Novoroční turnaj Lady Moriny
Odesláno 01.01.2007 17:42
V kontinentalní sobotu 6.1. v 18:00 s koná velký turnaj. Zvání jsou všichni odvážní hrdinové, kteří si chtějí vybojovat slávu a pokusit se vyhrát hodnotné ceny.
Boje tříčlených týmu budou probíhat ve dvou skupinách. Výtězný tým z každé skupiny obdrží hodnotnou cenu.
skupina A: lv. 1-20
skupina B: lv. 21-30
Pravidla souboju:
1) Bojovat budou tříčlené družstva, přičemž každý z členu týmu musí splňovat věkovou hranici příslušné skupiny.
2) Pred soubojem se všichni učástníci souboje vyspi.
3) Můžete bojovat jakýmikoliv prostředky prave od chvile, kdy se souboj odstartuje. (boost/kouzleni ci jakakoli akce ,ktera by prinesla vyhodu, pred zacatkem souboje je porusenim pravidel)
4) Behem jednoho souboje je povoleno použít maximalne 1 lektvar, svitek ci jiné veci jez se pouzitim spotrebuji.(obasek sily ci pochva pozehnani se pouzitim nespotrebuje.) (jedna věc na osobu nikoliv na tým).
5) Bojuje se do konce, to znamená do smrti bšech členů jednohu z bojujících týmů.
6) Pořadatel má poslední slovo v nejasných situacích a rozhoduje o vítězi kola. .
7) Nepovolene predmety ci kouzla: "Time stop/Zastav cas" "GS/Velké útočiště"
Bojuje se systemem PAVOUK.
Jednou prohraju a koncim.
Vitěz skupiny je neporazeny.
Pokud je v dannem kole jedne skupiny lichy pocet týmů. Vsichni si hodi pomoci Emocni hulky 100 stenou kostkou a kdo ma nejvic postupuje rovnou do dalsiho kola.
Obecenstvo:
Diky velkemu poctu lidi v jedne lokaci je vhodne dodrzovat pravidla. Při porušení poputují vytržníci okamžitě do vězení.
1) Nebehat.
2) Nekouzlit.
3) Nepouzivat dovednosti. (Hide, ...)
4) Pokud je volna lavicka vyuzijte ji.
5) Zdržet se zbytečných komentářů.
6) Vyraženou zbraň může ze země zvednout jen její majitel.
Vyjimka : je povoleno True See.
Vstupné dobrovolné, výtěžek bude směřován na dobročiné účely.
Sem pište příhlášky ve formátu: Název týmu, skupina, jména bojovníků
Skupina A:
Ruce bitvou spojené
Wulfgar z kmene Losa
Zacho Westin
Kim
DM Team
Reserva
Fíkus
Bubo Velký
První, druhý, třetí
Noirin
Kanach Fonthezi
Maruška
Skupina B:
Ochránci
Atreyu
Gruk
Urebrin
Beholderos
Bevier
Horac
Kladivoun
Rec drakov
Dragoo de Kordan II
Tanya de Kordan
Tim Lesní Ochránce Elfů
Banda Mačů
Ternecudius
Asterka padlej Anděl
Ariadna
Newbies
Amyr
Dares Benom
Embra
Bratrstvo prasečího ocásku
Laura
Nermin Foglieri
Gozer
Alicijská chátra
Lara
Rizzi
Hube
Odesláno 01.01.2007 18:43
#3 Host_Daneor_*
Odesláno 01.01.2007 21:47
Čarodej na voľnej nohe hľadá družinu, ktorá by mala záujem o jeho nedoziernu moc.
Daneor
Odesláno 03.01.2007 20:02
předběžně chci příhlásit sebe a své spolubojovníky, aha.. tak nad názvem jsem neuvažoval... *dlouho se zamýšlí * Tak třeba "Ruce bitvou spojené" ... no snad je to neurazí *zadržuje smích*
No a k těm členům...
Wulfgar z kmene Losa
Zacho Westin
Froirry
Jo a skupina A. Tak, snad sem to napsal dobře. *zasměje se a odejde*
Odesláno 04.01.2007 18:22
Později se barbar vrací s kamenným výrazem zpět a škrtá jméno Froirryho**Statný barbar píše kostrbatým rukopisem*
předběžně chci příhlásit sebe a své spolubojovníky, aha.. tak nad názvem jsem neuvažoval... *dlouho se zamýšlí * Tak třeba "Ruce bitvou spojené" ... no snad je to neurazí *zadržuje smích*
No a k těm členům...
Wulfgar z kmene Losa
Zacho Westin
Froirry
Jo a skupina A. Tak, snad sem to napsal dobře. *zasměje se a odejde*
Vzhledem k novým okolnostem jsem nucen přehonotit složení našeho týmu, Froirry slouží nepravému a zlému bohu, jeho místo zastupuje Kim
*Dopíše a už poněkud vyrovnanější odchází pryč*
Odesláno 05.01.2007 17:14
Odesláno 05.01.2007 22:35
Odesláno 06.01.2007 00:43
"Hmm, dobrá možnosť ako predviesť svoje schopnosti a získať trochu rešpektu u tej alicijskej zberby ... obzvlášť u tej s kozami" uchechtne sa postava zahalená v róbe a na odkaz dopíše pár riadkov.
Čarodej na voľnej nohe hľadá družinu, ktorá by mala záujem o jeho nedoziernu moc.
Daneor
"Kdyby se nasel nekdo do trojky tak do toho du ....Laura"
*zapeceti dopis a posle po poslickovi*
Odesláno 06.01.2007 15:09
Do turnaje přihlašuji team "Banda Mačů", skupina B, složení:
Vrchní mačo: Ternecudius
Mačo: Asterka padlej Anděl
Mačo: Ariadna
*Přilepí cedulku na nástěnku k ostatním, zasměje se a odchází*
Odesláno 06.01.2007 16:47
Skupina B : Amyr,Dares Benom,Embra
Odesláno 06.01.2007 17:21
skupina "A"
Noirin
Kanach Fonthezi
Maruška
Odesláno 06.01.2007 17:23
Laura
Nermin Foglieri
Gozer
Odesláno 06.01.2007 17:52
Boje budou probíhat odděleně po skupinách, přičemž začíná skupina A.
Do arény mají v průběhu turnaje povelen vstup jen bojovníci dané skupiny.
Jakékoliv vytržnosti v prubehu konani turnaje budou trestany prisne a primo na miste.
Vstup do areny v chramových zahradach.
Hodně štěstí všem!
#15 Host_Lopyk_*
Odesláno 07.01.2007 06:05
Odesláno 07.01.2007 11:35
Jestli nemám špatný informace tak peníze na ceny byly placeny z lordského účtu.
Pak mi tedy přijde dost podivný to, že ten turnaj vyhráli rebelové.
Nechci, aby se něco podobného opakovalo. Byl bych rád, kdyby se striktně odlišovaly outgame a ingame turnaje. A když se jedná o outgame turnaj nepřipadá v úvahu, aby se ceny platily z lordského účtu. Toť můj názor.

Jinak se mi turnaj líbil a pár soubojů bylo velice zajímavejch.
Příspěvek upravil beeboow: 07.01.2007 11:40
Odesláno 07.01.2007 11:51
Když sme u toho turnaje, tak se mi moc nelíbilo, že turnaj který se tvářil jako IC záležitost se proměnil v ooc turnaj.
Jestli nemám špatný informace tak peníze na ceny byly placeny z lordského účtu.
Pak mi tedy přijde dost podivný to, že ten turnaj vyhráli rebelové.
Nechci, aby se něco podobného opakovalo. Byl bych rád, kdyby se striktně odlišovaly outgame a ingame turnaje. A když se jedná o outgame turnaj nepřipadá v úvahu, aby se ceny platily z lordského účtu. Toť můj názor.
Jinak se mi turnaj líbil a pár soubojů bylo velice zajímavejch.
Jo mě se taky líbil.....velice zajímavý i když basnhee pos tartu,ale beru to, i když lagy že nevim na který straně bojiště stojí protihráč,ale ebru to:D
Jo pak už se to trochu zvrhlo,ale nák tak do finále to bylo dobrý........
Takže snad se to bdue opakovat a děkuju všem co sem podíleli na průběhu, myslim že váas tam bylo dokonce pět....a to jde chválihodné:D
Odesláno 07.01.2007 11:56

Škoda, že připomínky nebyly před začatkem turnaje :P
#19 Host_Ariadna_*
Odesláno 07.01.2007 12:04
Škoda, že připomínky nebyly před začatkem turnaje :P
ja, jaaa mela pripominku ( ac byla z trznice smazana ). Proc ten turnaj nebyl verejny ? Lagy byly tak jako tak a je podle me jedno, jestli jsou lagy 5 vterinovy nebo 8 vterinovy. Divaci by si to urcite uzili o dost vice....
Hehe, jinak ta banshee hned na zacatku byl muj napad. Jinak bysme ochrance neporazili .

Odesláno 07.01.2007 13:26
Odesláno 07.01.2007 13:38
Asi takNevim co furt mrmlate o rebelech??!?.Na turnaj byli prihlaseni jako Bevier,Horac a Kladivoun a jeste pri te prilezitosti jsme si vsichni udelali prevlek aby nas nikdo nepoznal.Tol je tezke RP kdyz vidite jmena nad postavama zejo....a to nemluvim o tom Alomarovi a ostatnich ooc aktivitach *tvari se nasrane*.

Odesláno 07.01.2007 13:43
Odesláno 07.01.2007 13:51
Já ten turnaj viděl a že by tam někdo hrál RP, tak to sem si nevšim a nebo sem to musel přehlídnout v tom zhluku ooc. Mně to je celkem jedno, že ste se toho zúčastnili, to co mi vadí je to, že odměny byly dost drahý a platily se z lordského účtu, což mi přijde vzhledem k tomu, jakem měl ten turnaj charakter naprosto zcestný.Nevim co furt mrmlate o rebelech??!?.Na turnaj byli prihlaseni jako Bevier,Horac a Kladivoun a jeste pri te prilezitosti jsme si vsichni udelali prevlek aby nas nikdo nepoznal.Tol je tezke RP kdyz vidite jmena nad postavama zejo....a to nemluvim o tom Alomarovi a ostatnich ooc aktivitach *tvari se nasrane*.
Odesláno 07.01.2007 13:59
Odesláno 07.01.2007 14:02
No, rebelové ať v převleku, či ne se projevili právě v tu chvíli, kdy přišel an návštěvu Alomar a právě Rebelek Tanur začal mlátit do Lady :) Ale já to slyšel jen z doslechu
Ano,mlatil jsem do ostatnich protoze z hlediska role play ma prave Alomar podil na mem oziveni a je muj pan.Co se tyka jineho RP tak tam moc moznosti nebylo,nikdo nechtel znat nase jmena pri prihlaseni,neprobehla zadna kontrola a ani pri predani amuletu sme si nemuseli sundat helmy aby nam byla cena nasazena.Nechci obvinovat organizatory,protoze jak vime,zde nejni RP vyzadovano ale podporovano ;).
Odesláno 07.01.2007 15:49
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních