Hledam hru na odreagovani od ...
#1 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 28.09.2006 19:43
Chtel bych od vas radu, na nejakou dobrouh hru ala Mechwarrior.
Musi bezet na:
Procak: Celeron 2GHZ
Grafarna: NVIDIA GeForce 4 MX 440
Pamet: 768
PS.: Muze bejt i neco lepsiho nez na tenhle pocitac.
Chystam se udela upgrade.
Bohuzel datum provedeni neni zatim znamo.
Odesláno 28.09.2006 20:30

Odesláno 28.09.2006 22:24
#5 Host_Hanz_JB_*
#6 Host_Hanz_JB_*
#7 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 28.09.2006 22:40
Jenze pro tebe je nepratelsky vsechno krome tebe
.Jinak co si dat Deuse?Hadam zes ho dlouho nehral...A nebo si pust stary dobry ufo...Ja si teba zkusim na ty lance dat s nekym tiberian sun pokud se nekdo najde ochotnej to hrat protoze to spousta lidi povazuje za vykopavku...
Jezisi. * diva se do stropu a mysli si svoje * Moc dobre vis, ze jsem DeusEx nedavno hral.
Pro me je to uz o nicem. Vim kde co mam hledat, jak co nejefektivneji cokoliv odstranit.
Ufo uz taky ovladam.
* zasni se *
Posledne jsem byl sklamanej, kdyz jsem poslal novou jednotku na vicvik, a omilem do matersky baze.
Tam jsem zjistil ze uz to fakt nema cenu, kdyz to tam uplne zdecimovyli. A zasahovi komando tvrdlo na mi zakladne.
A mimochodem Tiberko neni vykopavka. * kouka se na rozlozeny artilerie u zakladny, jak prave nicej MKII *
Jenomze ho hrat stebou nema cenu. Nikdy totiz nevyhraju.
#8 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 28.09.2006 22:55
no ted si vzpominam zes to vlastne hral...tak sorac
Mno ja sem rek ze to o TS tvrdej jiny.Pro nekoho je treba vykopavka i Dune 2 coz je pro me jedna z her ktery sou proste nej.Nekdo si nezahraje neco co ma viditelny pixely a nezatizi mu to jeho hardcore hracskou sestavu aspon na 60%.Pri vsem zapnutym na maximalni hodnotu.
Tak si pust civilizaci 1.nebo si to mel rict driv a ja bych ti pritahnul nejaky levelacky dvd do worku.Ted se mi toho tady vali...A v podstate sem to ani nedal do mechaniky
No ja tedka uz na ty pixeli taky davam

Nechce se mi umirat v zapleve cervenejch a jinejch ctverecku.
A Civilizace je moc zdlouhava. Vzdyt vis jakym stylem hraju.
Chci se prave zabrat tak na hodku, na dve, a ne na nekolik dni.
Nato mam Demonu

Hledam prave nejakou Mecharnu, mozna nejakej bojovej simulator vrtulniku, ale spis ty Mechy.
Odesláno 29.09.2006 00:14
#10 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 29.09.2006 00:28
von je uchyl na mechy :) a co treba mechcommander bo jak se to menuje? ja myslim ze ty nam tady popisujes presne hru kterou chces hrat tak co sem s tim lezes? mno mozna auto asault tam prej jezdej nejaky strilejici vytuningovany auta
Spis se snazim najit neco podobnyho te hre
Odesláno 29.09.2006 07:41

Jinak F.E.A.R. Combat jsem ještě nezkoušel,ale singla jsem kdysi hrál, pak jsem musel zformátovat komp a už to zas nemám

Odesláno 29.09.2006 08:00
Doporučil bych Battlefield 2142 - akorát, že eště nevyšel.Nevim kam to zaradit. Jestli 3D akce, nebo simulator robota (Mecha).
Proste boje Mechu.

Čekání si můžeš ukrátit u Battlefieldu 2, je to fakt paráda.
EDIT: a sakra, teď jsem kouk na ty tvoje HW parametry... mňo, tak to asi nic
Odesláno 29.09.2006 09:32
#15 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 29.09.2006 09:38
To je ma taktika. Nejdriv se vyzbrojim a pak vsechno ulidim.Myslim, že on chce do toho mecha vlézt a roztřílet všechno na maděru, a ne ho posunovat po strategický mapě.
![]()
BTW nedal by někdo toho Battlefielda?

BTW.: Battlefield 2 Jsem hral. Dobra vec, akorat nastve ze muzes pouzivat jen zbrane
pro toho konkretniho vojaka. Ja totiz pouzivam vsechno (Pokud to jde).
#16 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 29.09.2006 10:06
ale mas tam trosku reality ze...Asi neco jako CSko.Hry typu doom jsou fascinujici co ten nabusenej hrdina vsechno unnese...A kdyz se kouknes do zrcadla tak vidis jen vysmatej ksichtik a nabusenou postavu a nikde nic (duke nukem 3d)asi pouzivaj nejakou technologii ala Ultraviolet
edit sem si ted vzpomel je to neco jako prostorova komprese :)
Ech. To jsem nemyslel. Prosteodhodit svou zbran a vzit si za ni jinou.
Mozna to tam slo, ale zmenil ses na jinej typ vojaka, s jeho zbranema, a ze tvejch ti nezustalo nic.
PS.: Asi se ale pletu. Uz je to nejakej cas co jsem to hral.
Odesláno 29.09.2006 13:37
to jako chces rict ze jsi nevidel arnieho film komando? ten typek z dooma by se stydel co on tam vsechno tahlale mas tam trosku reality ze...Asi neco jako CSko.Hry typu doom jsou fascinujici co ten nabusenej hrdina vsechno unnese...A kdyz se kouknes do zrcadla tak vidis jen vysmatej ksichtik a nabusenou postavu a nikde nic (duke nukem 3d)asi pouzivaj nejakou technologii ala Ultraviolet
edit sem si ted vzpomel je to neco jako prostorova komprese :)
Odesláno 29.09.2006 13:42

-třebas maj ruce, ale nemůžeš mu dát jednu(či více) mezi voči

jinak právě taham Metal Fatigue, taky pěkná záležitost s OBRama, ale zase "jenom" RTS... jinak čistě pro odreagovámí občas dam demo Mech Warrior -Mercenaries
Odesláno 29.09.2006 13:44

Odesláno 29.09.2006 13:50
tam je supr možnost variabilný výzbroje, nejrdši mam M-24 s granátometem, do toho jeden granát, jednu světlici,2kouřový clony, 3 zásobníky + ruční raketomet jako jistota, fajn hra ale ta je právě na zásahy náročná, on myslí něco kde běžíš a střílíš jak pominutejAk nejake FPS tak stara dobra ceska Operacia Flashpoint

fajnový sou jakýkoli UTty a pokud chcete opravdu něco HC, tak Halo (supr grafika,seš kyborg s postupně regenerujcím se štítem, pěkný zbraně, úžasný dopravní prostředky a excelentní příběh

#22 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 29.09.2006 14:11
Mno rekl bych ze on do toho zas tak moc nevidi.Nerikam ze ho znam dokonale ale nejakej ten patek ho znam.NEvim o tom ze by o mechach neco cetl spis se mu asi libila jen ta hra.Halo je fajnovy ale to on nerozbeha ani nema :).Jinak flashpoit je suprovej
*vzpomina na singl kde me fakt strach o svuj zivot a pak jen slysel zvuk kulky zaborujici se nekam do tela a load
"
EDIT :Hele honziku a co serious sam?Tam se taky vyblbnes...A jednicka i s datacem by ti podle me sla v pohode...Nebo sla urcite mozna ji i mas
Serious Sam nemam,a kdyz jsem vydel, tak ani nejak po tom neprahnu.
Nejak me to totiz vubec nezaujalo.
A co se tyce tech mechu. Mas pravdu. Vim onich prd, a hoby k tomu.
Nicmene. Pokud neco hraju a jsou tam mechy, tak je vyuzivam co se da.
* vzpomina na Emperor, kdy se zviril pisek nad nepratelskou zakladnou a
z toho mraku se na prepravnicich sneslo 8 tezkejch mechu. Ty udelali v zakladne peknej bordel *
Odesláno 29.09.2006 14:16
asi tak nějak, hádej moji oblíbenou jednotku ve StarcraftuSerious Sam nemam,a kdyz jsem vydel, tak ani nejak po tom neprahnu.
Nejak me to totiz vubec nezaujalo.
A co se tyce tech mechu. Mas pravdu. Vim onich prd, a hoby k tomu.
Nicmene. Pokud neco hraju a jsou tam mechy, tak je vyuzivam co se da.
* vzpomina na Emperor, kdy se zviril pisek nad nepratelskou zakladnou a
z toho mraku se na prepravnicich sneslo 8 tezkejch mechu. Ty udelali v zakladne peknej bordel *

#24 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 29.09.2006 14:37
Za GDI jsem pouzival nejvic bombardery, ale tam se clovek neobesel bez tanku.
GDI ale nemaj tanky, zato maj mechy TITANY.
Jednoducha vec snima. Na vsechno jsou stejne uciny.
Nejdriv schodit bomby, a pak TITANI do utoku spolu s raketovima vznasedlama.

Odesláno 29.09.2006 14:46

Když jednou "rukou" s plamenometem smaží Orky, zatimco jednoho s křupnutím zlomí nad hlavou, je to prostě radost pohledět :)
Ale je fakt, že poslední dobou her s mechama jakožto ovladatelnejma strojema nějak ubylo. Jeden čas byly hodně populární... No, nezbejvá než počkat na ten Battlefield.
#26 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 29.09.2006 15:13
Nejlepší mechové jsou ve Warhammeru 40k - Dreadnoughti
Ale je fakt, že poslední dobou her s mechama jakožto ovladatelnejma strojema nějak ubylo. Jeden čas byly hodně populární... No, nezbejvá než počkat na ten Battlefield.
No prave. To jsem zvedavej na pozadavky. Ten upgrade kompu bude zajimavej.
Nebo spis koupe neceho lepsiho.
Odesláno 29.09.2006 19:00
no jo, ale listoval sem velkou obrázkouvou encyklopedií mechů a nemohsem najít Jestřábaani Kondora, moje oblíbený mechy...Mno minimalne grafiku potrebujes.Bez hardwarovy podpory DX8 to nepustis.Otazka je o co ti jde jestli o proste strilet po vsem co se hne nebo ciste o ty mechy,...jinak souhlasim s vaflikem ze ve warhameru sou ty mechove fakt husty...on je celej hustej

Odesláno 29.09.2006 19:28
Jinak hra na odreogavani...jednou jsme se rozhodl pro hru Crock a malem jsme se nervove zhroutil,ale dohral

Odesláno 30.09.2006 09:30
Direct X 8

-jinak mam celerona 2,6 GHz a 1 GB ram, ale upgradeovat nebudu, spíš si našetřim svuj podíl na notebook, od rodičů něco vyžebram a na intro (kdybych aspoň věděl, kam pudu na školu

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních