Tak trosku se to tyka i me.
Za ten svuj quote v IC se omlouvam (jdu ho smazat) , ale to, co je pod nim dale napsane neni prima reakce na "cizi myslenky". To, ze Olyosovci se domnivaji, ze lady Gabriela neni zas az tak dobra, jak se zda, jsem vyslechla ve hre.
Dat tam to quote od Eli, v kterem pise, jak se temnota usadila na Alycijskem trunu versus to, jak za ni Lady plati vykupne mi prislo jako docela vtipne. Jeste jednou se omlouvam...
Jinak tak nejak se mi moc nezda toto:
Suhlas a este by som doplnil, ze by tam nemali byt veci typu "mysli si, ze...".
Uvedomte si, ze postavy okolo vas vidia len to co sa deje s vasou postavou, nie v mysli postavy. A uz vobec by nemali ostatni na tieto myslienky v ramci IC sekcie odpovedat.
Souhlasim, ze na to, co si postava mysli, by nikdo nemel reagovat (to je opravdu ztrestene ), ale proc by se tam nemohli psat myslenkove pochody postav?
Neni to stejne, jako kdyz tam nekdo napise IC udalost, u ktere nikdo jiny byt nemohl a nemohl ji tak ani videt ani slyset ?
IC sekce by prece nemela byt jen "prepis rozhovoru na verejnosti". Nebo ano? Kdyz tam napriklad Wertin popisuje ( a podle me velmi pekne a ctive v topicu o rebelech) co jeho postava dela a co si mysli, je to spatne ?
Je zrejme, ze ve hre by se nikdo tim, co cetl, ridit nemel ( tim ,ze si napriklad prave precetl, ze se Wertin snazi spojit s drowy a tak pisne do DM kanalu: " Jdu sejmout hlavniho drowaka, aby to Wertinovi nevyslo. Je tu DM?"

) .
Ale to prece nemuze byt prekazkou, aby to tam nenapsal, nebo se mylim ? Pekny IC pribeh nemusi prece nutne byt jen dialog dvou postav, ne ?