Skočit na obsah

Fotka

Pracky

• Please log in to reply
16 odpovědí na toto téma

#1 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 16.10.2006 21:25

Koukal jsem trocha na topic "Upravy pravidiel Neverwinter Nights" konretne na upravu pracek.
(a taky do NWN wiki trocha). Rad bych vedel jestli je ovlivnuje zamereni na skolu Evocation nebo nikoliv.
  • 0

#2 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2006 21:29

Koukal jsem trocha na topic "Upravy pravidiel Neverwinter Nights" konretne na upravu pracek.
(a taky do NWN wiki trocha). Rad bych vedel jestli je ovlivnuje zamereni na skolu Evocation nebo nikoliv.

Zobrazit příspěvek

Skola upravuje len savy, a to pri pracke 8, pri ostatnych rozdiel neuvidis = hody na SR su pevne ci mas alebo nemas zameranie na evocation.
  • 0

#3 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 16.10.2006 21:36

Skola upravuje len savy, a to pri pracke 8, pri ostatnych rozdiel neuvidis = hody na SR su pevne ci mas alebo nemas zameranie na evocation.

Zobrazit příspěvek

Aaaaha. Jeste ze jsem se zeptal. Diky za odpoved.
A co bonusy ze Spell Pentration, projevili by se ?
  • 0

#4 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2006 21:39

Aaaaha. Jeste ze jsem se zeptal. Diky za odpoved.
A co bonusy ze Spell Pentration, projevili by se ?

Zobrazit příspěvek

Mno ak si si precital tak po uprave su pri prackach dva hody na SR, jeden klasicky a jeden novy .. pri tom klasickom ti to pomoze tak ako pri inych kuzlach, ale pri druhom hode tak na 99,9 % nepomoze, ale viac by vedel asi len autor.
  • 0

#5 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2006 21:42

Ok. diky moc. ^^ .
  • 0

#6 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 14:25

8 lvl - Bigby's clenched fist
9 lvl - Bigby's crushing hand

1) Typ poškození je drtivé?
2) Je nejaká jiná možnost, tyhle dvě kouzla sundat z postavy, krom přímého dispelu? Myslím tím, jako třeba 5 lvl - Bigby's interposing hand jde sundat Lesser Restoration.
  • 0

#7 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 28.03.2007 16:23

8 lvl - Bigby's clenched fist
9 lvl - Bigby's crushing hand

1) Typ poškození je drtivé?
2) Je nejaká jiná možnost, tyhle dvě kouzla sundat z postavy, krom přímého dispelu? Myslím tím, jako třeba 5 lvl - Bigby's interposing hand jde sundat Lesser Restoration.

Zobrazit příspěvek

Co jsem videl tak ze sebe klerici vzdycky shazovali pracky obnovama ale co se tyce jinych kouzel nevim
  • 0

#8 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 28.03.2007 16:29

Zobrazit příspěvek

nejlehci je vypit lektvar dispell magic za 75 zlatku. sundavam si tim vsechno. Moje boosty mi to nechava a vsechno negativni mizi ( vcetne vysati urovne !! a snizeni vlastnosti :) )
  • 0

#9 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 28.03.2007 17:36

Co jsem videl tak ze sebe klerici vzdycky shazovali pracky obnovama ale co se tyce jinych kouzel nevim

Zobrazit příspěvek

To funguje tak možná na prácky 5-7, ale vejš ne.

nejlehci je vypit lektvar dispell magic za 75 zlatku. sundavam si tim vsechno. Moje boosty mi to nechava a vsechno negativni mizi ( vcetne vysati urovne !! a snizeni vlastnosti :) )

Zobrazit příspěvek

Nemyslim na Demone, myslim jen prostředky dostupny v default nwn.
  • 0

#10 Eowarin

Eowarin

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 71 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 13:18

To funguje tak možná na prácky 5-7, ale vejš ne

To není pravda, silnějsí obnova z tebe sundá drtící i tu mláticí ruku.
  • 0

#11 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 13:34

To není pravda, silnějsí obnova  z tebe sundá drtící i tu mláticí ruku.

Zobrazit příspěvek

Tak to fungovalo az do posledniho patche ( 1.68myslim). Ted uz by z tebe obnova napr drtici pracku ( 9. kruh ) sundat nemela ...
  • 0

#12 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 14:16

Zobrazit příspěvek

Drahý pane Drtikole, věřím, že naše úspěšná spolupráce, jež byla nastartována, může být i nadále prohloubována. Doufám, že tento marketingový tah paní Ariadny nenecháte bez povšimnutí a nabídnete tyto lektvary k prodeji. Již nyní Vám mohu přislíbit dodávku 50 až 100 kusů těchto abnormálně silných lektvarů!

Tak to fungovalo az do posledniho patche ( 1.68myslim). Ted uz by z tebe obnova napr drtici pracku ( 9. kruh ) sundat nemela  ...

Zobrazit příspěvek

Tuto variantu prověřím. Pokud se slova ctihodné zlatnice nepotvrdí, můžeme vyrazit na trh s dalším převratným lektvarem!

S pozdravem
  • 0

#13 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 29.03.2007 15:48

To funguje tak možná na prácky 5-7, ale vejš ne.
Nemyslim na Demone, myslim jen prostředky dostupny v default nwn.

Zobrazit příspěvek

Nene me se zda ze tim shazovali uplne vsechny moje pracky jestli mas chut muzeme to zkusit :clover: muzu nabidnout i kelrika i prackare na vyzkouseni
  • 0

#14 OneIceOne

OneIceOne

Tovaryš

• PipPipPipPip
  • 628 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:45

Zkoušel jsem teda 8,9 ruce dávat pryč přes svitek GR a nešlo mi to, dělal jsem to na různejch potvorách, co neměli žádný immky.
  • 0

#15 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.03.2007 13:33

Zkoušel jsem teda 8,9 ruce dávat pryč přes svitek GR a nešlo mi to, dělal jsem to na různejch potvorách, co neměli žádný immky.

Zobrazit příspěvek

vcera jsem to zkousel a mas pravdu 9 8 mu neslo sundat takze asi fakt zmena
  • 0

#16 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 21:42

No teda nechci do toho kecat, že jo, ale obyčejný lektvar by neměl sundavat jinak tak silné kouzlo jako nic :clover:
  • 0

#17 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 13.09.2007 15:26

Jinak by mne taky zajimalo jak to kouzlo chces sundat kdyz te srazejici ruka srazi a ty nemuzes nic delat..
A myslím že drtíci ruka te paralizuje takže tak nic nejde delat.. Alespon se mi ukazal ikona paralizy a ja jsem stal a kopal se do zadku.. :yes:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních