Skočit na obsah

Fotka

Podakovanie - free spam

• Please log in to reply
640 odpovědí na toto téma

#241 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 17:14

Na Demone jsem si prosel nekolika vyvojovymi stadii, mel co do cineni s ruznymi lidmi na postech hracu a DM a pomerne casto jsem v ramci DM tymu mival jiny pohled a jine nazory nez vetsina. Neprislo mi to jako neresitelny problem a po vetsinu tehle doby byla urcita vazba na nekoho z aktivnich DM se kterymi se dost veci konzultovalo a na ktere jsem dal a veril jim. Po dlouhou dobu to byl treba prave i Sepha. Vzhledem k tomu ze je duvera oboustranna zalezitost, tak nejak se stane ze se takovy vztah pokazi. A jelikoz Sepha je v pojeti Demony pomerne silna a velka osobnost s onou vlastnosti vlastniho malo ovlivnitelneho nazoru, vznikaly mezi jim a mnou treci plochy jejichz reseni tak aby to bylo z obou stran zcela akceptovatelne se nepovedlo najit.

Asi tim nejvice patrnym mistem byl zpusob k pristupu udelovani trestu hracum a forma provedeni kdy nejvyssi formy trestu (BAN, smazani postav(y)) udeloval sam svym rozhodnutim. Normalne tato pravomoc vzdy prislusela jen nekomu z vedeni Demony, ktery se rozhodoval na zaklade navrhu DM tymu a konecnemu rozhodnuti a schvaleni predchazela diskuze.

Z tohoto duvodu byla Sephovi odebrana pravomoc castecne administrace serveru GP jez spocivala v pristupu k postavam hracu a databazi jez mu byla udelena pro potreby mazani nepouzivanych a nepotrebnych postav. Postu DM jako takoveho se tato zmena netyka a neni to ani zamerem.

Forma a nacasovani odvolavaci akce z postu admina zvolena stastne rozhodne nebyla a nelze poprit, ze udalosti jez to paralerne provazely mohli vyvolat usmev na tvari vicero zucastnenych a nechapave vyraz tech o kterych se mluvilo stejne tak jako to, ze atmosfera onoho vecera prispela k nestandardnimu zpusobu vlastniho provedeni. Kazdopadne asi jen malo kdo z ucastniku "foroveho prevratu" si uvedomoval, ze nektere veci se deji doopravdy a diky tomu se v onom povestnem topicu objevovaly posty jez svým charakterem presahovali hranice bezne slusne ci moralni diskuze.
  • 0

#242 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:18

Asi tim nejvice patrnym mistem byl zpusob k pristupu udelovani trestu hracum a forma provedeni kdy nejvyssi formy trestu (BAN, smazani postav(y)) udeloval sam svym rozhodnutim. Normalne tato pravomoc vzdy prislusela jen nekomu z vedeni Demony, ktery se rozhodoval na zaklade navrhu DM tymu a konecnemu rozhodnuti a schvaleni predchazela diskuze.

Z tohoto duvodu byla Sephovi odebrana pravomoc

Zobrazit příspěvek

důvodu? nezapoměl jsi ještě nějaký odstaveček?
tam není jediná zmínka o tom jaký důvod jsi k tomu měl.
o rozhodnutí někomu zrušit ban se pak zase rozhoduje jak? pokud si pamatuju tak jeden člověk taky zrušil ban na základě svého úsudku.
  • 0

#243 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:22

důvodu? nezapoměl jsi ještě nějaký odstaveček?
tam není jediná zmínka o tom jaký důvod jsi k tomu měl.

Zobrazit příspěvek

Mas rad trapasy? :laugh:

hehe ted vazne, myslim ze ten prvni a druhej odstavecek je o tom duvodu.
  • 0

#244 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:24

Zobrazit příspěvek

pěkně až mistrně jsi zde shrnul své neshody se Sephou.

Nicméně otázká má tedy zní, když to chceš řešit na veřejném foru proč jsi odebral admina i Deekovi?

zda o odebrání admina rozhoduješ sám nebo se s někým z vedení radíš? - předpokládal jsem že vedení Démony je minimálně Nairen - šéf modulu, Lopyk - šéf WB a svým způsobem Deek - šéf DM

Jak se na ten seznam - forum, o kterém jsi mluvil, že jsi u toho byl dostal Beeb? - zatím jsem se jen od Tomiho dozvěděl, že si supportoval postavu?

a jak jsem se na seznam dostal já - ač jsi věděl, že mé rozhodnutí skončit padlo dávnoi před tím, než vypukla kinder party show - nyní jsem jen poctěn, přiřazením mezi lidi, kterých si vážím.

a poslední - zda ti přijde normální a týmové neinformovat o svých rozhodnutích ostatní?

Díky za odpovědi!
  • 0

#245 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 17:25

sakra lidi krize!!!!! vyprdnete se na stavku DM's se na vas taky pak vyprdnou kdyz neco budete chtiiit chci vytahnout sebou smazanou postavu a ani jedno dm to je k breku :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#246 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:27

Mas rad trapasy?  :laugh:

hehe ted vazne, myslim ze ten prvni a druhej odstavecek je o tom duvodu.

Zobrazit příspěvek

tobě to připadne jako důvod?
pak by měl lopyk dostat banána za to že bez souhlasu Nairena, jakžto hlavního šéfa modulu dal BAN adminovi demony. Nebo s tím Nairen souhlasil?
Promin, ale ten "důvod" je tak absurdní že to nepovažuji za důvod.
Jak je pak možné že dostal BAN do hry, pričemž se lopykova výtka směřuje na jeho funkci admina. Ve hře se ničemu neprovinil.
Jak je možné že člověk který zpusobil wipe, bugoval, podváděl ve velkým hraje dál na Demoně?!
Připadám si jako Alenka v říši divů.
  • 0

#247 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:28

Jak se na ten seznam - forum, o kterém jsi mluvil, že jsi u toho byl dostal Beeb? - zatím jsem se jen od Tomiho dozvěděl, že si supportoval postavu?

Zobrazit příspěvek

:laugh: :laugh:
Že ty zkoušíš zase to co včera:D
  • 0

#248 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:32

tobě to připadne jako důvod?
pak by měl lopyk dostat banána za to že bez souhlasu Nairena, jakžto hlavního šéfa modulu dal BAN adminovi demony. Nebo s tím Nairen souhlasil?
Promin, ale ten "důvod" je tak absurdní že to nepovažuji za důvod.

Zobrazit příspěvek

Ja uz to neresim, je to podle me mezi tema co sedej na mracku
  • 0

#249 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:35

Ja uz to neresim, je to podle me mezi tema co sedej na mracku

Zobrazit příspěvek

tak co se ho tak vehementě zastáváš?
  • 0

#250 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:37

Zobrazit příspěvek

třeba je to zvyk z kamarádství, znáš to slovo? :laugh:
  • 0

#251 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

Ja ti jenom popisoval kde je popsanej ten duvod *uhne dalsimu leticimu kamenu*
  • 0

#252 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

tak aspon mame jasno, jak se vlastne neshody resi, potichoucku a hlavne za zady. pravda, neni to poprve, takze me to ani neprekvapuje.

Dekuji za ucast, muj odchod je timto akorat potvrzen. Nashledanou.
  • 0

#253 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:44

.....

Zobrazit příspěvek

zase nas hazis do jednoho pytle,nejsem urcite jediny z te "kinder party" ,kteremu se to nelibi...

Dalsi zblitek, jako Magnat, Mrakomor a spol - Zahrali jste si na Pany? Fajn tak muzete zase pripnout pampersky a nechat toho saskovani, pac to tu akorat kurvite.

Zobrazit příspěvek

Co me osocujes,uz mi to prijde dosti osobni,prestanu byt asi slusny,jak je u me zvykem a ukazu ti toho zblitka mezi voci
  • 0

#254 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 17:46

[quote name='Sepha' date='16.04.2007, 17:37 ']
tak aspon mame jasno, jak se vlastne neshody resi, potichoucku a hlavne za zady. pravda, neni to poprve, takze me to ani neprekvapuje.

Dekuji za ucast, muj odchod je timto akorat potvrzen. Nashledanou.

Zobrazit příspěvek

[/quote/]
utira ocicka "ne neodchazej"
  • 0

#255 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:50

zase nas hazis do jednoho pytle,nejsem urcite jediny z te "kinder party" ,kteremu se to nelibi...

Zobrazit příspěvek

pardon tedy, ale nijak jsem si nevšiml, nebo v tom super spamu přehlédl, že by se kdokoli ze seznamu, který byl umístěn na první stranu nějak proti ohradil

krom Děčíňáků a Pindruše samozřejmě :laugh:
  • 0

#256 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:09

pardon tedy, ale nijak jsem si nevšiml, nebo v tom super spamu přehlédl, že by se kdokoli ze seznamu, který byl umístěn na první stranu nějak proti ohradil

krom Děčíňáků a Pindruše samozřejmě  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Rapotíňáci se taky ohrazujou!
  • 0

#257 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:10

Rapotíňáci se taky ohrazujou!

Zobrazit příspěvek

jej ty neznám, kdo to je? :laugh:
  • 0

#258 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:16

jej ty neznám, kdo to je?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

to jsou ti moraváci nebo poláci:)
  • 0

#259 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:16

Lopyk me o tom informoval s tim, ze hned jak to bude mozne, probere to s Deekinem a dnes se vse doresi.
  • 0

#260 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:17

krom Děčíňáků a Pindruše samozřejmě  :laugh:

Zobrazit příspěvek

nebral jsem to natolik vazne abych to nepodepsal ani ty reakce od Sephy a Brudry nenasvedcovali moc tomu ze by to nekdo bral vazne. Vsem co sem se nejak dotkl tim ze jsem podepsal opilecky zvast se velice omlouvam a jsem ochoten prijmout odpovidajici trest. :laugh:

Zobrazit příspěvek

no ja bych si treba rad precetl co jsem podepsal, jsem to nejak nestihl pred tim nez se to smazalo

Zobrazit příspěvek

A moje jmeno tam bylo take ...
Ale az ja neco podepisu, tak to bude z mojeho ACC aspon.

Zobrazit příspěvek

já to přelouskal..na seznamu sem špatně takže tam nejsem...

Zobrazit příspěvek

Jinak pro upřesnění, nesouhlasim s tim, pod čím byl můj podpis...

Zobrazit příspěvek

a to jsem projel jenom par prednich stranek takze priste to chce mozna vic koukat :laugh:

btw. muze mi nekdo vysvetlit co furt mate s tou kinder party?? pac chvilkama tu rikate ze za to muze chvilkama ze to s tim nesouvisi a pak zase ze jo a ne a jo a ne a jo...
  • 0

#261 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 18:17

pěkně až mistrně jsi zde shrnul své neshody se Sephou.

Nicméně otázká má tedy zní, když to chceš řešit na veřejném foru proč jsi odebral admina i Deekovi?

zda o odebrání admina rozhoduješ sám nebo se s někým z vedení radíš? - předpokládal jsem že vedení Démony je minimálně Nairen - šéf modulu, Lopyk - šéf WB a svým způsobem Deek - šéf DM

ano, radim. V noci jsem informoval Nairena

a jak jsem se na seznam dostal já - ač jsi věděl, že mé rozhodnutí skončit padlo dávnoi před tím, než vypukla kinder party show - nyní jsem jen poctěn, přiřazením mezi lidi, kterých si vážím.

Seznam jmen uvedenych v onom smazanem topicu bych ve vztahu k tomu co se tyka mych kroku az tak uplne neprirazoval. Jak uz jsem psal v predchozim prispevku. U zrodu onoho topicu stali lide, kteri to brali z vetsi casti jako nepriliz vaznou vec a obe tyto udalosti jsou vesmes paralerne probihajici.

a poslední - zda ti přijde normální a týmové neinformovat o svých rozhodnutích ostatní?

Díky za odpovědi!

Zobrazit příspěvek

udalost s odebranim administrace neprobehla na venek zcela transparentne, kazdopadne v souladu s pravomocemi dotycnych. Oficialni vyjadreni ci informovani z me strany se opozdilo, o tom neni sporu.
  • 0

#262 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:18

Jelikož jsem z Lopova vyjadřeni vyrozuměl, že měl se Sephakem neshody (proc se sebrali prava i Deekovi?) a jelikož nerozumim tomu, proč se tyto neshody nedaly vyřešit civilizovanější formou, stejně jakožto z obavy, abych nebyl jednoho dne postaven před stejnou hotovou věc, skladam funkci DM.

Sakramencky mi to sere, pac me to fakt tuze moc bavi, ale opravdu nemam zapotrebi cekat na to, az se nekomu prestanu libit a misto toho, aby si se mnou o tom promluvil, tak me bez pul slova vykopne - a raci mi to oznamit az dva dny na to na foru.

Prijde mi to nedustojny. Clovek si pak pripada jak nejposlednejsi [sedmikráska] na bote. Takovy pocit zazit nechci.

Fakt me moje rezignace mrzi, ale nevidim jinou dustojnou moznost.

P.S. Aspon budu mit vic casu na toolset, mala utecha ale preci.
:laugh:

EDITED: Aha, tak pristup k ftp serveru mi byl zrejme uz vcera odebran, bez slova vysvetleni. Tudiz ceho sem se obaval se stalo. Zazivam pocit onoho hovna na bote. Fantasticky.
:laugh:
  • 0

#263 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:23

Lopyk me o tom informoval s tim, ze hned jak to bude mozne, probere to s Deekinem a dnes se vse doresi.

Zobrazit příspěvek

hm takže tebe informoval v noci (jen Olios ví která noc to byla), tudíž moc nediskutoval....

přijde ti slušné takovéto jednání?
  • 0

#264 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:28

Takže jak vidím, tak můžeme poděkovat převelice ještě jednou.
Ano Lopyku myslím že ted je modul opravdu jen tvůj. Úspěšně se ti podařilo vyštvat i toho posledního co pro Demonu něco dělal.
  • 0

#265 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:29

Takze chapu to spravne??? Mame na jedne strane Deekina, Sephu, Beeba, Dedka, drze si dovolim predpokladat, ze se na stejnou stranu priradi i Gobbo, Geralt ,Strigi a Bedra (zapomnela jsem nekoho?)...a na druhe srane Nairena a Lopyka....
neni na case se zamyslet KDE je skutecne problem a KDO by ve skutecnosti mel slozit funkce???
zase se jim uhne jako obvykle? vsichni stahnou ocasy a zdrhne se?
:laugh: :laugh:
  • 0

#266 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:31

Mam taky dojem, ze ehm citujem: "Neco je shnileho ve state danskem" a to uz pekne dlho.
  • 0

#267 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:36

Takze chapu to spravne??? Mame na jedne strane Deekina, Sephu, Beeba, Dedka, drze si dovolim predpokladat, ze se na stejnou stranu priradi i Gobbo, Geralt ,Strigi a Bedra (zapomnela jsem nekoho?)...a na druhe srane Nairena a Lopyka....
neni na case se zamyslet KDE je skutecne problem a KDO by ve skutecnosti mel slozit funkce???
zase se jim uhne jako obvykle? vsichni stahnou ocasy a zdrhne se?
:laugh:  :laugh:

Zobrazit příspěvek

aha.. zapomněl jsem se tu vyjádřit - svůj DM post jsem složil také a dříve. Nijak to nesouviselo s právě probíhajícími událostmi, ale jen to utvrdilo mé rozhodnutí v tom, že bylo správné a jsem rád, že jsem se nenechal přesvědčit o opaku!

Díky všem, s kterými jsem ve své krátké DM funkci možnost si zahrát. Nebylo Vás mnoho, ale ani málo. Bohužel bylo mnohem více těch, kteří mě přesvědčili, že čas se dá trávit mnohem nápaditěji a smysluplněji!

no jo nemáš tam Glorfíka :laugh:

Příspěvek upravil Geralt: 16.04.2007 18:37

• 0

#268 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Nairene, kdyz uz nereaguje na icq, ale forum pekne sledujes, bud tak laskav a presun me uz konecne ze skupiny DM nekam jinam!
  • 0

#269 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

To Geralt: Lopyk si za tu nevhodnou formu a nacasovani uz popel na hlavu sypal. Nezbyva mi nez v tomto souhlasit...

To Dedek: Tohle je neoduvodnena poza. Me z toho vyplyva, ze Sepha s Lopykem to mezi sebou nekolikrat neuspesne resili, takze tve obavy budou liche...
  • 0

#270 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 18:38

To Geralt: Lopyk si za tu nevhodnou formu a nacasovani uz popel na hlavu sypal. Nezbyva mi nez v tomto souhlasit...

To Dedek: Tohle je neoduvodnena poza. Me z toho vyplyva, ze Sepha s Lopykem to mezi sebou nekolikrat neuspesne resili, takze tve obavy budou liche...

Zobrazit příspěvek

prosimte, nedelej tu z lidi blbce, s lopykem sem to resil jednou a to pres vanoce. a ten styl je ciste nahodou uplne stejnej jako styl co pouzil ted?!
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních