Skočit na obsah

Fotka

Drobnosti k uprave

224 odpovědí na toto téma

#211 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.07.2013 12:47

Elfí ostrov - hospůdka

dveře k portálu nejdou otevřít ze vnitř a sežere to klíček,na portálu je možnost nikam nechci jít.

takže vás prosím a)přidat možnost otevřít dveře zevnitř jako například na pokojích u maugrima, nebo odstranit možnost že nikam nechce jít.
  • -1

#212 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2013 18:33

Upravit anebo zrusit specialni luky pro AA. V soucasnem stavu jsou prodejne snad jen omylem.
  • 0

#213 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2013 18:37

U baby bylinarky opravit opakovanou volbu smeny bylinek - minimalne u jedne bylinky tato volba neni.
Pridat opakovani provedene smeny aby hrac nemusel znovu vybirat co chce za co smenit.
  • 0

#214 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 17.07.2013 11:40

Asi by nešel změnit model Zelenokamu nebo Malachitu (pokladové kamínky, nikoliv na řemeslo) - jsou totožné... a teprve po letech jsem si uvědomil, že mě to vlastně dost štve...
  • 0

#215 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2013 20:51

Nastavit adekvatni cenu u babule bylinarky za nove lektvary (+ ostatni, vsiml jsem si jeste nizkou cenu u lektvaru neviditelnosti).
  • 0

#216 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2013 07:31

Mlha (poklidne misto) v lokaci pred syenitovym dolem - vzdy mi shodi celou hru. Treba mlhu opatrne nahradit necim jinym, jinak vse ponechat.
  • 0

#217 Gortek_Gurmisson

Gortek_Gurmisson

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 526 Příspěvků:

Odesláno 19.07.2013 21:07

takže jelikož došlo k pěkné změně u alchymistů.....doufám, že se dále uvažuje i o koželuzích/kách přijde mi trošku nefér, že TOp výrobek (tvrzená bílá kůže) je tu úplně na nic, teda mimo to, když si chce někdo zvýšit skill u craftu.
A když už jsme u toho.... dát jasný spawn polárního medvěda a ne v kombinaci s jelenama, když někdo jede na adamant taky ví že jede na adamant a nemusí čekat jestli se tam nespawne skála mithrilu :biggrin: opravdu čekat celý den a doufat, že bude méďa a né jelen je celkem únavné :biggrin:
  • 2

#218 Host_=SD=_*

Host_=SD=_*
  • Host

Odesláno 19.07.2013 23:28

když bude nuda opravit v lokaci před morlag křižovatkou jsou vlci a pozustatky vypadají jako lektvary :))
  • 0

#219 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 20.07.2013 23:28

Alicia - Slat - Vězení: Co takhle přidat do cely rest zónu? Klidně s nějakým postihem na pohyb, útok, obranu, dovednosti. Přeci jen nějaká ta pryčna, či kupa slámy na zemi poskytuje možnost, byť ne zrovna moc komfortního, odpočinku...
  • 0

#220 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 21.07.2013 08:41

Zrevidovat Alicijsky vezeni (snizit poplatek, prekopat moznost uteku tak, aby se realne dalo utyct...)
  • 1

#221 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 21.07.2013 21:21

Zrusil bych nahodnout u damy itemu, vzdyt je to demence tam kempit jak hlupak, proste at ma vsechno a clovek si hned nakoupi...
  • 1

#222 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 24.07.2013 11:33

U skřetvědů,ještě venku,je stan,který hlídá hrdina. jsou tam 2hromádky smetí(vybíratelné) no ještě se mi nestalo,abych tam něco něco našel, prosím překontrolovat.  lokace je to,mám pocit, Skřetvědi-pramen- stan

• -2

#223 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 24.07.2013 17:58

'Uprostřed medvědí jeskyně,jak jsou ostatky ( kostra ) , tak tam nikdy není žádný loot,alespoň já jsem tam nic nenašel nikdy, prosím o přeszkoumání

• 1

#224 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2013 12:50

nevím jak to co nejlépe popsat,ale... když přejdete z hájku-odpočívadlo k banditům,a půjdete jakoby k bráně, tak je nalevo před bránou ohniště a ještě před ohništěm je tam bedna,je vybíratelná ale nikdy tam nic není

-> proto navrhuju tu bednu udělat nevybíratelnou

• 0

#225 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2014 23:35

Dát ohnivým katapultům imku na ohen....popravdě mě už  štve,že ho zmlátím na skoro mrtev a on se sejme sám!

• 0

Odpovědět

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních