PÁD DÉMONY
Odesláno 04.04.2007 09:57

Odesláno 05.04.2007 13:20
Tak jak jinak vono to je fakt vzruso jak rikakl tomi kdyz tam des poprve *pokyvuje hlavou* kdyz sem pak hral s templarema uz to zevsednelo mozna proto ze tam chodili jak do supermarketu .o)Tobě přijde jako vzrůšo někam jít a hebnout tam?
Ale proč by ne vlastně, takovejch sebevrahů bez pudu sebezáchovy tady sou mraky.
Chudinka Fira *pomyslí si*, kdyby jen věděla... Cedric se nám pěkne vybarvil, hambář jeden, že se nestydí.. Jedné nakupuje dárky a dvoří se, kde může, s druhou si užívá na nepočestném loži v kdejaké krčmě *otřepe se opovržením*. Ještě, že jsem se to dozvěděla včas a výjdu z toho s neposkvrněným štítem.. *hrdě zvedne hlavu a přimhouří své krásné oči*... A až zase příjde s tím, že se do mě zamiloval na první pohled a že jako jediné mi svěří hrozné tajemství, lukem ho přetáhnu po hlavě a odtáhnu do doupěte obrů, ať si tam pohraje s pár přítulnýma pejskama *hlasitě se rozchichotá nad skvěle promyšleným nápadem a odskotačí neznámo kam*..
hehe nezapomen ze to co sem uverejnil (za coz se ted omlouvam mel sem to hodit privatne jen na dm forum .o) tva postava nevi prece jde jen o hru a nemyslel sem to zle
Bééééé´ďoooooooooo !!! Já tě asi uškrtiiiiim !!!!
Ja sem meda beda prece bys mi neublizil

#213 Host_Ammazonca_*
Odesláno 05.04.2007 20:20
na ten prazskej 14tyho??Tak jak jinak vono to je fakt vzruso jak rikakl tomi kdyz tam des poprve *pokyvuje hlavou* kdyz sem pak hral s templarema uz to zevsednelo mozna proto ze tam chodili jak do supermarketu .o)
hehe nezapomen ze to co sem uverejnil (za coz se ted omlouvam mel sem to hodit privatne jen na dm forum .o) tva postava nevi prece jde jen o hru a nemyslel sem to zle
Ja sem meda beda prece bys mi neubliziljo na sraz jedu ;)
#215 Host_Hanahh_*
Odesláno 05.04.2007 20:37
hele to s tím umíráním a chození na místa poprvý sem říkal já a ne Tomi :]Tak jak jinak vono to je fakt vzruso jak rikakl tomi kdyz tam des poprve *pokyvuje hlavou* kdyz sem pak hral s templarema uz to zevsednelo mozna proto ze tam chodili jak do supermarketu .o)
Ja sem meda beda prece bys mi neubliziljo na sraz jedu ;)
#223 Host_Hanahh_*
Odesláno 10.04.2007 14:37
Odesláno 10.04.2007 15:10

Odesláno 10.04.2007 15:17
#227 Host_Hanahh_*
Odesláno 10.04.2007 16:12

Odesláno 10.04.2007 20:45
Odesláno 11.04.2007 15:43
#234 Host_Ammazonca_*
Odesláno 12.04.2007 09:23
Tak se nehadejte panove... Radeji se pojdte domluvit, sestavte nejakou peknou silnou skupinu a ukazte Penelopce nebo Ammazonce nejake nove akcni zakouti Demony
Děkuji všem ochotným hráčům, kteří Penelopku vytáhli do centra dění
- Anria jí ukázala pevnost banditů, Bránu osudu atd..
- Hube Tanes ji přibral na výpravu do Doupěte zla (z té si moc nepamatuje, hodně času trávila na chladné zemi

- s Jonelethem včera prozkoumala 4. patro krypty
- a Justínka měla dobrou vůli, i když jejich výprava pak ztroskotala na nedostatku žluťásků

Během pár dnů budu mít konečně všemi zmiňovaný "únik" a snad i lepší výbavičku, tak se pak ráda připojím a snad budu i víc prospěšná

Jupiiiiii, hurááááááááá, juhůůůůůůůůůůůů

Odesláno 12.04.2007 11:35
#236 Host_Ammazonca_*
Odesláno 12.04.2007 11:37
Ted nam sebrali rezani hlav.Myslite ze to prispeje k padu demony?Neprispeje to k vice PvP soubojum?kazdej se bude vrhat po hlave do souboju,nemuze se mu prece nic stat,bud ho zvedne Olios nebo kamarad klerik....
Já si naopak myslím, že by těch nesmyslných soubojů mohlo ubývat.. Samolibí hráči nebudou mít možnost odnést si z boje trofej a důvod se tím pak někde chlubit, mohl by být klid..

Odesláno 12.04.2007 11:39
jo zapomnel sem na disarm a par hracu co se neboji ty zbrane slohnout...Mozna by bylo dobry aktualizovat pravidla.Jak to vidite?Já si naopak myslím, že by těch nesmyslných soubojů mohlo ubývat.. Samolibí hráči nebudou mít možnost odnést si z boje trofej a důvod se tím pak někde chlubit, mohl by být klid..
#239 Host_Ammazonca_*
Odesláno 12.04.2007 12:12
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních