Skočit na obsah

Fotka

Kdo myslite

• Please log in to reply
298 odpovědí na toto téma

#241 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 12:33

To pane jo, tady se to teda hada.

ja sice vubec nevim, o co tu de, ale je to dost husty :)))

Proboha lidi, dyt vy delate, jako by slo o zivot! Dyt je to jen hra! Tady je vic hnusu nez v ceky politice, ano a to myslim i posledni dobu.

Ja tady teda hraju jen obcas a bavi me to, je to neco co jsem este nepoznal, ale nekteri z vas jak to tady ctu by asi meli jit na chvili na vzduch a zamyslet se, kvuli cemu se tady hadate.

Zobrazit příspěvek

Pokud se zivot vyznacuje tim ze v nem travis svuj cas tak tahle hra neni nic min...
  • 0

#242 Host_coufal_*

Host_coufal_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 12:43

Pokud se zivot vyznacuje tim ze v nem travis svuj cas tak tahle hra neni nic min...

Zobrazit příspěvek

Jo, ale narozdil od zivota si muzes vybrat, jestli tady budes hrat. A jestli je to to, co chces delat. Pokud se ti nekde nelibi, muzes jit jinam.
Pokud ti tady nevyhovuje styl vedeni, nebo lidi se kteryma hrajes, tak muzes jit jinam, ne? Ne se tady do krve hadat.
  • 0

#243 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 12:44

Jo, ale narozdil od zivota si muzes vybrat, jestli tady budes hrat. A jestli je to to, co chces delat. Pokud se ti nekde nelibi, muzes jit jinam.
Pokud ti tady nevyhovuje styl vedeni, nebo lidi se kteryma hrajes, tak muzes jit jinam, ne? Ne se tady do krve hadat.

Zobrazit příspěvek

A v zivote si taky muzes vybrat jestly te to bavi nebo jestly ne a zabit se.
  • 0

#244 Host_coufal_*

Host_coufal_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 13:01

A v zivote si taky muzes vybrat jestly te to bavi nebo jestly ne a zabit se.

Zobrazit příspěvek

Tak ty uz ses fakt jeden z tech ztracenejch pripadu :cool:
  • 0

#245 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 13:04

Tak ty uz ses fakt jeden z tech ztracenejch pripadu  :cool:

Zobrazit příspěvek

Podle sebe soudim tebe ?
  • 0

#246 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 13:08

Tak ty uz ses fakt jeden z tech ztracenejch pripadu  :cool:

Zobrazit příspěvek

Ztracenej asi jo ale dokazu se na to divat s nadhledem a prijde mi to stejny ale jinak si klidne zij v domeni ze zivot je neco vic nez hra a za par desetileti z toho omylu budes vyveden.
  • 0

#247 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 13:09

ci je to zivot alebo hra ide o zakladne principy ferplej, slusneho chovania a zdelovania pravdy. ak ti tieto veci ani nestoja za to, aby si sa nad tym zamyslel, popripade si na nieco urobil validny, aspon trochu rozumny pripadne obhajitelny nazor, tak to si podaj ruky s ujom nairenom a icte niekam.
  • 0

#248 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 13:15

Zobrazit příspěvek

Mno kdyby se při menšim náznaku nelibosti mělo odcházet, tak se to nikde v ničem nikam nedotáhne že :cool: Proto se snažíme dělat věci lepší než jsou, no a někdy se z toho holt stane "krvavá hádka" i když by nemusela, ale to je zas záležitost některých lidí. :thumbup:
  • 0

#249 Host_coufal_*

Host_coufal_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 13:18

Josifek : no, je to mozny. Ja kdybych argumentoval podobne jako zpirit, tak bych si taky myslel, ze uz mi hrabe. Ono argumentovat ze zivot a hra jse vlasstne to samy, kdyz se ti nelibi hra tak ji vypnes, stejne jako kdyz se ti nelibi zivot tak spachas sebevrazdu. Eh? To jsem fakt jedinej, komu to prislo nenormalni? ALe jak tak koukam na spolecnost tady, tak asi jo.

Zpirit: no me tohle prave jako nadhled neprijde, naopak.

Lycridys: nezlob se tak hned. To, co rikas je samozrejme pravda. Ale ty to taky jako jedna z mala tady presentujes rozumnou formou s podle me skutecnym nadhledem. Nerikam, ze by to lidem melo bejt jedno, jen mi prijde nekdy az opravdu nedustojne to jak se tady nekdo projevuje.

Ramon: taky pravda :)

OK, jsem vul, nerozumim tomu, radsi budu zticha.
  • 0

#250 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 13:35

Zacinate ist dako moc offtopic, ja by som si radsej pockal na pokracovanie inych veci ako ci ma zmysel spachat sebevrazdu kvoli hre :cool:
  • 0

#251 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 13:41

valdo, preco sme my neklonovali ?
  • 0

#252 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 13:42

Zacinate ist dako moc offtopic, ja by som si radsej pockal na pokracovanie inych veci ako ci ma zmysel spachat sebevrazdu kvoli hre  :cool:

Zobrazit příspěvek

Pravda, trošku off topic.

Táákže zpět k tématu: No kdo myslíte, že to byl?

Už víme, že to nebyla ženská...
  • 0

#253 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 13:42

Zobrazit příspěvek

pretoze sme boli tak dobri, ze nebolo treba?
  • 0

#254 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 13:43

Zobrazit příspěvek

Jak ne? To si len myslis ze si neklonoval, v DB to vidiet inac :cool:
  • 0

#255 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 13:47

Táákže zpět k tématu: No kdo myslíte, že to byl?

Zobrazit příspěvek

A kdo co byl ?
  • 0

#256 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 13:49

no toto ... tebe to vidi kazdy, ze mas naklonovane posty, ale ja som cisty ako lalia.
  • 0

#257 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 14:02

A kdo co byl ?

Zobrazit příspěvek

no to právě už nevim, ale je to název tématu
  • 0

#258 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 14:06

Ja Vas proste nechapu... co vlastne chcete nebo co tim vyresite tim ze tady budete kecat ???
Nebo vite co vlastne chcete ? Chcete aby nekoho potrestali mrksli mu ban ? Nebo chcete proste jen falme a kecat, delat ze sebe ty moudre, kdo co udelal kdo ne.
Nebo chcete proste znat tu pravdu ? Nebo vsechno ? Bugovalo se, buguje se, a bugovat se bude nadale. Mozna se to casem zmirni ale nikdy nevymiti...
Hodte me dozivotni ban aby se zde pritmoni vlci nasitili tohou po trestani druhych lidi kteri tu uz asi i nehraji.
  • 0

#259 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 14:18

no sem rad ze se bavis.. ten ban sme preboleli.. banu bilo a bude  :cool:
osobne mi to neva.. a ty keci co tu meles si neh pro spehu.. zapomnelas jsi ho tam jenovat s deekinem a bleduli.. nehci se s tebou douhadovat o necem, co vim jak a proc se to stalo..
jediny co mi tu dokazujes je jak si .........

a precti si co jsem psal.. ja sem nenaznacil nic o banu, akorat si dokazu predstavit sephu jako hlavni DM a nedokazu si predstavit nasledovne tve hovani..

Zobrazit příspěvek

Preboleli, hmmm...tak proto to vytahujete pri kazde mozne prilezitosti, jak vam chudackum ta oskliva zla Wiki desne ublizila...uz to asi zacinam chapat :))

A jinak je to na doktorsky titul z psychologie, nechces si dat prihlasku? takoveho talentu je vyslovene skoda ;o)

Ale v jedne veci mas pravdu. Je zbytecne to omilat porad dokola. Vsichni vime, jak to skutecne probehlo, vsichni vime, ze vase a nase pravda se lisi. Ale to taky neni nic vyjimecneho, takze dost uz na toto tema.
  • 0

#260 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 14:23

To co tu lidi chteji vedet, je pravda. Nemyslim si, ze tu nekdo po roce chce nekoho trestat. Ale duvody, proc nebyli potrestani aspon ti, o kterych se to vedelo, to si snad hraci zaslouzi ne?

a ta otazka Dedka je dost na miste, jen to ze teoreticky neco dela vic lidi, tak ten koho chytnu se nemuze potrestat?!

Zobrazit příspěvek

Chtel bych znat od Mistra Nairena odpoved na tyhle otazky co polozil Sepha. A ocekavam rozumne odpovedi.

A mam dojem, ze nekde ve straych pravidlech Demony, z doby kdy se delali velke reformy ve vedeni, je psano ze tym Dm muze sefa modulu klidne odvolat. Ale to uz asi neplati ...

Kazdy den kvuli tomu klidne zalozim nove tema, jen aby to porad bylo navrchu. Cim dele to bude Nairen oddalovat, tim vice se budu snazit, prestoze znamenam v komunite nic, aby byl zbaven sveho postu, protoze naprosto nesplnuje pozadavky pro tuhle funkci. Ve vsech smerech.

Dodatecna otazka (puvodne sem ho psat nechtel):
Kdyz ti z toho webserveru, na kterem provozujes tohle forum, udelam kulnicku na drivi, stanu se na foru adminem ? Ja myslim, ze ne. :cool:
  • 0

#261 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 15:44

Z moji posty:

to ses fakt tak naivni a nebo ses tupa? jesli si mislis ze mi jde o naky ban tak ses tupa pac bis pohopila z mih prispevko oc jde,  to ze je sepha naivni vuci tobe a ti vichcana holka je jedna vec a kidis spominas ty bany tak zahrnuju to do toho.. holt laska je slepa.. a nenut mne to resit na foru.. si mislim ze kdis ti je xx let tak to ze reknes patnactiletemu klukovi ze je to hovado.. budis u mne tim velky respekt.. a rekni tomu svimu saskovi aspon at to nezamika jak naka kurwa po tobe!!

Je mi lito, ze ti to nekdo zamknul a nemohl jsi mi tohle poslat sem, tak to tu aspon zkopiruju, at to nemusis psat dvakrat.

Rika ti neco slovo kamarad?? Se Sephou se zname pres deset let, ale to neznamena, ze dela to, co ty sis vybajil. Tohle auditorium nezamknul on, ale ted ho odemknul, protoze je domluva, ze se auditka zamykat nebudou.

A opravdu ti nemuzu za to, ze Ty konfikty s DM mas a ja ne.
  • 0

#262 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 15:51

Edit - radsi sem to smazal, to asi ani nema cenu resit.
  • 0

#263 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 15:54

Ja mam pocit, ze Nermin neni rodily Cech, takze ty hrubky bych mu tolerovala, ale zalezi, jak dlouho tu zije

Edit - Ran se pozastavil nad Nerminovym pravopisem ;o)
  • 0

#264 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 15:58

Jo tak to pak jo, ja si uvedomil ze to je treba nejaka silna forma dislexie tak sem to radsi smazl. No tak jako bych nic nenapsal.
(ale ze ma chovani hloupyho hovada, tak za tim si stojim)
  • 0

#265 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 06.01.2007 15:59

Ja mam pocit, ze Nermin neni rodily Cech, takze ty hrubky bych mu tolerovala, ale zalezi, jak dlouho tu zije

Edit - Ran se pozastavil nad Nerminovym pravopisem ;o)

Zobrazit příspěvek

Rodilý Čech sice není, ale nejde jen o formu, i ten obsah je poněkud, no řekněme "neotesaný"
  • 0

#266 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 16:03

Rodilý Čech sice není, ale nejde jen o formu, i ten obsah je poněkud, no řekněme "neotesaný"

Zobrazit příspěvek

Rodily nerodily, nebo naklonovany, pri cteni jeho postu se rehtam, jak konik v horici staji :)
  • 0

#267 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 16:13

Fascinuje me jak tu lidi na sebe dokazi hazet spinu a urazet se na vzajem.Muj nazor to nezmeni.Je tu dost lidi kterych si vazim a at tu na ne hazi spinu kdo jak chce ale muj nazor na ne zmeni jen oni sami tim jak se budou chovat.
V tomhle topicu se resi neco co nema smysl resit.Nevim proc byl Ali asistent ale asi mu to zvedlo sebevedomi.To ze se snazil jeste nekoho vzit sebou je taktez nepochopitelne protoze o NIC nejde. :cool: Zkuste se vzpamatovat.Sebrat se a projit se venku.Vim ze se najde vzdy par lidi kteri vas budou urazet ale obrana na to je velmi jednoducha...nevsimat si jich.Aspon dokud vas fyzicky nenapadnou,ale to je pak uz o necem jinem.Tohle tema ma pomalu 10 stranek a resi tu jen to co je davno vyresene.Trestat ted nekoho je zbytecne.Problem se vyresil a ted to tak delat jiz nejde.Je mi jasny ze si to asi malokdo precte ale aspon nekdo kdo to bude cist at se zhluboka nadechne a pocita do 20,pak se zvedne a jde se projit ven.Lidi kteri vas maji radi a vazi si vas svuj nazor nezmeni jen proto ze nekdo o vas neco rekne.Me dost mrzi kdyz vidim co se deje s demonou.Ano muzete oponovat tim ze Ja tu jsem 3 dny i s cestou ale nekdy staci malo a clovek si to dokaze oblibit velmi rychle.Ano zkusil sem vic modulu muzu rict ze vsechny krome EQ ale zadnej me nechyt tak jako Demona.Vim ze to tu uz asi lepsi nebude ale misto tohodle handrkovani by jste mohli byt ve hre a zkouset pomahat tem novym.Ti co proste nepochopi krasu tohoto sveta,nebudou chtit respektovat jeho pravidla,ani nebudou mit snahu tak jednoduse tvrde potrestat.Aby treba pochopily ze ac toto je relax PR server je dobre se aspon trosku sanzit hrat a nemluvit jen ooc,vyhrozovat ostatnim,relogovat se a mstit se silnejsi postavou,ci jakkoli jinak zneprijemnovat hru ostatnim.Je vice nez dost videt priliv mladsich hracu kteri tohle,dle meho nazoru, berou jen jako dalsi on-line hru.Ale meli by si uvedomit ze tohle neni jen dalsi on-line hra.Je to svet ktery ma dusi,krasny svet se zajimavym pribehem,svet ve kterem muzete mit druhy zivot,svet kde potkate lidi kteri maji jednoho velkeho konicka stejne tak jako ho mate vy.Bohuzel ja jen vidim nesmyslny uprk na ultimatni postavy nejlepsi vybavu a tucne konto.(Prosim ti kteri to nehraji jen kvuli temto vecem necht prominou).Stejne tak si myslim ze omezeni na 3 postavy i s tim casovym omezeni kdy bylo mozne zalozit dalsi postavu bylo zajimave a ucelne.

To je jen muj smutny pohled na deni kolem tohoto krasneho a zajimaveho modulu kde je jeste spousta fajn lidi.Vim ze je dost stary ale presto se mi libi vic nez jakykoli jiny co v cechach je.
  • 0

#268 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 16:33

Tak jeste jednou z posty:

a ty zas ti keci skousej na perlovce.. a nebo na sephu na nej to plati.. vis mislsl jsem si o tobje neco jineho ale akorat potvrzujes to co rek TAHA.. ze ses totalne  viplaskla krawa ktera si misli neco o sobe a pritom ses blba..  hezky den preju krasko

Vis co je zvlastni? Prave mi jeden z hracu psal do PM, ze jsi celkem fajn kluk, dokud nezacne za provazky tahat Sphinx. Souhlasila jsem s nim. Timto jsi mi to jen potvrdil.

Dekuji za prani pekneho dne, tobe preji totez.
  • 0

#269 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 16:33

ajeje ze sem sem neco psal..
mila pindruso co ti na mem prispevku nesedi?
milej rano divni je ze si nesmazal prispevek jak se nase ..... wikinka zminuje o patnactiletem klukovi ze je to hovado
mila bledulo... ehm na tebe asi kaslu, skoda slov
  • 0

#270 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 16:35

mno ja mislel ze je to tu uz zamceny, ja bih ti to napsal i tady mila wiky , ja se za tebe nestidim..
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních