Kováři kovářům
Odesláno 05.08.2006 23:34
Rád bych řemeslnické veřejnosti oznámil,že se v nejblizší době bude konat velká schůze pokročilejších kovářu zbraní.
Mám v plánu prodiskutovat pár bodů ohledně budoucnosti a spolupráci v našem řemesle.
ooc.
1) Byl bych rád kdyby se učastnil Orf,Tery,Taha,Jeff
2) Chtěl bych se pobavit o cenách a stylu konkurenčního boje- Vše v přatelské náladě
3) Napište jestli mate zájem popřípadě kdy. Osobně si myslim,že současný stav je nesnesitelný.
Mě osobně by to vyhovovalo libovolny den kolem 20:00 nejspis v domě bardů
Odesláno 06.08.2006 20:37
A co se toho času týče, tak bych si snad moh urvat jakejkoliv večír, ale rači bych to veděl dopředu. Abych se moch naležitě nachystat.
Jen bych raději zašel do nějaky vybraný putiky, přecejenom aby nám do toho důležitýho schůzováni kvákali nějaký veršotepci...
Tož se tedy tešim na to naše besedováni.
*podpis* Orf
#3 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 07.08.2006 07:30
Tak to klucisko elfske chce schuzovat ohledne kovariny, ha *jen tak lehce zapremysli nahlas* Inu, prijdu se podivat co ma za usima.
*vytahne leskly kousek jakehosi proutku a hnedle pripise sve jmeno* Jeff B.
//ocekavam termin, v podstate kdykoliv
Odesláno 08.08.2006 10:13
„Kdepak, o ničem nevím.“
„Visí na nástěnce pozvánka.“
„Dobře děkuji za informaci, půjdu se podívat o co jde. Jsem zvědavá, co má kdo zalubem.“ s úsměvem okráčela k nástěnce.
// jen vecer / v noci, pripadne o vikendu kdykoliv
#5 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 26.08.2006 21:14
*odfrkne Jeff pri prochazce kolem zasleho letaku* *jeste vypucuje trochu sveziho vanku co chytl do vlasu a vydava se zpet do chramu*
Odesláno 26.08.2006 22:04
Podle me to od ,,osobniho,, jednani bude mit par vyhod
Odesláno 26.08.2006 22:11
zda se ze se to nejak vymklo kontrole, ale jeden z kovaru tu pekne kazi trh, nevim jak si muze dovolit prodavat za tak nizko, vzdyt na tom nemuze mit snad ani na licenci na vic
*odfrkne Jeff pri prochazce kolem zasleho letaku* *jeste vypucuju trochu sveziho vanku co chytl do vlasu a vydava se zpet do chramu*
Kontrole se to určitě vymklo a ja jsem schopnej přesně říct kdy.
Plátneřský kolegove s tim meli problem o dost dřív konkretne havran s jasonem snizili ceny snad o 3/5 kdyz delali ze syneitu
Dokud sme zbraně delali jen já s Lorzubem myslim že dohoda byla celkem jasna a oba sme se toho drzeli,ale ted je nas moc a moc často slysim že tamhle ten tamto za tolik občas je to zkreslene. Ted se musi o kazdou praci bojovat a přebijet a vznikaj z toho neprijemne veci typu prodej na dluh slevy atd atd.
#8 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 26.08.2006 22:18
za mnou prijde nekdo ze chce exc verd, ja reknu cenu, po nahlednuti do jednoho letaku z trziste, on na me vyrukuje s bourlivym smichem, posle me do komediantu, a pripise si ten kamenak do denicku. tak znej doluju cenu, a pak mi padnou oci na klavesnici, ja je zvednu, ale stejne jeste spadnou na zem, ale nevim kdo? kterej z kovaru ma tak nizko?.
Odesláno 26.08.2006 22:24
/////ja uz verd vec neprodal co je.. pocita dobu od prvni veci verd prodane.. no moc dlouho,
za mnou prijde nekdo ze chce exc verd, ja reknu cenu, po nahlednuti do jednoho letaku z trziste, on na me vyrukuje s bourlivym smichem, posle me do komediantu, a pripise si ten kamenak do denicku. tak znej doluju cenu, a pak mi padnou oci na klavesnici, ja je zvednu, ale stejne jeste spadnou na zem, ale nevim kdo? kterej z kovaru ma tak nizko?.
Verd prodavam za 200k jakej se povede kdo chce exc priplati si u me za pokus(licence) Tudle hranici u verdu jsme meli stanovenou s jetrem a orfem. Možna bych vynechal veci typu kdo,ale spis proc a uplne nejlepe si stanovit společnou hranici ktera bude zavisla pouze na dohode a solidnosti. Je nás moc asi nema cenu fízlovat kdo co dela spatne.
Potom snadno ostatní kováři poznaj kdo prodal levnejc
př : Buchta prijde k orfovi ze chce savli z verdu ten ji rekne 200k tak sme dohodnuty ona se opta jinde tim ji udela za 195k
Buchta nosi verd savli vidi ji orf a *cvak* nekdo prodava levnejc
#10 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 26.08.2006 22:34
no ja prave jedu podle tveho ceniku, pripadne teryjinyho, pod tyto ceny nejdu (jasne tery ma nizsi o chlup nez ty, proste nemuzu jit nad nejsnissi me znamou cenou ze) ale pak prave prijde typan a ze chce ten exc verd, a rekne me ze se jen ptal jestli to nedam niz, nez to ma slibene za 120k, nebo to bylo snad jeste min (vic rozhodne ne, proto me vypadli oci z dulku).. ja jsem ale takovej, nechces, neubude, vsak nekdo bude chtit. ale proste 120k receno za exc.... me se zvedl ucet, a chtel utyct.Verd prodavam za 200k jakej se povede kdo chce exc priplati si u me za pokus(licence) Tudle hranici u verdu jsme meli stanovenou s jetrem a orfem. Možna bych vynechal veci typu kdo,ale spis proc a uplne nejlepe si stanovit společnou hranici ktera bude zavisla pouze na dohode a solidnosti. Je nás moc asi nema cenu fízlovat kdo co dela spatne.
Potom snadno ostatní kováři poznaj kdo prodal levnejc
př : Buchta prijde k orfovi ze chce savli z verdu ten ji rekne 200k tak sme dohodnuty ona se opta jinde tim ji udela za 195k
Buchta nosi verd savli vidi ji orf a *cvak* nekdo prodava levnejc
Odesláno 26.08.2006 22:37
#12 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 26.08.2006 22:41
*jde do bazaru at zjisti to jmeno*Stačí se podivat do bazaru kde ma nejmenovany kovar syneit kladivo za 15k a rub mec za 35k :o) To si myslim ze uz je opravdu k zamyšlení zvlast v tomhle poctu kovaru kdy proda tak 3ks od kazdeho matrose za 15k proste nezaplati cestu na rub :) pletu se ? :)
#13 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 26.08.2006 22:42
#15 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 26.08.2006 22:45
jinak to same znam z krejcoviny, ze, tam sem se uz nastval tak moc, ze sem prdnul ceny, ktery musej tocit vsechny ty co tocili me, ale tady je to o kovarine ;).
Mno práve. Tak k věci. Resení je podle me proste. Tak jak to fungovalo dřív to musi fungovat i ted. Stanovit ceník (trochu privyšit ceny) vsichni kovari odsouhlasit a pak jen čekat jestli to funguje :o)
Odesláno 26.08.2006 22:47
vidim tery, ale to je spis vec ktere se chce asi zbavit, pokud se drzi sveho ceniku, ten se mi pacil
ale vidim jmeno lenta, lentylka lu, i kdyz mi neni jasne jesli on dela uz verd.
Jmena nemaj cenu ted si kazdej prodava hala bala aby nikdo nekupoval jinde levnejc.
Btw verd dela Jetr,ty,já,orf,taha ?
#18 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 27.08.2006 18:10
Držím ceny jako maj mistři Haldet a Lorzub, poněvadž je považuju za naprosto uměrný kvalitě vysledných zbraní a umu do nich vložených, ale je mi to bačkoru platný.
Když sdělim tyto naprosto poctivý a slušný ceny tak se v mnoha připadech dozvím že jsem jakýsi taškář vykutáleny a že kovář XY kove témeř zadarmo a brzo bude sám platit zakazníkům aby od něj zbraně brali.
A taková ničemnost by se trpět neměla, trpi tim čest všech poctivejch kovářů a važnost řemesla jako celku.
Ale když si stanovime společnej ceník, tak se zase může zjevit nějakej zapráskanej Kovář-rebelant a zasejc to všechno pude do kopru...
Odesláno 27.08.2006 18:35
#21 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 21.11.2006 10:31
ter mel ceny jeste v pohode, nekdo tu mejval jeste mensi.. to bylo ke zlostiNavic takhle nizky ceny zacali nekdo od Tery:) a ted se toho vseci novy kovari drzej..kdyz jim nekdo udela rub za licence a veme k tomu 5k a je stastnej ze vydelal 5k to nepocitam matros kdo si ho o deme koupi za 100k ?
Odesláno 21.11.2006 12:02
no ucim sa rubik tak neviem ci sa to tika aj mna

-------------------------------------------------

Odesláno 23.11.2006 08:18
Odesláno 26.11.2006 11:10
Já si vedele začínám Rubićid a ceny mam mírně řečenoo lidoví... nějaký kartelový dohody nemaj cenu. každej at si prodává za kolik chce, je to jeho věc ne?
Myslíš ? Takže by ti třeba vubec nevadilo kdybych rozdaval zbrane zadarmo a tebe tim zničil ? Myslíš že si to nemůžu dovolit ? Měla to být šance práve pro vás,ale když nemáte zájem spolupracovat je to vaše chyba.
EDIT : Adriano ,Wulfgare a dalši promažte si laskavě ten spam možna to bude zajímat zlatniky
Odesláno 29.11.2006 13:54

V neděli 3.12 proběhne Velká schůze VŠECH kovářů zbraní. Setkání bude v maugrimově krčmě v 18 00 kontinentálního času. Pivo, víno a další jedy dle chuti zdarma
Odesláno 29.11.2006 18:11
Tim
#27 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 30.11.2006 02:11
Odesláno 30.11.2006 06:23
-------------------------------------------------

Odesláno 01.12.2006 21:31
Odesláno 01.12.2006 21:35
Tim
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních