ale aj tak mi to moc nesedi tak neh tym doticnym viacej pada z mrtvoliek, ale na poklady chodievaju ani nie hornici , ci no zopar krajcirou poznam, proste postavy *nebude menovat* ktore uz musia mat aj par milionov proste stale a stale chodievaju na poklad (aj pred upravou) ale nikdy nema viac ako 9 lvl na co mu to je? toklo penazi? ich prehadzuju vydlami v banke?

Vis o tom ze ty poklady co nejvic nesou a vyberes je sam sou do 10lvlu?Takze 9lvl je idelani na jejich vybirani.Tudiz tam hornik jaksi chodit ani nemuze ne?Ukaz mi hornika kterej ma lvl 9 a kope zlato

(a nema DM support

)
Mno a jak znamo penez neni nikdy dost.
Mno ono nakoupit vybavu neco stoji.Treba rubicit.(nedavam zlato ani syenit schvalne) komplet te prijde na bratru 150 k tusim.A to nebude ex.Zbran.Chces ex?Zaplat si dalsich ehm 80k pri stesti? dale mame verdik brnko (podle jasona tusim?) 200k helma (netusim nevzpomenu si) hadam 80k?
zbran?pod 200 nejde.
dalsi kovy neberu v potaz
secteno podtrzeno cca 650k...a to mas "jen" brneni z verdu pripocitej si sem tam lahvace na expeni plus dalsi veci.to mame tak 700k (urco to bude vic)
Pripadne si pridej ekvivalnetni veci pro neplechovky.
Ted muzes pripocitat i vsazani kaminku,maly sou o nicem tak pocitej stredni...Zajimave sumy ze?
Plus tak 50k na craft? hruby prumer ...