Skočit na obsah

Fotka

IC sekcia

• Please log in to reply
22 odpovědí na toto téma

#1 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 15:18

Kedze topic v IC sekcii, ktory pred chvilou Sepha zalozil (zalozen 24.01.2006, 17:14 na me to nesvadej. S. ;) , ze zamknuty, tak to pisem sem.

Alwin napisal:

Vubec se mi nelibi, jak se vyviji tema o Oliosovcich. Jste v IC sekci, ktera mela vzdy na Demone vysokou uroven. Prosim vas, nesnizujte ji svymi nevhodnymi prispevky. Do IC veci jako na 100% a quote nepatri. Dekuji za pozornost.

Suhlas a este by som doplnil, ze by tam nemali byt veci typu "mysli si, ze...".
Uvedomte si, ze postavy okolo vas vidia len to co sa deje s vasou postavou, nie v mysli postavy. A uz vobec by nemali ostatni na tieto myslienky v ramci IC sekcie odpovedat.

Uvediem priklad:
Mama sa pozrie na syna leziaceho na gauci a pomysli si: "Zase lezi a nic nepomaha, okna su spinave uz rok."
Syn sa otoci od televizora a povie: "Mami, tie okna radsej rozbijem, akoby som ich mal umyvat."

Kapisto? :yes:
  • 0

#2 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 15:23

A proč tolik řečí? Není to IC, přesuňte to do sekce Pokec a je po starostech...
  • 0

#3 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 15:49

Nebud ústnatý, černota se vas tu snaží osvítit a ty na něj takhle!
  • 0

#4 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.09.2006 19:25

Tak trosku se to tyka i me. :yes:

Za ten svuj quote v IC se omlouvam (jdu ho smazat) , ale to, co je pod nim dale napsane neni prima reakce na "cizi myslenky". To, ze Olyosovci se domnivaji, ze lady Gabriela neni zas az tak dobra, jak se zda, jsem vyslechla ve hre.
Dat tam to quote od Eli, v kterem pise, jak se temnota usadila na Alycijskem trunu versus to, jak za ni Lady plati vykupne mi prislo jako docela vtipne. Jeste jednou se omlouvam... :yes:

Jinak tak nejak se mi moc nezda toto:

Suhlas a este by som doplnil, ze by tam nemali byt veci typu "mysli si, ze...".
Uvedomte si, ze postavy okolo vas vidia len to co sa deje s vasou postavou, nie v mysli postavy. A uz vobec by nemali ostatni na tieto myslienky v ramci IC sekcie odpovedat.

Souhlasim, ze na to, co si postava mysli, by nikdo nemel reagovat (to je opravdu ztrestene ), ale proc by se tam nemohli psat myslenkove pochody postav?
Neni to stejne, jako kdyz tam nekdo napise IC udalost, u ktere nikdo jiny byt nemohl a nemohl ji tak ani videt ani slyset ?
IC sekce by prece nemela byt jen "prepis rozhovoru na verejnosti". Nebo ano? Kdyz tam napriklad Wertin popisuje ( a podle me velmi pekne a ctive v topicu o rebelech) co jeho postava dela a co si mysli, je to spatne ?
Je zrejme, ze ve hre by se nikdo tim, co cetl, ridit nemel ( tim ,ze si napriklad prave precetl, ze se Wertin snazi spojit s drowy a tak pisne do DM kanalu: " Jdu sejmout hlavniho drowaka, aby to Wertinovi nevyslo. Je tu DM?" :yes: ) .
Ale to prece nemuze byt prekazkou, aby to tam nenapsal, nebo se mylim ? Pekny IC pribeh nemusi prece nutne byt jen dialog dvou postav, ne ?
  • 0

#5 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 19.09.2006 21:47

....

Zobrazit příspěvek

Pokial pises pribeh svojej postavy, tak sa samozrejme myslienkam nevyhnes. Sam to vyuzivam, ked pisem pribeh.

Mal som na mysli rozne reakcie hracov typu "Co to ta zenska mele?, pomysli si a jde dal." ci uz v IC sekcii alebo v Trznici (kde sa to snazim potlacat). Tieto prejavy automaticky provokuju druhu stranu k reakcii a vysledkom moze byt nieco podobne topicu o Oliosakoch.

Na druhu stranu, keby bolo po mojom, tak by som za IC prispevky "hodil chlapcovi obrovsky mesec zlata a poslal ho s dopisom prec" postavam tie zlataky naozaj zobral. Takze niektore veci mozno beriem, ako by povedal Tomi, "extremnejsie" :yes:
  • 0

#6 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2006 06:56

lady Gabriela

Zobrazit příspěvek

cože? ona už je lady i Gabriela..... kam ta Alicie spěje...

:yes:
  • 0

#7 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2006 07:13

v IC sekci se určitě zlepšíme :yes:
  • 0

#8 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2006 07:26

:yes:

Zobrazit příspěvek

sakra, nejsem první...jinak mimochodem, to je každý "Ochránce" lord/lady?! Jak se jí stala? Zavedla jí přítelkyně za Alomarem a znovu mu to vytmavili? Kolik vlastně máme lordů/lady? A kdo je ten hlavní? no nic...to sem nepatří, ale nemohl jsem si to odpustit :yes:
  • 0

#9 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2006 07:39

sakra, nejsem první...jinak mimochodem, to je každý "Ochránce" lord/lady?! Jak se jí stala? Zavedla jí přítelkyně za Alomarem a znovu mu to vytmavili? Kolik vlastně máme lordů/lady? A kdo je ten hlavní? no nic...to sem nepatří, ale nemohl jsem si to odpustit :yes:

Zobrazit příspěvek

stačí tučné konto....
  • 0

#10 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 20.09.2006 09:00

Sakra, se prepisu a co vy s tim hned neudelate. Lady Morina sem myslela. Ty dve se mi pletou. :yes:
  • 0

#11 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2006 09:10

Sakra, se prepisu a co vy s tim hned neudelate. Lady Morina sem myslela. Ty dve se mi pletou. :yes:

Zobrazit příspěvek

:yes: no tak to je na mě moc :yes:
  • 0

#12 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 07:08

Mal by som pripomienku k topicu Dopis lady.
Postava bola zabita. Aj ked ju neskor ozivili, zda sa mi cudne, ze si pamata presny popis osob, co ju zabili a vie, ze ju aj oni okradli.
Chce to len trochu predstavivosti a schopnosti vzit sa do postavy.
  • 0

#13 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 25.09.2006 07:19

Postava bola zabita. Aj ked ju neskor ozivili, zda sa mi cudne, ze si pamata presny popis osob, co ju zabili a vie, ze ju aj oni okradli.

Zobrazit příspěvek

To ze vi, ze ho okradli je divny, ale uz nekolikrat se tu resilo, ze kdyz nekdo neztrati zkusenosti, tak proc by si nemohl pamatovat co se stalo pred smrti. :yes: I kdyz ted se tady smeju tomu co jsem napsal v souvislosti s opetovnym ctenim The Noob :ermm:
  • 0

#14 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 08:30

Zobrazit příspěvek

pamatovat si něco může, a jen je zběžně popsal...až ten další díky popisu je identifikoval jako Tahu a Sonu

krom toho každý ví, že tohle dělají už nějakou dobu
  • 0

#15 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 08:31

To ze vi, ze ho okradli je divny, ale uz nekolikrat se tu resilo, ze kdyz nekdo neztrati zkusenosti, tak proc by si nemohl pamatovat co se stalo pred smrti.

Zobrazit příspěvek

Inymi slovami, ak si chce byt dotycny isty, ze obet nebude kecat, tak mu treba fiknut hlavu. :ermm:
  • 0

#16 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 08:36

pamatovat si něco může, a jen je zběžně popsal...až ten další díky popisu je identifikoval jako Tahu a Sonu

krom toho každý ví, že tohle dělají už nějakou dobu

Zobrazit příspěvek

No, akosi neverim tomu, ze vobec niekomu popisoval tie osoby ("noo, mali verd.prilby a nejake plaste") a na zaklade toho zistil, ze to boli oni. Skor vsadzam na tie napisy nad hlavami.
Ale zase, je to tu relaxRP server a im aj tak ide len o PvP...

EDIT: No, ten druhy prispevok (od Aliena) v tom topicu ide uz aj cez ocistec. :ermm:
  • 0

#17 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 08:45

Jde mi o to, že i kdyby řekl "velkej chlap s divnou helmicí, poněkud postarší, a ošklivá malá ženská"...každý ví, že je to Taha a Sona, jen ta Lady nic nedělá:)
  • 0

#18 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 08:53

Jde mi o to, že i kdyby řekl "velkej chlap s divnou helmicí, poněkud postarší, a ošklivá malá ženská"...každý ví, že je to Taha a Sona, jen ta Lady nic nedělá:)

Zobrazit příspěvek

Když je celej navlečenej ve zbroji tak sotva pozná že je postarší, stejně tak malá ošklivá ženská. To že je malá, to pozná, ale že je ošklivá? Ovšem nepopiratelné je, že tahle dvojka asi už bude dost známá.
  • 0

#19 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 09:24

Když je celej navlečenej ve zbroji tak sotva pozná že je postarší, stejně tak malá ošklivá ženská. To že je malá, to pozná, ale že je ošklivá? Ovšem nepopiratelné je, že tahle dvojka asi už bude dost známá.

Zobrazit příspěvek

psal jsem to jako s humorem:)
postarší proto, jaký hlas má Taha;) a ošklivá to jen proto, abych naštval hráče:D (a taky možná proto nosí helmici) ale že je to malá ženská pozná;) A ano, tahle dvojka je známá i jmény myslím, takže stačí hrubý popis dvou lidí, muž a malá žena...no jasně, tak to bude známá dvojka Taha a Sona
  • 0

#20 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 09:26

psal jsem to jako s humorem:)

Zobrazit příspěvek

To my tusit nemozeme, ze jo? :ermm:
  • 0

#21 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 09:41

To my tusit nemozeme, ze jo?  :ermm:

Zobrazit příspěvek

pockej chces rict ze ty beres tomiho vazne?
  • 0

#22 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2006 09:48

pockej chces rict ze ty beres tomiho vazne?

Zobrazit příspěvek

Ehm... Dnes je vonku pekne, nie?
  • 0

#23 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2006 09:41

OOC komentare jaky predvedla asterka si nechte do pokecu, v IC na ne nikdo, ale opravdu nikdo neni zvedavy.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních