typum armoru nebo stitum nebo zbranim ?

System zustal uplne stejny jako u klasickejch soketu. Tudiz proc te driv netrapily myslenky typu, co kdyz do trojslotovyho brnka vlozim dva cerny?

Tipuju: Zvysit zajimavost malych a strednich soketu, zpristupnit soketovani sirokym masam (jeho rapidnim zlevnenim), zvysit hracum dmg, diky brousenejm kaminkum nabidnout zajimave kombinace pridavani +1 do vlastnosti, udelat hracum kteri tu skutecne jeste hraji trochu radosti.

Zvyseni sily buildu, ze se syenitovym mecem + divine sutrem coz  dokaze vymlatit celou demonu ?

s enhance
m syenittu dost pochybuju

Proc Deekin, ktery byl pri velke afere jmenovan sefem Dm, stale neni nikde videt ?

netusim

Me nehoni. ;)

Na moji primluvu, jinak z toho byl ban.

Je moc brzo rano...

Je to i VAS svet ...

PS: beebowe vidis neni to tak protoze na helmu nejde dat nic jineho nez deflection armor, jedine ze by to delalo helmu +3 deflection .... z cehoz mi vyplyva u verdicitu pekna +9 defens  :o))))))))))))))))))

Zobrazit příspěvek

Tak sez zasmal, ale je to pekna blbost. ;)
  • 0

#10 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 07:20

s enhancem syenittu dost pochybuju
netusim
Tak sez zasmal, ale je to pekna blbost. ;)

Zobrazit příspěvek

Pokud ma syenit stale +3 tak naprosto s prehledem ...

No tu odpovede beebovi jsem trosku nedotahnul, to uznavam prece jenom uz bylo dost pozde a kdyz jsem ulehal do sveho kutlochu, tak mi to doslo ... :rolleyes:

A vubec proc ja tady porad neco resim, radsi si budu hrat na hrdiny s Martinkou :laugh:
  • 0

#11 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 07:36

Tipuju: Zvysit zajimavost malych a strednich soketu, zpristupnit soketovani sirokym masam (jeho rapidnim zlevnenim), zvysit hracum dmg, diky brousenejm kaminkum nabidnout zajimave kombinace pridavani +1 do vlastnosti, udelat hracum kteri tu skutecne jeste hraji trochu radosti.

Zobrazit příspěvek

Jeste k tomuhle, to je hruza kdyz se clovek nudi.

Neprijde mi ze by stredni sutry byli nezajmave, osobne jsem mel soket ze dvou strednich sutru a nemohl jsem si stezovat. A zvysit hracum dmg ... Neprijde mi, ze by hraci nejak trpeli na malem dmg.

Celkove je Demona zajimavy svet, mag tankuje priserky ve full plate, bufuje zbytek party a kdyz jde do tuheho hodi banshee za nim stoji bojovnik, ktery je staveny jen na dmg (kritaky za 200+) a celou partu jisti zlodej se svym skromnym AC, Epic dodge, criplingem, velice slabymi sneaky a zatim co tamty dva si tam laskuji s priserkama, on vybira s prstem v nose poklady.

Ne opravdu mi neprijde ze by hraci trpeli na dmg.

Mozna tohle "zlepseni" melo prijit s upravou npc, protoze ty jsou ted dost velky chudaci. :rolleyes:
  • 0

#12 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 08:10

Proc jsem dostal schvalovani az po plejade skupinky hannah nairen lopyk v klientu ?

Zobrazit příspěvek

Ty fakt čekáš odpovědi? :rolleyes:
  • 0

#13 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 08:19

Zobrazit příspěvek

šak si odpověděl :P
  • 0

#14 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 08:44

Josefe asi jsi pro ně jen osina v zadku, tak se s tím smiř:)
  • 0

#15 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 09:06

Josífku, aniž bych se chtěl někoho zastávat....

řekni mi jak víš či nevíš zda Nairen něco pro modul dělá či ne?
kolik WB Lopyk odehnal a zda je odehnal nebo je to přestalo bavit?
jak by měl být Deekin vidět jako šéf DM, když kde je třeba tam zareaguje?
atd....
  • 0

#16 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 18.01.2007 09:11

Jak se chova stredni cerny sutr napriklad ve verdicitove helme ? Je nekde v pravidlech popsano, ze tyhle upravy nevedou k ocekavanemu vysledku ? Je nekde napsano jak se chovaji vsechny kameny vuci vsem typum armoru nebo stitum nebo zbranim ?
Nechci to tu rozvadet, ale mozna by stalo za to, aby autori presne popsali, jak ktere sockety v ruznych vecech funguji.

Totalni degradaci craftu ?

Zvyseni sily buildu, ze se syenitovym mecem + divine sutrem coz  dokaze vymlatit celou demonu ?

Do rozboru armoru a dalsich vlastnosti se radeji nepoustim, ale dovedu si pronest dost odvazne tvrzeni, ze dexove buildy natrvalo ovladli svet demony.

Je to i VAS svet ...

Zobrazit příspěvek

V nekterych vecech s tebou souhlasim asi tak ve dvou no mozna jedny ale v ostatni bože zacinas byt vymastenejsi nez kdy driv a odpovim ti jednoduse mas pocit ze jsi slabej tak hrej ten nejsilnejsi build :rolleyes: je to tvoje vec kazdy muze hrat co chce
  • 0

#17 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 09:39

Každá akce vyvolá reakci, když prudíš na nesprávných místech, dostaneš ban a schvalování. Zbytek textu jsem si radši sám zcenzuroval:)
  • 0

#18 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 10:01

Zobrazit příspěvek

Josefe asi jsi pro ně jen osina v zadku, tak se s tím smiř:)

Zobrazit příspěvek

Každá akce vyvolá reakci, když prudíš na nesprávných místech, dostaneš ban a schvalování. Zbytek textu jsem si radši sám zcenzuroval:)

Zobrazit příspěvek

Tomi, vážně pochybuju o tvé duševní způsobilosti. Napsat 3 příspěvky bez jediné reakce, kdy se někomu snažíš vnutit svůj názor že je magor, to je vážně na pováženou.
S Josefem jsem na štíru, ale bohužel v některých věcech má pravdu.
  • 0

#19 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 10:21

Hehe, já mu tu pravdu neberu, třebas ji má, ale tady se nedočká odpovědí, které by chtěl, to snad musí vědět i on sám a ty také;) a magorem ho nazýváš ty
  • 0

#20 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 10:35

Hehe, já mu tu pravdu neberu, třebas ji má, ale tady se nedočká odpovědí, které by chtěl, to snad musí vědět i on sám a ty také;) a magorem ho nazýváš ty

Zobrazit příspěvek

A preto sa snazis kazdu debatu zabit svojimi "nadlahcenymi" prispevkami? Nevsimol si si, ze na kazdy tvoj prispevok strhne lavinu spamu "-nastrocnych" prispievatelov?
Skus sa naucit rozlisovat vaznejsie topicy od spamovacich. A hlavne sa raz za cas pozri sem a skus tam najst nieco nepovrchneho.

Myslis si, ze som na teba vysadeny. Ano som.
  • 0

#21 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:15

Zobrazit příspěvek

Takze od teba nedostane darcek? :rolleyes:

Mno a k topicu pridam jednu otazku: Kedy sa planuje plosna uprava NPC, ktora je uz dlhsie potrebna .. myslim hlavne ich prisposobenie stale silnejusim itemom, ted uz aj z craftu? To vsetko za predpokladu, ze nemate zaujem, aby bol server takto akcny a na expenie lahky :laugh:
  • 0

#22 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:21

A preto sa snazis kazdu debatu zabit svojimi "nadlahcenymi" prispevkami? Nevsimol si si, ze na kazdy tvoj prispevok strhne lavinu spamu "-nastrocnych" prispievatelov?
Skus sa naucit rozlisovat vaznejsie topicy od spamovacich. A hlavne sa raz za cas pozri sem a skus tam najst nieco nepovrchneho.

Zobrazit příspěvek

ale né, to je omyl, já žádný topic neberu jako spamovací, ale vem to tak, že on se tady odpovědi stejně nedočká (teda možná mě bude chtít nějaké DM naštvat a tak mu sem odpoví, nebo jen Deekin ze slušnosti) a všichni to ví, jen mu to někdo musí říct, tak jsem mu to řekl, aby si nestěžoval pak....no tak že jo, komu není rady, až se ucho utrhne:)

Nevadí mi, jestli jsi nebo nejsi na mě vysazený, i s tím se umím srovnat....a jsem i rád, že mám fanouška, co sbírá mé příspěvky:) povrchní? nevím, dle mého názoru je tam nějaký ten egoismus, trošku egocentrismu, ale povrchnost, nééé, spíš jen troška eufémismu:)
  • 0

#23 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:24

Zobrazit příspěvek

Protoze je to podle naseho nazoru dobre. Konecne, pokud umis cist, mohl sis to v prislusnym topicu precist.
Mam ti chodit kazdej vecer zatancovat nebo jak by sis to predstavoval?
  • 0

#24 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 18.01.2007 11:25

ale né, to je omyl, já žádný topic neberu jako spamovací, ale vem to tak, že on se tady odpovědi stejně nedočká (teda možná mě bude chtít nějaké DM naštvat a tak mu sem odpoví, nebo jen Deekin ze slušnosti) a všichni to ví, jen mu to někdo musí říct, tak jsem mu to řekl, aby si nestěžoval pak....no tak že jo, komu není rady, až se ucho utrhne:)

Zobrazit příspěvek

Tak toto vysvetlenie zbytocneho spamu ma skutocne dostalo :rolleyes: Tomi este , ze ta tu mame a obetujes trochu svojho vzacneho casu na odpovede menejcennym , ktorym nie je jasne to co vedia vsetci :laugh:
  • 0

#25 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:28

ale měl jsem pravdu....viz. 2. příspěvek od tohoto:)

není zač Mantore, pro tvé zlaté oči udělám cokoliv :rolleyes: :laugh:
  • 0

#26 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:28

Mam ti chodit kazdej vecer zatancovat nebo jak by sis to predstavoval?

Zobrazit příspěvek

jej až se budeš vracet stav se i u Geralda, taky chci vidět Deeka tančit :rolleyes:
  • 0

#27 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:40

ale měl jsem pravdu....viz. 2. příspěvek od tohoto:)

Zobrazit příspěvek

Vid. 9.prispevok od Dedka...
  • 0

#28 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 11:46

a to je dovod prestat sa nieco pytat, ked ti nikto neodpovie? ..obzvlast ked by na tom mohlo nieco byt?
nie vsetci maju taky odovzdanecky pristup ako ty, tominko. este trosku zaber a mozno ta vezmu aj do ligy rektalnych alpinistov, trebars ako predsedu egocentrickehej spam ligy.
  • 0

#29 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 12:30

a to je dovod prestat sa nieco pytat, ked ti nikto neodpovie? ..obzvlast ked by na tom mohlo nieco byt?
nie vsetci maju taky odovzdanecky pristup ako ty, tominko. este trosku zaber a mozno ta vezmu aj do ligy rektalnych alpinistov, trebars ako predsedu egocentrickehej spam ligy.

Zobrazit příspěvek

do tvé ligy nejdu, neboť jsem již členem SAP, ale raději nebudu zkratky rozepisovat:)

ale předsedu bych bral :rolleyes:
  • 0

#30 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2007 12:43

Tomi? uz si dlouho nemel nejaky schvalovani vid? Dobre ti poradim, prestan psat tyhle kraviny!
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních