Skočit na obsah

PÁD DÉMONY

• Zamčené téma Téma je zamčeno
349 odpovědí na toto téma

Anketa: Myslíte že se démona řítí face to face zkáze? (92 členů volilo)

Myslíte že se démona řítí face to face zkáze?

1. ANO (34 hlasů [27.87%])

Procento volících: 27.87%

2. NE (66 hlasů [54.10%])

Procento volících: 54.10%

3. MOZNÁ (17 hlasů [13.93%])

Procento volících: 13.93%

4. BLBE (5 hlasů [4.10%])

Procento volících: 4.10%

Hlas

#241 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 13:13

Take si myslim ze PvP vyrazne pribude.
Neni paka jak mu zabranit.
  • 0

#242 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.04.2007 13:31

Take si myslim ze PvP vyrazne pribude.
Neni paka jak mu zabranit.

Zobrazit příspěvek

takze je ted tva zaparkovana sorcka tak nejak k nicemu, ne ? A spolu se rezanim hlav to pritom byla takova super paka jak zabranit PvP. :wink:

Jinak je podle me uplne irelevantni, jestli pribyde PvP nebo ne. Dulezite je pouze to, zda nas****** hracu bude vice nebo mene. Ja tipuji, ze mene....
  • 0

#243 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 13:32

no me by vubec nevadilo kdyby pvp bylo omezeno pouze na arenu
  • 0

#244 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 13:42

no me by vubec nevadilo kdyby pvp bylo omezeno pouze na arenu

Zobrazit příspěvek

No a mne by to vadilo. Moc ho sice nevyhladavam, ale v urcitych pripadoch je aj pri RP nenahraditelne. Vies si predstavit situaciu, ze postava zije svoj pribeh, najde napriklad vraha svojho dietata a slusne ho poprosi: "Podme do areny, chcem zadostucinenie." ?
  • 0

#245 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 13:56

No a mne by to vadilo. Moc ho sice nevyhladavam, ale v urcitych pripadoch je aj pri RP nenahraditelne. Vies si predstavit situaciu, ze postava zije svoj pribeh, najde napriklad vraha svojho dietata a slusne ho poprosi: "Podme do areny, chcem zadostucinenie." ?

Zobrazit příspěvek

pokud jde o RP situaci tak si mrtvola RP lehne na zem a lezi, RP mrtvoly je docela primitivni zalezitost :wink:
  • 0

#246 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 14:15

pokud jde o RP situaci tak si mrtvola RP lehne na zem a lezi, RP mrtvoly je docela primitivni zalezitost  :wink:

Zobrazit příspěvek

Takze to myslis takto?:

"Ty si vrah mojej dcery. Prisiel som ta zabit!!!"
//Kedze su mimo areny, jedineho miesta, kde je povolene PvP, tak si hodia kockou.
//Vrah hadze menej a pokorne si cez emote wand lahne na zem.
Postava hrda na statocne pokorenie vraha odchadza v klude dozit svoj zivot.
  • 0

#247 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 14:20

Takze to myslis takto?:

"Ty si vrah mojej dcery. Prisiel som ta zabit!!!"
//Kedze su mimo areny, jedineho miesta, kde je povolene PvP, tak si hodia kockou.
//Vrah hadze menej a pokorne si cez emote wand lahne na zem.
Postava hrda na statocne pokorenie vraha odchadza v klude dozit svoj zivot.

Zobrazit příspěvek

no visis ze to jde :)
  • 0

#248 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.04.2007 14:22

no visis ze to jde :)

Zobrazit příspěvek

a kdyz to bude zlodej s epic dodge, tak hazi jeste jednou :-))
  • 0

#249 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 14:27

takze je ted tva zaparkovana sorcka tak nejak k nicemu, ne ?  A spolu se rezanim hlav to pritom byla takova super paka jak zabranit PvP. :wink:

Jinak je podle me uplne irelevantni, jestli pribyde PvP nebo ne. Dulezite je pouze to, zda nas****** hracu bude vice nebo mene. Ja tipuji, ze mene....

Zobrazit příspěvek

Proc by mela byt k nicemu. Naopak ted muze behat po Demone a zabijet. Tomuhle stavu se uz ani neda rikat PK. Protoze k zabiti nedojde. (dochazi jen ke zdrzeni) Obet ceka na Oliose/klerika. Takze nekdo nekam dojde expit, nelibi se mu, ze tam uz nekdo je, tak ho zabije, aby mel svuj klid.
Ja si myslim, ze rusit se to nemelo. Hral jsem tu par let a bylo to vpohode.
  • 0

#250 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 12.04.2007 14:45

Myslim ze az tolik hlav se neurezalo aby se to muselo rusit...ted uz fakt nikdo nebude mit strach ze smrti
  • 0

#251 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 14:46

Proc by mela byt k nicemu. Naopak ted muze behat po Demone a zabijet. Tomuhle stavu se uz ani neda rikat PK. Protoze k zabiti nedojde. (dochazi jen ke zdrzeni) Obet ceka na Oliose/klerika. Takze nekdo nekam dojde expit, nelibi se mu, ze tam uz nekdo je, tak ho zabije, aby mel svuj klid.
Ja si myslim, ze rusit se to nemelo. Hral jsem tu par let a bylo to vpohode.

Zobrazit příspěvek

jestli si nekdo mysli, ze jen proto, ze se rezani zrusilo se bude moct beztrestne zabijet jak na bezicim pasu, tak se seredne plete.
  • 0

#252 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 14:47

Myslim ze az tolik hlav se neurezalo aby se to muselo rusit...ted uz fakt nikdo nebude mit strach ze smrti

Zobrazit příspěvek

on se tu nekdo bal smrti?!
  • 0

#253 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 16:17

Zobrazit příspěvek

:wink:
  • 0

#254 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.04.2007 16:34

Během pár dnů budu mít konečně všemi zmiňovaný "únik"

Unik si urcite porid. 1 lvl monka resi mnohe .-)
Tady mas ukazku jak funguje unik (evasion) v praxi . :wink:

http://www.giantitp....s/oots0019.html
  • 0

#255 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 17:05

Zobrazit příspěvek

by me zajimalo ceho se nejvic boji ti v DM klientu :wink:
  • 0

#256 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 17:08

by me zajimalo ceho se nejvic boji ti v DM klientu  :wink:

Zobrazit příspěvek

ja bych ti to rek, ale pak bych te musel zabit ;)
  • 0

#257 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 17:11

ja bych ti to rek, ale pak bych te musel zabit ;)

Zobrazit příspěvek

povidej, smrti se prece nikdo neboji :wink:
  • 0

#258 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 12.04.2007 17:33

ja to vidim na jasnej upadek demony...po mesici a neco se podivate do aktualnich verzi demony,natesene kliknete s ocekavanim ze konecne pridali drow dungeon,dalsi patro vlkousu....spadne celist a vidite ze se akorat neco ubralo co proste k demone patrilo... :wink: ,kde ted budem brat namety na flame?
  • 0

#259 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 17:34

vsadil bych se že se něco najde...
  • 0

#260 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 17:41

kde ted budem brat namety na flame?

Zobrazit příspěvek

to v ty praci umrem nudou co? :wink:
  • 0

#261 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 18:25

[quote name='TaoKan' date='12.04.2007, 17:33 ']
ja to vidim na jasnej upadek demony...po mesici a neco se podivate do aktualnich verzi demony,natesene kliknete s ocekavanim ze konecne pridali drow dungeon,dalsi patro vlkousu....spadne celist a vidite ze se akorat neco ubralo co proste k demone patrilo... :wink: ,kde ted budem brat namety na flame?

Zobrazit příspěvek

Dedek snad nic nedela ?
  • 0

#262 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 18:36

Není to tak vždy?huláká se, aby se něco zrušilo, a když je to pryč, huláká se, aby to bylo zase navráceno:)
  • 0

#263 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 18:42

Není to tak vždy?huláká se, aby se něco zrušilo, a když je to pryč, huláká se, aby to bylo zase navráceno:)

Zobrazit příspěvek

Druhá rozumná myšlenka v tomhle století, bravo :yes: Škoda, že už si nepamatuju, která byla ta první :wink:
  • 0

#264 Host_Kimli Gebero_*

Host_Kimli Gebero_*
  • Host

Odesláno 12.04.2007 19:11

Původně jsme psát nechtěla,ale po přečtení musím.Přiznám se:nejsem nový hráč.A můžu Vám všem říct,že nevím jestli Démona upadá,ta asi ne,ale spíše její hráči.Někteří se chovají jako malé rozmazlené děti a šlápnout jim na prstíky a se zlounkem jim uškodit.......to si moc dovolíte.Hned se běží a žaluje.Rp se tady hraje do chvíle,kdy najdete mrtvolu,okradete ji a to je pane potom Rp.......po telu okamžitě ty hajzle a pod........já tě říznu,za rohem čekají kámoši co tam nebyli.Teď se tady spousta hráčů,nových i starých ohánějí jak Rp hrají,má to velké ALE.Jsem mrtvý.......nevím co se děje.......tohle rp nehraje nikdo,vyjma pár hráčů a Dm,jinak mrtvola po telu píše známým a dokonce vás obviní v lehu na zemi.......hehehehehe.....rp jak vyšitý a smutný je ,že i ti co tady píší jak to hrají dobře.A chování k nováčkům?Já zažila nevšímavost,doprošování o cokoliv.Zklamal mě i můj dávný přítel Gerald,který se tady chlubí......čím?Zklamal mě i Godzi.......hm a řada dalších hráčů.
Takže to ukončím,není to o upadání Demony,ale hráčů jako takových a nováčci to mají fakt hodně těžký,mám to vyzkoušený.
  • 0

#265 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 19:15

Tys určitě ještě nehrála s Tomim :wink:
  • 0

#266 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 12.04.2007 19:42

.....

Zobrazit příspěvek

no já nevim,nesjem tu moc dlouho..ale tuhle mě okradli jako mrtvolu v DO (Bagora)..dva hráči,které znám pod jinými postavami..po oživení sme si nádherně pokecali a nakonec se rozešli..parta s kterou sem tam byl o tom veděla a nic takovýho jako sejmem je neproběhlo(jen ooc se smajlíkama)...ty dva to hezky zahráli a Bagor z toho nic nevytřískal a smířil se s tím že jeho měšec zůstal prázdný:)))..družina která pro mě sháněla pomoc se postupně vracela a byla to příjemná chvíle pro mě jako pro Hráče a zpestření...tak

edit: znám je jen jako jiné postavy,které potkám často na trhu..ne že by to byli hráči s kterými hraji(pro upřesnění)
  • 0

#267 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 12.04.2007 20:38

Gerald na foru :*matka Tereza*,ve hře :*hluchej pes*...jo jo.Taky hraju pod jiným nickem a ty co mi před wipe pomahali se k novým vůbec neznaj.Ale jedna věc je pravda.Před wipe mi napsala hráčka za postavu "Anna Haley",že ma qesty každý den.Mě malem omyli.Ja ho nepotkal ani jednou.Teda jen jako přicmrndovak Mcleera.Hrdina byl on..:D.Ted se situace ohledně příběhového hraní ze strany DM o moc zlepšila.Že by to bylo tím,jak odešla stará Chuaneta? :wink: Třeba právě tu kvalitu demony kazí starý hráči co si o sobě myslí,že maj v hlavě veškerou moudrost.Nepomáhají,ale jen kybicují a vysmivají se,když nějakej noobik projeví,dle jejich názoru,hrubou neznalost.viz.tell na gameparku.
Demona neupadá,ale místo ubírání feetu by se mělo rozšiřovat,místo přemýšlení nad blbostma,dělat něco s lagama.Vím,vím..špatnej servr...:D.Bez feetu se obejdeme...hehe.Demona se bez nich nezboří.. :yes: Jako bych ty chytráky už slyšel. :clap_1:
  • 0

#268 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 12.04.2007 20:41

ja to vidim na jasnej upadek demony...po mesici a neco se podivate do aktualnich verzi demony,natesene kliknete s ocekavanim ze konecne pridali drow dungeon,dalsi patro vlkousu....spadne celist a vidite ze se akorat neco ubralo co proste k demone patrilo... :yes: ,kde ted budem brat namety na flame?

Zobrazit příspěvek

neni co dodat..*SVATA PRAVDA* :wink:
  • 0

#269 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 21:00

keby vam nehrabalo a nezdtrziavali by ste sprostostami ako sa nahanat a zabijat , mozno uz by bolo aj 2. poschodie u vlkousu
  • 0

#270 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 21:44

Gerald na foru :*matka Tereza*,ve hře :*hluchej pes*...jo jo.Taky hraju pod jiným nickem a ty co mi před wipe pomahali se k novým vůbec neznaj.Ale jedna věc je pravda.Před wipe mi napsala hráčka za postavu "Anna Haley",že ma qesty každý den.Mě malem omyli.Ja ho nepotkal ani jednou.Teda jen jako přicmrndovak Mcleera.Hrdina byl on..:D.Ted se situace ohledně příběhového hraní ze strany DM o moc zlepšila.Že by to bylo tím,jak odešla stará Chuaneta? :wink: Třeba právě tu kvalitu demony kazí starý hráči co si o sobě myslí,že maj v hlavě veškerou moudrost.Nepomáhají,ale jen kybicují a vysmivají se,když nějakej noobik  projeví,dle jejich názoru,hrubou neznalost.viz.tell na gameparku.
Demona neupadá,ale místo ubírání feetu by se mělo rozšiřovat,místo přemýšlení nad blbostma,dělat něco s lagama.Vím,vím..špatnej servr...:D.Bez feetu se obejdeme...hehe.Demona se bez nich nezboří.. :yes: Jako bych ty chytráky už slyšel. :clap_1:

Zobrazit příspěvek

nojono Geraldovy sem třeba o ress taky nepsal skoro vůbec , protože to nemá efekt :)
PS : ale jasný chápu ne každej rád chodí ressovat každou chvíli , ale odpověd " ne " by stačila než dělat hluchýho :)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních