Jinak suprove aji vymysleny pribeh :)
Odesláno 13.01.2007 17:44
Odesláno 13.01.2007 17:50
No ze jsou bloodelfove u hordy. Pokud vim, tak byli v alianci, i kdyz tam s nimi nezachazeli zrovna nejlip. Vlastne ten jejich vudce se pak nakonce spojil s nagijskou carodejnici Vash (Uz si to presne nepamatuji), takze to tam snad nejak vysvetlej.
Odesláno 13.01.2007 18:14
Stale jsem nepochopil jednu vec Blood elf jsou vyhnanci Night Elfu zejo no... a Night elf je tmavsi namodrale barvy a vesicima usima :D zatim co Blood elf (kdysi high elf) ma usi vyzehlene smerem nahoru a plet bilou jako sniih (ne doslova ze
) takze se ptam jak mohlo dojitt tak k zvratne zmene :D
Odesláno 13.01.2007 19:48
Vzdyt ve Warcraftu jsou i slunecno elfove nebo jaky.A ty maj stejnej look jako krvavni...nejsou to spis vyhnanci od nich?Nez od night elfu?Stale jsem nepochopil jednu vec Blood elf jsou vyhnanci Night Elfu zejo no... a Night elf je tmavsi namodrale barvy a vesicima usima :D zatim co Blood elf (kdysi high elf) ma usi vyzehlene smerem nahoru a plet bilou jako sniih (ne doslova ze
) takze se ptam jak mohlo dojitt tak k zvratne zmene :D
Odesláno 13.01.2007 20:58
Odesláno 14.01.2007 12:55
co se frakci ve wowku tyce tak to bych neresil, protoze je to volovina az na pudu, udelana velice nestastne, at uz si k tomu blizardove splacaji omacku jakou chteji, porad to smrdi jako neco co se varilo narychlo a proto se tam ingredience neposkladali spravne
Odesláno 14.01.2007 14:17
bloodelfove jsou to sami co highelfove, rikaji si ted bloodelf na pamatku mnoha a mnoha litru krve kterou prolili na nejakem (doplnklasickeblizardijmeno) bojisti, rika se to v datadisku (frozen throne) nekde ze zacatku kdyz je potka tyrande s maiev-a rozhodne nejsou vyhnanci od nocnich elfu, naopak jsou to spojenci, protoze bloodi jsou...no ted uz vlastne jen byli za dob frozen trůnu...casti aliance
co se frakci ve wowku tyce tak to bych neresil, protoze je to volovina az na pudu, udelana velice nestastne, at uz si k tomu blizardove splacaji omacku jakou chteji, porad to smrdi jako neco co se varilo narychlo a proto se tam ingredience neposkladali spravne
Odesláno 14.01.2007 16:41
ja nerikam ze tam chci jine rasy, naopak hned jak mi dojde objednanej datac, rozjedu draenejku paladinku, ja jen rikam ze se mi nelibi celkovej frakcni system wow, jak s datadiskem, tak bez nej...vysvetli mi treba proc se budou BE mydlit s NE? nebo proc jsou nemrtvaci hodnoceni jako humanoid a navic cleny hordy? to s vladkyni sylvanas je naprosto ukazkove lepidlo nastavovane kasi aby to jakztakz davalo smysl a me se to proste nelibi-horda podporila alianci v boji s archimondem=v boji s nemrtvakamaAaaale mame tu experta na WOW historiu ... a urcite lepsieho ako maju v Blizzu.
Povedz my ake ine 2 nove rasy by si okrem BE a DRAe chcel vidiet?
Odesláno 14.01.2007 17:27
Odesláno 14.01.2007 18:32
Odesláno 14.01.2007 18:40
Jinak blood elfové jsou přejmenovaný high elfové, kterejm Arthas zprasil jejich Sunwell, aby vyvolal liche Kel'thuzada. No a jelikož oni na magii Sunwellu byly už závislí, tak museli honem najít nějakej zdroj magie jinde. No tak pod dohledem Illidana se naučili využívat démoňácký síly, což se nelíbilo ale Alianci, tak s nima přestali kamarádit a přidali se na stranu Hordy.
Takhle nějak mi to vyprávěl děda před spaním...
Odesláno 14.01.2007 19:16
Jinak blood elfové jsou přejmenovaný high elfové, kterejm Arthas zprasil jejich Sunwell, aby vyvolal liche Kel'thuzada. No a jelikož oni na magii Sunwellu byly už závislí, tak museli honem najít nějakej zdroj magie jinde. No tak pod dohledem Illidana se naučili využívat démoňácký síly, což se nelíbilo ale Alianci, tak s nima přestali kamarádit a přidali se na stranu Hordy.
Takhle nějak mi to vyprávěl děda před spaním...
Odesláno 14.01.2007 19:55
Vážně to tak nutně potřebuješ vědět?Vysvetli me nekdo uz proc maji usiska jak anteny smerem nahoru a proc jsou bili jako snih... kdyz night elf je pravy opak ???
Odesláno 14.01.2007 21:33
Vážně to tak nutně potřebuješ vědět?
![]()
BTW pravy opak by bylo černá kůže a maličký kulatý ouška. Já nevim jak ty, ale mě prostě přijdou blood elfové maximálně trošku jiný než night elfové, o pravym opaku bych fakt nemluvil.
Odesláno 14.01.2007 22:38
Odesláno 15.01.2007 00:01
Tak nemusis slovickarit.... ale proste Night elf maji blizzardsky usi spise povisle, ale Blood elfove maji usi spise vstycene nahoru. Nigth elfu je pokozka tmavsi namodrala, svetle nafialovela.
Namisto Blood Elf pokozka je podobna te lidske i vlasy jsou blond, ci hnede (jak jsem videl z par screenu) namisto Night elf maji vlasy zelene, fialove atd. Nevidel jsem Night Elfa jeste s hnedymi vlasy (Bavime se prosim pekne jen o Blizzardu netahame do toho jine hry atp.)
A tak se ptam proc ???? Dobra rekneme ze se obyvatelstvo Quel Thalasu se misilo s mistnimi Humany ale prece se nepremisila cela rasa High elfu (Nynejsich Blood Elfu) ? A kde vzali tu pokozu ??? Ze by ze slunicka ???? Jen me proste nejdou tyhle souvislosti jinak jsou super a uz se tesim az vyjde datadisk a okazmite vlitnu na Blood Elfa bublinaka![]()
Proc me to zajima ???? Prijde mi to takove divne... jako v tom ze jsou stejne krasne udelani a libi se mi takovy. Nemenil bych je ale prose se ptam z me POUHE ZVEDAVOSTI tedy pokud me nekdo rekne budu rad.
Odesláno 15.01.2007 00:15
kde jsi přišel na to, že blood, neboli high elfové jsou stejné jako night elfové?
Odesláno 15.01.2007 00:22
Odesláno 15.01.2007 00:34
mně hlavně zajímá, jak jsi přišel na to, že musí mít stejnou pokožku. Vím, že to jsou vyhnanci, jelikož provozovali magii, i když to bylo zakázáno. Nebo platí: night elf=high(blood) elf?
pokud to budu aplikovat na naší planetu, tak všichni máme mít stejnou pokožku, protože jsme lidé?
Odesláno 15.01.2007 01:17
Odesláno 15.01.2007 03:18
Ne Night Elf != High ElfAno Night Elf=High Elf
Jaky je rozdil jestli se prejmenujes na Frantisek Vomacka nebo Vladimir Vana Vojnicky Vasilovic ??? Zmenis si akorat jmeno ale furt mas svetlou pokozku. (leda ze by jsi se sel opalit ale az tak ze by jsi byl tak tmavy jak uhel to nevim jestli se ti povede, ¨leda se prebarvit barvou a to myslim ze High elfove kazdy rano nevstavaji a barvi si kuzi)
Ale realitu se me do toho nechce tahat. Nejsem rasista je mi jedno tmavsi, svetlejsi, kropenata atp... me je to fuk jen se ptam jak se tak moc mohli zmenit.
Odesláno 15.01.2007 12:12
Odesláno 15.01.2007 13:20
Odesláno 15.01.2007 13:39
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních