aha takže je máš rád.
Trapasy mi nevadej, dejou se kazdymu a kdyz se z mejch nekdo pobavi, sem aspon rad ze sem nekomu smichem prodlouzil zivot
Odesláno 16.04.2007 13:40
Odesláno 16.04.2007 13:44
Neboj, moje ego si nijak neranil. To nebolo ziadne rypnutie, bol to len obycajny vtip vyplyvajuci z toho, ze hiphop zrovna neoblubujem. Jednou ranou si ale aj potvrdil, ze ten takzvany nadhlad, ktory v kazdom prispevku spomenies aspon 2 krat vobec nemas, lebo si vztahovacny. A ked ti poviem ze nadhlad nie je to iste ako nic nebrat vazne, tak budes asi prekvapeny este viac.Promin ze sme ti vyfoukli ego pane bossy
![]()
Vase rejpani jenom dokazuje ze sem se trefil![]()
Jen tak dal veterani, brante si pisecek
Odesláno 16.04.2007 13:46
Neboj, moje ego si nijak neranil. To nebolo ziadne rypnutie, bol to len obycajny vtip vyplyvajuci z toho, ze hiphop zrovna neoblubujem. Jednou ranou si ale aj potvrdil, ze ten takzvany nadhlad, ktory v kazdom prispevku spomenies aspon 2 krat vobec nemas, lebo si vztahovacny. A ked ti poviem ze nadhlad nie je to iste ako nic nebrat vazne, tak budes asi prekvapeny este viac.
Odesláno 16.04.2007 14:07
Praveze nemas rad originalitu, pretoze to co si myslis ty je prave teraz najnovsia modaFajn kdyz budes mit klidny spani, mam svuj nadhled asi ne ten co je popsan ve vyznamovym slovniku, ale co, mam rad originalitu
Odesláno 16.04.2007 14:10
Praveze nemas rad originalitu, pretoze to co si myslis ty je prave teraz najnovsia moda
. A fakt netusim co je v slovniku, ale zacinam mat silne pokusenie sa tam ist pozriet, nech viem ci si nahodou nevymyslam blbosti a nadhlad je naozaj tak povrchna vlastnost ako ju tu deklarujes
Odesláno 16.04.2007 14:20
Ciste jen neavisla reakce k tomu, co pises ...Typuju proto, ze ma prave ten nadhled a to ze nekomu vzal na chvili hracky (rozumej prava) nevidi jako duvod na omluvu, kdyz ty "hracky" uz maj zpatky a to s DM tymem? To at si resej samy, to je mi putna
Odesláno 16.04.2007 14:48
Odesláno 16.04.2007 15:14
Odesláno 16.04.2007 15:18
Odesláno 16.04.2007 15:47
Odesláno 16.04.2007 15:54
Myslim, ze Lopyk brzy neco napise...
K "mluvcim" vyzvy - to co jste napsali na foru beru jako neprilis povedeny a prehnany pokus o vtip (proto jsem to smazal). V opacnem pripade by jste dostali davno ban. Jedna vec je slusne vyjadrit svuj nazor a jina osocovani, navazeni se a urazeni. Takove protlacovani nazoru nelze tolerovat a brat vazne...
Odesláno 16.04.2007 16:19
Odesláno 16.04.2007 16:26
Eh? Můžeš mi tohle vysvětlit? Co má komu stoupnout do hlavy? Bejt adminem v nějaký hře, trávit tam na úkor mnohem důležitějších věcí v životě svůj čas? To ti má vlízt do hlavy? S každou další stránkou tohodle nesmyslnýho flamu jsem si jen jistější, že je čas jít o dům dál a nechat to na lidech, kteří budou mít víc elánu a empatie. Snad je během prvního týdne nepřejde chuť, když uvidí co si někteří hráči dovolují a jakým způsobem se ve hře chovají.Myslim ze to jen dokazuje jak sou dulezity a stouplo jim to do hlavy, kdyz to nedokazou prejit s usmevem
Odesláno 16.04.2007 16:31
Eh? Můžeš mi tohle vysvětlit? Co má komu stoupnout do hlavy? Bejt adminem v nějaký hře, trávit tam na úkor mnohem důležitějších věcí v životě svůj čas? To ti má vlízt do hlavy?
Odesláno 16.04.2007 16:32
Odesláno 16.04.2007 16:33
Eh? Můžeš mi tohle vysvětlit? Co má komu stoupnout do hlavy? Bejt adminem v nějaký hře, trávit tam na úkor mnohem důležitějších věcí v životě svůj čas? To ti má vlízt do hlavy?
Odesláno 16.04.2007 16:39
Ona si totiz jista cast osazenstva neuvedomuje, ze delat admina v nejake hre je v prve rade zodpovednost a pak teprve zabava :)
Odesláno 16.04.2007 16:45
Jak vis co si uvedomuju a co ne? ja jenom rikal ze nekterym lidem to hold stoupne do hlavy a maj potrebu byt dulezity...okusil sem si to rok na GT, pravda o dost min hracu = o dost min zodpovednosti ale i tak vim o cem mluvis, nemyslel sem nikoho konkretne jenom sem poukazoval na to, ze chovat se dotcene neni podle me spravnej pristup k tomu co se vodehralo
Odesláno 16.04.2007 16:45
Máš o DMkování idealizovanou představu, zvlášť v podmínkách jaký na Démoně teď panujou. Bylo to ale už i horší. Myslím, že to časem zjistíš sám protože sem tě vždycky bral jako vhodnýho adepta na DM.Myslim ty bozsky manyry, kdyz do nich nekdo rejpne a je to jejich volba
at si klidne dou nekam jinam travit cas, ja stejne potkal jenom jednou dm a to byl jeste k tomu ted uz davno nehrajici bullov
Jinak vim o cem mluvis...je to nevdecna prace teda do ty doby nez zacnes lidi svou hrou bavit
Odesláno 16.04.2007 16:54
Máš o DMkování idealizovanou představu, zvlášť v podmínkách jaký na Démoně teď panujou. Bylo to ale už i horší. Myslím, že to časem zjistíš sám protože sem tě vždycky bral jako vhodnýho adepta na DM.
Odesláno 16.04.2007 16:56
Jenze tady nejde o nejakou dotcenost, ani to neni jen ta soucasna zalezitost. Tady jde o dlouhodobe neresene problemy tam na tom nasem Olympu. Jen proste tentokrat pretekl ten povestny pohar (uz podruhe). A znovu to pouzkazalo, ze je nutne vymest trosku spiny. Jestli se to neudela, vrati se to jako bumerang zase za mesic nebo dva
Odesláno 16.04.2007 17:13
Ja tvoje vyjadrovani proste milujuFuj no to je hnus. Blivajz, svinstvo, [sedmikráska]cuckologie, pitevna zechcanych ostatku! Posledni dve stranky jsem uz jen projela pohledem tupeho udivu, ktery pak vystridala pekna NASRANOST!
Tomi - Veci z L2 se znarodnuji. A asi bys potreboval vysetrit. Nejlepe teplym psychologem se sklonem k revolucim.
Dalsi zblitek, jako Magnat, Mrakomor a spol - Zahrali jste si na Pany? Fajn tak muzete zase pripnout pampersky a nechat toho saskovani, pac to tu akorat kurvite.
Maucta
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních