Kdyz to ctu tak koukam ze to maj ostatni krafteri jednodusi nez hornik, oni si mackaj jednicku a ja musim klikat na sutr
Ariadno a kdo ti natrha Verdicit???

tak schvalne. z kolikpak verd nakupujes/prodavas ?
kolik ingotu verdu potrebujes na vyskilovani? kolik ingotu verdu potrebujes na zbran ?
nesnaz se mi tu prosim namluvit, ze 500% marze jsou naklady. To fakt ne.
Prodavam sperky, sem jedna z mala a tak sem si mohla dovolit ceny trosku vysponovat az na 45k za prstynek, jehoz vyrobni naklady mam 16k.... Sem mrcha, ale sem jedina, takze ostatni maj smulu. ( a ti zbyly 3-4 zlatnici maj predstavu, ze prsten s vyrobnimi naklady 16k nesmi jit pod cenu 75k, takze mam vicemene monopol.

....) .
Me prosim nerikej, jak je narocne mackat 1 cku u stolku. Kdyz mas dostatek materialu, tak 800 bodu zlatnika vyskilujes tak za 2 real dny. tak ted mi prosim ukaz tu hroznou drinu......
jediny problem u kraftu je , ze casto neni material. No tak pak necraftis a delas to, co bys delal, kdybys nemel craft. Realne vyskilovani te vyjde tak na 35 real hodin. ( a i to snad prehanim ). Prachy na skill ziskas UPLNE V POHODE prodejem veci, ktere mas uz naskilovany. A med do zacatku sezenes, to mi nerikej .....
A nesnaz se mi namluvit, ze kovar je tezsi na skilovani nez zlatnik ci krejci.