Skočit na obsah

Kukra - zmena vzhledu

• Please log in to reply
21 odpovědí na toto téma

#1 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 02.10.2006 10:42

Nekolikrat jsem zkousel zmenit vzhled kukry, ale nikdy se me neporadilo docilit zadneho vysledku, ani soket ani kukra z craftu. Nezmenila se ani jedna cast zbrane, vzdy zustane cena upravy 0. Takze prosim jen jestli by bylo moze rict jestli to tak ma byt, pripadne jestli by s tim i pres to ze to neni chyba neslo neco udelat at nemusime vsichni mit stejnou zbran, kdyz uz mame tak krasny stity a prilby (a snad i plaste casem).

Dekuji za odpoved.
  • 0

#2 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 11:28

Omlouvám se, jestli se ptám hloupě....ale byl jsi ve Stromořadu?
  • 0

#3 Host_Hercules_*

Host_Hercules_*
  • Host

Odesláno 02.10.2006 11:34

Zobrazit příspěvek

LOL xD
  • 0

#4 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 12:05

Zobrazit příspěvek

Ja ve Stromořadu byl a upravit nešla :wow:
  • 0

#5 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 02.10.2006 12:22

no samo ze ve stromorade, sice mozna vypadam tupe ale tak tupej nejsem, me to neslo ani kdyz jsem si tam hodil body a nebo pouzival rukavice na to, je to proste uplne jedno, alespon podle toho co jsem zatim zkousel ja. Nerikam ze to nejde jen ze me to neslo, pokud me nekdo poradi jak budu rad. prece jen jsem tu jen par let nevim jeste vsechno :wow:
  • 0

#6 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 13:52

A vona šla kukra na Démoně někdy změnit? Já si myslím, že teda nee.
  • 0

#7 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 02.10.2006 15:21

Tééda a jak by jste si představovali druhej vzhled kukri ?
Nenapadlo vás se podívat do toolsetu jestli vůbec nějaký druhý vzhled má ? :wow:
  • 0

#8 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 02.10.2006 16:21

no ja nerikam ze nekdy na demone mela jiny vzhledy jen se ptam jestli kdyz se do toho tedka tak vrta, tak jestli by nesly nejaky vzhledy pridat, k tomu jak ma vypadat ... nevim jak je to slozity ale kdyz muze (mohla) kama vypadat jako vjejir verim tomu ze na kukru by se neco taky naslo :wow: neco jako maceta, pripadne kudla nejaka exoticka urcite neco takovyho je, pokud ne tak se omlouvam ze s tim otravuju.
  • 0

#9 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 16:23

no vuhledem k tomu ze KUKRI ma jen jeden druh vzhledu tak muzes to zkouset do aleluja...
  • 0

#10 Marstaj

Marstaj

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 234 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 17:00

no ja osobne nevim jak by mohla Kukri vypadat jinak no ale teba by se neco naslo kdyz muze bejt kladivo pomalu vetsi nez trpos :D co udelat velikou Kukri :D
  • 0

#11 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 17:15

Jak uz psal nekdo vyse, kukri ma jen a pouze jeden jediny vzhled.

Jinak pro to abyste zjistili jak muze vase zbran vypadat nemusite jezdit do stromoradu, muzete pouzit hotu craft kdekoliv. Stromorad vam zvedne jenom skill. Jo a bacha na "svitici" zbrane, pac ten efekt porad obteka ten puvodni tvar. Viz na obrazku upravena kama v leve ruce.

EDIT: Jo a jeste dalsi pozor na soketovy zbrane. Netusim jestli je to pravidlem, ale me nikdy upravit nesla.

Odeslaný obrázek
  • 0

#12 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 17:35

EDIT: Jo a jeste dalsi pozor na soketovy zbrane. Netusim jestli je to pravidlem, ale me nikdy upravit nesla.

Zobrazit příspěvek

Soketový zbraně upravit jdou. Teda aspoň ty, který používaly mý postavy. Nevím jestli na to má nějakej vliv, to jestli je upravuješ před vložením šutrů ale asi nee. Takže máš jen jalový ruce. :wow:
  • 0

#13 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 18:18

Tak je to asi podle druhu zbrane. Me moje nesly zmenit ani pred vlozenim ani po vlozeni.

Asi sem to mel zkouset jinde nez v krcme u Zablesenyho Maugrima...
  • 0

#14 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 03.10.2006 07:16

noooo je fajn ze ma jen jeden druh vzhledu a jsem taky rad ze jsem to prekvapive dozvedel nenapadlo by me to ze ma jen jeden kdyz to neslo zmenit :wow: ja sem pisu spis proto jestli by nesel udelat jinej vypada to ze zmenit vzhled neni zase tak velky problem, alespon podle toho co je videt v ST. Takze bylo by to mozne udelat ? (ehm teda mozne udelat na demone v nejake rozumne dobe aby me tu zase nejakej odbornik nenapsal ze mozne to je a ze napr u nej doma to uz funguje, coz by problem resilo asi jako ty posty typu ze tu je jen jeden vzhled)

Dekuju.
  • 0

#15 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 07:23

noooo je fajn ze ma jen jeden druh vzhledu a jsem taky rad ze jsem to prekvapive dozvedel nenapadlo by me to ze ma jen jeden kdyz to neslo zmenit  :wow:  ja sem pisu spis proto jestli by nesel udelat jinej vypada to ze zmenit vzhled neni zase tak velky problem, alespon podle toho co je videt v ST. Takze bylo by to mozne udelat ? (ehm teda mozne udelat na demone v nejake rozumne dobe aby me tu zase nejakej odbornik nenapsal ze mozne to je a ze napr u nej doma to uz funguje, coz by problem resilo asi jako ty posty typu ze tu je jen jeden vzhled)

Dekuju.

Zobrazit příspěvek

teda Kelte, ty si vymejšlíš..... kukra sem kukra tam, tak si vem něco co měnit jde :excl:
  • 0

#16 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 03.10.2006 07:26

teda Kelte, ty si vymejšlíš..... kukra sem kukra tam, tak si vem něco co měnit jde  :wow:

Zobrazit příspěvek

*natahuje moldanky* ale ja s nicim jinym neumim
  • 0

#17 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 07:37

Hele Keltosi. Opatrne. Jeste par prispevku o Kukre a zrusi se. :wow:
  • 0

#18 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 03.10.2006 07:42

Hele Keltosi. Opatrne. Jeste par prispevku o Kukre a zrusi se. :wow:

Zobrazit příspěvek

no ja se ptal jestli to je technicky mozne udelat na demone a jestli by se to dalo v rozumnem casovem horizontu ocekavat, prece jen moc zbrani u kterych nejde menit vzhled neni, priznam se ze o kukre a tom ze to nejde jsem nevedel a relevel delat kvuli tomu opravdu nebudu, abych si vzal neco u ceho menit vzhled jde.

*hobit zklamane odhcazi a tise nadava*
  • 0

#19 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 12:36

noooo je fajn ze ma jen jeden druh vzhledu a jsem taky rad ze jsem to prekvapive dozvedel nenapadlo by me to ze ma jen jeden kdyz to neslo zmenit  :wow:  ja sem pisu spis proto jestli by nesel udelat jinej vypada to ze zmenit vzhled neni zase tak velky problem, alespon podle toho co je videt v ST. Takze bylo by to mozne udelat ? (ehm teda mozne udelat na demone v nejake rozumne dobe aby me tu zase nejakej odbornik nenapsal ze mozne to je a ze napr u nej doma to uz funguje, coz by problem resilo asi jako ty posty typu ze tu je jen jeden vzhled)

Dekuju.

Zobrazit příspěvek

Asi by si musel najst niekoho kto by spravil znova update hakov, ja som si to skusil so stitmi a nikdy viac :excl:
  • 0

#20 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 03.10.2006 14:33

noooo je fajn ze ma jen jeden druh vzhledu a jsem taky rad ze jsem to prekvapive dozvedel nenapadlo by me to ze ma jen jeden kdyz to neslo zmenit  :excl:  ja sem pisu spis proto jestli by nesel udelat jinej vypada to ze zmenit vzhled neni zase tak velky problem, alespon podle toho co je videt v ST. Takze bylo by to mozne udelat ? (ehm teda mozne udelat na demone v nejake rozumne dobe aby me tu zase nejakej odbornik nenapsal ze mozne to je a ze napr u nej doma to uz funguje, coz by problem resilo asi jako ty posty typu ze tu je jen jeden vzhled)

Dekuju.

Zobrazit příspěvek

Ze by se kvuli tobě dávály nové haky ? : :wow:
  • 0

#21 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 15:23

Nevidim to pro tebe ruzove, obrovsky mnozstvi prace a vysledkem by byla jenom fajnsmekrovina. To radsi neco pro vsechny.
:wow:
  • 0

#22 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 05.10.2006 07:22

jasny dik za info uz aspon trochu vim jak se veci maj, chapu ze kvuli kukre se to predelavat nebude, jak jsem psal vys nevim(nevedel jsem) co to vse obnasi, takze proto jsem se ptal jestli by to neslo.

Dik
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních