Skočit na obsah

Fotka

prohresek proti hracom

• Please log in to reply
372 odpovědí na toto téma

#211 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 08:20

mozme to teda cele zhrnut ?

kto ? asi mytko kedze on to sposobil dedek to ako vzdy zlizol a gerald sa o to staral aj ked sa 2x nemusel :)
ok ok :biggrin:

takze

kozeluhom sa moze stat postava ktora ma aspon 1lvl hraniciara
nasledne sa moze nechat cez ocistec toho lvl zbavit a nahradit ho zlodejom alebo bardom
aby cez UMD mohol pouzivat stahovaci nozik na koze
a spracovavat koze ako kozeluh

este upresnim ze opatrenie nema logicke opodstatnenie ale socialne

je to spravne ?

mohli by ste do casti Diskuze Demony > Demona > Řemesla, craft aspon spomenut ze existuje kozeluh ?
nie je tam

prosim opravte tiez Darionov zavadzajuci prispevok --->
Kozeluh : nutna podminka alespon jednoho levelu hranicare

dakujem :devil:
  • 0

#212 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 08:34

No opravovat to nehodlam. Zrusim Mytkuv benvolentni vstricny krok a tu kuzi proste bez lvl hranicare nestahnes...
:biggrin:
  • 0

#213 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 08:40

Při definici PG hráče není řeč o definici? Odeslaný obrázek

Ne o definici ale o tobe ;]

Když tu tedy nejsou, tak proč mi system umožní je přidávat dál do postů?Odeslaný obrázek
Nebo podle wekslakovy logiky plati: nejsou v nabidce tak nejsou ?Odeslaný obrázek
Oprav to :biggrin:

Spravne, vicemene konas ilegalni cinnost kdy pasujes ctyrlistky z URL a kvuli jednomu tragedovi, kterej si tim dokazuje jakej je majstr se snad nikdo nesnizi aby to opravoval ;]

Místo neúplné citace Einsteina,která popisuje system demona, zkus vymyslet něco vlastního Odeslaný obrázek
Na zbytek už sis odpověděl citací, dá sa to napsat i tak, že dokazuji, že měl Einstein pravdu. Můj důkaz - Démona Odeslaný obrázek

Zobrazit příspěvek

Prekrucovanim jenom dokazujes, ze ty si tady ten co nedokaze vymyslet neco vlastniho ;] a poukazujes tak na slaboduchost, kterou ostatne potvrzuje i to, ze ti ke stesti a zvyseni ega staci obchazet smajliky pres URL ;]

BTW: myslim ze tahle debata nikam nesmeruje, takze mi jeste odpovez, zase se ztrapni a nejlepe tahni, muck
  • 0

#214 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 08:52

dufam ze to zobudi aj dalsich paaac vecne cikat proti vetru ma fakt nebavi

vasa pycha nepozna hranic - uplna nechapavka

co takto riesenie k obojstrannej spokojnosti ?

//ked ma na Demone budete xciet killnut prosim nedavajte si postavu Hermelina
do suvisu so mnou ma len podobny acc inak je to uplne iny hrac :)
  • 0

#215 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 08:59

Jaka pycha smarja? :biggrin: ukaz mi jeden post plnej pychy od nekoho z teamu ;]
  • 0

#216 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 09:05

a ty se atillo jeste divis ze jsem te nazval "zaostalým". :biggrin:
  • 0

#217 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 09:15

pre hlupeho kazdy hlupy :P

jediny dovod tejto temy je kozeluh - nepotrebujem nikoho pomenovavat :)

ale ano nepochopil som to cele - do dnes to nechapem :P
  • 0

#218 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 09:29

Nezda sa mi, ze by sem postol obrazok. Jedna sa len o link na neho.

Zobrazit příspěvek

Nechcete toho radsi nechat? Se porad nekockujte. V noci tam byl postnuty cely obrazek, nekdo to zmenil.
  • 0

#219 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 17.01.2008 09:42

Prosim nebanujte Freppi, kto ma stale updatovat ignore list na nove ucty.
Priznavam, niekedy ma dotahovanie s nim bavilo ale minimalne posledny rok su tie jeho stvorlistkove "moudra" tak neskutocne nudne, ze jedine riesenie bolo ignore.
Takze poprosim este raz nebanovat aspon Melisu, a ak by sa dalo obmadzit aj quote budem velmi vdacny :biggrin:
  • 0

#220 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 09:43

Nechcete toho radsi nechat? Se porad nekockujte. V noci tam byl postnuty cely obrazek, nekdo to zmenil.

Zobrazit příspěvek

predpokladam ze to zmenil autor sam vzhledem k tomu kopirajtu ale proc prestavat? Teprve tu zacina byt sranda :biggrin:
  • 0

#221 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 09:45

ignore list

Zobrazit příspěvek

Moc dobrej napad :]
  • 0

#222 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 10:05

ignorovat nekoho muzes aj bez ignore listu
  • 0

#223 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 10:07

Doufam, ze tohle byla odpoved na muj prispevek.
Preci jenom v tom hnoji co tady dokazou nekteri nadelat, aby se prase vyznalo ...

No opravovat to nehodlam. Zrusim Mytkuv benvolentni vstricny krok a tu kuzi proste bez lvl hranicare nestahnes...

Zobrazit příspěvek

Takze dostatecne nepromyslena a nedokoncena prace se tu nazyva benevolentni krok ?
A kdyz nekdo upozorni, ze uprava do sebe moc nezapada, dokonce by se dalo rict, ze ma par bugu, tak ji radsi umazem dalsi cast.

Nebo to chapu spatne ?
  • 0

#224 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 10:35

Nezda sa mi, ze by sem postol obrazok. Jedna sa len o link na neho.

Zobrazit příspěvek

jo puvodne sem tam mel celej obrazek, ale uznal sem ze to neni uplně košér

Dulezite je ze pak Freppi zmlkl a šel spát :biggrin:
  • 0

#225 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 11:22

ignorovat nekoho muzes aj bez ignore listu

Zobrazit příspěvek

Ale ignorovat utoky na osobu je jako prijmout ze sou pravdivy ;]
  • 0

#226 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 12:02

Ale ignorovat utoky na osobu je jako prijmout ze sou pravdivy ;]

Zobrazit příspěvek

Ignorovat niekoho utoky znamena, ze jeho slova pre teba neznamenaju ani tolko, co bzucanie muchy pre kravu, ktora sa po nej aspon chvostom zazenie.
  • 0

#227 Melisa

Melisa

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 12:50

Ne o definici ale o tobe ;]

Já se bavil o definici, že wekslák chápe jinak než ostatní, není můj problém.Odeslaný obrázek

Spravne, vicemene konas ilegalni cinnost kdy pasujes ctyrlistky z URL a kvuli jednomu tragedovi

Někdo porušil zákon ve wekslákově světě, že se bavíš o ilegální činnosti ?Odeslaný obrázek

kterej si tim dokazuje jakej je majstr se snad nikdo nesnizi aby to opravoval ;]

Typická ukázka fungování démony - neschopnost něco realizovat je prezentováná jako činnost která by sice mohla být vykonána, ale díky nějákému důvodu se nevykoná. ()Odeslaný obrázek

Prekrucovanim jenom dokazujes, ze ty si tady ten co nedokaze vymyslet neco vlastniho ;] a poukazujes tak na slaboduchost, kterou ostatne potvrzuje i to, ze ti ke stesti a zvyseni ega staci obchazet smajliky pres URL ;]

Statistika, právo, psychologie je ještě něco čemu rozumíš s wekslakovým stupněm znalosti?Odeslaný obrázek

BTW: myslim ze tahle debata nikam nesmeruje, takze mi jeste odpovez, zase se ztrapni a nejlepe tahni, muck

Zobrazit příspěvek

BTW když už jsme u problému wekslák, jak jsi vůbec došel k závěru, že můžeš přispívát do asistentského fóra?Odeslaný obrázek
  • 0

#228 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 13:01

Ignorovat niekoho utoky znamena, ze jeho slova pre teba neznamenaju ani tolko co bzucanie muchy pre kravu, ktora sa po nej aspon chvostom zazenie.

Zobrazit příspěvek

asi tak, s demagogy a [kvitek medový]y se radno nebavit (ikdyž poslední dobou se cítim na psychiatra, protože mam demagoga učitelku ve škole.. takže všechno je, jak si ona myslí... :biggrin: )
  • 0

#229 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 13:02

Doufam, ze tohle byla odpoved na muj prispevek.
Preci jenom v tom hnoji co tady dokazou nekteri nadelat, aby se prase vyznalo ...

Takze dostatecne nepromyslena a nedokoncena prace se tu nazyva benevolentni krok ?
A kdyz nekdo upozorni, ze uprava do sebe moc nezapada, dokonce by se dalo rict, ze ma par bugu, tak ji radsi umazem dalsi cast.

Nebo to chapu spatne ?

Zobrazit příspěvek

Ano, chapes to spatne.

Tudiz jeste jednou. Provedla se oprava bugu. Navic se pristoupilo k rozhodnuti, ze kuzi neziska kazdej. Primo se nabizelo omezit zisk kuze jen na vyuceneho hranicare. Tu se ale vzal ohled na lidi, co si diky obejiti systemu (jelikoz to bylo v podstate tolerovano, prislo nam fer vzit na takove lidi ohled) smazli hranicare a preste se vyucili. Taci by po takove uprave nemohli remeslo vykonavat. Proto se zisk kuze omezil jen na vyucene. Co je na tom nejasne?
  • 0

#230 Garthyl

Garthyl

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 25 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 13:06

prosím te Freppi můžeš mi napsat proč sem píšeš? Nechápu význam tvých reakcí a od tak vnímavého a mazaného človíčka mě to v celku zaráží.. hm?
  • 0

#231 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 13:30

aha cize to chapem tak ze chudacci hraci A umoznime im to a slizani hraci B cize napr. ja zakazeme to

skupina A pohoda
skupina B mas smolu

je to fakt hnusne od vas mozte mi este raz pripomenut cim som sa previnil ? a teda preco ste ma potrestali ?
nech to tu uzavreme raz a navzdy

+ preco nexcete po spravnosti popisat 1 z craftov ? ale zavadzate tam nepravdivymi udajmi

ano mozte to aj ignorovat

//aby bolo jasne nexcem aby ste prisli o schopnost byt kozeluhovia to nie
ale preco mne to bolo zakazane a inym nie ? nic som neurobil nic som neporusil a trest prisiel
tak sa pytam ZA CO ? a preco dvoji meter
  • 0

#232 Melisa

Melisa

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 13:33

prosím te Freppi můžeš mi napsat proč sem píšeš? Nechápu význam tvých reakcí  a od  tak vnímavého a mazaného človíčka mě to v celku zaráží.. hm?

Zobrazit příspěvek

No snad můžu přispívat do topicu, kde se řeší vracení jednoho skillpointu asi ze 200.
K pochopení některých významů, bys musel mít přistup do asistentů, abys viděl wekslakovy názory.
A není ani nezajímavé sledovat, jak se wekslák a dědek snaží zakrýt vlastní neschopnost, když uvádějí důvody proč stále existuje tenhle smail Odeslaný obrázek
  • 0

#233 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 13:37

aha cize to chapem tak ze chudacci hraci A umoznime im to a slizani hraci B cize napr. ja zakazeme to

skupina A pohoda
skupina B mas smolu

je to fakt hnusne od vas mozte mi este raz pripomenut cim som sa previnil ? a teda preco ste ma potrestali ?
nech to tu uzavreme raz a navzdy

+ preco nexcete po spravnosti popisat 1 z craftov ? ale zavadzate tam nepravdivymi udajmi

ano mozte to aj ignorovat

//aby bolo jasne nexcem aby ste prisli o schopnost byt kozeluhovia to nie
ale preco mne to bolo zakazane a inym nie ? nic som neurobil nic som neporusil a trest prisiel
tak sa pytam ZA CO ? a preco dvoji meter

Zobrazit příspěvek

Ty nepatris medzi tych, ktorych prispevky ignorujem. Akurat som na tuto temu uz napisal vsetko o com napisat chcel. Odpovede na tvoje otazky su v mojich starsich prispevkoch. Staci zalistovat niekolko stran naspet. Opakovat stale to iste do kolecka sa mi nechce, takze reagovat budem az ked vyvstane nejaka nova, nezodpovedana otazka.
  • 0

#234 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 13:57

//aby bolo jasne nexcem

Zobrazit příspěvek

dvoji metr proto, protoze mame jeden na lidi co pisou nechcem s "ch" a pro eXoty kteri to pisi s "x". Uz jsi to pochopil? :biggrin:
  • 0

#235 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 14:31

a někdo se to snaží urovnat... holt každý jsme jinej.
teď mě tak napadá... jsem ten co sebou nocí sebou křečka, nebo ten co chce mít poslední slovo?
  • 0

#236 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 14:41

• 0

#237 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 14:45

Ano, chapes to spatne.

Tudiz jeste jednou. Provedla se oprava bugu. Navic se pristoupilo k rozhodnuti, ze kuzi neziska kazdej. Primo se nabizelo omezit zisk kuze jen na vyuceneho hranicare. Tu se ale vzal ohled na lidi, co si diky obejiti systemu (jelikoz to bylo v podstate tolerovano, prislo nam fer vzit na takove lidi ohled) smazli hranicare a preste se vyucili. Taci by po takove uprave nemohli remeslo vykonavat. Proto se zisk kuze omezil jen na vyucene. Co je na tom nejasne?

Zobrazit příspěvek

Stale mi neni jasne proc se uprava provedla polovicate.
Kuzi ziskava jen postava, ktera ma remeslo kozeluh, ale nemusi byt hranicar.
Nuz ma feat na pouzitelnost potrebu povolani hranicare.

Mytko nahore pise, ze na kozeluha nemusim byt hranicar. Ty pises, ze lide obchazeli system.

Proc musim stale mit na vyuceni kozeluhem jeden level hranicare ?
Proc ma ten nuz pouzitelnsot jen pro hranicare ?

Ja sem asi uplnej idiot, ale proc se uprava vcetne oprav bugu neudelala komplexne ?

Priklad:
Kozeluhem se muze vyucit kdokoliv.
Kozeluhem muze byt kdokoliv.
Nuz muze pouzivat kdokoliv.
Kuzi ze zvirete dostane pouze kozeluh.
Maso dostanou vsichni.

Bylo by to fer pro stavajici lidi co jsou kozeluhove, nove vznikajici kozeluhove by nepotrebovali obchazet system vyucovani, nepotrebovali by premostovat pouzivani noze pres UMD.

Holt mam asi jinou predstavu o fungovani upgradu a opravovani bugu.
  • 0

#238 atilla

atilla

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 14:55

davaj si pozor na kacirske reci - tam hore uz jeden ukazovacik iskri :biggrin:
  • 0

#239 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 15:04

K těm všem znalým praktik gestapa a rozeznaváním jeho práce ve vedení serveru asi tolik.... :biggrin:
Ne, prominte, já jsem rád když nesouhlasíte s takovejma věcma jako je gestapo, aspon vim kolik lidí dnes proti takovýmu povlu bojuje, a ano, internetova diskuze je taky boj! A co, kdy razíte na nějakou demnstraci proti náckům (rozumnějte, gestapo)? Cííí pána beka, se divím že tu vůbec ještě nějací jsou, když je tolik lidí co vědí o jejich činech, zvěrstvecyh a staví se jím na odpor. Fakt.
  • 0

#240 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2008 15:06

davaj si pozor na kacirske reci - tam hore uz jeden ukazovacik iskri  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Brudrov prispevok nieje v ziadnom pripade kacirsky, je jasny vecny a ma pravdu... Nieje dovod na obmedzovanie toho kto moze pouzivat nozik. Kozeluh by mal byt upraveny bud tak, aby nemusel byt hraniciarom vobec, alebo aby nim musel byt a stratou urovne hraniciara postava strate aj schopnost vykonavat remeslo (samotne remeslo by stracat nemala koli tomu ze postava moze prist legalnou cestou o uroven toho hraniciara bez umyslu podvadzat. Napr relevel.). To, ako sa da teraz vyhnut podmienke, je urcite zly stav. (bez rozpakov poviem ze BUG)

PS: to ze lutujem, ze som bol nedosledny som uz spominal, ale ak ma niekto potrebu to pocut este raz, tak nieje problem: Lutujem ze som bol nedosledny.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních