Skočit na obsah

Fotka

Kdo myslite

• Please log in to reply
298 odpovědí na toto téma

#211 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 22:59

No a ted mi rekni proc se navazis do me.

Zobrazit příspěvek

Tiez si vravim ake zaujimave .. mame tu 2 hracov co preukazatelne klonovali, ale akosi sa navazaju nejak uplne inam .. mozno je to tym, ze to tu citas narozdiel od masaka :cool:
  • 0

#212 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 23:03

No a ted mi rekni proc se navazis do me.

Zobrazit příspěvek

nu až se budu navážet do tebe truhlo věř mi že to poznáš
  • 0

#213 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 23:11

Tiez si vravim ake zaujimave .. mame tu 2 hracov co preukazatelne klonovali, ale akosi sa navazaju nejak uplne inam .. mozno je to tym, ze to tu citas narozdiel od masaka  :cool:

Zobrazit příspěvek

anebo masak nemá tak silný žaludek

PS... Valdo nikdo nám přeci nepotvrdil že Truhlík klonoval... ale on přeci Aliho prásknul pomoci svých tajem opředenýh screenu....
  • 0

#214 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.01.2007 23:15

slovo pro godzillaka : peace, bral jsem tě takovýho cholerika-pohodáře, jakej jsi byl...

Zobrazit příspěvek

nojono asi jsme z toho udelali takove dualni cholericke vystoupeni :clap_1: takze ja tobe taky peace :smile:

jen v tom praskani na ty klonovace si mohl teda byt konkretnejsi

:cool: PS jen me asi trefi slak ja kdyz prehazoval bylinky tak sem mel v gatach nadelano a tady se prehazovali melouny a kaprici :smile: no nejsem ja vul ze sem taky neprehazoval vic
  • 0

#215 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 23:21

:cool: PS jen me asi trefi slak ja kdyz prehazoval bylinky tak sem mel v gatach nadelano a tady se prehazovali melouny a kaprici :smile:  no nejsem ja vul ze sem taky neprehazoval vic

Zobrazit příspěvek

bud rád že te nechytli... všude se loví jen malé ryby... co se sumci.... bys šel sedět na měsíc ani bys nemuk
  • 0

#216 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.01.2007 23:25

bud rád že te nechytli... všude se loví jen malé ryby... co se sumci.... bys šel sedět na měsíc ani bys nemuk

Zobrazit příspěvek

*orosi se az na riti* uf sem mel ale kliku :cool: beztak bych dostal exemplarni potrestani a ve slatu by bylo o ukrizovanyho vic
  • 0

#217 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 23:28

PS... Valdo nikdo nám přeci nepotvrdil že Truhlík klonoval... ale on přeci Aliho prásknul pomoci svých tajem opředenýh screenu....

Zobrazit příspěvek

Tak ja ani netvrdim ze klonoval, myslel som tych dalsich dvoch :smile:
A na ten screen si pamätam, aj ked on sa tusim objavil az po wipe, ked sa prevavilo ze A. mal v tom prsty - takze o nejakom prasknuti sa asi neda hovorit, kazdopadne to A. zahral pekne, zrazu ma pokoj a v klude si hraje :cool:
  • 0

#218 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 23:34

btw: kedyze uz vymenite sefa modulu? jeho nezaujem, biedna aktivita a mimoznost je snad uz dost evidentna.

Zobrazit příspěvek

tak tak, myslím že tohle je žhavé téma. Moc dlouho se spalo na vavřínech.
  • 0

#219 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 23:34

Tak ja ani netvrdim ze klonoval, myslel som tych dalsich dvoch  :cool:

Zobrazit příspěvek

uf to jsem si oddych, já jen aby nedošlo k nějakým mýlkám při interpretaci...
  • 0

#220 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.01.2007 23:39

Zobrazit příspěvek

hele dyt ty taky prehazujes veci :cool: tak tu moc neposkakuj a pod semnou do rady
  • 0

#221 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 23:41

hele dyt ty taky prehazujes veci  :cool: tak tu moc neposkakuj a pod semnou do rady

Zobrazit příspěvek

četo nabít! ke střelbě připravit! ale co to kecám, prskavky namaxovat IGMS
  • 0

#222 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 05.01.2007 23:51

*zahazuje cernou pasku z oci a dava si posledni cigarko, z krabicky nabizi Garretovi*
  • 0

#223 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 06.01.2007 00:27

bejt tebou ty náhražko Lorda, radši smeknu před pravým Lordem a nepeskuju tu....

Zobrazit příspěvek

Já bejt tebou ty mocichtivej kašpare, tak se dám na lečení. Abys pak někoho neukřižoval ve jménu Oliose.Myslím jako v realu, no ano milovaný Otče. Hlavně mi neříkej synu. Nastavte mi prsten. Až na Věky. Jistě velmistře.

Před pravým "Lordem" si můžeš kleknout leda ty. Ale ty radši necháš ty šášuly z tvého Mocného cechu, aby ti zobali z ruky :D Za recept na fullheal, ale nech si něco v záloze, aby ti pak nenachcali na hlavu, až jim nebudeš mít co nabídnout...no ano, čistá ekonomie, to přece dobře znáš ne?

A až mi budeš příště říkat, že ti o peníze nejde, tak si to nech. Mně je to jasný, že když ti truhly praskaj ve všech, že jsou ti nějaký prachy u prdele :D Navíc když prachy na Demoně znamenaj kulový.

No, potřebuju si trošku udělat prázdniny od fóra a napadlo mě, že tohle by mohl bát skvělej způsob, dvě mouchy jednou ranou.

Původně jsem chtěl napsat, že jsi pro mě pěkný KOKOT, ale nějak tu vulgaritu nemůžu přetlačit přes hubu, přestože je na místě.
  • 0

#224 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 00:47

Já bejt tebou ty mocichtivej kašpare, tak se dám na lečení. Abys pak někoho neukřižoval ve jménu Oliose.Myslím jako v realu, no ano milovaný Otče. Hlavně mi neříkej synu. Nastavte mi prsten. Až na Věky. Jistě velmistře.

Před pravým "Lordem" si můžeš kleknout leda ty. Ale ty radši necháš ty šášuly z tvého Mocného cechu, aby ti zobali z ruky :D Za recept na fullheal, ale nech si něco v záloze, aby ti pak nenachcali na hlavu, až jim nebudeš mít co nabídnout...no ano, čistá ekonomie, to přece dobře znáš ne?

A až mi budeš příště říkat, že ti o peníze nejde, tak si to nech. Mně je to jasný, že když ti truhly praskaj ve všech, že jsou ti nějaký prachy u prdele :D Navíc když prachy na Demoně znamenaj kulový.

No, potřebuju si trošku udělat prázdniny od fóra a napadlo mě, že tohle by mohl bát skvělej způsob, dvě mouchy jednou ranou.

Původně jsem chtěl napsat, že jsi pro mě pěkný KOKOT, ale nějak tu vulgaritu nemůžu přetlačit přes hubu, přestože je na místě.

Zobrazit příspěvek

nu někdo kašpar někdo ne.. co naděláš.... to prostě nezměníš....

a realita.. suď někoho jen když ho poznáš.. jinak jsi jen chudák...

Pravý Lord.. pravý Lord se nebojí stanout tváří v tvář Alomarovi a sám uzmout krystal.... a jiný... ten si udělá obchodníka a krystal si prostě koupí.... zda je taky Pravý na to už můžem mít každý svůj názor....

a zvát někoho respektive několik lidí šášulou, no chlapče to chce odvahu... a kdybys lépe čet míň hovořil zjistil bys že většina z nich recept na full zná, on je tak profláklej že to není nic těžkého, ale zde jde o hru a to jsi asi moc nepochopil... nu a ekonomiku, tu myslím znám, aspon mi na to dali diplom, no možná se spletli :cool:

no budeš se divit, opravdu mi o prachy nejde, to ti řekne asi většina lidí co se mnou hrajou.... že nějaké mám to je pravda, ale ve srovnání s bohatou TOP vrstvou to není nic horentního....

nu a že jsem pro tebe KOKOT mě, upřímě, věř vůbec netrápí, názor na tebe jsem si již dávno udělal....
  • 0

#225 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 00:53

nu někdo kašpar někdo ne.. co naděláš.... to prostě nezměníš....

a realita.. suď někoho jen když ho poznáš.. jinak jsi jen chudák...

Pravý Lord.. pravý Lord se nebojí stanout tváří v tvář Alomarovi a sám uzmout krystal.... a jiný... ten si udělá obchodníka a krystal si prostě koupí.... zda je taky Pravý na to už můžem mít každý svůj názor....

a zvát někoho respektive několik lidí šášulou, no chlapče to chce odvahu... a kdybys lépe čet míň hovořil zjistil bys že většina z nich recept na full zná, on je tak profláklej že to není nic těžkého, ale zde jde o hru a to jsi asi moc nepochopil... nu a ekonomiku, tu myslím znám, aspon mi na to dali diplom, no možná se spletli  :cool:

no budeš se divit, opravdu mi o prachy nejde, to ti řekne asi většina lidí co se mnou hrajou.... že nějaké mám to je pravda, ale ve srovnání s bohatou TOP vrstvou to není nic horentního....

nu a že jsem pro tebe KOKOT mě, upřímě, věř vůbec netrápí, názor na tebe jsem si již dávno udělal....

Zobrazit příspěvek

Hlavně mocichtivej bys neměl vypustit, kašpary mám rád, ti alespoň pobaví.

Máš pravdu, otevřel jsi mi oči, moc se omlouvám těm, co jsem nazval "šášuly", oni se jen nechali omámit, bohužel.

Nespletli, jestli někdo zaslouží diplom z ekonomie, tak seš to ty! Vždyť to jsem přesně psal. Teď už jenom bomby na Bagdád ; ) (ačkoli tohle už je krapet přitažené za vlasy)

O prachy ne, to kouzelné slůvko Moc, já vím.

Gratuluji.

btw. Ekonomika není ekonomie, možná se fakt sekli.
A že jde o hru je mi naprosto jasné, ale neříkej mi, že jsi takový roleplayer, že Geralt nenese tvé rysy? To bych musel uznale smeknout.
  • 0

#226 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 01:27

Hlavně mocichtivej bys neměl vypustit, kašpary mám rád, ti alespoň pobaví.

Máš pravdu, otevřel jsi mi oči, moc se omlouvám těm, co jsem nazval "šášuly", oni se jen nechali omámit, bohužel.

Nespletli, jestli někdo zaslouží diplom z ekonomie, tak seš to ty! Vždyť to jsem přesně psal. Teď už jenom bomby na Bagdád ; ) (ačkoli tohle už je krapet přitažené za vlasy)

O prachy ne, to kouzelné slůvko Moc, já vím.

Gratuluji.

btw. Ekonomika není ekonomie, možná se fakt sekli.
A že jde o hru je mi naprosto jasné, ale neříkej mi, že jsi takový roleplayer, že Geralt nenese tvé rysy? To bych musel uznale smeknout.

Zobrazit příspěvek

mocichtivěj.. jen furt nevím jestli chudák stařec Gerald nebo já :-))

takže omámení šášulové, chudáci teda.....

bomby na bagdád, ale to zas nebude ropa... ach....

moc se rovná prachy ne?

no jo jsi šikula akonomika není to co ekonomie... jen já hlava stará snad něke tvrdil že je? ne dobré je to oči slouží, netvrdil :-)) jest třeba přesně číst anebo citovat :smile:

Geralt mé rysy? to nechť posoudí jiní, jež mě znají.... mám svou nabubřelou představu, ale nedovolím si ji tu prezentovat....

jinak děkuji za Gratulaci :cool:
  • 0

#227 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 01:30

mocichtivěj.. jen furt nevím jestli chudák stařec Gerald nebo já :-))

takže omámení šášulové, chudáci teda.....

bomby na bagdád, ale to zas nebude ropa... ach....

moc se rovná prachy ne?

no jo jsi šikula akonomika není to co ekonomie... jen já hlava stará snad něke tvrdil že je? ne dobré je to oči slouží, netvrdil :-)) jest třeba přesně číst anebo citovat  :smile:

Geralt mé rysy? to nechť posoudí jiní, jež mě znají.... mám svou nabubřelou představu, ale nedovolím si ji tu prezentovat....

jinak děkuji za Gratulaci  :smile:

Zobrazit příspěvek

Moc se rovná prachy, ale na Démoně to neplatí.

Psal jsi, že na ekonomiku ti dali diplom, ale mám dojem, že to, že levnější rohlík je lepší, ví i moje babička.
Nebo žeby to nebyl diplom na ekonomiku?
No nic, jsi ztracený případ, synu. :cool:

*jde si roztrhat letáky na nástěnce*
  • 0

#228 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 01:51

Zobrazit příspěvek

Nezlob, mozna se ti Nairen zda laxni, netvurci nebo jakej. Ale bud rad ze je takovej jakej je, umi si udelat cas a poslechnout si nazory, dokonce i lidi ktere nemiluje. Je to klidas, pro leadra modulu dost podstatne. Ma cit pro vnimani okoli, taktez dulezite.
Je spousta veci ktere by se dali delat mozna lepe, otazka je jake jine negativni veci by to mohlo vyvolat.
  • 0

#229 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 06.01.2007 02:05

Aj to se tu ale rozjelo... :cool:
(jen to chtelo nechat na rano, aby ostatni taky nebyli ochuzeni..)
  • 0

#230 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 09:00

htel sem se je :smile: n zeptat tady teh rozumbradu.. teda pardon
proste bi mne zaimalo pac tu nekdo neco takoveho pripomnel, ohledne vimeny hlavniho DM
prepokladam ze po Nairenovi bi mnel nastoupit Sepha ze..
tim bih htel podotknout hracum a hlavne tem co se snazi hrat trosku pk ze bi to bilo peklo na zemi, ano urcite bi se dodrzovali pravidla max.. ale jenom ta prdstava treba ze si wikinka ukaze prstem na panacka a ten si tu uz nezahraje, no comennt :cool:

mno tak sem stim, doufam ze ste se taky blbe vispali :smile:
  • 0

#231 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 09:30

Nezlob, mozna se ti Nairen zda laxni, netvurci nebo jakej. Ale bud rad ze je takovej jakej je, umi si udelat cas a poslechnout si nazory, dokonce i lidi ktere nemiluje. Je to klidas, pro leadra modulu dost podstatne. Ma cit pro vnimani okoli, taktez dulezite.
Je spousta veci ktere by se dali delat mozna lepe, otazka je jake jine negativni veci by to mohlo vyvolat.

Zobrazit příspěvek

Pakliže vycházíme z toho že šéf modulu je pouze někdo kdo ve chvílích největší nouze přijde s porhlášením které nemá valnou hodnotu, pokud šéfem modulu má být člověk, který všechno zahraje do outu je jen jakousi šedou eminencí v pozadí, pak je Nairen na svém místě.
Já však od šéfa modulu očekávám něco jiného, tenhle názor nezdílím jen já ale valna většina lidí se kterýma jsem tohle probíral.
  • 0

#232 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 09:45

Zobrazit příspěvek

nevím jak tobě, ale mě tohle přijde dost jako tváří v tvář

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  alomar.jpg   307.58K   82 Počet stažení

• 0

#233 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 10:15

Zobrazit příspěvek

Nairen je tvuj pribuzny ?
  • 0

#234 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 10:48

Zobrazit příspěvek

Jasne delat [sedmikráska] je lepsi nez se do nekoho srat...
  • 0

#235 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 10:52

uz se perou ? :cool:
  • 0

#236 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 11:48

htel sem se je :smile: n zeptat tady teh rozumbradu.. teda pardon
proste bi mne zaimalo pac tu nekdo neco takoveho pripomnel, ohledne vimeny hlavniho DM
prepokladam ze po Nairenovi bi mnel nastoupit Sepha ze..
tim bih htel podotknout hracum a hlavne tem co se snazi hrat trosku pk ze bi to bilo peklo na zemi, ano urcite bi se  dodrzovali pravidla max.. ale jenom ta prdstava treba ze si wikinka ukaze prstem na panacka a ten si tu uz nezahraje, no comennt  :cool:

mno tak sem stim, doufam ze ste se taky blbe vispali :thumbup:

Zobrazit příspěvek

no, fakt zasnu, jak tady nekdo nemuze uz rok prekousnout, ze dostal od DEEKINA s BLEDULI ban :D Jo a mimochodem, nedostali jste ho proto, ze by nekdo ukazal prstem, ale za VASE neslusne chovani k DMs ;o)) Ale to uz vase hlavicky plne ukrivdeni nejak nezvladly pojmout ;o)))

Ale pobavil jsi mne zase jednou :o))
  • 0

#237 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 11:57

nevím jak tobě, ale mě tohle přijde dost jako tváří v tvář

Zobrazit příspěvek

ale jo přijde, taky mám takový screen, jako většina 30 lvl postav, ale musíš tu větu dočíst .... a uzmout krystal, ne jej koupit....
  • 0

#238 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 12:17

Nezlob, mozna se ti Nairen zda...

Zobrazit příspěvek

Něco obdobného jsem chtěl napsat. Tak teď jen napíšu že s tím souhlasim.
  • 0

#239 Host_coufal_*

Host_coufal_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 12:20

To pane jo, tady se to teda hada.

ja sice vubec nevim, o co tu de, ale je to dost husty :)))

Proboha lidi, dyt vy delate, jako by slo o zivot! Dyt je to jen hra! Tady je vic hnusu nez v ceky politice, ano a to myslim i posledni dobu.

Ja tady teda hraju jen obcas a bavi me to, je to neco co jsem este nepoznal, ale nekteri z vas jak to tady ctu by asi meli jit na chvili na vzduch a zamyslet se, kvuli cemu se tady hadate.
  • 0

#240 Host_JebigovicJebiga_*

Host_JebigovicJebiga_*
  • Host

Odesláno 06.01.2007 12:20

no, fakt zasnu, jak tady nekdo nemuze uz rok prekousnout, ze dostal od DEEKINA s BLEDULI ban :D Jo a mimochodem, nedostali jste ho proto, ze by nekdo ukazal prstem, ale za VASE neslusne chovani k DMs ;o)) Ale to uz vase hlavicky plne ukrivdeni nejak nezvladly pojmout ;o)))

Ale pobavil jsi mne zase jednou :o))

Zobrazit příspěvek

no sem rad ze se bavis.. ten ban sme preboleli.. banu bilo a bude :cool:
osobne mi to neva.. a ty keci co tu meles si neh pro spehu.. zapomnelas jsi ho tam jenovat s deekinem a bleduli.. nehci se s tebou douhadovat o necem, co vim jak a proc se to stalo..
jediny co mi tu dokazujes je jak si .........

a precti si co jsem psal.. ja sem nenaznacil nic o banu, akorat si dokazu predstavit sephu jako hlavni DM a nedokazu si predstavit nasledovne tve hovani..
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních