Skočit na obsah

Fotka

Podakovanie - free spam

• Please log in to reply
640 odpovědí na toto téma

#211 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:35

aha takže je máš rád.

Zobrazit příspěvek

Trapasy mi nevadej, dejou se kazdymu a kdyz se z mejch nekdo pobavi, sem aspon rad ze sem nekomu smichem prodlouzil zivot
  • 0

#212 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:40

Navrhuju abychom si zde určili své nepřátele a dali si někdy sraz, dáme paintball nebo airsoft a rozstřílíme se, určitě každý z nás bude nadšen, když toho druhého střelí:)

Já mám už slzy v očích z těch komentářů určitých lidí :clover:
  • 0

#213 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:44

Promin ze sme ti vyfoukli ego pane bossy  :clover:

Vase rejpani jenom dokazuje ze sem se trefil :wink:

Jen tak dal veterani, brante si pisecek

Zobrazit příspěvek

Neboj, moje ego si nijak neranil. To nebolo ziadne rypnutie, bol to len obycajny vtip vyplyvajuci z toho, ze hiphop zrovna neoblubujem. Jednou ranou si ale aj potvrdil, ze ten takzvany nadhlad, ktory v kazdom prispevku spomenies aspon 2 krat vobec nemas, lebo si vztahovacny. A ked ti poviem ze nadhlad nie je to iste ako nic nebrat vazne, tak budes asi prekvapeny este viac.
  • 0

#214 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:46

Neboj, moje ego si nijak neranil. To nebolo ziadne rypnutie, bol to len obycajny vtip vyplyvajuci z toho, ze hiphop zrovna neoblubujem. Jednou ranou si ale aj potvrdil, ze ten takzvany nadhlad, ktory v kazdom prispevku spomenies aspon 2 krat vobec nemas, lebo si vztahovacny. A ked ti poviem ze nadhlad nie je to iste ako nic nebrat vazne, tak budes asi prekvapeny este viac.

Zobrazit příspěvek

Jeste abych nebyl vztahovacnej kdyz mluvis o mim hopu jako o trapasu :clover: a na slovickareni nemam vazne naladu
  • 0

#215 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:52

Jeste abych nebyl vztahovacnej kdyz mluvis o mim hopu jako o trapasu :wink: a na slovickareni nemam vazne naladu

Zobrazit příspěvek

To nie je o slovickareni a detajloch, rozdiel medzi tvojou predstavou "nadhladu" a realnym nadhladom je obrovsky :clover:
  • 0

#216 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 13:57

To nie je o slovickareni a detajloch, rozdiel medzi tvojou predstavou "nadhladu" a realnym nadhladom je obrovsky :clover:

Zobrazit příspěvek

Fajn kdyz budes mit klidny spani, mam svuj nadhled asi ne ten co je popsan ve vyznamovym slovniku, ale co, mam rad originalitu :wink:
  • 0

#217 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 14:07

Fajn kdyz budes mit klidny spani, mam svuj nadhled asi ne ten co je popsan ve vyznamovym slovniku, ale co, mam rad originalitu  :clover:

Zobrazit příspěvek

Praveze nemas rad originalitu, pretoze to co si myslis ty je prave teraz najnovsia moda :wink:. A fakt netusim co je v slovniku, ale zacinam mat silne pokusenie sa tam ist pozriet, nech viem ci si nahodou nevymyslam blbosti a nadhlad je naozaj tak povrchna vlastnost ako ju tu deklarujes :laugh:
  • 0

#218 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 14:10

Praveze nemas rad originalitu, pretoze to co si myslis ty je prave teraz najnovsia moda :wink:. A fakt netusim co je v slovniku, ale zacinam mat silne pokusenie sa tam ist pozriet, nech viem ci si nahodou nevymyslam blbosti a nadhlad je naozaj tak povrchna vlastnost ako ju tu deklarujes :laugh:

Zobrazit příspěvek

jajaja, od slovniku jsem tu ja ... jen musite pockat, az se dostanu z prace, Universum jsem jeste online nenasla :clover:
  • 0

#219 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 14:20

Typuju proto, ze ma prave ten nadhled a to ze nekomu vzal na chvili hracky (rozumej prava) nevidi jako duvod na omluvu, kdyz ty "hracky" uz maj zpatky a to s DM tymem? To at si resej samy, to je mi putna

Zobrazit příspěvek

Ciste jen neavisla reakce k tomu, co pises ...
Ja myslel, ze omluva ma predstavovat jakesi citove odskodneni "obeti" a ne negovat konani "tryznitele".
Je to o ucte a respektu k druhemu cloveku. Pokud "obet" projevi potrebu omluvy a "tryznitel", jak rikas ty, nevidi duvod na omluvu, pak mi z toho vyplyva, ze "obet" neni "tryznitelem" respektovana.
Tim nepoukazuji zde na zadne osubky ...
  • 0

#220 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 14:48

a bylo by to lepší kdyby napsal něco jako "tak sorry vole"?:)
  • 0

#221 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 15:01

a bylo by to lepší kdyby napsal něco jako "tak sorry vole"?:)

Zobrazit příspěvek

to by stačilo tak tobě když ti pokydá kalhoty jogurtem.
  • 0

#222 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 15:04

to by stačilo tak tobě když ti pokydá kalhoty jogurtem.

Zobrazit příspěvek

To nebol jogurt....

Ok, sorry, na to sa nedalo nereagovat. :laugh:
  • 0

#223 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 15:08

To nebol jogurt....

Ok, sorry, na to sa nedalo nereagovat.  :laugh:

Zobrazit příspěvek

pubertaku :laugh:
  • 0

#224 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 15:14

To víte, Lopyk mě miluje a já pro něj udělám první poslední, to díky mému umění Sephu zabanoval. :laugh:
  • 0

#225 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 15:18

Fuj no to je hnus. Blivajz, svinstvo, [sedmikráska]cuckologie, pitevna zechcanych ostatku! Posledni dve stranky jsem uz jen projela pohledem tupeho udivu, ktery pak vystridala pekna NASRANOST!

Tomi - Veci z L2 se znarodnuji. A asi bys potreboval vysetrit. Nejlepe teplym psychologem se sklonem k revolucim.

Dalsi zblitek, jako Magnat, Mrakomor a spol - Zahrali jste si na Pany? Fajn tak muzete zase pripnout pampersky a nechat toho saskovani, pac to tu akorat kurvite.

Maucta
  • 0

#226 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 15:47

Myslim, ze Lopyk brzy neco napise...

K "mluvcim" vyzvy - to co jste napsali na foru beru jako neprilis povedeny a prehnany pokus o vtip (proto jsem to smazal). V opacnem pripade by jste dostali davno ban. Jedna vec je slusne vyjadrit svuj nazor a jina osocovani, navazeni se a urazeni. Takove protlacovani nazoru nelze tolerovat a brat vazne...
  • 0

#227 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 15:52

brat vazne...

Zobrazit příspěvek

on nekdo pisatele vyzev bral/bere/bude brat nekdy vazne ? :laugh:
  • 0

#228 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 15:54

Myslim, ze Lopyk brzy neco napise...

K "mluvcim" vyzvy - to co jste napsali na foru beru jako neprilis povedeny a prehnany pokus o vtip (proto jsem to smazal). V opacnem pripade by jste dostali davno ban. Jedna vec je slusne vyjadrit svuj nazor a jina osocovani, navazeni se a urazeni. Takove protlacovani nazoru nelze tolerovat a brat vazne...

Zobrazit příspěvek

Nairo, ale tim, ze jsi smazal onu vyzvu, se to uz bohuzel pod stul nezamete, na to bylo pozde ve chvili, kdy Lopyk akcne vzal situaci do svych rukou ;(
  • 0

#229 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 15:59

Fuj no to je hnus. Blivajz, svinstvo, [sedmikráska]cuckologie, pitevna zechcanych ostatku! Posledni dve stranky jsem uz jen projela pohledem tupeho udivu, ktery pak vystridala pekna NASRANOST!

Maucta

Zobrazit příspěvek

Ty joo... Tak minimalne za toto tento topic stal... :laugh:

Inac, suhlas s Wiki.
  • 0

#230 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:19

nuz, nijak zvlast ma to neprakvapuje. co ma trochu zaraza je snad iba to, ze ten "tim" vydrzal pokope tak dlho a to, ze v nom pracuje (pracovalo) dobrovolne a zadarmo tolko rozumnych ludi, ktori sa snad mohli venovat aj niecomu inemu. ale ked si spomeniem, ako dopadol posledny pokus o preorganizoanie vedenia, tak si snad toho lopyka aj zasluzite. tak isto ako nairena.

cim sme si ale vsetci vysluzili tomiho & vysmiatu spol, to mi priznam sa aj ked nerada, naozaj unika...
  • 0

#231 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:26

Myslim ze to jen dokazuje jak sou dulezity a stouplo jim to do hlavy, kdyz to nedokazou prejit s usmevem

Zobrazit příspěvek

Eh? Můžeš mi tohle vysvětlit? Co má komu stoupnout do hlavy? Bejt adminem v nějaký hře, trávit tam na úkor mnohem důležitějších věcí v životě svůj čas? To ti má vlízt do hlavy? S každou další stránkou tohodle nesmyslnýho flamu jsem si jen jistější, že je čas jít o dům dál a nechat to na lidech, kteří budou mít víc elánu a empatie. Snad je během prvního týdne nepřejde chuť, když uvidí co si někteří hráči dovolují a jakým způsobem se ve hře chovají.
  • 0

#232 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:31

Eh? Můžeš mi tohle vysvětlit? Co má komu stoupnout do hlavy? Bejt adminem v nějaký hře, trávit tam na úkor mnohem důležitějších věcí v životě svůj čas? To ti má vlízt do hlavy?

Zobrazit příspěvek

Ona si totiz jista cast osazenstva neuvedomuje, ze delat admina v nejake hre je v prve rade zodpovednost a pak teprve zabava :)
  • 0

#233 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:32

jinak nehodlám ten flame pročítat, ale ten název si odpusťte, lidi typu Truhlík a spol se od nás docela krutě distancovali, Hanička po méme představení odpověděl něco ve stylu "tak s tebou se bavit nebudu", takže nás neházejte dp jednoho pytle, my (myšleno "Děčínáci" ) sme si byli pokecat a nebylo to špatný (ikdyž bych tam osobně zkejsnul klíďo dýl) a rohodně se lidi na srazu chovali jako minimálně tři skupiny u jednoho stolu...
PS: jestli ste tak pitomý, že si necháte nadávat a berete v potaz názory ožralejch budižkničemů, tak to nechápu, kde ste vzali trpělivost na postavení takhle rozsáhlýho a fajn modulu
100% offce
  • 0

#234 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:33

Eh? Můžeš mi tohle vysvětlit? Co má komu stoupnout do hlavy? Bejt adminem v nějaký hře, trávit tam na úkor mnohem důležitějších věcí v životě svůj čas? To ti má vlízt do hlavy?

Zobrazit příspěvek

Myslim ty bozsky manyry, kdyz do nich nekdo rejpne a je to jejich volba :laugh: at si klidne dou nekam jinam travit cas, ja stejne potkal jenom jednou dm a to byl jeste k tomu ted uz davno nehrajici bullov

Jinak vim o cem mluvis...je to nevdecna prace teda do ty doby nez zacnes lidi svou hrou bavit
  • 0

#235 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:39

Ona si totiz jista cast osazenstva neuvedomuje, ze delat admina v nejake hre je v prve rade zodpovednost a pak teprve zabava :)

Zobrazit příspěvek

Jak vis co si uvedomuju a co ne? ja jenom rikal ze nekterym lidem to hold stoupne do hlavy a maj potrebu byt dulezity...okusil sem si to rok na GT, pravda o dost min hracu = o dost min zodpovednosti ale i tak vim o cem mluvis, nemyslel sem nikoho konkretne jenom sem poukazoval na to, ze chovat se dotcene neni podle me spravnej pristup k tomu co se vodehralo
  • 0

#236 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:45

Jak vis co si uvedomuju a co ne? ja jenom rikal ze nekterym lidem to hold stoupne do hlavy a maj potrebu byt dulezity...okusil sem si to rok na GT, pravda o dost min hracu = o dost min zodpovednosti ale i tak vim o cem mluvis, nemyslel sem nikoho konkretne jenom sem poukazoval na to, ze chovat se dotcene neni podle me spravnej pristup k tomu co se vodehralo

Zobrazit příspěvek

Jenze tady nejde o nejakou dotcenost, ani to neni jen ta soucasna zalezitost. Tady jde o dlouhodobe neresene problemy tam na tom nasem Olympu. Jen proste tentokrat pretekl ten povestny pohar (uz podruhe). A znovu to pouzkazalo, ze je nutne vymest trosku spiny. Jestli se to neudela, vrati se to jako bumerang zase za mesic nebo dva
  • 0

#237 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:45

Myslim ty bozsky manyry, kdyz do nich nekdo rejpne a je to jejich volba  :laugh: at si klidne dou nekam jinam travit cas, ja stejne potkal jenom jednou dm a to byl jeste k tomu ted uz davno nehrajici bullov

Jinak vim o cem mluvis...je to nevdecna prace teda do ty doby nez zacnes lidi svou hrou bavit

Zobrazit příspěvek

Máš o DMkování idealizovanou představu, zvlášť v podmínkách jaký na Démoně teď panujou. Bylo to ale už i horší. Myslím, že to časem zjistíš sám protože sem tě vždycky bral jako vhodnýho adepta na DM.
  • 0

#238 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:54

Máš o DMkování idealizovanou představu, zvlášť v podmínkách jaký na Démoně teď panujou. Bylo to ale už i horší. Myslím, že to časem zjistíš sám protože sem tě vždycky bral jako vhodnýho adepta na DM.

Zobrazit příspěvek

Dekuju...hele je mi jasny ze to musi bejt peklo napr delat quest se zaspamovanym party kanalem a to je asi to nejmensi...me proste jenom prislo ze vsichni kdo hlasili svuj odchod tak jenom z toho duvodu ze se citili dotcene. Moc o cely ty kauze nevim, maximalne to co sem si tu za dopoledne precetl a prave z toho mi to prislo jako poradnej ulet, kterej mel bejt urcitym vystrelkem, jenze jak tak pomalu zjistuju jedna se upa o neco jinyho nez je onen opileckej ulet...takze se timto omlouvam, ale branil sem jenom jednu cast ty cely kauzy, ta druha asi vyjde na povrch zemskej az se vyjadri Lopyk
  • 0

#239 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 16:56

Jenze tady nejde o nejakou dotcenost, ani to neni jen ta soucasna zalezitost. Tady jde o dlouhodobe neresene problemy tam na tom nasem Olympu. Jen proste tentokrat pretekl ten povestny pohar (uz podruhe). A znovu to pouzkazalo, ze je nutne vymest trosku spiny. Jestli se to neudela, vrati se to jako bumerang zase za mesic nebo dva

Zobrazit příspěvek

Mnojono a to sem prave nevedel, ja myslel, podle nazvu topicu, ze se tu resi jenom ta akce ze srazu a o zadny jiny z nebes sem nevedel
  • 0

#240 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 17:13

Tomi - Veci z L2 se znarodnuji. A asi bys potreboval vysetrit. Nejlepe teplym psychologem se sklonem k revolucim.

Dalsi zblitek, jako Magnat, Mrakomor a spol - Zahrali jste si na Pany? Fajn tak muzete zase pripnout pampersky a nechat toho saskovani, pac to tu akorat kurvite.

Maucta

Zobrazit příspěvek

Ja tvoje vyjadrovani proste miluju :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních