PÁD DÉMONY
Odesláno 12.04.2007 13:13
Neni paka jak mu zabranit.
#242 Host_Ariadna_*
Odesláno 12.04.2007 13:31
Take si myslim ze PvP vyrazne pribude.
Neni paka jak mu zabranit.
takze je ted tva zaparkovana sorcka tak nejak k nicemu, ne ? A spolu se rezanim hlav to pritom byla takova super paka jak zabranit PvP.

Jinak je podle me uplne irelevantni, jestli pribyde PvP nebo ne. Dulezite je pouze to, zda nas****** hracu bude vice nebo mene. Ja tipuji, ze mene....
Odesláno 12.04.2007 13:32
Odesláno 12.04.2007 13:42
No a mne by to vadilo. Moc ho sice nevyhladavam, ale v urcitych pripadoch je aj pri RP nenahraditelne. Vies si predstavit situaciu, ze postava zije svoj pribeh, najde napriklad vraha svojho dietata a slusne ho poprosi: "Podme do areny, chcem zadostucinenie." ?no me by vubec nevadilo kdyby pvp bylo omezeno pouze na arenu
Odesláno 12.04.2007 13:56
pokud jde o RP situaci tak si mrtvola RP lehne na zem a lezi, RP mrtvoly je docela primitivni zalezitostNo a mne by to vadilo. Moc ho sice nevyhladavam, ale v urcitych pripadoch je aj pri RP nenahraditelne. Vies si predstavit situaciu, ze postava zije svoj pribeh, najde napriklad vraha svojho dietata a slusne ho poprosi: "Podme do areny, chcem zadostucinenie." ?

Odesláno 12.04.2007 14:15
Takze to myslis takto?:pokud jde o RP situaci tak si mrtvola RP lehne na zem a lezi, RP mrtvoly je docela primitivni zalezitost
"Ty si vrah mojej dcery. Prisiel som ta zabit!!!"
//Kedze su mimo areny, jedineho miesta, kde je povolene PvP, tak si hodia kockou.
//Vrah hadze menej a pokorne si cez emote wand lahne na zem.
Postava hrda na statocne pokorenie vraha odchadza v klude dozit svoj zivot.
Odesláno 12.04.2007 14:20
no visis ze to jde :)Takze to myslis takto?:
"Ty si vrah mojej dcery. Prisiel som ta zabit!!!"
//Kedze su mimo areny, jedineho miesta, kde je povolene PvP, tak si hodia kockou.
//Vrah hadze menej a pokorne si cez emote wand lahne na zem.
Postava hrda na statocne pokorenie vraha odchadza v klude dozit svoj zivot.
#248 Host_Ariadna_*
Odesláno 12.04.2007 14:27
Proc by mela byt k nicemu. Naopak ted muze behat po Demone a zabijet. Tomuhle stavu se uz ani neda rikat PK. Protoze k zabiti nedojde. (dochazi jen ke zdrzeni) Obet ceka na Oliose/klerika. Takze nekdo nekam dojde expit, nelibi se mu, ze tam uz nekdo je, tak ho zabije, aby mel svuj klid.takze je ted tva zaparkovana sorcka tak nejak k nicemu, ne ? A spolu se rezanim hlav to pritom byla takova super paka jak zabranit PvP.
Jinak je podle me uplne irelevantni, jestli pribyde PvP nebo ne. Dulezite je pouze to, zda nas****** hracu bude vice nebo mene. Ja tipuji, ze mene....
Ja si myslim, ze rusit se to nemelo. Hral jsem tu par let a bylo to vpohode.
Odesláno 12.04.2007 14:45
Odesláno 12.04.2007 14:46
Proc by mela byt k nicemu. Naopak ted muze behat po Demone a zabijet. Tomuhle stavu se uz ani neda rikat PK. Protoze k zabiti nedojde. (dochazi jen ke zdrzeni) Obet ceka na Oliose/klerika. Takze nekdo nekam dojde expit, nelibi se mu, ze tam uz nekdo je, tak ho zabije, aby mel svuj klid.
Ja si myslim, ze rusit se to nemelo. Hral jsem tu par let a bylo to vpohode.
jestli si nekdo mysli, ze jen proto, ze se rezani zrusilo se bude moct beztrestne zabijet jak na bezicim pasu, tak se seredne plete.
#254 Host_Ariadna_*
Odesláno 12.04.2007 16:34
Během pár dnů budu mít konečně všemi zmiňovaný "únik"
Unik si urcite porid. 1 lvl monka resi mnohe .-)
Tady mas ukazku jak funguje unik (evasion) v praxi .

http://www.giantitp....s/oots0019.html
Odesláno 12.04.2007 17:33

Odesláno 12.04.2007 17:34
Odesláno 12.04.2007 18:25
ja to vidim na jasnej upadek demony...po mesici a neco se podivate do aktualnich verzi demony,natesene kliknete s ocekavanim ze konecne pridali drow dungeon,dalsi patro vlkousu....spadne celist a vidite ze se akorat neco ubralo co proste k demone patrilo...

Dedek snad nic nedela ?
Odesláno 12.04.2007 18:36
#264 Host_Kimli Gebero_*
Odesláno 12.04.2007 19:11
Takže to ukončím,není to o upadání Demony,ale hráčů jako takových a nováčci to mají fakt hodně těžký,mám to vyzkoušený.
Odesláno 12.04.2007 19:15

#266 Host_Gelina_*
Odesláno 12.04.2007 19:42
.....
no já nevim,nesjem tu moc dlouho..ale tuhle mě okradli jako mrtvolu v DO (Bagora)..dva hráči,které znám pod jinými postavami..po oživení sme si nádherně pokecali a nakonec se rozešli..parta s kterou sem tam byl o tom veděla a nic takovýho jako sejmem je neproběhlo(jen ooc se smajlíkama)...ty dva to hezky zahráli a Bagor z toho nic nevytřískal a smířil se s tím že jeho měšec zůstal prázdný:)))..družina která pro mě sháněla pomoc se postupně vracela a byla to příjemná chvíle pro mě jako pro Hráče a zpestření...tak
edit: znám je jen jako jiné postavy,které potkám často na trhu..ne že by to byli hráči s kterými hraji(pro upřesnění)
#267 Host_mrakomor32_*
Odesláno 12.04.2007 20:38

Demona neupadá,ale místo ubírání feetu by se mělo rozšiřovat,místo přemýšlení nad blbostma,dělat něco s lagama.Vím,vím..špatnej servr...:D.Bez feetu se obejdeme...hehe.Demona se bez nich nezboří..

#268 Host_mrakomor32_*
Odesláno 12.04.2007 20:41
ja to vidim na jasnej upadek demony...po mesici a neco se podivate do aktualnich verzi demony,natesene kliknete s ocekavanim ze konecne pridali drow dungeon,dalsi patro vlkousu....spadne celist a vidite ze se akorat neco ubralo co proste k demone patrilo...
,kde ted budem brat namety na flame?
neni co dodat..*SVATA PRAVDA*

Odesláno 12.04.2007 21:00
Odesláno 12.04.2007 21:44
nojono Geraldovy sem třeba o ress taky nepsal skoro vůbec , protože to nemá efekt :)Gerald na foru :*matka Tereza*,ve hře :*hluchej pes*...jo jo.Taky hraju pod jiným nickem a ty co mi před wipe pomahali se k novým vůbec neznaj.Ale jedna věc je pravda.Před wipe mi napsala hráčka za postavu "Anna Haley",že ma qesty každý den.Mě malem omyli.Ja ho nepotkal ani jednou.Teda jen jako přicmrndovak Mcleera.Hrdina byl on..:D.Ted se situace ohledně příběhového hraní ze strany DM o moc zlepšila.Že by to bylo tím,jak odešla stará Chuaneta?
Třeba právě tu kvalitu demony kazí starý hráči co si o sobě myslí,že maj v hlavě veškerou moudrost.Nepomáhají,ale jen kybicují a vysmivají se,když nějakej noobik projeví,dle jejich názoru,hrubou neznalost.viz.tell na gameparku.
Demona neupadá,ale místo ubírání feetu by se mělo rozšiřovat,místo přemýšlení nad blbostma,dělat něco s lagama.Vím,vím..špatnej servr...:D.Bez feetu se obejdeme...hehe.Demona se bez nich nezboří..Jako bych ty chytráky už slyšel.
PS : ale jasný chápu ne každej rád chodí ressovat každou chvíli , ale odpověd " ne " by stačila než dělat hluchýho :)
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních