Tak to já jsem se zase pod dlouhý době taky pobavil.
Krom běžných tlachů jsi nám velmi pomohl tím, že jsi objevil doteď nebojevené, tvůj nápad s boss klíčem bych nazval perlou originality a tebe bych pasoval na inovátora roku (byť zatím máme za sebou velmi malou část, myslím že tento nápad nemůže nikdo překonat).
Jinak vše nejlepší do nového roku a přinejmenším tucet dalších originálních nápadů.
* clover *

Tak aspon nejaka reakce pro pana rejpala.
Doufam, ze te tvuj post zahral u srdce jak jsi mi to "nandal". Pokud ano, jsem rad.
Jerry si to vzal osobne, nebyla to reakce na nej, ale obecne co sem se docetl v tomhle topicu.
Solovat K4 se da solovat i dnes, ale uznavam, ze to je tezsi, nez jsme to meli my (ale je to relativni, dneska je zas obecne lepsi equip dosahnutelny)
O te univerzalnosti barda tam nekde neco bylo. Kdyz nekdo zacal do toho souboje rogue-klerik zamotavat i barda. Je to
tady.A ted zpet k mistru Garretovi.
Ta poznamka k tomu klici byla proto, ze to nikde neni realizovane. Nezlobte se na mne, ale tohle by zas nemusel byt takovy orisek pro WB ne?
Pokud ano, tak se vsem WB, kterych se to dotklo (hlavne Garreta), uprimne omlouvam.
A ted jeste Jerrymu.
Ano. Klerik otevre TO 35. Vyssi ne, tak uz to konecne pochop. (klerik s 3lvly rogua si klidne muze rikat rogue-jinak me osobne se to take nelibi)