Hercules
#241 Host_-=Estfeal=-_*
Odesláno 13.05.2007 19:32
Odesláno 13.05.2007 21:35
Odesláno 13.05.2007 23:31

ale takhle otravny je nekdy i ali mozna co do poctu telu nebo pozduchovani na thu jeste otravnejsi ale vse to spise dela s humorem a nepouziva tak tvrda slova.
Odesláno 13.05.2007 23:31
Odesláno 14.05.2007 05:37

(mozno sa mylim a nieje to on)
Odesláno 14.05.2007 07:18
#258 Host_Ammazonca_*
Odesláno 14.05.2007 09:22
Neee Nedělej jí tooo!!! prosím udělám cokoliv!!!!!
Dyt z toho omdlíí
Hihi, tak to je opravdu solidní kalibr. No nebudu lhát, že něco takového vidím prvně, taky už jsem se setkala s podobnými perlami

Odesláno 14.05.2007 09:35

Ale mam u sebe jednu vyhodu chyby ostatnich mi nevadej a prectu je bez problemu proste vyznam je mi znam tak se tim nezabejvam a nerikejte ze to je spatne kdyz prectu i spatne napsanej text je to vyhoda podle mne

#260 Host_Ammazonca_*
Odesláno 14.05.2007 09:56
Heh me asi nenapravi nikdo proste ty prekliky jdou sami kdezto kdyz pisu na papire tak tam tech chyb je min ale kdyz pisu na klavesnici tak nedavam pozor jaky i/y pisu ale proste tam jedno kliknu pac to neumim uplne perfektne proste sem tam to ujede, sem tam se i sam divim co napisu
Ale mam u sebe jednu vyhodu chyby ostatnich mi nevadej a prectu je bez problemu proste vyznam je mi znam tak se tim nezabejvam a nerikejte ze to je spatne kdyz prectu i spatne napsanej text je to vyhoda podle mne
No tak já nejsem analfabet a přečtu to taky, ale brutalní hrubky mi prostě vadí. Přiznávám se bez mučení, že hraju raději s lidmi, kteří je nedělají. Nebo aspoň ne v tak velké míře a tak strašné

Mimochodem napsat tak dlouhý souvětí jen s jedinou čárkou, to je taky umění

Odesláno 14.05.2007 10:26
Kdo umí umí, ne fakt musím se sebou něco začít dělat, dřív jsem si z toho dělal srandu, ale je to vážná věc.No tak já nejsem analfabet a přečtu to taky, ale brutalní hrubky mi prostě vadí. Přiznávám se bez mučení, že hraju raději s lidmi, kteří je nedělají. Nebo aspoň ne v tak velké míře a tak strašné
![]()
Mimochodem napsat tak dlouhý souvětí jen s jedinou čárkou, to je taky umění![]()
Odesláno 14.05.2007 12:25
Odesláno 14.05.2007 12:31
ja nevim jak vy, ale ja si myslim ze za opakovane obchazeni banu, nerespektovani pravidel, opakovane pusobeni problemu by nemel mit ban na neurcito, ale navzdy
ale on nema ban na neurcito, ale prave na vzdy ;) teda pokud se neco nezmenilo, coz by nebylo zas tak prekvapujici ;)
Odesláno 14.05.2007 12:35
A má to cenu řešit? Podívej se na anketu.ja nevim jak vy, ale ja si myslim ze za opakovane obchazeni banu, nerespektovani pravidel, opakovane pusobeni problemu by nemel mit ban na neurcito, ale navzdy

Jediný co, tak by trochu rozmíchal vody zkostnatělé Demony.
Stejně podívejte se do řad hráčů co tam hrají dnes a najdete tam i další jemu podobný.
A můj názor je, že to poslední si neudělal sám ale můžou za to i ostatní, ano není to nejlepší hráč, ale snažil se. Až teprve když ostatní zjistili že jde o Viconii tak se k němu tak chovali a to způsobilo problémy.

Odesláno 14.05.2007 13:36
...Ale rozhodla jsem se tu šířít češtinářskou osvětu, tak snad to pomůže. ...
nepomuze, my uz to zkouseli ...marne ;)
Odesláno 14.05.2007 13:38
No já do doby než začal metat imploze vůkol vlastně nevěděl o koho jde. Myslím, že se snažil, dokud byl slabej a potřeboval suport (mám pocit, že ho dotoval další banánista). Jakmile už jeho postava začla být silnější tak se začal projevovat ve své přirozenosti. . . .A má to cenu řešit? Podívej se na anketu.
![]()
Jediný co, tak by trochu rozmíchal vody zkostnatělé Demony.
Stejně podívejte se do řad hráčů co tam hrají dnes a najdete tam i další jemu podobný.
A můj názor je, že to poslední si neudělal sám ale můžou za to i ostatní, ano není to nejlepší hráč, ale snažil se. Až teprve když ostatní zjistili že jde o Viconii tak se k němu tak chovali a to způsobilo problémy.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních