Hyer buildari to davaji povetsinou sami, napadlo nekoho vlastne, ze existujou parrty? Proc by si mel mit znemozneny vstup proto, ze nejsi uper hyper zaber build? Sestav druzinu s jinejma bud tvyho razeni, nebo s uber buildy.
(ted nemluvim primo k tobe, ale ke vsem, co na to narazej) Od toho ty party sou a myslim, ze prave tohle jsou duvody, proc sou dungy na urovni, co sou.

no tak je sice pekne, ze vyssi obtiznost dle tebe povede k vytvareni party ....
Ovsem pripoji-li se clovek s normalni postavickou, nenasupportenym equipem treba v 7 rano, tak muze zas s klidem odlognout, protoze sam si pak nikde ani neprdne ...
Nebylo by naopak vetsim zvyhodnenim party ponekud navysit xp za lidi v parte ? Zvednout loot, padajici z priser pri vetsim mnozstvi lidi v parte ? Nastavit nejakou sanci na vypadnuti magickeho predmetu z prisery pri poctu lidi v parte 2 a vice ? Nemel by pak i obycejny hrac, ktery se pripoji v jakoukoliv hodinu sanci si zahrat a neumrit u vstupu do dungu ?
Jinak co se tyce party... do zlateho dolu 1. patro sme sli tri lidi s postavama 25+ a vysoce naprumernou vybavou ( cleric, evasion included ) a dvakrat sme malem posli ... Srovnam-li to se syenitovym dolem, tak tam se muzu postavit mezi ty stiny nebo co to je a odejit se naobedvat. Snad se nedockam odpovedi typu : na syenitovem dole se uz pracuje, ted je moc lehky. musi byt tezsi nez zlatak, aby se to srovnalo ...
Co se tyce zoldaku.... Jestlize maji 6 utoku za kolo, tak to znamena, ze KAZDY zoldak ma cca 27% sanci automaticky trefit postavu svymi zhruba 20-25 dmg KAZDE KOLO. Tj. pri poctu tri zoldaku v kazde skupince je sance 61%, ze postava dostane kazde kolo pomerne slusnou ranu. A to uvazujeme pouze pripad, ze postava ma AC vyssi aspon o 20, nez ma zoldak utok ...
Jak to vidim ja, tak idealni by bylo, aby dungeon pro urcity lvl bylo mozne zdolat s osamocenou pure class cistou postavou s normalni vybavou na lvlu, ktery je pro dane prostredi nastaveno.
Je fajn slyset tu nazory typu: adamitovou helmu si clovek muze poridit za smesnych 400 tisic a muze se podivat do DZ... Ovsem pro cloveka, ktery ma i vlastni zivot a demonu bere jen jako misto pro odreagovani a ne neco co nazyva svoji "praci" a "umornou drinou" ,je to castka, kterou hned tak dohromady neda.
Na zaver zbyva polozit si otazku: Opravdu dane zmeny povedou ke snizeni tvorby onech par dokola se opakujich buildu a podpori tvorbu zajimavych postav, ktere tu jete nebyly ? ano ci ne ?
Soucasny WB team se snazi umoznit aby vice kombinaci buildu mohlo byt pocitano jako dobry build.
Me by nejake ty zmeny zajimaly. Jaky treba novy typ buildu byl v predchozi verzi zlateho dolu uplne nemozny a ted se muze smele zaradit do skupiny "i must clone it for every cost" ... ?