Skočit na obsah

Fotka

LineAge II

• Please log in to reply
696 odpovědí na toto téma

#241 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 07:41

Ano ano...Josífku...m.atk není jen na útočná kouzla...ale na to, o kolik víc HP vyhealuju, na spánek, peace a další kouzla, třebas nejsou útočná...m.atk je prostě důležitý....onehdá se za mnou drala hromada naštvaných potvor, nebýt sleep a peace, tak jsem ze hry...a kdybych měl menší m.atk, nebude kouzlo účinkovat...to jen například:)
  • 0

#242 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 08:38

mno mas asi pravdu tomi, ale stejne vetsina bufferu pouziva dualy :) taky nevim proc protoze mi k nim magicke zbrane prijdou logictejsi ale tak to je...treba takovej summoner u toho se nedivim ze pouziva dualy, taky jsem je za warlocka pouzival, protoze on ma z kouzel ktere jsou efektivni pouze vyvolavani kocek, boostovani kocek a vyvolavani kubiků
  • 0

#243 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 02.10.2006 08:59

na sleep, root a debuffoch sa vyska m.attack neodraza?

Zobrazit příspěvek

Timhle si prave nejsem tak jisty. Stejne ma nejvetsi vliv rozdil (ci nerozdil) levelu nez velikost m. atack, ale je to jen muj vyzkum po 3/4 roce hrani za maga. :wow:
  • 0

#244 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 09:35

mno mas asi pravdu tomi, ale stejne vetsina bufferu pouziva dualy :) taky nevim proc protoze mi k nim magicke zbrane prijdou logictejsi ale tak to je...treba takovej summoner u toho se nedivim ze pouziva dualy, taky jsem je za warlocka pouzival, protoze on ma z kouzel ktere jsou efektivni pouze vyvolavani kocek, boostovani kocek a vyvolavani kubiků

Zobrazit příspěvek

No tak já jsem, a budu, hlavně jen healer, neměl bych se vůbec pouštět do bojů, jsem taková ta tichá síla v pozadí :wow: jako ano, s dualama vypadá fakt dobře, už jsem je viděl...ale já spíš zatím budu hrát na hůl nebo nějaký magický meč, a možná na konci, až nebudu vědět, co s penězi, skáknu si pro dualy...jinak dualy vídám spíš těch mágů, co mají především útočná kouzla....dokonce už mi někdo říkal, že se hodí luk, ale to podle mě spíš pro propheta, protože má vyšší lvl kouzla, kdy zastaví protivníka a on se nemůže hýbat, to se to pak do něj střílí jedna radost, leč luk beze taky manu.
  • 0

#245 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 17:30

co minite temi dualy? Jo a jsme uz 13ka,takze kdyby nekdo chtel jit zaexpit do Ruin..... :wow:
  • 0

#246 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 17:46

co minite temi dualy? Jo a jsme uz 13ka,takze kdyby nekdo chtel jit zaexpit do Ruin..... :wow:

Zobrazit příspěvek

dualy...dva meče....najednou.....ale štve mě, že v L2, no asi v celým světě LIneage existují jen dualy jako jen meče...žádné dvě dýky nebo sekyry...kéž by to někdy změnili
  • 0

#247 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 18:28

No zustanu u stitu, proste paladin, plechovka musi mit stit. Nejake ty skilly na stit ma, ale ne nejak moc.
  • 0

#248 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 02.10.2006 18:39

to záleží na tom kdy jsi ji tam měla, protože na plechu jsou wipe častěji jak na demonce ;)

Zobrazit příspěvek

hm, tak mi asi nadělili předčasný dáreček pod stromeček. No a ještě k tomu se ukazuje hezká chybová hláška, takže zatím nikam nepůjdu.
  • 0

#249 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2006 22:22

Tak kdyz me nedko bude chtit pozvat tak "Magnat a uz se pridal i mist Penetrak "Pene nebo "pene? ted nvm :wow: ,jo jeste by tam mozna mel pobyhat i nejaky Magnus(odhaduji podle toho ze nick byl uz zadanej) tak to nejsem ja :excl:
  • 0

#250 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 04:42

No hru už mám stáhlou a update je z 90% hotový tak su zvědav jestli to za to stojí.Ve hře se budu jmenovat Waypa tak se dyštak ozvěte  nebo si vás najdu. :wow:
  • 0

#251 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 07:13

No hru už mám stáhlou a update je z 90% hotový tak su zvědav jestli to za to stojí.Ve hře se budu jmenovat Waypa tak se dyštak ozvěte  nebo si vás najdu.  :wow:

Zobrazit příspěvek

Tady asi bude problém v tom, že ty to máš jen nainstalovat a stáhnout jejich "patch", což je složka system se vším všudy a pak jí nahradit tou původní....jakmile totiž uděláš autoupdate, který trvá dost dlouho, tak pak budeš mít jen černou obazovku na GP na L2C4....takže hodně štěstí při hraní :excl:
  • 0

#252 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 03.10.2006 07:21

No hru už mám stáhlou a update je z 90% hotový tak su zvědav jestli to za to stojí.Ve hře se budu jmenovat Waypa tak se dyštak ozvěte  nebo si vás najdu.  :wow:

Zobrazit příspěvek

jestli sis rovnou stáhl L2C4 a pak jsi provedl update skrz hlavní spuštěcí soubor "Lineage2.exe", tak ti gratuluji. Právě jsi provedl update své hry na L2C5 a s tímto se na GP nepřipojíš.
  • 0

#253 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 07:33

ano ano, jinými slovy :wow:

Lidi vy prostě nečtete návod nebo co :excl:
  • 0

#254 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 14:57

no a tak tak to jen znova nainstaluju co už no :wow:
  • 0

#255 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 17:18

Tak už to hraju a připadá mi to jako Wowko snad to bude časem jiný.......................
  • 0

#256 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 19:21

ano ano, jinými slovy :wow:

Lidi vy prostě nečtete návod nebo co :excl:

Zobrazit příspěvek

ale ctou Tomi,ale jak uz jsme jednou zminoval,tak nekde jsou ty navody aktualizovane a nekde ne(treba v instalcce je textak,kde s estale aktualizuje pres exac)
  • 0

#257 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 03.10.2006 19:48

Tak už to hraju a připadá mi to jako Wowko snad to bude časem jiný.......................

Zobrazit příspěvek

hm *schovává kousavou poznámku* L2 je o expení a trénování postavy a o vhodném rozdělení skillů. Dále o CS a raidech a dalších věcech. A samozřejmě o honičce za lepším vybavením - ať už získaném z lootu či od trpaslíků.

Takže ... podobnosti tam najdeš.
  • 0

#258 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 19:59

nahodou, my ked sa nudime, obcas vypustime zo srandy aj nejaku rp hlasku :D

btw: nemyslim si ze je to o vybere skillov, lebo casom aj tak zoberies vsetky. skor je to o ich pouzivani v akcii. a o tom equipe. a o tych raidoch a kvalitnom klane, alebo aspon party.
  • 0

#259 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 20:53

Když se někdo nudí, může jít na high rate server...kde udělá 75.lvl za týden dva a má nej equip
  • 0

#260 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 03.10.2006 20:54

Když se někdo nudí, může jít na high rate server...kde udělá 75.lvl za týden dva a má nej equip

Zobrazit příspěvek

Dva tydny ? To neni zrovna hig rate na server, na hi rate serveru mas level 80 za 2 hodinky i s S vybavou. :wow:
  • 0

#261 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.10.2006 21:42

Dva tydny ? To neni zrovna hig rate na server, na hi rate serveru mas level 80 za 2 hodinky i s S vybavou.  :wow:

Zobrazit příspěvek

já jim nechtěl kazit ten dojem z toho :excl: a tu radost, když mají vše nej za tak krátkou dobu:)
  • 0

#262 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 05.10.2006 08:00

btw: nemyslim si ze je to o vybere skillov, lebo casom aj tak zoberies vsetky. skor je to o ich pouzivani v akcii. a o tom equipe. a o tych raidoch a kvalitnom klane, alebo aspon party.

Zobrazit příspěvek

možná časem si vezmeš všechny skilly, ale ze začátku musíš přemýšlet, co si vemeš. Přece jen SP není dost a tak si nemůžeš vzít vše. A o používání je to též, jako v každé podobné hře. I o tom ostatním.
  • 0

#263 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2006 08:09

Zobrazit příspěvek

nebude wowko je lepsi...ale i lineage ma obcas neco do sebe
  • 0

#264 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2006 08:28

Porad vaham mezi DA a Palikem.
Zkoumam skilly ze vsech stran. A vyslo me z toho (i z rozboru na inetu) ze DA je mnohem silnejsi solo. Silnejsi v PvP. Jedina vyhoda Pala je v sacrifice, coz dost opevovali. Takze mi z toho vyslo ze DA je asi lepsi (hlavne se pry lehceji expi).
Ale ja to chci hrat v parte, spoluprace (snad mi Tomi zaridi vstup do jeho clanu :wow: ) a tam se hodi Paladin.
Otazka zni. Pujde ten Paladin naexpit? Ma vyhody proti nemrtvym. Najdou se mista kde bude moci expit i sam na nemrtvych? Nebude vice restovat nez expit? Je ten sacrifice opravdu tak brutalni skill?
Diky za info :excl:
  • 0

#265 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2006 09:12

nebude wowko je lepsi...ale i lineage ma obcas neco do sebe

Zobrazit příspěvek

A hlavne sa v LA neda skakat co ma dost sere!!! :wow:
vo wowku hram rogunu a tam stale beham poskakujem...a blbnem a tu len sucho beham..dalsia vec co ma stve je neuveritelne male mnozstvo emote ..postavy my pridu mno...mrtve..
  • 0

#266 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2006 09:14

no sakra, ta Asiatka ale umí poslouchat hudbu!
  • 0

#267 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2006 10:35

Porad vaham mezi DA a Palikem.
Zkoumam skilly ze vsech stran. A vyslo me z toho (i z rozboru na inetu) ze DA je mnohem silnejsi solo. Silnejsi v PvP. Jedina vyhoda Pala je v sacrifice, coz dost opevovali. Takze mi z toho vyslo ze DA je asi lepsi (hlavne se pry lehceji expi).
Ale ja to chci hrat v parte, spoluprace (snad mi Tomi zaridi vstup do jeho clanu  :wow: ) a tam se hodi Paladin.
Otazka zni. Pujde ten Paladin naexpit? Ma vyhody proti nemrtvym. Najdou se mista kde bude moci expit i sam na nemrtvych? Nebude vice restovat nez expit? Je ten sacrifice opravdu tak brutalni skill?
Diky za info  :excl:

Zobrazit příspěvek

ohledně povolání...nic nevim:)

jinak kontakt jsem ti na něj přece dal a už jste se bavili, zkus se jen připomenout, pokud to ještě není;)ti ve hře pak řeknu jména charakterů, za které hraje

Jinak také mi v L2 chybí dost věcí, ale nehraju to proto, abych tancoval a skákal:) leč bylo by to krásné zpestření:)
  • 0

#268 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2006 11:02

No tedkom sem dlouho expil v Execution Ground a rikal jsem si ze vyrazim nekde kolem Giranu. V EG zabijim monstara 32,33,34lvl. Byl sem na jih od Giranu a tam byli nejaci vlci lvl35 a nejaci Lizardi lvl35-37. Proc je za ne podstatne mene zkusenosti? :wow: :excl: :rolleyes:
Za nektere i o polovinu mene? :laugh:
  • 0

#269 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2006 12:37

nefím

ale vím, že někdy je lepší expit na o něco lehčích potvorách s menším lvl, zabiješ je snadněji, i několik než jednoho tuhého, zůstane ti víc DSS a padá z nich dohromady víc peněz;)
  • 0

#270 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2006 12:58

Jo. to jo zas kupeckou matematiku mam zmaklou. pocet XP/casovou jednotku ci GP/casovou jednotku uz mam navyknute z Demony :wow:
Ale proc je za tu potvoru 2100XP a za golema lvl 33 v EG 4200XP??? Navic i pada vice penez v lootu. Mam v LA pustenej nejaky addon co me ukazuje jaky je drop. Proste mi to hlava nebere.Holt tam v EG budu expit az do 40lvlu pak snad bude nejake dalsi vyhodne misto. Proste mi to prijde ze svet je velky ale lidi stejne expi vsichni ve stejnych lokacich. EG je pravidelne narvane, klidne tam expi i 20 lidi naraz.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních