Zabava při hraní
Odesláno 24.07.2006 23:01

Odesláno 24.07.2006 23:15

Odesláno 24.07.2006 23:18
Odesláno 24.07.2006 23:29
Stojim na mostku z HB do Alicie. Kecam se svoji pritelkyni. Prihne fullboost klerik a zabije ji. Pokusim se bezet do mesta zabije me. ( lidi umrelo vic, vicemene ze stejnych RP duvodu)
Pry to bylo vyborne RP za ktere se postavil dedek ze je fakt dobry. Omlouvam se za svou hloupost.
Odesláno 25.07.2006 00:02
Odesláno 25.07.2006 00:03
Odesláno 25.07.2006 00:07
Verim, ze tech par minut polezeni te prilis neznechutilo.

Odesláno 25.07.2006 00:13
pred wipem jdu k vlkum potkam olorin a joliel, jdu ke skretum, potkam zakerne pulciky jejichz jmena si nepamatuju. + hafo dlasich. Kazdy z tech prepadeni bylo ale odehrany pochopitelne.
Gina je sice *** , ale svym zpusobem me varoval, Benny taky, olorin mela prvne proslov a pak me obetovala bohum, pulcici me regulerne prepadli.....
Ale Lintra proste prisla a zabila.
Berte to z tohohle pohledu, dekuji.
Odesláno 25.07.2006 01:34
co jako chces dokazat touhle anketou ? myslis ze ti nekdo predela vsechny oblasti na NOpvp aby sis mohl v pohode expit ?

Odesláno 25.07.2006 02:24
jdu do morlagu, sejme me Gina jdu tam jindy Benny, vylezu z mesta Lintra
pred wipem jdu k vlkum potkam olorin a joliel, jdu ke skretum, potkam zakerne pulciky jejichz jmena si nepamatuju. + hafo dlasich. Kazdy z tech prepadeni bylo ale odehrany pochopitelne.
Gina je sice *** , ale svym zpusobem me varoval, Benny taky, olorin mela prvne proslov a pak me obetovala bohum, pulcici me regulerne prepadli.....
Ale Lintra proste prisla a zabila.
Berte to z tohohle pohledu, dekuji.
A nemyslíš že se to stalo víc lidem? Když někdo začíná s low postavou tak jsou některý fakt šmejdi a nebo prostě narazíš na typka a když si nedáváš pozor na jazyk máš ji,ale tak to chodí.....

Odesláno 25.07.2006 07:13
Tyhle ublíženecký řeči mi lezou už krkem, při pohledu na tenhle a jemu podobný topicy je zcela patrný, proč na Démoně nejsou konfrontující se frakce, a že na Démoně nikdy takový frakce ani nebudou. Na to musí mít hráči trochu nadhled a odstup a to tady spoustě lidí chybí.

Odesláno 25.07.2006 07:49
Ked nie tak nie je o com :) si si trosku polezal no

Odesláno 25.07.2006 07:51
Odesláno 25.07.2006 08:09
Suhlas...Vážně nerozumím tomu, na co si stěžujete. Proč není možný, aby tě někdo zabil a ty jsi neznal jeho důvod? Proč pořád musíte všemu rozumět a všechno chápat, některý věci nejsou tak jak se jeví na první pohled a je chyba, když si někdo udělá názor aniž by poznal jak se věci vlastně mají a začne si stěžovat. Tenhle topic je toho jasným důkazem.
Tyhle ublíženecký řeči mi lezou už krkem, při pohledu na tenhle a jemu podobný topicy je zcela patrný, proč na Démoně nejsou konfrontující se frakce, a že na Démoně nikdy takový frakce ani nebudou. Na to musí mít hráči trochu nadhled a odstup a to tady spoustě lidí chybí.
Len by ludia mali obcas zvazit, kde zabijaju svoje obete. Most na cintorin, ktory ma cca 10 metrov, na druhom konci stoji straznik a par metrov dalej su dalsi, to spravne miesto asi nebude.
Odesláno 25.07.2006 08:17
Nebylo by na skodu ji dodat vetsiho vyznamu
Odesláno 25.07.2006 08:21
Kdyz jsem se onehda, pred vice jak rokem, pripojil poprve na Demonu a pln nadeje se vydal prozkoumavat blizke okoli, vysel jsem z trhu k Vychodni Alicijske brane a tam ... ted se podrzte ... me zabila past na bylince. Tak ! To totalne poznamenalo muj pozdejsi vyvoj do dnesniho dne !
A ne, neni to neco jineho. Pokladani pasti do lokaci, kde na ne slapne novacek, ktery nema sanci na 1lvl prezit ! Hnusny PK ... na vsechny BAN. Ja vzdycky vedel, ze Glorfindel a Garret jsou pokriveni !!!
Odesláno 25.07.2006 08:22
Na druhou stranu mi prijde, ze na Demone se smrti prilis plytva
Nebylo by na skodu ji dodat vetsiho vyznamu
Když už tohle....tak taky velká většina lidí všechno řeší zabitím...dává se odpor a zabijí, ale aby někdo někoho jiného jen praštil a ukázal mu tak svou sílu a nechal ho být, nebo ho rozmlátil do téměř mrtev...to jsem ještě neviděl.
Odesláno 25.07.2006 08:27
to by sice bylo fajn, ale tady je potřeba podobná rekace i z duhé strany. nech si near death maga nebo klerika za zady. odbehne si odpocnout pak se vati a zabije te ani nemrknes.Když už tohle....tak taky velká většina lidí všechno řeší zabitím...dává se odpor a zabijí, ale aby někdo někoho jiného jen praštil a ukázal mu tak svou sílu a nechal ho být, nebo ho rozmlátil do téměř mrtev...to jsem ještě neviděl.
Odesláno 25.07.2006 08:33
to by sice bylo fajn, ale tady je potřeba podobná rekace i z duhé strany. nech si near death maga nebo klerika za zady. odbehne si odpocnout pak se vati a zabije te ani nemrknes.
A dava Lintra sanci na tu reakci druhy strany?! A az ji chyti (coz se nenecha ani od desetinasobny presily), necha se taky za ty vrazdy treba popravit?
Odesláno 25.07.2006 08:40
co to vztshujes ma lintru? reagoval jsme obecne.
Protoze tu jde ted o ni ne? A klidne to ber i obecne, protoze to je celkem typicky chovani zlouna, behat a zabijet. Nevim jak tebe, ale ja stat na HB a nekdo takhle pribehnout a sejmout me, tak me to taky docela nastve. A to muzu mit nadhled jakej chci.
Odesláno 25.07.2006 08:45
o co mi jde? na clientu jem si vyslechl že mi vadilo že jsem lehnul, fakt směšné, popisuju princip a dostanu tak nízkou připomínku, je mi jedno že jsem lehl i já (10. lvl) ikdyby ne, tak se takhle naštvu stejně, je mi putna že ležím když kousek vedle jsou 2 spříznění klerdové, jedná se mi o ten způsob.
Skalda jsem nepotkal, nevím co dělal on, mluvím jen o Lintře..je zajímavé že na jednu stranu DMka, ste tvrdili že se má hráč chovat podle kodexu cti zmíněného v pravidlech a pak se postavíte za toto, kdyby ste "nechali vytroubit něco ve smyslu" POMATENÁ POSTAVA BĚHÁ A VRAŽDÍ V OKOLÍ MĚSTA, SPASTE SVOU DUŠI" tak je vše OK, chápete? i ti low levlové by se "dostaly do příběhu" ale tak se nestalo...prostě se stavíte za PK, hole hnusné PK bez špetky RP duvodů...a ti co se staví za tuto hru jsou pro mě prasata a hovada, at už DM nebo jiní
Odesláno 25.07.2006 08:45
uprimne povedane, mna tiez, a obzvlast ked neviem vobec o co ide a je celkom pravdepodobne, ze sa to nikdy ani nedozviem.Nevim jak tebe, ale ja stat na HB a nekdo takhle pribehnout a sejmout me, tak me to taky docela nastve. A to muzu mit nadhled jakej chci.
Odesláno 25.07.2006 08:48
je rozdil mezi zlem planovane promyslenym, ktere neni tak okate viditelne, a zlem neskryvanym ktere nema poneti o tom ze dela neco co ostatni odsuzuji. kdyz je lintra posedla demonem, kdy slouzi panu ktery chce co nejvic dusi pro sebe, pak si teda ma vybirat? je ji snad jedno jestli k panu posle zebraka nebo krale.Protoze tu jde ted o ni ne? A klidne to ber i obecne, protoze to je celkem typicky chovani zlouna, behat a zabijet. Nevim jak tebe, ale ja stat na HB a nekdo takhle pribehnout a sejmout me, tak me to taky docela nastve. A to muzu mit nadhled jakej chci.
Odesláno 25.07.2006 08:52
je rozdil mezi zlem planovane promyslenym, ktere neni tak okate viditelne, a zlem neskryvanym ktere nema poneti o tom ze dela neco co ostatni odsuzuji. kdyz je lintra posedla demonem, kdy slouzi panu ktery chce co nejvic dusi pro sebe, pak si teda ma vybirat? je ji snad jedno jestli k panu posle zebraka nebo krale.
Aha a to ma byt pro ty mrtvy zabavny?

#28 Host_Josifek_*
Odesláno 25.07.2006 08:53
Boze to jsou kecy.je rozdil mezi zlem planovane promyslenym, ktere neni tak okate viditelne, a zlem neskryvanym ktere nema poneti o tom ze dela neco co ostatni odsuzuji. kdyz je lintra posedla demonem, kdy slouzi panu ktery chce co nejvic dusi pro sebe, pak si teda ma vybirat? je ji snad jedno jestli k panu posle zebraka nebo krale.
Tohle je klasickej dukaz, ze pomoci RP se da okecat uplne vsechno.
Sorry ale zabijet beze slova a bez rozvahy kohokoliv a kdekoliv ... jen kvuli tomu ze jsem nekde jinde neco resil ...
Zkuste jit na tyden k vode a vyprdnout se na tu kixnu.
#29 Host_zpirit_*
Odesláno 25.07.2006 08:57
Kdyz sem poprve prisel do hry gergge me porvedl po jeskynich a vybiraly jsme poklady a prvni konfrontace byla s dumgarem na HB a prekvapive me nezabil tak sme musely zacit sat nooobiky po kanalech aby tu bylo vubec nejaky PK.
Odesláno 25.07.2006 08:59
myslim, ze upiri si vtedy tiez zlizli svoju kritiku ;) vlastne tak ako kazda zla "frakcia" - demoni, rebeli, tarsem, aj dumgar .. proste vsetci.... tak sme musely zacit sat nooobiky po kanalech aby tu bylo vubec nejaky PK.
asi tazko mozno ocakavat, ze kazdy bezny hrac bude s radostou hrat statistu, poslusnu mrtvolu, ktora prestavuje iba zarez na meci zluna.
cim lepsie rp a hra okolo toho, staznosti bude menej, ale vzdy tu bude niekto, kto pravom nie je z takej situacie nadseny.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních