RCh neznam,Him me nebre,lordi a in flames neposloucham,ale prijdou mi v poho,nightwish,kdyz mam na ne naladu,tak rad,hlavne starsi alba,a to 18 stoleti je nebo jsi myslel XIII. stoleti?Rotting Christ, Him, Lordi, In flames, Nightwish a pak tusim 18. století se menujou?

hudba
Odesláno 19.01.2007 12:46
Odesláno 19.01.2007 15:03
Robots in Disguise - Turn it Up podruhé
Odesláno 19.01.2007 15:06
No jo jeste ze te to napadlo :) Smazte nekdo pliiiis ten hrozne nehudebni spam na 7 strance, od Sc"nuly"uTa zacinaje, po Bedru konce!Nerad bych, aby byl někdo kvůli spamu ušetřen tohoto skvělého zážitku, takže
Robots in Disguise - Turn it Up podruhé
Jinak Roboti v Prevleceni jsou paradni
Odesláno 19.01.2007 15:06
aha to neni ono a v jakem smyslu zpivaji? "jen tak s prehledem a odstupem" nebo je to spis nejakej nazi metal?Na ty posledni dobou docela narazim,obcas se mi i neco libi jako treba Dub buk,myslim ze to jsou hosi z ukrajinyMozno hej, jsou to Makedonci tusim a zpivaj hlavne proti Rekum :)) coz se docela teda mlati s Rotting christ to sou rekove :)
Odesláno 19.01.2007 15:39
aha to neni ono a v jakem smyslu zpivaji? "jen tak s prehledem a odstupem" nebo je to spis nejakej nazi metal?Na ty posledni dobou docela narazim,obcas se mi i neco libi jako treba Dub buk,myslim ze to jsou hosi z ukrajiny
Neni to vylozene nazi nebo skin, ale je to tvrde zamereny proti Rekum, vynasi na ramenou Makedonce a shazuje Reky, proto taky jejich frontman zije v autralii :)). Dalsi zajimavost je ze nemaj bubenika, maji automat. Co sem slysel tak mu hrozi vezeni kdyby se v Makedonii objevil.
Odesláno 19.01.2007 15:55
Uaaa! Dvalineee! Sakraaa ... Exloration of Space byla dlooouho moje nej, kdyz jsem zacal poslouchat Radio Zlata Praha ... uuaaa! Cosmic Gateeee!

Nicmene prave ted moji TOP pricku obsadilo nasledujici album, nicmene na YouTube si ho asi neposlechnete, precejen Flesh Field neni takovy mainstream, aby se na to delaly klipy

Edit: Ukazky tu!
Odesláno 30.01.2007 15:23

Odesláno 30.01.2007 18:03
Odesláno 05.02.2007 00:13
http://odeo.com/audio/4576593/view
Odesláno 05.02.2007 01:10
Lidičky, pěkně prosím, nemáte někdo tuhle píseň? Hledal jsem všemožně a našel jenom jednu pofiderní verzi.
vsadím boty, že ji můj strejda bude mít v originále
Odesláno 06.02.2007 13:55
Jeden z hit z dob středoškolských studíí
Republica - Ready to Go
a jeden z doby, kdy jsem ještě nebyl na světě

Shocking Blue - Send me a postcard //klip není origoš
Hip hop moc nemusím, moderní americký "Nigga style" vyloženě nesnáším, ale náhodou jsem se dostal k tomuhle a je to nášup : )
Velice kvituju text a aji ta muzička se vleze hehe.
Romano Hip Hop
Odesláno 06.02.2007 14:12
Keby som si to vsimol skor, tak ti to hned poslemLidičky, pěkně prosím, nemáte někdo tuhle píseň? Hledal jsem všemožně a našel jenom jednu pofiderní verzi.

EDIT: A dokonca to mam vo .flac formate, len sa mi to zda nejake kratsie. Aj tvoja ma 2:44?
Odesláno 07.02.2007 14:56
Hip hop moc nemusím, moderní americký "Nigga style" vyloženě nesnáším, ale náhodou jsem se dostal k tomuhle a je to nášup : )
Velice kvituju text a aji ta muzička se vleze hehe.
Romano Hip Hop
no nasup to teda je, cesti niggove (rozumej ferove) zas ukazali ze sou ve forme:) ale krom jazyka a housli(a kontrabasu nejspis:)) v pozadi nevidim moc rozdilu mezi timto a tim tvym oblibenym nigga style :o)
Odesláno 14.02.2007 16:40
Odesláno 14.02.2007 17:30
Už se mě ujmul Tery. A na téhle stránce http://www.di.fm/edm...e/edmguide.html se tomu asi nejvíc blíží Hardcore > Terrorcore a ukázka number one.Hmm mas nejakou predstavu co?Prirovnani k nekomu,necemu?Pripadne ukazka treba na youtube?Prohrabnul bych mp trosky.
Sakra ten ženský hlas je skoro jak z Robots...no tak teda díky.Masliak, chces narez? Uzi si ho!
Nebudu se namáhat hledat něco, abych ti to oplatil, páč by to byla marná snaha : )
Každopádně spěchejte, poněvadž to poslouchám nějakých 15 minut a už mě prvotní nadšení nějak přechází ; )
tož tady je ta pecka z intru, kvůli které to dneska všechno vzniklo
Unknown optimistic tekkno
Odesláno 14.02.2007 18:11
Zkus si najit nekde (hadej kde) veci jako je Thunderdome...Tam nejdes veci jako jsi dal ukazku.Jeste zkus najit neco se jmenem Happy Rave to je taky fajne :)
Pro Dvalina na tech strankach co psal Maslo dej trance a dej hard ukazky 2,3,4,5
5 je ostra v setikach :) a yoji biomehanika je taktez dobra.
EDIT : Heh jak na to ted koukam tak je tam celkem sveraznej styl trideni muziky...ale coz jde o muziku ne o zarazeni ale nektery razeni

EDIT2: Tak ten kdo to delal se zjevne nezabyva technem.Radit Loktibradu pod nejake "JAPAN TECHNO" je smelost hranici s drzosti.Zjevne to bral podle puvodu akteru ackoli loktibrada je od nas (rekneme dipomaticky cechoslovak

UARGHHH ze zajimavych stranek se vyklubala perverznost na n-tou.*nastvane haackuje......svetr

EDIT 3: Hmm Aqua je pop kapela a prej ze je happy haus....interesting,a Vengaboys hrajou takovy disko rizly udernejsim beatem sem tam a hned to patri do stejne kategorie jako Aqua
Příspěvek upravil ScOuT: 14.02.2007 18:25
Odesláno 14.02.2007 19:08

Odesláno 14.02.2007 19:28
No ja to prolez cely...No je pravda ze nikdo nehraje totez.Ale radit Aqu a Vengaboys pod jeden styl...Jeste navic takovej kterej..ehm neni k nim zcela OK.No predevsim autor se vetsinou nezabyval nejakymi artisty, ale pouze jednotlivymi tracky ... ja napriklad znam malo (mozna zadne) artistu, jejiz veskera tvorba by se dala zaradit pod jeden konkretni (sub)styl, nehlede na to, jak jsou leckdy hranice mezi jednotlivymi styly slabe. Vlastne mluvis uplne o necem jinem, nez ukazuje ten strom. Napriklad z meho pohledu treba zminovana Aqua a Vengaboys (ze sis teda umel vybrat
) jsou na stejne brdo ... ale v techto krajinach se tedy vubec neorientuju (ne ze bych se teda nekde primo orientoval). A je jedno, zda o sobe prohlasujou "my hrajeme Pop".
ale tyhle cert vem...
Loktibrada me vytocil.Stejne tak muj oblibenec Piccoto.Toho bych kdyztak skatulkoval pod Hard Trance.Stejne tak chybi PVD,no a jisty Tiesto.
A schranz neni

No doufam ze se Weichentechnik uzdravi a neco vypusti do sveta (ne svoji dusi samozrejme) Hezky hraje

Odesláno 14.02.2007 19:35
Stale si to nejak neuchopil. On tam nezaraduje Aqu alebo koho pod nejaky tag, ale pre ten dany styl vzdy uvadza len priklad ako take nieco moze zniet.No ja to prolez cely...No je pravda ze nikdo nehraje totez.Ale radit Aqu a Vengaboys pod jeden styl...Jeste navic takovej kterej..ehm neni k nim zcela OK.
ale tyhle cert vem...
Odesláno 14.02.2007 22:22

Opeth - Harvest
Dajte mi vediet co si o tom myslite.
EDIT: to je prispevok #1000 huraaaaaaa
Odesláno 07.03.2007 16:42

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních