Skočit na obsah

Fotka

zakazany pristup...

• Please log in to reply
16 odpovědí na toto téma

#1 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 18.07.2006 20:11

Tak nad tim premyslim...
Kdyz se pri prihlasovani na demonu(server a nikoliv GP kilent) vypise "chyba spojeni: mas zakazan pristup" na jak dlouho to budu mit ?
(jak jsem k tomu dospel rozeberu az pak je dosti legracni hehe).

Je to nejake casove omezeni, bann nebo life-bann ? O_o
Odstranujou to admini nebo samo ?

p.s. v klientu nechci porad otravovat. proto to hazu sem.
  • 0

#2 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2006 20:18

no pokud to nerozeberes tak ti JÁ moc nepomuzu... se zeptej DMek :)
  • 0

#3 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 18.07.2006 20:35

lol ok...
vzniklo to opakovanym zadanim spatneho hesla po sobe, kdyz jsem se chtel pripojit pomoci direct-connect.
(kolikrat to nevim...asi hodne)

V topicu "Využití leteckého prostoru" v Napadech a navrzich bylo receno ze si kridla/ocasy muzeme pri tvorbe postavy pridelat sami...pokud vime jak. Tak jsem si stahl utilitu kterou pro to potrebujeme(Admiral's online character creation extender). Jenze ta odmita spolupracovat s GP kilentem. Takze jedine standartne pres NWN->Vice hracu->direct connect->IP serveru + heslo...ktere je pokazde jine nebo jak ?

V klientu mi jedno DM poradilo ze staci na to utilita ktery veskery proces analyzuje.a pomoci ni to zjistim.
(myslim tu IP a password)

Takovou jsem si sehnal a analyzoval sitovy provoz(paketu) kde jsem zjistil IP a port resp. heslo se mi zobrazilo jako:@@@ Po zadani nefungovalo :laugh: . Jeste jsem zkousel nejake jeho obmeny. Cimz se u mne nahromadil naky pocet neuspenych pokusu a vysel z toho "zakazany pristup". Cimz se dostavam jaksi ke svemu prvnimu topicu.
  • 0

#4 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 18.07.2006 21:33

Pokud zjistis IP a port (at uz analyzovanim, nebo treba zjistenim komunikace v nejakym firewallu) pak se k zjisteni hesla na GP pouziva TaskInfo. Jeho uziti zvladne temer kazdy.

Co se tyka tvojich neuspesnych pokusu, tak to bude na dyl, protoze k tomu maji pristup jen lidi z GP a ti maji pracovni dobu (;
  • 0

#5 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 18.07.2006 21:38

Co se tady clovek nedozvi ... zadavat heslo ktere je tam jiste binarne ... hmm ty 3 zavinace tam ... hmm ... smazme to ... :laugh:
  • 0

#6 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2006 18:54

Diky za odpoved Lopyku. :laugh:
...doufam ze nemaji prazdniny.8D
  • 0

#7 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 29.07.2006 16:30

k zjisteni hesla na GP pouziva TaskInfo. Jeho uziti zvladne temer kazdy.

Zobrazit příspěvek

uff. stahla jsem TaskInfo, nainstalovala a ted se uz vic jak pulhodiny marne snazim zjistit to heslo ke GP. Uz sem se dozvedela snad uplne vsechno krome toho hesla. Muzete prosim popsat nejak detailneji, jak a kde (v jake zalozce) se to heslo najde?
  • 0

#8 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 29.07.2006 16:47

uff. stahla jsem TaskInfo, nainstalovala a ted se uz vic jak pulhodiny marne snazim zjistit to heslo ke GP. Uz sem se dozvedela snad uplne vsechno krome toho hesla. Muzete prosim popsat nejak detailneji, jak a kde (v jake zalozce) se to heslo najde?

Zobrazit příspěvek

Nekde tam treba najst command line arguments, do najblizsieho restartu to vypada takto: ""D:\Neverwinter Nights\nwmain.exe" +connect 82.208.14.112:29710 +password ED55B671-756BCC0C-A4E2-46A0-BC1B-B41DEDEF0432 " pricom pravdaze cesta k tomu suboru je zavisla na mieste instalacie NWN
  • 0

#9 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 29.07.2006 17:07

Nekde tam treba najst command line arguments, do najblizsieho restartu to vypada takto: ""D:\Neverwinter Nights\nwmain.exe" +connect 82.208.14.112:29710 +password ED55B671-756BCC0C-A4E2-46A0-BC1B-B41DEDEF0432 " pricom pravdaze cesta k tomu suboru je zavisla na mieste instalacie NWN

Zobrazit příspěvek

jupiii. nasla jsem to. dekuji moc. :angry:
  • 0

#10 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 31.07.2006 16:54

eh. tak bych jeste potrebovala trosku poradit.

To heslo k demone ma tvar xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx. Coz znamena, ze je tak dlouhe, ze nejde cele vyplnit do kolonky pro zadavani hesla pri direct connect. Veskera pismenka, ktera "precnivaji" za policko pro vyplneni hesla se "orezavaji", takze heslo tam nejde vyplnit cele.
( zajimavy je fakt, ze pokud bych heslo slozila ze samych jednicek, tak se do radku vejde, protoze znaky tam nemaji absolutni velikost a pocet znaku, ktere lze do policka zadat se tak urcuje jen z celkove sirky vsech znaku. )

Zkousela jsem to vyresit pres bat soubor s nazvem nwmain.bat, kam jsem zadala cestu k nwmainx.exe +IP +heslo. Soubor nwmain.exe jsem prejmenovala na nwmainx.exe. Bohuzel ten Spetcnatz extender hleda primo soubor nwmain.exe. :angry:

Takze moje otazka zni, jak je mozne pri direct connect to heslo vyplnit cele? popripade, jak se vytvari exe soubor, ktery bude mit funkci jako "BATka". :angry:
  • 0

#11 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 31.07.2006 16:57

...

copy > paste
  • 0

#12 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 31.07.2006 17:14

copy > paste

Zobrazit příspěvek

eh. to prave nefunguje. Vlozi se tam jen tolik pismenek, kolik by se jich tam veslo pri normalnim zadavani , takze posledni 4 znaky se tam uz nezkopiruji.:(
  • 0

#13 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 31.07.2006 17:35

Jupiii. Uz jsem to vyresila. nasla jsem na netu bat to exe convertor. :angry:

EDITED: tak po veskere namaze jsem zjistila, ze na demone nefunguji kridla z CEPU, takze cerna draci kridla, ktera jsem mela vyhlidnuta se nepridala. :angry:
  • 0

#14 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2006 19:29

Uhmm omlouvam se ze rusim *cough* ...ale ten bann mi jaksi porad jeste trva...
Obratil jsem se na lidi z GameParku ale ti mi zdelili ze muj bann nemohou najit a ze to mohou udelat tedy pouze lide z Demony.

Mohl by mi tedy byt zrusen ? :ermm:
(mel jsem zkouskove a nejake Real-life zalezitosti, takze jsem hrani a tuhle zalezitost nechaval v te dobe lezet, ale ted bych se rad zase vratil k hrani :yes: )
..jaksi pykam za neco , za co bych nemel. :console:
  • 0

#15 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2006 19:52

Uhmm omlouvam se ze rusim *cough* ...ale ten bann mi jaksi porad jeste trva...
Obratil jsem se na lidi z GameParku ale ti mi zdelili ze muj bann nemohou najit a ze to mohou udelat tedy pouze lide z Demony.

Mohl by mi tedy byt zrusen ? :ermm:
(mel jsem zkouskove a nejake Real-life zalezitosti, takze jsem hrani a tuhle zalezitost nechaval v te dobe lezet, ale ted bych se rad zase vratil k hrani  :yes: )
..jaksi pykam za neco , za co bych nemel.  :console:

Zobrazit příspěvek

napis Lopykovi na icq
  • 0

#16 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2006 19:56

Ok. Diky za rychlou odpoved. :console:
  • 0

#17 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2006 21:04

Náčelník zas někoho zabanoval?
  • 0