Skočit na obsah

Fotka

Proč?

• Please log in to reply
269 odpovědí na toto téma

#211 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 14:21

Omluv mě že ti odporuji, ale já at počítám, jak počítám, tak mi vycházejí 4....

Kde dělám chybu? :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Ja psal ze sem to jeste nezkousel :rolleyes: tak 4 nooo moje chyba...sem zapomel na tu paku posledni :laugh:
  • 0

#212 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 16:59

Tak jsem se byl proběhnout včera ve zlatým dole a vomrknout nový pěkný duergary a jak se tak s nima mydlim, musel jsem si položit otázku. Proč je většina úprav na Demoně směrem k větší obtížnosti?
Vemu to trošku z historie. Kdysi bývali v zlatém dole rezavci,  tato chamraď byla nahrazena katapulty. Pro někoho, komu rezavec někdy něco zchroustal (mě se to nikdy nestalo) to byla jistě změna vítaná. Postava bez úniku sice dostává od ohnivých katapultů pěknou čočku  ale budiž. Katapult šel srazit a  prstem smrti si lehnul raz dva. Po pár týdnech se jim však zvedl výcvik tak, že srazit nejdou a pokud někdo neháže prst smrti TO přes 70 (nevím, jestli tu takovej šikula vůbec je), tak si ho může vrazit akorát tak do……rypáku.
No a ted k novým duergarům. Museli prodělat asi slušnej výcvik, protože teď už srazit v podstatě nejdou. To nemluvim o žoldácích ve 2.patře,  kteří většinu z toho jak je bacíte nějak pohltěj a nová záložnice by svýmu starýmu kolegovi taky natrhla řiť. Ale dejme tomu, je to přeci jen druhý patro…
A teď si shrňme pár posledních změn. Zlatý důl, katapulty, duergaři, žoldáci, záložníci, již starší úprava bossu – větší obtížnost.  Hřbitov, odstranění plotu – větší obtížnost. DO nerozbitné dveře, pro někoho příčina občasných úmrtí – větší obtížnost.  Krysodlaci, nahrazení mříže vrátky – větší obtížnost. Svatyně, přidání dvou spawnů mágů u daga – větší obtížnost.
No a teď se doopravdy ptám proč? Proč jsou všechny úpravy víceméně ztížením hry. Spousty let má hřbitov plot a najednou se někdo odněkud vrátí (vynoří) a prohlásí to za nepřípustné a přesto, že většina hráčů na foru to označí za naprosto logické tak je toto během pár dní řešeno odstraněním plotu. Proč někomu vadí, že si někdo celkem s přijatelným rizikem někde sbírá zkušenosti, takže mu to riziko je nutno za každou cenu zvětšit? Když někdo s přijatelným rizikem jde na boss (vždycky bude nějaký boss nejlehčí) tak ten bos omezíte levelem? Co bude na řadě příště? K4 nebo DZ? Vytvoříte pro lvl 30 nějaký nový boss? Takový kde lehnou hned u vchodu aby to bylo dostatečně obtížné?
Je cílem, aby se po Demoně pohybovali jen samé hyperklerikomnichozlodějské buildy?
Prosím o seriozní odpověď. I když odpověď typu když se Ti tu nelíbí, jdi si hrát jinam asi taky budu muset vzít v potaz.

Zobrazit příspěvek

Vyjadrim sa k trpaslikom:
1. Ano, trpaslici maju chyby a chvilku bude este trvat nez ich vyladim k mojej uplnej spokojnosti. V prvom nasadeni som velmi podcenil disciplinu, v druhej verzii som ju zas prehnal. Veterani, Valecnici a Zoldaci by ju mali mat nizsiu.
2. Pokial ide o zaloznika, tek ma celkom prekvapuje ze je az o tolko silnejsi. Robil som na nom len minimalne zmeny.
3. Pokial ide o redukciu, tak kazdy z trpaslikov ma jeden z troch druhov redukcie (tupe, secne, bodne). Maju ho dost vysoky. Preco som to tak spravil? Chcel som dosiahnut, aby jednotlivec mal problemy a zaroven dvoj-troj celnna parta roznych postav (=rozne ozbrojenych), problemy nemala. Cesta ktoru som zvolil je taka, aby kazde NPC malo nejaky silny typ obrany, takze postava specializujuca sa na prislusny druh utoku mala potrebu zohnat si pomoc (da sa to riesit aj zakupenim novej zbrane inehho typu, ale to nieje to co chcem dosiahnut).
V com ma Tanur pravdu, je ze elementalne zranenia na lahkych zbraniach, moze nahravat niektorym typom buildov. Specialne takym, ktore maju vela utokov. Nad tym ako to poriesit sa budem musiet zamysliet.
4. Prve reakcie a nebolo ich malo boli takze, ze trpaslici su slabsi ako boli pred upravou. Tak som ich mierne posilnil. Konkretne elitakov a zoldakov. (plus uz spominana uprava discipliny)
5. S cim som maximalne nespokojny, je ze som trpaslikov neurobil dostatocne roznorodo odolnych voci roznym druhom magie... Ale to snad vyriesim pri tom ako sa budem zamyslat nad elementalnymi redukciami.
6. Este ma zaujma, od akeho lvl by sa podla vas malo tazit zlato.
----------------

Suma sumarum: Ak mate nejake konkretne pripomienky k trpaslikom, oznamte mi ich teraz, ked rozmyslam nad finalnou upravou. Poprosim, ked budete hovorit ze treba nieco zmenit, napista aj preco. Kazdopadne za seba hovorim ze rezistancie necham tak ako su pokial niekto neuvedie naozaj zasadny argument, ktory by ma presvedcil ze je to takto zle.

PS: Podotykam, ze pisat ze rezistancie davaju vyhodu mnichom (bojovnikom/strelcom) oproti ostatnym sa asi nestretne s uspechom... Zatial mi nastriedacku pisali rozne povolania s roznymi variantami tejto hlasky, na com som sa celkom pobavil.
Je usmevne ked mi napise strelec, ze ZD je nefer, ze zvyhodnuje bojovnikov a v zapeti mi napise bojovnik ze zlaty dul je nefer, ze zvyhodnuje strelcov... V takom pripade osporucam spojit sily so zvyhodnenym povolanim... (videl som ako sa prave takato parta, strelec + bojovnik velmi rychlo udomacnila a kazdy utocil na toho, koho viac zranoval)
  • 0

#213 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 17:13

Rychle strucne:

1) Zoldacka ma AB 49 - to sem malem omdlel ;o)

2) Duegar zoldak ma ab 34(36) + 6 utoku - to znej dela silenejsiho zabijaka nez je elitak.

3) No elitacii se uz docela drzi toho kneze, bohuzel jim zaroven bylo zvyseno ab, pridany nejake vychytavky a kdyz se to vsechno sejde tak to neni zrovna do 25. ... :rolleyes:

4) Prijde mi, trosku nespravedlive ze elitaci, drow knez a veterani maji rezist na piercing :flowers1:

5) Co se tyka elementu, tak jako dexar muzu rict, ze do tech co mi pohlcuji i nepohlcuji davam dost male dmg. Pri predstave, ze mi vsichni budou pohlcovat vetsinu elementu a vetsinu fyzickeho tam nemam co delat, protoze dobrym slovem je nezabiju :o)
  • 0

#214 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 17:26

......co delat, protoze dobrym slovem je nezabiju :o)

Zobrazit příspěvek

skus ho pozvat na pivo

od akeho by mal byt lvl ? tasko povedat ale aspon na zaciatku by sa mohli 2-3-4 clenna skupina z zeleznou vybavou dostat a nakopat zlatu rudu z problemami ale aby prezili :rolleyes: (cca 15 lvl)
  • 0

#215 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 17:32

No prave napada jestli to treba nekdo zkousel zabijet s zeleznyma vecma, bez prstenu a stromoradske vybavy :rolleyes:
  • 0

#216 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 17:41

skus ho pozvat na pivo
od akeho by mal byt lvl ? tasko povedat ale aspon na zaciatku by sa mohli 2-3-4 clenna skupina z zeleznou vybavou dostat a nakopat zlatu rudu z problemami ale aby prezili  :rolleyes: (cca 15 lvl)

Zobrazit příspěvek

na pristup k zlatej rude treba realne zabit 3 trpaslikov a jeden katapult. Skusim (ak najdem dobrovolnikov), co to 3-clenna vyprava zvladne. (Sam sa hlasim ako jej vodca na 16 lvl - len musim zohnat zeleznu zbroj a zbran)
  • 0

#217 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 18:00

Rychle strucne:

2) Duegar zoldak ma ab 34(36) + 6 utoku - to znej dela silenejsiho zabijaka nez je elitak.

3) No elitacii se uz docela drzi toho kneze, bohuzel jim zaroven bylo zvyseno ab, pridany nejake vychytavky a kdyz se to vsechno sejde tak to neni zrovna do 25. ...  :rolleyes:

4) Prijde mi, trosku nespravedlive ze elitaci, drow knez a veterani maji rezist na piercing  :flowers1:

5) Co se tyka elementu, tak jako dexar muzu rict, ze do tech co mi pohlcuji i nepohlcuji davam dost male dmg. Pri predstave, ze mi vsichni budou pohlcovat vetsinu elementu a vetsinu fyzickeho tam nemam co delat, protoze dobrym slovem je nezabiju :o)

Zobrazit příspěvek

1) viz obrazek, je tam porovnanie stareho zaloznika a noveho.

2) zoldak ma byt silnejsi nez elitak, je v lokacii s oznacenim do 28 lvl

3) to ze sa drzia knaza, no nad tym krcim ramenami. Nemenil som nic, co by malo sposobit ze sa budu drzat viac ako predtym. Len som presunul spawn. Ale ok, mozem zvazit vratit im ab ako pred druhou upravou, respektive posunut to niekde medzi.

4) elitny valecnik nema odolnost na bodne zranenia

5) elementy zvazujem a tvoju pripomienku budem mat na pameti.
---------------
dalsi prosim?

PS: co tak obycajny valecnik? nemal by davat nizsie zranenia?

Přiložené soubory

• 0

#218 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 26.08.2007 18:03

proc resite takovou volovinu?staci sehnat klerika nebo prskavku a mate razem po problemu,equip bych opravdu neresil.Jak si lze vsimnout,dungy zacinaj bejt stavene na partu a ne jednotlivce...
  • 0

#219 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 18:07

PS: ad1) ale kludne sa to ab znizit moze... len som bol prekvapeny, ze doteraz nevadilo
PPS: ak ma niekto pocit ze uz vsetko co povedat chcel povedal v predchadzajucej diskusii, tak ho predsa len poprosim aby sa bez ironie pokusil vyjadrit este raz. Predsalen 7 stran, to som nemal silu citat cele.
  • 0

#220 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 18:33

PS: Podotykam, ze pisat ze rezistancie davaju vyhodu mnichom

Zobrazit příspěvek

a ne snad ? mnich má u rukavic větší elem. dmg , víc utoků takže ono těch 10dmg navíc za kolo je pak dost oproti jinejm buildům
  • 0

#221 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 18:54

1) viz obrazek, je tam porovnanie stareho zaloznika a noveho.

2) zoldak ma byt silnejsi nez elitak, je v lokacii s oznacenim do 28 lvl

3) to ze sa drzia knaza, no nad tym krcim ramenami. Nemenil som nic, co by malo sposobit ze sa budu drzat viac ako predtym. Len som presunul spawn. Ale ok, mozem zvazit vratit im ab ako pred druhou upravou, respektive posunut to niekde medzi.

4) elitny valecnik nema odolnost na bodne zranenia

5) elementy zvazujem a tvoju pripomienku budem mat na pameti.
---------------
dalsi prosim?

PS: co tak obycajny valecnik? nemal by davat nizsie zranenia?

Zobrazit příspěvek

ad1) no tak tomu urcite neni
to sem na ni urocil takze kdyz jsem flanked takje jeste +2
[CHAT WINDOW TEXT] [Sun Aug 26 19:18:33] Duergar Záložníčka attacks Flavie : *critical hit* : (20 + 47 = 67 : Threat Roll: 18 + 47 = 65)

ad2) a pro level 28 se taky spawnuje ten zaloznik ? Ted sem koukla na jistou postavicku klerika na 30. levelu a teda jsou to pekny mrchy. :o))

ad4) to byl asi prepis me se ty jmena desne pletou.

Valecnik me asi jeste netrefil
  • 0

#222 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 26.08.2007 18:59

Rychle strucne:

3) No elitacii se uz docela drzi toho kneze, bohuzel jim zaroven bylo zvyseno ab, pridany nejake vychytavky a kdyz se to vsechno sejde tak to neni zrovna do 25. ...  :rolleyes:

4) Prijde mi, trosku nespravedlive ze elitaci, drow knez a veterani maji rezist na piercing  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Nepsals, že je zlaťák slabej, že tam všechno srazíš a že budeš chtít jeho posílení? Neskuhrej tu teda, a navrhni ta posílení . . .
  • 0

#223 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 19:12

Nepsals, že je zlaťák slabej, že tam všechno srazíš  a že budeš chtít jeho posílení? Neskuhrej tu teda, a navrhni ta posílení . . .

Zobrazit příspěvek

Jak si jiste pamatujes, to bylo pred prvni upravou :o)

Bohuzel jsem v noci spal, kdyz probihal prvni update :o)

Posileni uz probehli :o) S tema jsem spokojen. :o)
  • 0

#224 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 26.08.2007 19:28

Jak si jiste pamatujes, to bylo pred prvni upravou :o)

Bohuzel jsem v noci spal, kdyz probihal prvni update :o)

Posileni uz probehli :o) S tema jsem spokojen. :o)

Zobrazit příspěvek

Jenže já to psal po úpravě, myslíš, že bych se ptal proč se Duergaři stali obtížnější jen tak? Plno lidí se ozvalo jak je to tam v pohodě co vlastně řešim jak to tam srážej, odzbrojujou, jak jim nikdo nic nepohltía přitom tam po úpravě nebyli.
A vůbec! Správný hráč Demony nespí! Neustále obíhá lokace, sráží NPC, metá na ně kouzla a testuje, kdy kdo kde zase co ztížil aby mohl pak na foru okamžitě reagovat!
Jinak bych chtěl novým duergarům poděkovat, během několika seznamovacích koleček mne věnovali 2 esence než bych řekl švec.
  • 0

#225 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 20:27

Zvyseni obtiznosti vzdycky vyvolalo zvyseni standardu a to zase zvyseni obtiznosti a to zase... Cim vetsi standard tim ale mensi moznosti buildovani takze cilem je dostat se casem az na jeden unikatni build lisici se pouze vybavou nebo co? Proc misto neustalyho zvysovani obtiznosti nezkusit primet hrace nedelat ten nejsilnejsi build? ...

Zobrazit příspěvek

ja resil tenhle problem s DMkama pri prilezitosti predelavani bossu. Finta je v tom ze rozdily mezi postavou kler\rough\war a treba vrah\rough\SD by vyrovnaval equip z bossu. neco jako v diablu sem navrhl par sad, ktere by po skompletovani poskytli ohromujici silu i pro RPbuild bez klerika a zlodeje. Jedinej problem co v tom vidim je ze crafteri by byli asi nastvani, ale na druhou stranu by to treba primelo lidi stavet netradicni buildy prave kuli temhle artefaktum. Samozrejme tenhle napad zapadl prachem.
Takze ked sa nezmenia rozdiely v equipe a kazdy si maximalne bude moct dovolit myrkinid tak vzdy bude mat najvsestrannejsi klerik\reough s evasion vyhodu pred cimkolvek inym
  • 0

#226 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 20:37

Nevim jak vy, ale ja podstatu bosspokladu porad chapu jako nebezpecnou vyzvu pro ty, kteri o vyzvy s rizikem stoji = MUSI byt nebezpecny, MUSI se umirat (jinak by to nebyla vyzva).
Prochazkovou vypravu s peknym RP si muzu udelat s partou tricitek i po ceste na skrety ...

Zobrazit příspěvek

Ja som presne oho isteho nazoru a bol by som za keby sa cas od casu proste prerobili poklady ci uz dali nove NPC alebo pridali nejake pasti, respektive trosku zmenili, aby to nebolo ako aoutomat v K4 a DZ.
Chcem len povedat ze na boss poklady su 'vypracovane' postupy, ktore radikalne znizuju riziko smrti a aj bossy ako K4 a DZ sa davaju v podstate s prstom v nose ked sa ide podla 'planu'
  • 0

#227 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 20:48

no, jak koukam na to AB, tak mají 100%, že mě trefí :laugh: (full verd, štít, rudé botky, bez amuletu.. AC asi 44)
-bral bych to jako podporu pro druidomnichy a podobně, akorát s těma mnišskejma rukavicema je to pravda, opravdu by to asi chtělo dát část na fyzickej, část na elementy

-Mytko, vím, že to myslíš dobře, ale když uděláš troici sečňák, bodnej a drtivej hráč, tak boj bude asi konstantně obtížnej, pokud se moby nepomíchaj. když se utvoří trojice sečňáků, tak svůj protiklad dají horko těžko( na boj využijou krátkodobý boosty) a ostatní zas v pohodě...
určitě je to zajímavý, ale pořá nad tím nerušeně poletují elementy a hlavně kouzla ne?

obecně bych uvítal pasti a nekalosti proti fortitude :rolleyes:
PS: mam odolnost 8, takže se nejedná o střet zájmů :laugh:
PS2: byla tu zmínka o věži v Morlagu? co takhle malej boss, kde vstup probíhá v dialogu, sebere to určitej počet XP(a po ukončení dialogu se spawne boss), ale po zabítí bosse dostane člověk víc, než o kolik přišel- malý risk + nějakej loot k tomu :flowers1:
  • 0

#228 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 21:51

Ale každá věc by měla mít anketu a nikde anketa o změnách nejni... nejlepší je znát názor hráčů a zněho vyházet ne? Naslouchat lidu!  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Simte tohle je dost blbej kec. Lidi se nikdy na nicem nedohodnou. Proto bylo vzdy nejake vedeni ci uz kralove nebo ted parlament atd, kde je sice vice lidi, kteri se podileji na zakonech... ale predstav si ze by o kazdym zakone rozhodovalo 10 milionu cechu :flowers1:
  • 0

#229 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 23:17

ja resil tenhle problem s DMkama pri prilezitosti predelavani bossu. Finta je v tom ze rozdily mezi postavou kler\rough\war a treba vrah\rough\SD by vyrovnaval equip z bossu. neco jako v diablu sem navrhl par sad, ktere by po skompletovani poskytli ohromujici silu i pro RPbuild bez klerika a zlodeje. Jedinej problem co v tom vidim je ze crafteri by byli asi nastvani, ale na druhou stranu by to treba primelo lidi stavet netradicni buildy prave kuli temhle artefaktum. Samozrejme tenhle napad zapadl prachem.
Takze ked sa nezmenia rozdiely v equipe a kazdy si maximalne bude moct dovolit myrkinid tak vzdy bude mat najvsestrannejsi klerik\reough s evasion vyhodu pred cimkolvek inym

Zobrazit příspěvek

Pokud vim, "samozrejme" prachem nezapadl a odpovedel jsem ti na nej celkem rozsahlym elaboratem. Nejak sem si nevsiml ze bys mi odpovedel nebo o svym navrhu diskutoval.
  • 0

#230 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 23:25

Ja som za vačšie prava a vyhody pre obojručne postavene postavy a najma bojovnikov melee celkovo ,dnes som zomrel na jednej pasci u jašterov dala mi asi tri rany po 119 nejak tak a bol som mrtvy,ale to podstatne

co tak vylepsit zbrane pre obojručakov na vyssie AB?Nech maju vyvazeny ten nedostatok AC aspon tym dmg ,
to je všetko čo mi asi najviac vadi ,som zaryty odporca prskaviek a mam radšej bojovnikov,barbarov atd..
V hre bez klerika a zlodeja na pasce si taky bojovnik ani nepipne jedine ze ma skvely equip ,co tak ked sa niekedy len taky bojovnik rozhodne ist niekde sam do lokacie pre nizsi level kedze nikto iny na demone v tu chvilu nebude a zarevem tam na nejakej trapnej pasci ,pasce sa mi niektore zdaju dost prehnane ...

Ked sa stym niečo da robit nech sa spravi ,myslim tym vyhodu pre obojručne postavy voči nedostatku AC ,take AB dokazu mat aj poniektore postavy so štitom čo je hanba a nemalo by to tak byt ..

To ma stve asi od začiatku od kedy hravam ,,,
  • 0

#231 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 23:26

Pokud vim, "samozrejme" prachem nezapadl a odpovedel jsem ti na nej celkem rozsahlym elaboratem. Nejak sem si nevsiml ze bys mi odpovedel nebo o svym navrhu diskutoval.

Zobrazit příspěvek

zadne PM sem nenasel od tebe ohledne tohoto a kdyz to bylo v nejakem topicu tak pls hod link. Si pamatuju ze jedinej kdo co to resil byl tusim Gobbo nebo wekslak, ale je dost mozne ze se pletu, bylo to dost davno
  • 0

#232 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 23:33

Jak uz sem psal, za valecnika mi zlatak nedela problem, ano, nekdy se musim horkotezce proplejtat, ale trebas ve dvou lidech, to uz de mnohem lip. (mluvim o 1. patre)
Muj war to rozmlati obourucakem, OC mi nedela problem, nebot nez me zasahnou, tak jsou dole oni, a to i elitaci. Problem nastava, paklize se elita spoji s knezem, ano, to muze byt osemetne, ale ve dvou lidech to taky neni problem.
No, a pak jsem tam byl s mnicho/klerdou (23lvlvl Yashal), celkem solidne postaveny, solidni ekvip, ale ne zas nejlepsi. Nevydrzel jsem, ani pet minut, netusim, jak se to stalo, ale jeden vrhac a elitak me sundali dolu, ani sem nemrkl, ani sem si nestouchl.
Mytko se ptal, jestli snizit dmg valecnikum, ja si myslim, ze ne. Podle me, jsou obtizny umerne k exp. ktere za ne jsou. Esli muzu neco navrhnout, spis pro ty nizsi lvl, snizit DMG katapultu v souboji na blizko, nechapu, proc kdyz dela problemy lidem co nemaj unik kamenama, jim ma delat problemy i kdyz k nemu za ztratu dost zivotu dobehnou. Podle me by se mohl ten dmg o trochu snizit, ted da tak hrdu za.... 30 max ? No, ohnivy katapulty, s nima, jsem na tom stejne, jsou to podle me az moc prudici veci, zase bych snizil dmg na blizko a nebo ubral hp. Jde o to, ze to same, nez k nim clovek bez uniku dojde, hodej tak 2x Fb, 4x kdyz stihnou hodit kazdej dvakrat. Pak davaji rany taky tusim nejak za 30 a ja s obouruckou je mlatim taky dost dlouho na to, abych prisel o hodne lekaren. A to davam, prosim pekne, pomalu kazdou treti ranu za 100.
  • 0

#233 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 23:36

zadne PM sem nenasel od tebe ohledne tohoto a kdyz to bylo v nejakem topicu tak pls hod link. Si pamatuju ze jedinej kdo co to resil byl tusim Gobbo nebo wekslak, ale je dost mozne ze se pletu, bylo to dost davno

Zobrazit příspěvek

Aha, psal jsem to do topicu kde jsi to navrhoval, ale netusim jestli jsi v te dobe byl jeste CS nebo ne.
  • 0

#234 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2007 23:39

Aha, psal jsem to do topicu kde jsi to navrhoval, ale netusim jestli jsi v te dobe byl jeste CS nebo ne.

Zobrazit příspěvek

Tak az se znova stanu CS tak na to juknu :rolleyes:
  • 0

#235 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 27.08.2007 00:02

Pohlednete sem..

www.gamepark.cz.. zalozka se hrou neverwinter. Kouknete na jaky server je v prvnim miste. Kolik zacatecniku nwn kam asi pude.. Demona - prvne.. velky pocet hracu, a je .. prvni na seznamu. Jako server by tomu mohl obtiznosti odpovidat. Co se tyce buildu aby byl.. nejsilnejsi, nejvrazednejsi, nejlepsi.. to uz je na svedomi toho kdo si je stavi.. ale ne na tech co svedou dat dohromady postavu s .. 30 bojovnik. Ja se tady pripojuju k Pee.. proc teda maj trpet ti kteri hyper buildari nejsou... Osobne kdyz sem tu hraval tak sem taky zalozil hyper klerickou postavu jen proto aby se mohl projit mistama ktera by mohla ale nezvladaj nejaka regulerni povolani. Ted kdybych se prosel tak se vsadim ze umru na prvni rohu..

Demona by taky nejak obtiznosti mohla o necem vypovidat.. protoze sem enchodi hrat jen hyper buildari.
  • 0

#236 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2007 00:07

Pohlednete sem..

www.gamepark.cz.. zalozka se hrou neverwinter. Kouknete na jaky server je v prvnim miste. Kolik zacatecniku nwn kam asi pude.. Demona - prvne.. velky pocet hracu, a je .. prvni na seznamu. Jako server by tomu mohl obtiznosti odpovidat. Co se tyce buildu aby byl.. nejsilnejsi, nejvrazednejsi, nejlepsi.. to uz je na svedomi toho kdo si je stavi.. ale ne na tech co svedou dat dohromady postavu s .. 30 bojovnik. Ja se tady pripojuju k Pee.. proc teda maj trpet ti kteri hyper buildari nejsou... Osobne kdyz sem tu hraval tak sem taky zalozil hyper klerickou postavu jen proto aby se mohl projit mistama ktera by mela zvladat nejaka regulerni povolani. Ted kdybych se prosel tak se vsadim ze umru na prvni rohu..

Demona by taky nejak obtiznosti mohla o necem vypovidat.. protoze sem enchodi hrat jen hyper buildari.

Zobrazit příspěvek

Hyer buildari to davaji povetsinou sami, napadlo nekoho vlastne, ze existujou parrty? Proc by si mel mit znemozneny vstup proto, ze nejsi uper hyper zaber build? Sestav druzinu s jinejma bud tvyho razeni, nebo s uber buildy.
(ted nemluvim primo k tobe, ale ke vsem, co na to narazej) Od toho ty party sou a myslim, ze prave tohle jsou duvody, proc sou dungy na urovni, co sou.
  • 0

#237 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2007 06:45

Paul...

Vycházíš ze stejných znalostí jak onehdá v topiku revoluce na druhou? Tam jsi taky měl plno výtek, podložených akorát tak nějakýma tvýma smyšlenkama. Tvoje fantazie je možná dobrá pro dělaní kvestu na DH, ale rozhodně ji zanech v šuplíku když chceš debatovat o něčem o čem nemáš ani tušení.
  • 0

#238 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2007 08:35

Hyer buildari to davaji povetsinou sami, napadlo nekoho vlastne, ze existujou parrty? Proc by si mel mit znemozneny vstup proto, ze nejsi uper hyper zaber build? Sestav druzinu s jinejma bud tvyho razeni, nebo s uber buildy.
(ted nemluvim primo k tobe, ale ke vsem, co na to narazej) Od toho ty party sou a myslim, ze prave tohle jsou duvody, proc sou dungy na urovni, co sou.

Zobrazit příspěvek

parta je fajn, ale proč budu trpět partě někoho, kdo by se dal nahradit silnějším? dokud bude obtížnost stavěná proti vekýmu dmg, tak budou právě mlátičky v nevýhodě... proč já to opakuju jak pro malý haranty? :rolleyes:
  • 0

#239 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2007 08:49

parta je fajn, ale proč budu trpět partě někoho, kdo by se dal nahradit silnějším?

Zobrazit příspěvek

no tak asi musíš rozlišit jestli jdeš jen tupě expit anebo hraješ...

v první variantě se dělají jen bandy silných, co slabé jedince vyhazují, mezi sebe neberou, jelikož by se o něj museli starat, žral by jim ress a nebyl nic moc platný....

ve druhé variantě si jde parta kamarádů, či náhodných známých zablbnout do dungu, jsou rádi, že tam nejsou samí hyper uper a mají radost ze hry, ne z tisíců přibylejch expů...

no a podstatný rozdíl je, že ta druhá parta bude mít mnohem větší šanci zažít i něco netradičního, případně se dočkat nenadálé pomoci Oliose...

proč? - je to jen o přístupu ke hře a vede k zodpovězení otázky proč hraju? je jasný, že ti co maj xx postav a u každý musej mít spásu a koně budou hledat vždy jen silné skupiny.... ale co když je to baví...
  • 0

#240 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2007 09:02

neexpit neni dost RP :rolleyes: :flowers1:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních