Problem je v tom ze ja mam narozdil od tebe jen jednu verzi ,ale ty svoje verze postupne pozmenujes v natlaku argumentuJakem lhani ? jen rikam svuj nazor na tebe. nic neskryvam, dokonce sem se k par vecem priznal. jednam s vama narovinu, co se neda rict o haldetovi co ma svou verzi a tu presazuje za kazdou cenu
A co se tyce te pozornosti od DM tos mne fakt pobavil i v polospanku, protoze mne jde jen o to aby se jaks taks dodrzovali pravidla. To mne dovadi k zaveru ze kdyz rekne DM ze to nebyl od haldeta podraz a mne da rekneme ban za kazeni hry ostatnim hracum Demony, tak to budu respektovat. ale vod tebe to neberu,promin

Agnes
Odesláno 25.03.2007 02:24
Odesláno 25.03.2007 02:27
Problem je v tom ze ja mam narozdil od tebe jen jednu verzi ,ale ty svoje verze postupne pozmenujes v natlaku argumentu
jak pozmenuju ? argumentuju. alespon se snazim co nejlep argumentovat. co se neda rict o tobe (porad cekam na vysvetleni tech tvych 24sekund) ty kdyz nemas na neco argument tak to jednoduse odignorujes a je vyreseno
Odesláno 25.03.2007 02:30
Zadny DM ti k tomu nic nerekne.Jakem lhani ? jen rikam svuj nazor na tebe. nic neskryvam, dokonce sem se k par vecem priznal. jednam s vama narovinu, co se neda rict o haldetovi co ma svou verzi a tu presazuje za kazdou cenu
A co se tyce te pozornosti od DM tos mne fakt pobavil i v polospanku, protoze mne jde jen o to aby se jaks taks dodrzovali pravidla. To mne dovadi k zaveru ze kdyz rekne DM ze to nebyl od haldeta podraz a mne da rekneme ban za kazeni hry ostatnim hracum Demony, tak to budu respektovat. ale vod tebe to neberu,promin
A) PVP na tomhle serveru neni zadno ani podporovano
B) uz ani mechanika ho nepodporuje
C) pravidla PVP co byla kdysi vydana jistou velkou demonkou si cetl
Btw jeden Dm uz se k tomu vyjadril. Byt tebou bych se to snazil nejak ladne zamest pod koberec od firmy RP ...
Odesláno 25.03.2007 02:31
Argumentujes na zaklade falesnych/upravenych doměnek..jak pozmenuju ? argumentuju. alespon se snazim co nejlep argumentovat. co se neda rict o tobe (porad cekam na vysvetleni tech tvych 24sekund) ty kdyz nemas na neco argument tak to jednoduse odignorujes a je vyreseno
Víte že se před 27 minutama měnil čas ? Hele byt tebou zkusil bych ho nejak spojit s tema 24 vterinama treba to vyjde

Odesláno 25.03.2007 02:33
Cti par stranek dozadu a najdes tam jeden prispevek ve stylu : *Rezanim hlav nas nedonutite k zmene, spis nejakym hezkym RP bych to byl ochotnej urovnat*Zadny DM ti k tomu nic nerekne.
A) PVP na tomhle serveru neni zadno ani podporovano
B) uz ani mechanika ho nepodporuje
C) pravidla PVP co byla kdysi vydana jistou velkou demonkou si cetl
Btw jeden Dm uz se k tomu vyjadril. Byt tebou bych se to snazil nejak ladne zamest pod koberec od firmy RP ...
Jen cti dozadu
Odesláno 25.03.2007 02:33
24 sekund je spatne je to 30 - 32 vterin nez ti dal prvni knockdown.jak pozmenuju ? argumentuju. alespon se snazim co nejlep argumentovat. co se neda rict o tobe (porad cekam na vysvetleni tech tvych 24sekund) ty kdyz nemas na neco argument tak to jednoduse odignorujes a je vyreseno
Jak se to pozna ? Na to screenu je 5x regenerace o 4 zivoty. To je 24 vterin (mezi kazdou regeneraci je prave jedno kolo = 6 vterin) . Pripocitame neco pred ni, kdy probehl ten dispel, a neco po te posledni, kdyz ti dal prvni srazeni, coz probehlo presne pul kola po poslednim regenu.
Pochopil ????
Odesláno 25.03.2007 02:34
Na to jsem upozornoval zdeVíte že se před 27 minutama měnil čas ? Hele byt tebou zkusil bych ho nejak spojit s tema 24 vterinama treba to vyjde
http://www.nwn.cz/fo...ndpost&p=175092
Odesláno 25.03.2007 02:42
no castecne.24 sekund je spatne je to 30 - 32 vterin nez ti dal prvni knockdown.
Jak se to pozna ? Na to screenu je 5x regenerace o 4 zivoty. To je 24 vterin (mezi kazdou regeneraci je prave jedno kolo = 6 vterin) . Pripocitame neco pred ni, kdy probehl ten dispel, a neco po te posledni, kdyz ti dal prvni srazeni, coz probehlo presne pul kola po poslednim regenu.
Pochopil ????
Ja bych spis rekl ze tech 30 vterin bylo dovtedy, dokud sem si nedal mass heal. od doby mass healu+prechod do dalsi lokace+prijezd na odpocivadlo+ 90% spanku za sebou je dalsi cas kterej nejde zistit.
Je to moje domenka, nevim nakolik pravdiva nebo ne. Ale uz jdu fakt spat
Odesláno 25.03.2007 02:52
Tohle si uz reste mezi sebou jak to bylo presne, ty si porusil co si mohl a ohanis se tim, ze te nekdo napadl ve spanku.no castecne.
Ja bych spis rekl ze tech 30 vterin bylo dovtedy, dokud sem si nedal mass heal. od doby mass healu+prechod do dalsi lokace+prijezd na odpocivadlo+ 90% spanku za sebou je dalsi cas kterej nejde zistit.
Je to moje domenka, nevim nakolik pravdiva nebo ne. Ale uz jdu fakt spat
Ja osobne bych te nepronasledoval a jakekoliv tve akce po navratu ze spanku bych dost ignoroval, stejne jako to udelam az se vyspim.

Odesláno 25.03.2007 03:26
Odesláno 25.03.2007 07:05
haldethe ja som vyzval krugnurra na suboj ale kedze som videl jak sa agnes stale za nim poneviera tak som vedel ze by to nic cestne nebolo takze som si zavolal possilyzacalo to tak ze jsme zastavili merina s desdichadem a chteli sme s nima mluvit bez reakce utekli do nopvp pak vyzval krugnur merina na souboj. Vy jste neprojevili zajem o RP my ano .. Jeste neco ?
Odesláno 25.03.2007 07:28
uvědomuješ si že si během těch 8mi stran několikrát protiřečíš?
Odesláno 25.03.2007 07:28
mozete sa hambit obe strany
Odesláno 25.03.2007 08:03

Odesláno 25.03.2007 08:55
Jestli ste jeste nedostali rozum, tak poprosim zucastnene strany at si kazda zvoli sveho mluvciho a ten jasne v par bodech napise jmenovite koho a z jakyho prestupku obvinuje. Napiste to prosim gold barvou at to hned najdu. Taktez na takto zvyrazneny prispevek nebude nikdo odpovidat, bo to stejne cist nebudu, obrazek sem si udelal (byl jsem celou dobu ve hre), takze v podstate mi stacej jen ty jmena a zacnu pridelovat trvanlive ovoce.
Odesláno 25.03.2007 08:56
Odesláno 25.03.2007 09:13
No osum stran za noc, to je slusny :)
Jestli ste jeste nedostali rozum, tak poprosim zucastnene strany at si kazda zvoli sveho mluvciho a ten jasne v par bodech napise jmenovite koho a z jakyho prestupku obvinuje. Napiste to prosim gold barvou at to hned najdu. Taktez na takto zvyrazneny prispevek nebude nikdo odpovidat, bo to stejne cist nebudu, obrazek sem si udelal (byl jsem celou dobu ve hre), takze v podstate mi stacej jen ty jmena a zacnu pridelovat trvanlive ovoce.
Nehodlám brečet na foru,vše co jsem tu napsal byla obrana a upozornění na to ,že jsem rozhodně v právu a že to je spíš na opak.
Odesláno 25.03.2007 09:17
tohle sem neplet troubo, logoval se za arona jen pro to aby resl nekoho kdo se do tyhle vasi stupidni bitky nemicha a to me, vubec nechtel jit do hry a bylKrades zbraně a budes tu kazat o moralce ? A včera jak jsi se odlogl v DO2 near dead kdyz do tebe sypala nikita ledovky je taky ok ?
jedinej klerik ochotnej mi pomoct a to presto ze riskoval vasi partu plantazniku za zadkem, to ze pro me dosel, resl a jeste vam zdrhl nepovazuju za poruseni pravidel ale za ukazku skveleho hrani a obetavosti...nemel v umyslu jit do hry ale sel tam, sel tam pro me a malem ho to stalo hlavu, takze nemluv do veci o kterych nic nevis, to ze vam zdrhl je dobre
jeste k tomud odam ze se neodlogl ve chvili kdy do nej nekdo "sypal" ledovy boure ale v dobe kdy ta osubka co udajne mela ty boure sypat bezela na opacnou stranu nez aron, take near dead a s temnymi etiny v patach...aron se odlogl perem a dostatecne daleko od sarvatky...a netvrdte mi opak, byl jsem tam, videl to a protoze me resoval byl jsem s nim v parte takze jsem moc dobre videl kde jste byli vy a kde byl on na mape
Odesláno 25.03.2007 09:30
-rozhodne neni prohresek prodavat za nizke ceny, ackoli to tak konkurenci muze pripadat, je to ciste vec remeslnika jak moc chce zdimat zakazniky,v tomhle stojim na strane TM a vypisovani odmen na jejich hlavu beru jako jednou z nejvetsich svinaren co jsem tu kdy videl, pravda proti pravdidlum to neni...ze lady tyhle vypravy vede o necem vypovida...mela by teda s vladnutim seknout kdyz je to obycejna chamtiva zoldacka, tecka.
-vyrazet zbrane se smi ale nesmi se zvedat(mimo majitel) uz se to tu resilo mockrat, tecka.
-utok na odpocivadle je svinarna ale ne proti pravidlum, snad bych to necekal od zakone dobryho paladina nebo nejaky takovy silenosti ale to agnes neni, tecka
zajimalo by me kde se ve vas vsech bere tahle vzajemna nenavist...a to jeste kvuli virtualnim penezum, fakt
#231 Host_Galio_*
Odesláno 25.03.2007 09:35

Odesláno 25.03.2007 10:03

Odesláno 25.03.2007 10:03
Autorovi topicu bych doporucil se zamyslet, z toho screenu a z toho co tu rikal vidim na jejich strane minimalne 4 prohresky.
K utoku ve spanku, pokud je to soucasti pvp, tak to trestny neni.
Ale nic to nemeni na tom, ze jestli se chcete vrazdit kvuli cenam vyrobku, tak si dejte pozor, az se budete vracet do mesta, vrazda vam jen tak projit nemusi (to je pro vsechny)
Odesláno 25.03.2007 10:20
4 ? me se zda ze tam vidim jen vulgarituPekny...
Autorovi topicu bych doporucil se zamyslet, z toho screenu a z toho co tu rikal vidim na jejich strane minimalne 4 prohresky.
Ale nic to nemeni na tom, ze jestli se chcete vrazdit kvuli cenam vyrobku, tak si dejte pozor, az se budete vracet do mesta, vrazda vam jen tak projit nemusi (to je pro vsechny)
Odesláno 25.03.2007 10:20
Pekny...

Odesláno 25.03.2007 10:27
nehdolám ten flame číst, ale s timhle naprosto souhlasim, každej druhej prodává pod cenou kámošům, jakmile ale se někdo vyprdne na přetvářku a napíše do ceníku za kolik doopravdy prodává, tak se ostatní hned čertí.. nepodporuju nízký ceny, astera popravdě moc dobře nesnášim, ten print ukazuje na pokus o spánek během boje, ale v jednom souhlasim- všichni jste stejný, prodáváte kámošům pod cenou, ale jakmile se s tim někdo netají a zlikviduje vás nízkejma cenama, tak se začnete chovat jak zvířataProtoze poukazuju na to ze proc to zacalo. Proste kdyz zacne prodavat kamos za smesne ceny tak se to prehlidne a kdyz nekdo koho neznam tak zacina "spinava valka" (vyrazeni zbrani,utoceni bez odporu,utoky na odpocivadlech atd)
Ver tomu ze mne tech 3k expu tak nemrzi jak ten styl teto valky

Odesláno 25.03.2007 10:38
nehdolám ten flame číst, ale s timhle naprosto souhlasim, každej druhej prodává pod cenou kámošům, jakmile ale se někdo vyprdne na přetvářku a napíše do ceníku za kolik doopravdy prodává, tak se ostatní hned čertí.. nepodporuju nízký ceny, astera popravdě moc dobře nesnášim, ten print ukazuje na pokus o spánek během boje, ale v jednom souhlasim- všichni jste stejný, prodáváte kámošům pod cenou, ale jakmile se s tim někdo netají a zlikviduje vás nízkejma cenama, tak se začnete ch
ovat jak zvířata
znamim iba za licencie , preco by nie? aj oni mne pomozu na tom nic zle nevidim
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních