Na to ti jiz odpovedel Ararat.hraje, určí minimální cenu výrobku
Mozna jsem jen ja pochopil spatne tvuj predesly prispevek o navratovosti (vydelku). Ale navratovost = rekneme zisk. Ale zisk se pocita bez ceny licence.
Odesláno 04.01.2007 16:54
nejde asi o zisk ale o cenu která když je to jen hra by měla být hratelná pro všechny takže pokud se chovaj ti jež craft už dodělali jako prasata tak licence rozdělí ceny výrobků... a pokud stanoví že mezi jednotlivými prsteny (atd...) bude takový a takový cenový rozdíl.......A co by řešilo podražení licencí? Zvedla by se cena výrobků, ale zisk řemeslníků by to neovlivnilo...
Odesláno 04.01.2007 17:00
Na to ti jiz odpovedel Ararat.
Mozna jsem jen ja pochopil spatne tvuj predesly prispevek o navratovosti (vydelku). Ale navratovost = rekneme zisk. Ale zisk se pocita bez ceny licence.
Odesláno 04.01.2007 20:49
Odesláno 04.01.2007 20:57
Odesláno 04.01.2007 20:58
Odesláno 04.01.2007 22:21
Odesláno 04.01.2007 22:32
A "mistri" (nebo jak se nejmenovana paladinak nazyva) zlatnictví si mysli že prsten +4moudrost je ze sienitu. Nebo ho plete do stejneho pytle s nejakým na silu. Je slepá nebo jen nechape rozdíl?
mno, vzhledem k tomu, ze v bazaru je ( uz tak 2-3 mesice )prsten +4 sila za 75 mescu a lide se nijak nepredbihaji ho koupit, rekla bych, ze ted je trosku jina situace nez pred wipem .
Odesláno 05.01.2007 08:30
Po pravde ne moc. Tusim, ze jsem se zlatnici nikdy nemel vice jak 3M. U me se penize dost otaceli. Dost se utracelo za lektvary (hlavne fully). Za licence atd. Ono v te dobe byl prizrak preci jen jeste o neco tezsi.Chu: no jo, co bylo před wipem, to už je dávno pryč
Ale stejně by mě zajímalo, kolik jsi tehdy měl na účtu v bance (a jestli to bylo víc než já;)
Odesláno 05.01.2007 15:17
Odesláno 05.01.2007 15:39
nu čistě teoreticky to může být náhoda, špatná ale náhoda.... nevím jak je přesně nascriptovanej spawn bylin ale není nic neobvyklého abych nalezl v bylince dvě byliny... různé, vždy jsem se domníval, že se jedná o druhý spawn v bylince, která nebyla vybrána.... nebo nebyl důvod tu bylinku, povětšinou netopýrník, brát... ale zas by možná měl fungovat nejaký uklízecí script.... ale jen dobře že není.... no a že tam byla kombinace fullu a že se ti povedNe, absolutne vsechny ingredience potrebne pro full heal ve spravnem pomeru ktere staci pouze prelozit do truhlicky.
(na vyrobu 1kusu)
Odesláno 05.01.2007 15:43
Ne Geralde.nu čistě teoreticky to může být náhoda, špatná ale náhoda.... nevím jak je přesně nascriptovanej spam bylin ale není nic neobvyklého abych nalezl v bylince dvě byliny... různé, vždy jsem se domníval, že se jedná o druhý spam v bylince, která nebyla vybrána.... nebo nebyl důvod tu bylinku, povětšinou netopýrník, brát... ale zas by možná měl fungovat nejaký uklízecí script.... ale jen dobře že není.... no a že tam byla kombinace fullu a že se ti poved
zas to ber tak, že to není jen o bylinách
Odesláno 05.01.2007 16:26
vzhledem k tomu ze chuaneta se tu bavi celou dobu o kamenech z prizracnaku a ty najednou vytahnes ze sila stoji 75k tak si myslim ze nekomu preskocilo....asi mneto jsem napsala kde chytroline ?
napsala jsem presne toto:mno, vzhledem k tomu, ze v bazaru je ( uz tak 2-3 mesice )prsten +4 sila za 75 mescu a lide se nijak nepredbihaji ho koupit, rekla bych, ze ted je trosku jina situace nez pred wipem .
jestli si ty z toho odvozujes, ze si myslim, ze prsteny jsou ze syenitu, nebo ze prsteny na silu se vyrabeji ze stejnych drahokamu jako prsteny na wisdom, je to jen a pouze tvuj problem.
Myslim, ze vsichni ostatni pochopili, co jsem tim chtela rict.
Odesláno 05.01.2007 17:22
Take neco vim o Alchymii, ... muzu supinatej? :)No o alchymii cosi malo viem tak snad splnujem koboldovu podmienku a mozem sa vyjadrit
Diky, porad to hreje :)Alchymia je na demone urobena velmi pekne, co sa tyka systemu, aj ako to najlepsie nazvat...estetiky myslim, ze Deekin , GGeorge a Garret urobili velmi dobru pracu.
Ano. To mas pravdu. Ale kdyz jsem Vymyslel novou Alch. tak jsem s timhle vyvojem pocital. :) Proto to cele neni zalozene na sielne tezkych kombinacich nebo na nahodne se generujicich kombinacich pro kazdeho Alch zvlast. (a ze jsem mel tuto sadistickou metodu rozpracovanou :))Bohuzial jej narocnost stoji a pada prave na ludoch, ktory su a vzdy boli najslabsim clankom systemu. Tazko povedat , kto bol ten prvy co spustil davanie, predavanie receptov, tipujem nejakeho hraca co uz nehrava aktivne. Skor ci neskor to vsak vzdy nastane a system sa zdegraduje, ti co nakupili dalej predavaju az tie recepty poznaju vsetci aj nealchymisti.
Presne tak. ATS je prevzata vec z Ultimy. A podle meho je to opruz ... (pozn. Jen jednou jsem se dokraftil na zelezo)Myslim, ze urcite by stalo za to urcitym sposobom alchymiu prisposobit tejto skutocnosti, narastajuci skill v podobe ATS sa mi zda nevhodny, menilo by to princip celeho craftu.
Cize , podla mna pri zachovani sucasneho stavu (objavovanie receptov pokusmi) je nemozne zabranit lahkemu ziskaniu receptov.
"Alchaci s vetsi sanci" to je dobrej napad. Hezky cisty, vysvetlitelny a snadno scritovatleny:) Sanci na vyskyt urcite byliny jsem delal podle toho jak jsem chtel mit danny lektvar drahy. A podle toho jak jsem s Quikem okonzultoval jeho "nebezpecnost". Po roce fungovani se ukazuje ze zrejme Netopirniku je prilis a neceho jineho zas chybi... . To se necha poladit ... . Stelovani v tomhle smeru muze zahybat trosku i s cenami u Babule... Lehce jsem ladil po 2 mesicich fungovani, ale to nejel craft na plny vykon jako ted. BTW kdo je ted aktivni WB? Mam ted cas navic a docela aj chut zas neco delat ...Druha strana mince su bylinky, tu si myslim, ze by sa mala zmena aj zisla. Jedna moznost je vstupit do pravdepodobnosti najdenia byliny v kriku, vstupoval by do toho alchymisticky skill, vo vysledku by nealchymisti nachadzali menej bylin ako alchymisti.
Tahle varianta byla taky, a po peclivem zvazeni jsem ji zavrhl... . Muzem pokecat proc. Ale je to na dyl a tohle uz je tak dlooouhy ze to nikdo cist nebude :)Alebo rozdelit kriky s bylinami na viac druhov a sance na najdenie a tie rozhodit podla narocnosti lokacie, najvzacnejsie byliny by mali pomerne malu sancu na najdenie povedzme v okoli Alicie a vyssiu v narocnejsich lokaciach.
Odesláno 05.01.2007 19:27
Ja to steloval jeste po tobe, dlouhodobe, vcetne konzultaci s Vlkem, tehda nejaktivnejsim alchymistou. To ze nekdo rekne ze je netopyrniku prilis mnoho neznamena ze je ho prilis mnoho pro vsechny. Level i zamereni buildu jsou urcujici pro to, jak se komu zda mnoho nebo malo bylin.Po roce fungovani se ukazuje ze zrejme Netopirniku je prilis a neceho jineho zas chybi... . To se necha poladit ...
Odesláno 05.01.2007 20:25
No, nemůžu ti sice nijak výrazně oponovat, protože ty znáš přesná čísla a já ne. Ale stejně to zkusím;)Ja to steloval jeste po tobe, dlouhodobe, vcetne konzultaci s Vlkem, tehda nejaktivnejsim alchymistou. To ze nekdo rekne ze je netopyrniku prilis mnoho neznamena ze je ho prilis mnoho pro vsechny. Level i zamereni buildu jsou urcujici pro to, jak se komu zda mnoho nebo malo bylin.
Ucelem je uspokojit vsechny buildy a levely, na coz ti, co rikaji ze je neceho prilis mnoho nebo prilis malo casto zapominaji.
Odesláno 06.01.2007 15:01
Odesláno 12.01.2007 02:08
Odesláno 12.01.2007 05:52
Odesláno 12.01.2007 06:56
Tak až experiment bude u konce, hoď výsledky. Kdybys tam neměl ten poslední řádek, napsal bych sem spoustu chytrých řečí o statistice a vysokých počtech opakování, takhle si to nechám na příště...Tak jsem delal prubeznej pruzkum a v nocni dobe sem si obeh cast svy oblibeny trasy. Vsechny bylinky byly plny az na zhruba tri, kde nebylo nic.
Na obrazku je vysledek myho usili. Vzhledem k tomu ze je tu Netopyrnik zastoupenej ctyrmi kusy, nepripadne mi to v pomeru k ostatnim nalezenejm bylinkam jako prehnany mnozstvi.
Samozrejme ze experiment neni jeste u konce .)
Odesláno 12.01.2007 14:42
určitě me najdi ve hře, rád od tebe některé z uvedeného odkoupímTak jsem delal prubeznej pruzkum a v nocni dobe sem si obeh cast svy oblibeny trasy. Vsechny bylinky byly plny az na zhruba tri, kde nebylo nic.
Na obrazku je vysledek myho usili. Vzhledem k tomu ze je tu Netopyrnik zastoupenej ctyrmi kusy, nepripadne mi to v pomeru k ostatnim nalezenejm bylinkam jako prehnany mnozstvi.
Odesláno 12.01.2007 15:00
No problem spis spociva v uziti tech teto bylinky,jsou z ni sice zajimave lektvary(zkuseni alchove vi),ale ty nejenze nejdou moc na dracku,ale take v techto receptech jsou pochopitelne bylinky,ktere se ve velkem uzivaji v jinych lektvarech,ktere jsou naopak velmi zadane,z cehoz vyplyva ze netopyrnik az na vyjimky s enepouziva a taks e hromadiTak jsem delal prubeznej pruzkum a v nocni dobe sem si obeh cast svy oblibeny trasy. Vsechny bylinky byly plny az na zhruba tri, kde nebylo nic.
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních