Skočit na obsah

Fotka

nechapu

• Please log in to reply
29 odpovědí na toto téma

#1 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 17:34

mno...stala se mi zvlastni vec, Tery mi predava batoh s nozema, obchod potvrdime...a me vyskocej tyhle radky...Přiložený soubor  blbost.JPG   11.33K   252 Počet stažení pricemz batoh nema nikdo...naky vysvetleni? .)
  • 0

#2 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.07.2006 17:35

*ukazuje na sephu* :laugh:
  • 0

#3 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 18:27

mno je jasny ze je to naka "feature" demony vzhledem k tomu ze je to cesky, a to DC...chm :laugh: no ja sem z toho fakt jelen :laugh:
  • 0

#4 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 19.07.2006 18:28

Ja to vysvetlim, ale jinde..asi v novinkach..ale az to dam do kupy (;
  • 0

#5 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 18:30

Ja to vysvetlim, ale jinde..asi v novinkach..ale az to dam do kupy (;

Zobrazit příspěvek

aha takze je to zamer ze pri obchodovani se obcas jednoduse ta predavana vec ztrati? mno...to je...fikany :laugh:
  • 0

#6 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 19.07.2006 18:35

aha takze je to zamer ze pri obchodovani se obcas jednoduse ta predavana vec ztrati? mno...to je...fikany :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ne, to zamer neni. Muzes sem prilepit log protistrany?
  • 0

#7 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 18:41

Zobrazit příspěvek

no ja ne, mozna Tery...ale prej nic co by stalo za zminku
  • 0

#8 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 18:54

Proč vždycky když někdo něco nechápe tak to dá do bugů?
To musíte všemu rozumět a všechno chápat? :laugh: :laugh:
  • 0

#9 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 19.07.2006 19:03

Proč vždycky když někdo něco nechápe tak to dá do bugů?
To musíte všemu rozumět a všechno chápat? :laugh: :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ale v tomhle pripade to bug je (;
  • 0

#10 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 19:20

Demona 4.3.5

Zobrazit příspěvek

mno ted uz to aspon dava smysl, teda az na to ze ten batoh nemela ani Tery :laugh:
takze jednou z moznosti jak se vyhnout postu pokusnyho kralika je treba vysati se a nedavani bodu do PP (kdyz jsem si dal jenom 1 bod a to na 30lvl) ? :laugh:
  • 0

#11 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 19:32

Mno nejaky screenshot jsem se snazil udelat, ale budu moci overit az zitra behem dne, zda se povedl. Kazdopadne z me strany nebylo ve vypise vubec nic ... ani Lost Item: Batoh aqua.
Jeste tedy po nekolikate overim, zda se ten batoh nezatoulal nekam v mem inventari.
  • 0

#12 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 19:44

este ze mam mrtvu postavu :) ale mozno by idle statie na trhu generovalo zaujimavy obsah inventara ... kto vie ? :laugh:
  • 0

#13 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.07.2006 21:28

Eh. ted sem mi stalo to same. Obchodovala sem a kdyz jsem odklikla akcept, tak mi vyjel vypis neuspesnych hodu proti pasti typu. Okradani hod -13 vs DC 37. a vsechny predmety se vratili puvodnimu majiteli.

To ted nepujde postavam s jednim bodem v kradeni obchodovat? Nebo se to bude jeste nejak upravovat ? ( pevne doufam v to , ze ano :laugh: , ale radsi se takhle ujistuji :laugh: ). :

Kdyby to neslo, mohla bych relevelovat posledni dva lvly nejak?
  • 0

#14 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 22:04

To mas jako paladinka body v pickpocketu ? :laugh:
Kazdopadne reseni, kdyby to neslo, zname vsichni. Pokladani veci na zem jsme si vyzkouseli, kdyz padal Barter po par sekundach, takze to zvladnem.
  • 0

#15 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 19.07.2006 23:26

To mas jako paladinka body v pickpocketu ?  :laugh:
Kazdopadne reseni, kdyby to neslo, zname vsichni. Pokladani veci na zem jsme si vyzkouseli, kdyz padal Barter po par sekundach, takze to zvladnem.

Zobrazit příspěvek

*stouchne loktem do Tery a spitne* aspon pozname tych zlodejou ;)
  • 0

#16 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.07.2006 23:55

To mas jako paladinka body v pickpocketu ?  :fool:

Zobrazit příspěvek

eh. ne body, ale bod. :laugh:

Jak uz nekdo jinde trefne poznamenal: I kdyz bych zaregistrovala, ze me nekdo okrada, kradez se stejne podari a neni sance jak ziskat ukradenou vec zpatky jinak ,nez poslanim zlodeje k bohu olyosovi a propatravani mrtvolky do te doby nez bych narazila na to ,co mi ukrad. :laugh:

Ted s tim novym scriptem uz bude kradeni v poradku. Kdybych tak videla do budoucna a ten 1 bod si nedavala. :laugh: :grin:
  • 0

#17 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 20.07.2006 00:34

Konečně bič na zloděje, tak :laugh: . Kradeš, při obchodování ti občas něco zmizí, abys věděl jaký to je. Bych to zachovala :laugh:
  • 0

#18 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2006 09:23

Zobrazit příspěvek

Log protistrany ... jak rikam vubec nic.

Přiložený soubor  gruk.JPG   134.17K   143 Počet stažení
  • 0

#19 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2006 09:52

Já se přidám také....

Včera večer jsem obchodoval s Merropi dával jsem ji 1x batoh kritických léčení a 1x batoh s kamínkama a ... nemáme je ani jeden, bude nějaké náprava že? :laugh:
  • 0

#20 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 20.07.2006 11:52

Resit se to samozrejme bude. V soucasnosti doporucuji tem, co maji body v PP a sou prijemci pri obchodovani aby si od dodavatele nebrali batohy jez v sobe neco obsahuji.
  • 0

#21 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.07.2006 00:10

eh. nevim jestli to ma nejakou souvislost s tim novym scriptem, ale dnes v 1:00 se stalo nasledujici.
Pres okynko obchodu dostanu surove kaminky, ( mam 1 bod v okradani, ale chyba se nijak neprojevila a obchod probehl v poradku ).

Dam pote brousit kaminky a ony se mi nestackuji po 10, ale kazdy se do inventare umistuje zvlast!! :laugh: Zkusila jsem relog, ale tento problem pretrvava i po nem. Rucne stackovat jdou.
  • 0

#22 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 22.07.2006 00:02

nikdo nejak neodpovida.

Zkousela jsem to dale a zjistila jsem, ze tim obchodovanim to nebylo. Jakekoliv kameny, ktere ted brousim, se mi po vybrouseni ukladaji do inventare po jednom a nestackuji se automaticky, takze se mi hned zaplni inventar, pokud ho nemam otevreny a pri brouseni ty kaminky rucne nestackuji.

Pravdepodobne to souvisi s tim novym scriptem, tak se chci aspon zeptat, zda je to zpusobeno ciste globalnosti toho scriptu ( a tento problem maji vsichni brusici a na odstraneni problemu se usilovne pracuje ) nebo jestli je to vedlejsi efekt zpusobeny tim jednim bodikem v pickpocketu, ktery mam ( v tom pripade si asi necham strhnout par poslednich lvlu a toho bodu v okradani se zbavim, nebot je to opravdu hruza ) nebo je to nevysvetlitelna anomalie, ktera postihla jen me?

Odpovezte prosim kdokoliv, cokoliv. ( k tomuto tematu )
  • 0

#23 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 22.07.2006 00:09

Mno odpovedet muzu toliko, ze se na to podivam (; Ono to prenese s tim souvisi, ale bude zakopanej pes nekde kousek vedle (;
  • 0

#24 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 22.07.2006 00:31

Mno odpovedet muzu toliko, ze se na to podivam (; Ono to prenese s tim souvisi, ale bude zakopanej pes nekde kousek vedle (;

Zobrazit příspěvek

dekuji. :laugh:
  • 0

#25 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 22.07.2006 07:04

nikdo nejak neodpovida.

Zkousela jsem to dale a zjistila jsem, ze tim obchodovanim to nebylo. Jakekoliv kameny, ktere ted brousim, se mi po vybrouseni ukladaji do inventare po jednom a nestackuji se automaticky, takze se mi hned zaplni inventar, pokud ho nemam otevreny a pri brouseni ty kaminky rucne nestackuji.

Pravdepodobne to souvisi s tim novym scriptem, tak se chci aspon zeptat, zda je to zpusobeno ciste globalnosti toho scriptu ( a tento problem maji vsichni brusici a na odstraneni problemu se usilovne pracuje ) nebo jestli je to vedlejsi efekt  zpusobeny tim jednim bodikem v pickpocketu, ktery mam ( v tom pripade si asi necham strhnout par poslednich lvlu a toho bodu v okradani se zbavim, nebot je to opravdu hruza ) nebo je to nevysvetlitelna anomalie, ktera postihla jen me?

Odpovezte prosim kdokoliv, cokoliv. ( k tomuto tematu )

Zobrazit příspěvek

mno, ono mne to deje pri trhani kvetin...
  • 0

#26 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 22.07.2006 14:43

to jsou holt ti pokrytci co si daji jeden bod do okradani a nadavj jak vsichni kradou :laugh: :laugh: :grin:
  • 0

#27 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 22.07.2006 14:49

Po restartu serveru bude verze 4.3.9, ktera to bude snad resit viz sekce novinky.
  • 0

#28 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 22.07.2006 19:17

to jsou holt ti pokrytci co si daji jeden bod do okradani a nadavj jak vsichni kradou  :laugh: :laugh: :grin:

Zobrazit příspěvek

chlape zlata, v okradani nemam ani jedu bodku, tak prrr...
  • 0

#29 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 22.07.2006 19:29

dala jsem do baliciho zarizeni veskere cute lapisy, ideal lapisy a surove lapisy a vsechny sva dlatka. zabalila jsem to, rozbalila a vyzvedla z baliciho zarizeni.

dam pouzit dlatko, brousit lapis a nove vybrousene lapisy se nestackuji s temi co uz mam, ale ani s temi, ktere vybrousim tesne predtim. Proste se ukladaji do invu stale po jednom jedinem kousku. :laugh:
uz jsem z toho zoufala.
  • 0

#30 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 10:08

Me to dela i pri vyrobe Hrotu, automaticky se nestackuji, ale rucne to lze. Me osobne to nevadi, parkrat posunuti mysi me nezabije, mozna toho zlatnika ano :angry:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních