Poznej hudbu ze hry
Odesláno 13.07.2007 06:36
Odesláno 13.07.2007 07:31
Ultimu jsem hral, neskutecne atmosfericka hra. Bohuzel uz je to peknych par let, takze me ta hudba moc nerekla.Pch samej mlicnak. No hadam ze to nikdo nepozna.
Takze je to Ultima Underworld 2 - Prvni Dungeonovka, kterou jsem hrala a dokonce ji mam jako original :) 5 disket, manual a skvely bestiar a kouzla. No proste to byla skvela hra, ac jsem v te dobe anglicky neumela ani prd. Nevim ani jak, ale po nejakem tom roce jsem ji dohrala a stalo to za to, takze se stydte :)
Odesláno 13.07.2007 19:08
hehe, po vypocuti revidujem svoj predchodi post . garret bol imho blizko, ma to nejaky prvok hry typu hide/run. moj typ : deus ex, nejaka zabudnuta melodia z multiplayer updatu.
Odesláno 13.07.2007 20:51
:D Po tom co jsi napsal, bych skoro uverila, ze to neco takoveho musi byt, ale jsi od pravdy fakt daleko Yuchtiku. Dam malou napovedu - Hru byste urcite poznali, kdby ten "song" byl ze legendarniho originalu :)666, to znie ako z quake2. btw, nepustil som si to :)
hehe, po vypocuti revidujem svoj predchodi post . garret bol imho blizko, ma to nejaky prvok hry typu hide/run. moj typ : deus ex, nejaka zabudnuta melodia z multiplayer updatu.
Odesláno 15.07.2007 14:03
Plomin Maslo. Priste se te zeptam, esli muzu hadat :) Tak tady je neco novyho dum di dum1) Jsi mohla mlčet a za 2) máš pravdu
Odesláno 15.07.2007 14:12
Fable - The Lost Chapters?Plomin Maslo. Priste se te zeptam, esli muzu hadat :) Tak tady je neco novyho dum di dum
Odesláno 15.07.2007 14:44
Zas něco při čem se mi krásně usínáPlomin Maslo. Priste se te zeptam, esli muzu hadat :) Tak tady je neco novyho dum di dum

Odesláno 15.07.2007 15:07
Odesláno 15.07.2007 17:30
Tady to je znova. Snad uz to bude dobry dum di dum po2slo by ten soubor upladnout znova? prej ze link je invalida
Odesláno 15.07.2007 17:36
Odesláno 15.07.2007 18:20
Odesláno 15.07.2007 18:53
Mno jako jsem uznala Maslovi tu dunu, tak uznam i tohle. Je to sice Disciples II, ale Ries of the Elves. No mas bod :)
Ono se ta dvojka tak v cestine jmenuje :) (viz foto obalu) . Vyslo to u levelu. 2 noci nonstop sem u toho stravil :) ,
Tady teda mate ukazku ode me....ukazka
Přiložené soubory
Odesláno 15.07.2007 19:15
Ja vim, ale Rise of the Elves je datadisk :)
A rekla bych, ze to byl Fallout.
Tak to jo. Ten mi nejak uniknul ale takhle melodie zustava stejna ne?
Jo je to fallout. Vybral sem zrovna mene znamy track ale jak vidno myslenka je moc provarena :). A mas moc zasahu :). Ber si priklad ze me, jedno za cas a jen tak lehce

Odesláno 15.07.2007 19:23
Jo je to prose disajplovksa melodie akorat ze z datadisku hehe. Jinak taky jsem u toho stravila mnoho dni (tydnu). Bylo to neuveritelne chytlave a v necem jeste vic, nez Heroes, se kterym se to nejcasteji srovnanva. I kdyz to bylo o poznani jednodussi, co se tyce herniho systemu, tak i presto to bylo ... proste ... krasne :)Tak to jo. Ten mi nejak uniknul ale takhle melodie zustava stejna ne?
Jo je to fallout. Vybral sem zrovna mene znamy track ale jak vidno myslenka je moc provarena :). A mas moc zasahu :). Ber si priklad ze me, jedno za cas a jen tak lehce.
Provareny to je, to mas pravdu, takze si vemu priklad z tebe :) Tak tady mate moznost uhodnout ti, kteri jeste nemaji ani bod. Verim, ze tohle opravdu neni tezke :) OiO
Odesláno 15.07.2007 21:40
Hele Bledulko... ty mě ráda uspáváš viď ?Jo je to prose disajplovksa melodie akorat ze z datadisku hehe. Jinak taky jsem u toho stravila mnoho dni (tydnu). Bylo to neuveritelne chytlave a v necem jeste vic, nez Heroes, se kterym se to nejcasteji srovnanva. I kdyz to bylo o poznani jednodussi, co se tyce herniho systemu, tak i presto to bylo ... proste ... krasne :)
Provareny to je, to mas pravdu, takze si vemu priklad z tebe :) Tak tady mate moznost uhodnout ti, kteri jeste nemaji ani bod. Verim, ze tohle opravdu neni tezke :) OiO

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních