Skočit na obsah

Fotka

Sci-fi

• Please log in to reply
354 odpovědí na toto téma

#241 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 03.02.2007 20:12

nj vidis ted jsem si vpomnel,ja jsem se ve Starlanceru dostal myslim ze do 24 mise,kde je ta velka stanice s laserem jak to znici ty torpedometny lode a ty tam litas okolos  tou Yamato lodi,nikdy jsme nepochopil co mam delat

Zobrazit příspěvek

vyradit ten paprsek aby to mohla yamato znicit a protos tam mohl pouzivat ten protoyp s invisem kterej tomu iontovymu delu unikal neviditelnosti
  • 0

#242 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2007 21:45

vyradit ten paprsek aby to mohla yamato znicit a protos tam mohl pouzivat ten protoyp s invisem kterej tomu iontovymu delu unikal neviditelnosti

Zobrazit příspěvek

no ot mi doslo,ale jak,ony tam pak priletely nejake stihacky a vysadiůy tam dva kontejnery,napsalo ot neco jako zapal je a zmiz,ale vzdycky kdyz jsem je znicil,tak jsem podelal misi
  • 0

#243 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 18.03.2007 15:21

unending ala SG1
kdo tento serial sleduje a jeste nevidel posledni dil desate epky, radej nectete..

kolik z vas bylo po tomdle dilu nastvanych?.. ja byl teda pekne.. ale co uz ze. dej toho dilu nezmenime.
jen me zajima jakto ze se jim v tom dilatacnim poli nedoplnili stity??? pokazde kdyz opustili hyperprostor, dostali ranu, stity na cca 20%.. pak dostanou dalsi ranu, stity v haji, udelaj casovou bublinu a ... proste dil v haji. jako docela se mi libilo, vyzkouseni tech novejch ganu od asgardu, a jak najednou orajsky lode nemeli ni sanc, ale fakt ten dil musel vypadat takhle?. maj stesti ze vyvrcholeni bude az ve filmech, co maj prijit. brr.. este aspon atlantis bude mit dalsi epku, i kdyz ted to celkem unika mejm zavitum.. zeme ma tu nej technologii v nasi galaxii, tak me zajima jak se vyporadaj v pegasu s tema replikatorama a wrajtama.. a o cem budou ti dalsi stargejti? .. njn uz sou to jen stary-gate :tongue:
  • 0

#244 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2007 15:32

nemusis se bat lidi vyhrajou,lidskemu prumyslu a zbrojeni(mnozeni) se nic nevyrovna :tongue: ,Rusove a Cinane zamakaj a vymnozej miliony vojaku,Izraelci jim udelaj zbrane a amici lode a vesmir je nas :tongue:
  • 0

#245 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.03.2007 08:28

Zas tady někdo prozrazuje "konec"? Zlinčujte ho!
  • 0

#246 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 21.03.2007 20:19

Zas tady někdo prozrazuje "konec"? Zlinčujte ho!

Zobrazit příspěvek

no hlavne si na netu vyhledej fanstranky a prostuduj si nejake veci,hlavne historii antiku fakt zajimavy,neze by to v tech serialech nebylo,ale pochytit to v nekolika episodach da asi zabrat a tady na netu to mas pekne pohromade :tongue:
  • 0

#247 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2007 23:04

ted mi tak doslo,.jak ZPM ziskava energii? Je to neco jako energeticke zdroje "Prvnich" v B5?
  • 0

#248 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 17.07.2007 19:02

http://ie.youtube.co...h?v=N7jxt1Qfu2o ..mno uz se tesim :clover:
  • 0

#249 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.07.2007 21:48

Nezapomeň mi to samosebou vypálit všechno co máš zatím;)
  • 0

#250 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2008 19:17

tak trochu sem si brouzdal wikipedii a narazil jsem na tohle:

http://cs.wikipedia....e_%2...etoplán)

přestože jsem o tom dávno věděl, tak mě to celkem dostalo :)

http://en.wikipedia....e_star_trek.jpg

no a tohle je nářez :)
Professor Stephen Hawking in Star Trek TNG.avi

to Magnát: asi tě zaskočí moje blesková odpověd, ale hádam, že ZPM získává energii z vákua, páč ani vakuum neni uplně prázdný a vznikaj a zanikaj vněm částice a antičástice a když jednu z nich chytíš, tak máš energii. podobně teda Hawking vysvětluje vypařování čerjnejch děr, kdy černá díra za určitejch podmínek jednu z částic vtáhne a druhou nechá jít. ruku do ohně ale za to nedam (ostatně za nic co se týka kvantový mechaniky :) ).

jinak teď byl celkem dobrej díl SGA 417-Midway s Teal'cem :)
  • 0

#251 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2008 22:15

jako tenhle díl SGA o tom žádná:) bylo to hustý, ale já se víc těším na další, kde bude můj oblíbenej doktor:) jsem rád, že se vrátil, i když jsem zvědav, jak to okecaj :wink: :happy:
  • 0

#252 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 10.03.2008 10:17

Sice sem si toho všim celkem pozdě, ale pro někoho by to možná ještě mohla bejt dobrá příležitost: napíšete povídku ze světa startreku a když budete dobří tak nejen, že vám ji otisknou ale budete moct vydat vlastní román ;) Uzávěrka je do konce března.
viz http://kusy.startrek.cz/

jako tenhle díl SGA o tom žádná:) bylo to hustý, ale já se víc těším na další, kde bude můj oblíbenej doktor:) jsem rád, že se vrátil, i když jsem zvědav, jak to okecaj :wink:  :happy:

Zobrazit příspěvek

já se zas těšim na Woolseyho v 5. řadě. tenhle místama nesympatickej ňouma mi nějak přirost k srdci (čim to asi bude :) ). určo by z něj scenaristi mohli vytěžit řadu dobrejch situací.
  • 0

#253 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 10.03.2008 15:12

Firefly *salutuje*
  • 0

#254 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2008 20:03

StarGate: The Ark of Truth

- prvni (doufam) celovecerni film po skonceni nataceni serialu. Zajimavy pribeh.
  • 0

#255 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2008 21:39

Neni to sice uplne sci-fi ale musim rict ze Ja, legenda (I am legend) se mi hodne libilo...zombici zase trochu jinak :) proste post apokaliptickej horor (nebo to byl thriller?) jak ma byt ikdyz ten konec me trochu zklamal cekal sem neco vice akcnejsiho typu arny killed them all :cry:
  • 0

#256 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2008 10:43

StarGate: The Ark of Truth

- prvni (doufam) celovecerni film po skonceni nataceni serialu. Zajimavy pribeh.

Zobrazit příspěvek

jo mně se zakončení moc líbilo:) aspoň víme, jak to nakonec dopadlo:)

Bedra: no byl to celkem pěkný film, o tom žádná:) já tam zase kill them all nečekal:)
  • 0

#257 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2008 16:58

Bedra: no byl to celkem pěkný film, o tom žádná:) já tam zase kill them all nečekal:)

Zobrazit příspěvek

Kdyz vidim ze vedator, kterej ma pomoci nake slouceniny zachranit svet, je mladej nabouchanej cernoch tak cekam neco vic akcnejsiho :) Ale sem rad za to jaky to bylo
  • 0

#258 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2008 17:43

Kdyz vidim ze vedator, kterej ma pomoci nake slouceniny zachranit svet, je mladej nabouchanej cernoch tak cekam neco vic akcnejsiho :) Ale sem rad za to jaky to bylo

Zobrazit příspěvek

Mě se právě líbilo, že tenhle chlapík se hlavně snažil přežít a vymýtit ten virus, žádnej neohroženej nezničitelnej superhrdina, ale jen člobrda co bojuje o každej den. Např ve scéně, kdy mu utekl pesan do toho baráku, se mi dost líbilo jak šel dovnitř a skutečně se bál (přitom kdo by se nebál, tak to má bejt).
Konec ovšem byl takovej, chmm, nevim, ale nebyl úplně to pravý ořechový. Nicméně film se líbil a moc :)
  • 0

#259 Beaupre

Beaupre

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 43 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2008 18:42

Neni to sice uplne sci-fi ale musim rict ze Ja, legenda (I am legend) se mi hodne libilo...zombici zase trochu jinak :) proste post apokaliptickej horor (nebo to byl thriller?) jak ma byt ikdyz ten konec me trochu zklamal cekal sem neco vice akcnejsiho typu arny killed them all  :cry:

Zobrazit příspěvek

původní konec (prý věrnější knižní předloze), který měl být údajně na nátlak studia přetočen do současné podoby
  • 0

#260 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 26.03.2008 20:33

původní konec (prý věrnější knižní předloze), který měl být údajně na nátlak studia přetočen do současné podoby

Zobrazit příspěvek

Ty voe hoodne husty...pripadne mi to lepsi jak ten konec co tam byl :)
  • 0

#261 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2008 14:34

hehe, na tohle byl odkaz hned vedle:) tak pro pamětníky a klasiky:)

http://www.sideshowt...=4489&sku=71711
  • 0

#262 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2008 15:47

Zobrazit příspěvek

asi tak, hned od začátku to bylo vidět, že ten film byl směřovanej na "ukradl mu jeho holku" následně "použil stejnou past na něj" a "chci svou holku zpátky".. pěkně mě naštvaly, tenhle konec je přesně ten, co sem čekal... a herci jsou bez pardónu blbý, když se uvolí k natočení tý hrůzy, co tam doopravdy byla
  • 0

#263 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2008 17:41

jo mně se zakončení moc líbilo:) aspoň víme, jak to nakonec dopadlo:)

Zobrazit příspěvek

otazka je, zda to nebude pokracovat. Prece jen ten souboj dvou entit mohl dopadnout vselijak a muze se vratit. Stary znamy nepritel se tez vratil a muze se opet objevit a kdo vi, proti cemu bude SG team bojovat priste. Pokud toto nebyl posledni film uzavirajici kapitolu SG.

btw. vite nekdo neco o novych dilech BSG a treti rade SG:A? Ma cenu si koupit kolekci SG:A treti sezona?
  • 0

#264 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2008 18:10

o SG seriálu nic nevím, bojím se, že se zatím nic moc neplánuje, jen čekám na další film SG Continuum nebo jak to je:) ten by měl být v létě...a v létě stejně tak přijde další řada SGA
  • 0

#265 Beaupre

Beaupre

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 43 Příspěvků:

Odesláno 27.03.2008 18:23

asi tak, hned od začátku to bylo vidět, že ten film byl směřovanej na "ukradl mu jeho holku" následně "použil stejnou past na něj" a "chci svou holku zpátky".. pěkně mě naštvaly, tenhle konec je přesně ten, co sem čekal... a herci jsou bez pardónu blbý, když se uvolí k natočení tý hrůzy, co tam doopravdy byla

Zobrazit příspěvek

Přesně tak. Je vážně legrační, jak může posledních deset minut změnit vyznění předchozích devadesáti. Pochopitelně k horšímu.
  • 0

#266 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2008 18:15

btw. vite nekdo neco o novych dilech BSG a treti rade SG:A? Ma cenu si koupit kolekci SG:A treti sezona?

Zobrazit příspěvek

Náky to info člověk snadno najde na netu:
http://www.bsg.cz/
http://www.sga-project.com/

BSG jsem teď nějak přestal sledovat tak nevim ale SGA neni špatná. Celkem by mě překvapilo kdyby se v ČR prodávalo SGA DVD v češtině nebo s českými titulky. Ale když je člověk kamarád s angličtinou, fanda do SG a cena je rozumná tak proč ne. Stáhnutý z netu to má každej trotl :)

Sice to sem tolik nepatří ale doporučuju seriál The Big Bang Theory: http://big-bang-theory.cz/ - sitcom o fyzicích :D
  • 0

#267 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2008 12:13

SGC si kup,serie je kompletni,na SGA bych pockal,az se serial zakonci,aby si mel spesl edici+spesl SGC+filmy :wink:
Jinak BSG ma zacit v dubnu dalsi serka,jsme zvedavej,i kdyz fanousek nejsme,BSG me bavi nejmene(ne ze by byla spatna),ale to co si u ni nejvice pochvaluji,me az tak moc nebere a na muj vkus z toho delaji scifi na namet pobrezni hlidky.
  • 0

#268 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2008 17:38

nema niekto interne informacie kedy u nas vyjde posledna knizka z Duny? od braina herberta? neviem ci sa mam na nu tesit uz tieto vianoce alebo az tie dalsie, kedze original vysiel len minuly rok
  • 0

#269 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2008 20:58

nema niekto interne informacie kedy u nas vyjde posledna knizka z Duny? od braina herberta? neviem ci sa mam na nu tesit uz tieto vianoce alebo az tie dalsie, kedze original vysiel len minuly rok

Zobrazit příspěvek

jestli myslíš Sandworms of Dune tak to vypadá na tyhle vánoce :)
http://www.daemon.cz...ecni-cervi-duny
  • 0

#270 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 06.04.2008 21:21

tak na tohle se tesim jak babka na duchod
http://film.moviezon...railery/#Teaser
do Vánoc dávam větší bacha na silnicích a všude :)

schvalne jestli poznate, co zní v pozadí ;)

EDIT: celkem zajímavý je i obsazení: http://www.imdb.com/title/tt0796366/
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních