Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#241 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 13.01.2007 17:44

Stale jsem nepochopil jednu vec Blood elf jsou vyhnanci Night Elfu zejo no... a Night elf je tmavsi namodrale barvy a vesicima usima :D zatim co Blood elf (kdysi high elf) ma usi vyzehlene smerem nahoru a plet bilou jako sniih (ne doslova ze :cool: ) takze se ptam jak mohlo dojitt tak k zvratne zmene :D

Jinak suprove aji vymysleny pribeh :)
  • 0

#242 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 13.01.2007 17:50

No ze jsou bloodelfove u hordy. Pokud vim, tak byli v alianci, i kdyz tam s nimi nezachazeli zrovna nejlip. Vlastne ten jejich vudce se pak nakonce spojil s nagijskou carodejnici Vash (Uz si to presne nepamatuji), takze to tam snad nejak vysvetlej.

Zobrazit příspěvek

Jojo tak nejak to bylo a pak s Ilidanem a Vash sli smer outland kde potkali milovane drenei kteri jii pomohli a ted budou stat proti sobe a to totalne nechapu :D
A ddalsi vec proc Ilidan bude nejvetsi boss dit to tahl s Blood elfama :DDDDD jinak blood elf rulez a ty namodrali kralicci fuj :DDD
  • 0

#243 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 18:14

Stale jsem nepochopil jednu vec Blood elf jsou vyhnanci Night Elfu zejo no... a Night elf je tmavsi namodrale barvy a vesicima usima :D zatim co Blood elf (kdysi high elf) ma usi vyzehlene smerem nahoru a plet bilou jako sniih (ne doslova ze  :smile: )  takze se ptam jak mohlo dojitt tak k zvratne zmene :D

Zobrazit příspěvek

Hold Evoluce asi no...................... :cool:
  • 0

#244 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 19:48

Stale jsem nepochopil jednu vec Blood elf jsou vyhnanci Night Elfu zejo no... a Night elf je tmavsi namodrale barvy a vesicima usima :D zatim co Blood elf (kdysi high elf) ma usi vyzehlene smerem nahoru a plet bilou jako sniih (ne doslova ze  :cool: )  takze se ptam jak mohlo dojitt tak k zvratne zmene :D

Zobrazit příspěvek

Vzdyt ve Warcraftu jsou i slunecno elfove nebo jaky.A ty maj stejnej look jako krvavni...nejsou to spis vyhnanci od nich?Nez od night elfu?
  • 0

#245 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 20:58

bloodelfove jsou to sami co highelfove, rikaji si ted bloodelf na pamatku mnoha a mnoha litru krve kterou prolili na nejakem (doplnklasickeblizardijmeno) bojisti, rika se to v datadisku (frozen throne) nekde ze zacatku kdyz je potka tyrande s maiev-a rozhodne nejsou vyhnanci od nocnich elfu, naopak jsou to spojenci, protoze bloodi jsou...no ted uz vlastne jen byli za dob frozen trůnu...casti aliance

co se frakci ve wowku tyce tak to bych neresil, protoze je to volovina az na pudu, udelana velice nestastne, at uz si k tomu blizardove splacaji omacku jakou chteji, porad to smrdi jako neco co se varilo narychlo a proto se tam ingredience neposkladali spravne
  • 0

#246 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 12:46

ukradls mi kacafirka!  :laugh:  vsak se optej elfky jmenem mesinda

Zobrazit příspěvek

Cheche, no vida. Kacafírek ví, kde je mu líp :laugh:
  • 0

#247 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 12:55

co se frakci ve wowku tyce tak to bych neresil, protoze je to volovina az na pudu, udelana velice nestastne, at uz si k tomu blizardove splacaji omacku jakou chteji, porad to smrdi jako neco co se varilo narychlo a proto se tam ingredience neposkladali spravne

Zobrazit příspěvek

Aaaale mame tu experta na WOW historiu ... a urcite lepsieho ako maju v Blizzu.
Povedz my ake ine 2 nove rasy by si okrem BE a DRAe chcel vidiet?
  • 0

#248 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 14.01.2007 14:17

bloodelfove jsou to sami co highelfove, rikaji si ted bloodelf na pamatku mnoha a mnoha litru krve kterou prolili na nejakem (doplnklasickeblizardijmeno) bojisti, rika se to v datadisku (frozen throne) nekde ze zacatku kdyz je potka tyrande s maiev-a rozhodne nejsou vyhnanci od nocnich elfu, naopak jsou to spojenci, protoze bloodi jsou...no ted uz vlastne jen byli za dob frozen trůnu...casti aliance

Zobrazit příspěvek

Prosimte:

Čoskoro sa na svete objavili nové rasy. Na rozdiel od nesmrteľných Drakov a Night Elfov však mali uponáhľané a krátke životy. Každá z nich si vytvorila svoju vlastnú identitu a dali si mená Dwarf, Troll, Tauren, Gnome a Human. Po určitom čase bola skupina Night Elfov, čo sa odmietli vzdať svojej drahocennej mágie vyhostená z Kalimdoru. Cestovali do východných krajín kde založili kráľovstvo Quel'Thalas a začali sa nazývať High Elves. Časom sa menili na smrteľníkov, ich životy však trvali dlhšie ako životy ostatných smrteľníkov.

ja vim co rikam :laugh: takze nemudruj a odpovez jak se tak banalne mohli zmenit :laugh:

Sebrano z Worldofwarcraft.sk

No a vzhledem spojeci byly do te doby nez poznali Ilidana a Vash. Protoze princi Kelimu se nelibilo jak kapitan a ted si nevzpomenu jak se jmenoval je stale komandoval atd. (o:
  • 0

#249 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 16:41

Aaaale mame tu experta na WOW historiu ... a urcite lepsieho ako maju v Blizzu.
Povedz my ake ine 2 nove rasy by si okrem BE a DRAe chcel vidiet?

Zobrazit příspěvek

ja nerikam ze tam chci jine rasy, naopak hned jak mi dojde objednanej datac, rozjedu draenejku paladinku, ja jen rikam ze se mi nelibi celkovej frakcni system wow, jak s datadiskem, tak bez nej...vysvetli mi treba proc se budou BE mydlit s NE? nebo proc jsou nemrtvaci hodnoceni jako humanoid a navic cleny hordy? to s vladkyni sylvanas je naprosto ukazkove lepidlo nastavovane kasi aby to jakztakz davalo smysl a me se to proste nelibi-horda podporila alianci v boji s archimondem=v boji s nemrtvakama
tobe se snad rozvrzeni ras a frakcni system wowu jako takovej z hlediska pribehu libi? ja myslim ze se jen okamzite rojis jak hejno vos kdyz jim nekdo rejpne do hnizda- ve tvem pripade do posvatneho wow, ktere je pro tebe asi tak strasne uchvatne (ja netvrdim ze je to spatna hra-je to zatracene dobra hra) ze sis udelala rovnici-blizardi=neomylni, bohove, co reknou to plati
jenze ja jakozto clovek se schopnosti mit vlastni nazor ji pouzivam a ten nazor pak rikam
  • 0

#250 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 14.01.2007 17:27

Jako je pravda ze si to tam hazi jak chcou (o: alespon polovinu protoze treba tady mistr Ilidan byl s blood elfama a pomahali mu a slouzili a nyni bude proste nejtezsi boss ve WOW coz me nejak trochu zarazi (o:
  • 0

#251 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 18:32

Hele, myslim, že řešit kdo kde s kym a proti komu bojoval kdysi a kde stojí teď, je blbost :laugh:

Mně se ta blizzardí "omáčka" líbí, jednou Horda a Aliance proti sobě, pak bok po boku, pak zase proti sobě...

Nejsem přesnej znalec Warcraftí historie, ale ty hlavní linky snad jakž takž sleduju, a žádný nelogický kiksy tam nesleduju.

Vemte si to jenom naše dějiny (myslim jako historický války), kdo kde s kym bojoval, kdo koho zradil a přidal se na jinou stranu... navíc do toho přimíchejte nesmrtelný titány, démony, nemrtvý, magii, šílenství ... kdo v tomhle chce hledat a najít nějakej smysl a logiku? :laugh:

Navíc jak už tu padlo, Blizzardu jde vždy hlavně o hratelnost (a vo prachy, žejo, ale komu ne?) a vyváženost.
Takže alíci aby nedržkovali, budou mít šamana, hordíci paladina. Aliance taky dostane možnost hrát za "hnusáka" (mluvim teď o vzhledu), Horda za hezouny. Ani v tomhle problém nevidim...

Jinak blood elfové jsou přejmenovaný high elfové, kterejm Arthas zprasil jejich Sunwell, aby vyvolal liche Kel'thuzada. No a jelikož oni na magii Sunwellu byly už závislí, tak museli honem najít nějakej zdroj magie jinde. No tak pod dohledem Illidana se naučili využívat démoňácký síly, což se nelíbilo ale Alianci, tak s nima přestali kamarádit a přidali se na stranu Hordy.
Takhle nějak mi to vyprávěl děda před spaním...
  • 0

#252 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 18:40

Jinak blood elfové jsou přejmenovaný high elfové, kterejm Arthas zprasil jejich Sunwell, aby vyvolal liche Kel'thuzada. No a jelikož oni na magii Sunwellu byly už závislí, tak museli honem najít nějakej zdroj magie jinde. No tak pod dohledem Illidana se naučili využívat démoňácký síly, což se nelíbilo ale Alianci, tak s nima přestali kamarádit a přidali se na stranu Hordy.

Zobrazit příspěvek

*Blesky fotoaparatu bleskaji obcenstvo bouri a tleska*
  • 0

#253 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 14.01.2007 19:16

Zobrazit příspěvek

Vysvetli me nekdo uz proc maji usiska jak anteny smerem nahoru a proc jsou bili jako snih... kdyz night elf je pravy opak ???
  • 0

#254 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 19:55

Vysvetli me nekdo uz proc maji usiska jak anteny smerem nahoru a proc jsou bili jako snih... kdyz night elf je pravy opak ???

Zobrazit příspěvek

Vážně to tak nutně potřebuješ vědět? :laugh:

BTW pravy opak by bylo černá kůže a maličký kulatý ouška. Já nevim jak ty, ale mě prostě přijdou blood elfové maximálně trošku jiný než night elfové, o pravym opaku bych fakt nemluvil.
  • 0

#255 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 20:51

Aliance taky dostane možnost hrát za "hnusáka" (mluvim teď o vzhledu), Horda za hezouny. Ani v tomhle problém nevidim...

Zobrazit příspěvek

videl jsi uz draenejky? me moc hnusny nepripadaj, spis mi pripadaj jako hezci sestricky nightelfek
  • 0

#256 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 21:06

videl jsi uz draenejky? me moc hnusny nepripadaj, spis mi pripadaj jako hezci sestricky nightelfek

Zobrazit příspěvek

Mnojo, máš recht. Jsou fešný. Ale voni Blizzardi ženskejm vůbec tak nějak nadržujou, to se nepočítá :laugh:
  • 0

#257 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 14.01.2007 21:33

Vážně to tak nutně potřebuješ vědět?  :laugh:

BTW pravy opak by bylo černá kůže a maličký kulatý ouška. Já nevim jak ty, ale mě prostě přijdou blood elfové maximálně trošku jiný než night elfové, o pravym opaku bych fakt nemluvil.

Zobrazit příspěvek

Tak nemusis slovickarit.... ale proste Night elf maji blizzardsky usi spise povisle, ale Blood elfove maji usi spise vstycene nahoru. Nigth elfu je pokozka tmavsi namodrala, svetle nafialovela.
Namisto Blood Elf pokozka je podobna te lidske i vlasy jsou blond, ci hnede (jak jsem videl z par screenu) namisto Night elf maji vlasy zelene, fialove atd. Nevidel jsem Night Elfa jeste s hnedymi vlasy (Bavime se prosim pekne jen o Blizzardu netahame do toho jine hry atp.)

A tak se ptam proc ???? Dobra rekneme ze se obyvatelstvo Quel Thalasu se misilo s mistnimi Humany ale prece se nepremisila cela rasa High elfu (Nynejsich Blood Elfu) ? A kde vzali tu pokozu ??? Ze by ze slunicka ???? Jen me proste nejdou tyhle souvislosti jinak jsou super a uz se tesim az vyjde datadisk a okazmite vlitnu na Blood Elfa bublinaka :laugh:

Proc me to zajima ???? Prijde mi to takove divne... jako v tom ze jsou stejne krasne udelani a libi se mi takovy. Nemenil bych je ale prose se ptam z me POUHE ZVEDAVOSTI tedy pokud me nekdo rekne budu rad.
  • 0

#258 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 22:38

Asi nejleší stránky pro nováčky co chou hrát Wow.Jsou tam česky popsané talenty atd.
Snad to ocení i ti co to už hrajou nějakej ten čásek.(stránky se dlouho načítaj nevím proč)
  • 0

#259 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 15.01.2007 00:01

Tak nemusis slovickarit.... ale proste Night elf maji blizzardsky usi spise povisle, ale Blood elfove maji usi spise vstycene nahoru. Nigth elfu je pokozka tmavsi namodrala, svetle nafialovela.
Namisto Blood Elf pokozka je podobna te lidske i vlasy jsou blond, ci hnede (jak jsem videl z par screenu) namisto Night elf maji vlasy zelene, fialove atd. Nevidel jsem Night Elfa jeste s hnedymi vlasy (Bavime se prosim pekne jen o Blizzardu netahame do toho jine hry atp.)

A tak se ptam proc ???? Dobra rekneme ze se obyvatelstvo Quel Thalasu se misilo s mistnimi Humany ale prece se nepremisila cela rasa High elfu (Nynejsich Blood Elfu) ? A kde vzali tu pokozu ??? Ze by ze slunicka ???? Jen me proste nejdou tyhle souvislosti jinak jsou super a uz se tesim az vyjde datadisk a okazmite vlitnu na Blood Elfa bublinaka  :laugh:
Proc me to zajima ???? Prijde mi to takove divne... jako v tom ze jsou stejne krasne udelani a libi se mi takovy. Nemenil bych je ale prose se ptam z me POUHE ZVEDAVOSTI tedy pokud me nekdo rekne budu rad.

Zobrazit příspěvek

kde jsi přišel na to, že blood, neboli high elfové jsou stejné jako night elfové?
  • 0

#260 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 15.01.2007 00:15

kde jsi přišel na to, že blood, neboli high elfové jsou stejné jako night elfové?

Zobrazit příspěvek

Tak kdyby jsis treba precetl co jsem vyse psal Avarionovi, tak by si zjistil ze High Elfove jsou vyhnanci Night Elfu protoze se nechteli vzdat prastare magie(surove zacali hned bylo to v obdobi kdy jeste svetu WOW vladli draci) kterou povolali Night Elfove na svet demony.(diky te valce bylo prolito velmi krve jak na strane usaku tak draku) Night elfove to strasne mrzelo a snazili se zapudit (vzdat ci tak nejak) tu surovou magii ale nekteri Night Elfove se ji nechteli vzdat tak je Nigh Elfove vyhnali z kalimdoru.
Oni putovali a zalozili si mesto Quel Thalas a zacali si rikat High Elfove. Pak byla dalsi valka atd.
  • 0

#261 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 15.01.2007 00:22

mně hlavně zajímá, jak jsi přišel na to, že musí mít stejnou pokožku. Vím, že to jsou vyhnanci, jelikož provozovali magii, i když to bylo zakázáno. Nebo platí: night elf=high(blood) elf?

pokud to budu aplikovat na naší planetu, tak všichni máme mít stejnou pokožku, protože jsme lidé?
  • 0

#262 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 15.01.2007 00:34

mně hlavně zajímá, jak jsi přišel na to, že musí mít stejnou pokožku. Vím, že to jsou vyhnanci, jelikož provozovali magii, i když to bylo zakázáno. Nebo platí: night elf=high(blood) elf?

pokud to budu aplikovat na naší planetu, tak všichni máme mít stejnou pokožku, protože jsme lidé?

Zobrazit příspěvek

Tak je jiste ze ne ale posli afroamericany do cech a uvidime jestli se jim zmeni pokozka z tmave na svetlou. (Omlouvam se ze si beru do huby lidi z realneho sveta)

Ano Night Elf=High Elf

Jaky je rozdil jestli se prejmenujes na Frantisek Vomacka nebo Vladimir Vana Vojnicky Vasilovic ??? Zmenis si akorat jmeno ale furt mas svetlou pokozku. (leda ze by jsi se sel opalit ale az tak ze by jsi byl tak tmavy jak uhel to nevim jestli se ti povede, ¨leda se prebarvit barvou a to myslim ze High elfove kazdy rano nevstavaji a barvi si kuzi)
Ale realitu se me do toho nechce tahat. Nejsem rasista je mi jedno tmavsi, svetlejsi, kropenata atp... me je to fuk jen se ptam jak se tak moc mohli zmenit.
  • 0

#263 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 01:17

Omg Aristo me z tebe asi jebne ... blood elfove (be) jsou proste ti stari znami elfove, ktere potkavas v kazdem fantasy pribehu, knizce, filmu atakdale. Jak uz tady nekteri zminovali, pochazeji z Quel'thalasu a nemaji s nocnimi elfy nic spolecneho (Az na to, ze to je taky rasa prvorozenych, tudiz elfu:)).

Rozhodne nejsou vyhnanci nocnich elfu a rozhodne se nezacali ... aehm ... menit v neco lidstejsiho. Tihle elfove uz byli spojenci lidi ve Warcraftu 2. Je to proste jiny druh elfu, jak uz to tak v tech fantasy byva. Tecka
  • 0

#264 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 03:18

Ano Night Elf=High Elf

Jaky je rozdil jestli se prejmenujes na Frantisek Vomacka nebo Vladimir Vana Vojnicky Vasilovic ??? Zmenis si akorat jmeno ale furt mas svetlou pokozku. (leda ze by jsi se sel opalit ale az tak ze by jsi byl tak tmavy jak uhel to nevim jestli se ti povede, ¨leda se prebarvit barvou a to myslim ze High elfove kazdy rano nevstavaji a barvi si kuzi)
Ale realitu se me do toho nechce tahat. Nejsem rasista je mi jedno tmavsi, svetlejsi, kropenata atp... me je to fuk jen se ptam jak se tak moc mohli zmenit.

Zobrazit příspěvek

Ne Night Elf != High Elf

To bude ten hlavni problém :laugh:

Prostě elfové se tu dělí mj. na Night elfy a High Elfy (respektive Blood elfy). Jsou zapojený paralerně, ne sériově :laugh:

A vážně se tim různym vzhledem netrap. Podle některých pramenů jsou předky Elfů ve světě Warcraftu dokonce trollové. No. Vopravdu. Navíc třeba i nagy a satyrové jsou určitou "větví" elfů.

Takže myslim, že jestli ouška visej nebo stojej, a jestli má pokožka tmavší nebo světlejší barvu, jsou opravdu nepodstatný prkotiny.
  • 0

#265 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 12:12

Ja bych Aristovii, s dovolenim, vysvetlil aspon ty usiska.
Jak vis Aristo, night elfove se po pruseru s kralovnou Azsharou vzdali provozovani magie a naopak se dali cestou vyuzivani prirodnich sil tajak je ucil Cenarius. No a to ssebou prineslo jistou flegmaticnost, spolu s urcitou davkou predvidavosti.
Takovy prumerny nocni elf vyciti nebezpeci, protoze ho jeho matka priroda varuje. Proto ma usi spise povisle, neb spis nez na smysly se spoleha na sepeti s prirodou. Jejich smer spise dozadu k hlave je zpusobem taktez tim, ze se vzhledem k zivotu v prirode neustale prodiraji krovim a travou.

Naopak jeho vzdaleny bratranec blood elf v sobe toto sepeti s prirodou nikdy nerozvinul a tudiz ma usiska bystre vztycena, vzdy ve strehu a patrajici v okoli po moznem nebezpeci.

Doufam ze toto naprosto logicke a predevsim (!) pravdive vysvetleni ukojilo tvou touhu po vedeni :)
  • 0

#266 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 12:48

Doufam ze toto naprosto logicke a predevsim (!) pravdive vysvetleni ukojilo tvou touhu po vedeni :)

Zobrazit příspěvek

Mně teda jo a to mě to nesžíralo zdaleka tolik, co Arista :laugh:
Jestli mu ani tohle nebude stačit, tak ho hodíme do kopřiv.
  • 0

#267 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 13:20

me by spis zajimalo proc nikdo nema rad gnomy
  • 0

#268 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 13:37

me by spis zajimalo proc  nikdo nema rad gnomy

Zobrazit příspěvek

1) Pretoze su hnusni

2) Pretoze vsetci videli "Illegal Danish" a poculi najotravnejsi gnomsky hlas v historii s otazkou: "Hey, wanna join my guild?"
  • 0

#269 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 15.01.2007 13:39

no, aristo, je to tak, říká bledule a vafliik
  • 0

#270 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 13:50

1) Pretoze su hnusni

2) Pretoze vsetci videli "Illegal Danish" a poculi najotravnejsi gnomsky hlas v historii s otazkou: "Hey, wanna join my guild?"

Zobrazit příspěvek

Das link prosim?
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních