Skočit na obsah

Fotka

Paintball

• Please log in to reply
464 odpovědí na toto téma

Anketa: Zastřel si svého Brudru - které datum (19 členů volilo)

Zastřel si svého Brudru - které datum

1. 1,) 26-28.10 (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

2. 2,) 2-4.11 (1 hlasů [5.26%])

Procento volících: 5.26%

3. 3,) 9-11.11 (3 hlasů [15.79%])

Procento volících: 15.79%

4. 4,) 16-18.11 (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

5. 5,) 23-25.11 (15 hlasů [78.95%])

Procento volících: 78.95%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#241 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 01.11.2007 20:24

hlavne hraje se na jeden zasah kamkoliv..i do zbrane...po zasahu des ven z areny dokud se nedojede kolo

Zobrazit příspěvek

tak zasahy muzeme nejak specifikovat...jen otazka je jak to bude vypadat pri hre..podle miho se do zbrane tak casto netzrefis ale nejsem se na 100% jistej Paintball sem nikdy nehral
  • 0

#242 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 20:24

Já správně pít eště nemůžu  :wink:

Zobrazit příspěvek

Pšt... to nesmíš prozrazovat, jinak se pak všichni svezem s tebou a je to v háji :wink:
  • 0

#243 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 20:25

Já správně pít eště nemůžu  :wink:

Zobrazit příspěvek

tak hold zustanes strizlivej :wink:
  • 0

#244 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 20:25

Pšt... to nesmíš prozrazovat, jinak se pak všichni svezem s tebou a je to v háji  :wink:

Zobrazit příspěvek

HEHE..No motorku už řidit umim :wink:
  • 0

#245 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 20:26

pravidla a vsechno proberem na miste...tady to je zbytecny
  • 0

#246 Gomez

Gomez

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 164 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 20:27

tak hold zustanes strizlivej :wink:

Zobrazit příspěvek

to néé koupim si dětský rychly špunty :wink:
  • 0

#247 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 01.11.2007 20:30

vsichni daj prachy na flasku a pak ji vsichni vychlastame :devil:  a pak vsichni budeme svorne blit

Zobrazit příspěvek

To už tak bejvá, ale po čupítu se ti blejt nebude chtít ;) to je lahoda...

Ty Napoleonský války to musí bejt fajn :wink: , já bych klidně pak zkusil duely...Takový ty rokokní duely.dva si toupnou zády k sobě a po odkrokování se zastřelí, můžeme udělat pavouka a sepsat, kdo , s kym, atd až se dostanem k vítězi :wink: Taky možnost...

Každopádně dobívání ybch dal určitě..to mě baví taky.
  • 0

#248 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 20:37

tak zasahy muzeme nejak specifikovat...jen otazka je jak to bude vypadat pri hre..podle miho se do zbrane tak casto netzrefis ale nejsem se na 100% jistej Paintball sem nikdy nehral

Zobrazit příspěvek

Jako nehrál jsem to tolikrát ( celkem 5x ) , ale právě do zbraně jsem to dostal 2x a kámoš asi 3x ono se to nezdá , ale právě vykláníš se zbraní a rukou , takže bud zbran ,nebo ruka spíš třeba do těla jsem to nedostal ani jednou

soutěže můžem taky jako dořešit na místě , ale já bych vytisknul třeba terče , nebo náký ty papíry , aby se to nemuselo řešit tam :)

takže Houstone ty budeš s Blackamelem bránit vlajku proti zbytku ?:-)

a to "Last man standing" to je nák poslední muž zůstává ? takže prostě jakoby DM ( Deatch Match ) ?
  • 0

#249 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 20:54

Takový ty rokokní duely.dva si toupnou zády k sobě a po odkrokování se

Zobrazit příspěvek

no tak to chci hrat proti par lidem oni uz asi vi ktere myslim :wink: vid jerry a jini
  • 0

#250 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 21:04

no tak sem opet sehnal ubytovani :wink:

skautkska klubovna na Viktorinova 1
Praha 4
140 00

mne jako neprazakovi to nic nerika takze kdyz ste chteli blissi info tak ho tady mate...

pro 10 lidi se muzou hlasit mne na ICQ:239-661-692..nebo na mob 721 170 128 ale pouze formou SMS a jako prvni slovo napiste ubytovani :wink: abych vedel co presne chcete...abych nedostal SMS ve tvru ja jedno misto:D..ale staci jen ubytovani Oneill(trebas) prijezd trebas v 18:30:D abychom vas mohli navigovat:D popripadne dojit

jidlo s sebou to odmitam organizovat....nebudete mit jido nebudete jist(teda spis vecer chlastat na lacno coz neni mooc dobry)

dalsi info dodam casem.....vas milej a vsemi neobdivovanej Hejkal
  • 0

#251 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 21:17

Takže teda jako to bude tak, že pojedem tam, postřílíme se a pojedem do Prahy zakalit? Chápu to správně? Nebo ne?
  • 0

#252 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 21:37

info o ubytovani 2.

metro C=>st. prazske povstani
kousek od hl. nadrazi

pokud o to ubytovani stojite tak pro lidi kteri dokazou usnout prakticky kdekoliv(stupen obtiznosti studena zem) :wink:

s sebou-jidlo(pry je dobry mit nico studenyho jako je rohlik salami atd. je tam pry jen konvice na vareni vody ja s sebou beru sul+pepr kdybi si nikdo chtel delat terbas polivku z pytliku), spacak, karimatka, nico k jidlo(myslim jako pribor+inventar doporucuji esus), pak nejaky to obleceni ale to uz necham na vas :wink:, este tak 50 kc na ubytovani(bude se vam nico vracet toho se bat nemusite snad)
  • 0

#253 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 21:42

info o ubytovani 2.

metro C=>st. prazske povstani
kousek od hl. nadrazi

pokud o to ubytovani stojite tak pro lidi kteri dokazou usnout prakticky kdekoliv(stupen obtiznosti studena zem) :wink:

s sebou-jidlo(pry je dobry mit nico studenyho jako je rohlik salami atd. je tam pry jen konvice na vareni vody ja s sebou beru sul+pepr kdybi si nikdo chtel delat terbas polivku z pytliku), spacak, karimatka, nico k jidlo(myslim jako pribor+inventar doporucuji esus), pak nejaky to obleceni ale to uz necham na vas :wink:, este tak 50 kc na ubytovani(bude se vam nico vracet toho se bat nemusite snad)

Zobrazit příspěvek

jé hele, tam taky bydlim :D no aspon nepojedu dom sama :D
  • 0

#254 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 21:46

Zobrazit příspěvek

kdo říkal ,že se dostaneš zpátky domů ? :wink:
  • 0

#255 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 22:08

Jako nehrál jsem to tolikrát ( celkem 5x ) , ale právě do zbraně jsem to dostal 2x a kámoš asi 3x ono se to nezdá , ale právě vykláníš se zbraní a rukou , takže bud zbran ,nebo ruka spíš třeba do těla jsem to nedostal ani jednou

soutěže můžem taky jako dořešit na místě , ale já bych vytisknul třeba terče , nebo náký ty papíry , aby se to nemuselo řešit tam :)

takže Houstone ty budeš s Blackamelem bránit vlajku proti zbytku ?:-)

a to "Last man standing" to je nák poslední muž zůstává ? takže prostě jakoby DM ( Deatch Match ) ?

Zobrazit příspěvek

terce netreba....naky tam maj aaaa jinak jako terc se da zvolit celkem cokoliv :wink: ;)

LMS je podobny jak DM ale DM jedes na fragy zatimco LMS jedes proste dokud nezustane posledni zivacek ;) a fragy se pocitaj fakt blbe
  • 0

#256 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 22:08

kdo říkal ,že se dostaneš zpátky domů ? :devil:

Zobrazit příspěvek

:wink: teda... fuj! :wink:
  • 0

#257 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 23:37

Lopyk se na nás možná pak přijede podívat, až se rozstřílíme barvičkama:) ale domnívám se, že má samé nečisté úmysly:)
  • 0

#258 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 23:39

Zobrazit příspěvek

Samozřejmě když budeš potřebovat doprovod, tak já se milerád obětuju. :devil: :wink: Můžeme pohovořit, dát kafíčko,vínečko,zákusek a kdybys mě pozvala na snídani,věru to bych ocenil :wink: *flirtuje, aby nemusel spát sám, na studený podlaze*
  • 0

#259 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 23:57

Samozřejmě když budeš potřebovat doprovod, tak já se milerád obětuju. :devil:  :wink: Můžeme pohovořit, dát kafíčko,vínečko,zákusek a kdybys mě pozvala na snídani,věru to bych ocenil :devil:  *flirtuje, aby nemusel spát sám, na studený podlaze*

Zobrazit příspěvek

:wink: To nesmíš prozrazovat, že to děláš jen kvůli tomu, abys nespal na studený podlaze, to zraňuje mou hrdost :DDD
  • 0

#260 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 07:33

takze lidi k ubytobani:(rekl sem 10 +-5)

Hejkal
Oniell

casem to budu autorizovat
  • 0

#261 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 07:48

:devil:  To nesmíš prozrazovat, že to děláš jen kvůli tomu, abys nespal na studený podlaze, to zraňuje mou hrdost :DDD

Zobrazit příspěvek

Já nic nepsal přeci.To musely tvé bystré smysly vyčíst meziřádky.Ale copak je hřích prožít romantickou noc v teplém pelíšku, namísto zpřelámaných zad, nachlazení a dost možná i poskvrnění některými ze spolunocležníky v záchvatu jejich žaludečních nevolností někde v klubu na podlaze? :devil:

To raději budu skládat verše :wink: na červeném koberečku za mihotavého svitu svíce a dobíjet hradby hradu té, jenž poskytla mi tak vřelé pohoštění :wink:
  • 0

#262 Elektra

Elektra

Neznalý

• Hráč
  • 19 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:35

Lopyk se na nás možná pak přijede podívat, až se rozstřílíme barvičkama:) ale domnívám se, že má samé nečisté úmysly:)

Zobrazit příspěvek

Já to vidim dost podobně, Lop má z minule trauma, jak jste ho zastřelili do hlavy. Takže jakej je plán až budete dostatečně zbarvený, vomlácený a tak?

Hanahh
  • 0

#263 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 12:17

terce netreba....naky tam maj aaaa jinak jako terc se da zvolit celkem cokoliv  :devil: ;)

Zobrazit příspěvek

Jako statický terč Houston, stejně má jen hromadu problémůůů :devil:
a jako pohyblivý terč Hejkal...to je přeci už dáávno vyřešený :devil:
  • 0

#264 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 12:18

Já to vidim dost podobně, Lop má z minule trauma, jak jste ho zastřelili do hlavy. Takže jakej je plán až budete dostatečně zbarvený, vomlácený a tak?

Hanahh

Zobrazit příspěvek

Ja to vidim tak ze nekde bud vysadim osazenstvo, nebo se mnou pojedou domu kde uklidim auto a pak porazime nekam za zbytkem (abych nejel sam a nebal se :devil: ) doplnit zivotodarnou tekutinu
  • 0

#265 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 15:10

Já nic nepsal přeci.To musely tvé bystré smysly vyčíst meziřádky.Ale copak je hřích prožít romantickou noc v teplém pelíšku, namísto zpřelámaných zad, nachlazení a dost možná i poskvrnění některými ze spolunocležníky v záchvatu jejich žaludečních nevolností někde v klubu na podlaze? :devil:

To raději budu skládat verše :grin: na červeném koberečku za mihotavého svitu svíce a dobíjet hradby hradu té, jenž poskytla mi tak vřelé pohoštění  :devil:

Zobrazit příspěvek

Ctěný rytíři,. nepochybuji o počestnosti vašich úmyslů, avšak hrad můj je nedobytný, jak Kamelot sám, jeho hradby sahají až do nebes a stráž silná a chlupatá jak medvěd je... Není snad lepší nechat se potřístnit spolunocležníky než být roztrhán zaživa?

Jo a doufám, že zas neskončíme ve Fantazii, je to hrozně daleko... moje minulá cesta domu odtamtud byla docela... no, zážitek :devil: Možná je brzo to řešit, ale jak nás znám, tak skončíme stát někde uprostřed Prahy, nebudem vědět, kam jet a pojedem do Fanatzie :devil:
  • 0

#266 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 15:43

Naskytl se decentni problemek ohledne auta....potrebuju dva lidi vysoupnout ven pze sem zjistil ze bracha s Nit jede taky...

tak lidicky co se mnou meli ject se nejak dohodnete :devil:
  • 0

#267 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 15:45

Je to Jasny, Sid by se nemel jak kam dostat a Tomimu prochazka jenom prospeje... takze ja a Sid jedem s tebou.
  • 0

#268 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 15:47

No tak to ne, tos špatně pochopil Gobbo, vim moc dobře, že žádný kavalírský vlastnosti nemáš, ale s timhle di do háje ;) houstone, bude to na tobě, musíš si vybrat., my si to samozřejmě nebudeme brát osobně a nebude z toho vyvozovat žádné důsledky... :devil:
  • 0

#269 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 15:49

Bud ja a Sid, nebo Sid a Tomi, kazdopadne JI hodlam stahnout s sebou! A aby to bylo fer, budem hlasovat, ne? Takze Tomi, Side?
  • 0

#270 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 15:51

Bud ja a Sid, nebo Sid a Tomi, kazdopadne JI hodlam stahnout s sebou! A aby to bylo fer, budem hlasovat, ne? Takze Tomi, Side?

Zobrazit příspěvek

No tak, pánové, (tim myslim Sida a Houstona) apeluji na vaši galantnost a slušnost, přece nenecháta nebohou dívku jet autobusem!

Příspěvek upravil Threcie: 02.11.2007 15:51

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních