Pracky
Odesláno 16.10.2006 21:25
(a taky do NWN wiki trocha). Rad bych vedel jestli je ovlivnuje zamereni na skolu Evocation nebo nikoliv.
Odesláno 16.10.2006 21:29
Koukal jsem trocha na topic "Upravy pravidiel Neverwinter Nights" konretne na upravu pracek.
(a taky do NWN wiki trocha). Rad bych vedel jestli je ovlivnuje zamereni na skolu Evocation nebo nikoliv.
Skola upravuje len savy, a to pri pracke 8, pri ostatnych rozdiel neuvidis = hody na SR su pevne ci mas alebo nemas zameranie na evocation.
Odesláno 16.10.2006 21:39
Aaaaha. Jeste ze jsem se zeptal. Diky za odpoved.
A co bonusy ze Spell Pentration, projevili by se ?
Mno ak si si precital tak po uprave su pri prackach dva hody na SR, jeden klasicky a jeden novy .. pri tom klasickom ti to pomoze tak ako pri inych kuzlach, ale pri druhom hode tak na 99,9 % nepomoze, ale viac by vedel asi len autor.
Odesláno 16.10.2006 21:42
Odesláno 28.03.2007 14:25
9 lvl - Bigby's crushing hand
1) Typ poškození je drtivé?
2) Je nejaká jiná možnost, tyhle dvě kouzla sundat z postavy, krom přímého dispelu? Myslím tím, jako třeba 5 lvl - Bigby's interposing hand jde sundat Lesser Restoration.
Odesláno 28.03.2007 16:23
Co jsem videl tak ze sebe klerici vzdycky shazovali pracky obnovama ale co se tyce jinych kouzel nevim8 lvl - Bigby's clenched fist
9 lvl - Bigby's crushing hand
1) Typ poškození je drtivé?
2) Je nejaká jiná možnost, tyhle dvě kouzla sundat z postavy, krom přímého dispelu? Myslím tím, jako třeba 5 lvl - Bigby's interposing hand jde sundat Lesser Restoration.
#8 Host_Ariadna_*
Odesláno 28.03.2007 16:29
nejlehci je vypit lektvar dispell magic za 75 zlatku. sundavam si tim vsechno. Moje boosty mi to nechava a vsechno negativni mizi ( vcetne vysati urovne !! a snizeni vlastnosti :) )
Odesláno 28.03.2007 17:36
Co jsem videl tak ze sebe klerici vzdycky shazovali pracky obnovama ale co se tyce jinych kouzel nevim
To funguje tak možná na prácky 5-7, ale vejš ne.
nejlehci je vypit lektvar dispell magic za 75 zlatku. sundavam si tim vsechno. Moje boosty mi to nechava a vsechno negativni mizi ( vcetne vysati urovne !! a snizeni vlastnosti :) )
Nemyslim na Demone, myslim jen prostředky dostupny v default nwn.
Odesláno 29.03.2007 13:18
To funguje tak možná na prácky 5-7, ale vejš ne
To není pravda, silnějsí obnova z tebe sundá drtící i tu mláticí ruku.
#11 Host_Ariadna_*
Odesláno 29.03.2007 14:16
Drahý pane Drtikole, věřím, že naše úspěšná spolupráce, jež byla nastartována, může být i nadále prohloubována. Doufám, že tento marketingový tah paní Ariadny nenecháte bez povšimnutí a nabídnete tyto lektvary k prodeji. Již nyní Vám mohu přislíbit dodávku 50 až 100 kusů těchto abnormálně silných lektvarů!nejlehci je vypit lektvar dispell magic za 75 zlatku. sundavam si tim vsechno. Moje boosty mi to nechava a vsechno negativni mizi ( vcetne vysati urovne !! a snizeni vlastnosti :) )
Tak to fungovalo az do posledniho patche ( 1.68myslim). Ted uz by z tebe obnova napr drtici pracku ( 9. kruh ) sundat nemela ...
Tuto variantu prověřím. Pokud se slova ctihodné zlatnice nepotvrdí, můžeme vyrazit na trh s dalším převratným lektvarem!
S pozdravem
Odesláno 30.03.2007 12:45
Odesláno 30.03.2007 21:42

Odesláno 13.09.2007 15:26
A myslím že drtíci ruka te paralizuje takže tak nic nejde delat.. Alespon se mi ukazal ikona paralizy a ja jsem stal a kopal se do zadku..

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních