No a ted mi rekni proc se navazis do me.
Tiez si vravim ake zaujimave .. mame tu 2 hracov co preukazatelne klonovali, ale akosi sa navazaju nejak uplne inam .. mozno je to tym, ze to tu citas narozdiel od masaka

Odesláno 05.01.2007 23:11
anebo masak nemá tak silný žaludekTiez si vravim ake zaujimave .. mame tu 2 hracov co preukazatelne klonovali, ale akosi sa navazaju nejak uplne inam .. mozno je to tym, ze to tu citas narozdiel od masaka
Odesláno 05.01.2007 23:15
slovo pro godzillaka : peace, bral jsem tě takovýho cholerika-pohodáře, jakej jsi byl...
Odesláno 05.01.2007 23:21
bud rád že te nechytli... všude se loví jen malé ryby... co se sumci.... bys šel sedět na měsíc ani bys nemuk
PS jen me asi trefi slak ja kdyz prehazoval bylinky tak sem mel v gatach nadelano a tady se prehazovali melouny a kaprici
no nejsem ja vul ze sem taky neprehazoval vic
Odesláno 05.01.2007 23:28
Tak ja ani netvrdim ze klonoval, myslel som tych dalsich dvochPS... Valdo nikdo nám přeci nepotvrdil že Truhlík klonoval... ale on přeci Aliho prásknul pomoci svých tajem opředenýh screenu....
Odesláno 05.01.2007 23:51
Odesláno 06.01.2007 00:27
Já bejt tebou ty mocichtivej kašpare, tak se dám na lečení. Abys pak někoho neukřižoval ve jménu Oliose.Myslím jako v realu, no ano milovaný Otče. Hlavně mi neříkej synu. Nastavte mi prsten. Až na Věky. Jistě velmistře.bejt tebou ty náhražko Lorda, radši smeknu před pravým Lordem a nepeskuju tu....
Odesláno 06.01.2007 00:47
nu někdo kašpar někdo ne.. co naděláš.... to prostě nezměníš....Já bejt tebou ty mocichtivej kašpare, tak se dám na lečení. Abys pak někoho neukřižoval ve jménu Oliose.Myslím jako v realu, no ano milovaný Otče. Hlavně mi neříkej synu. Nastavte mi prsten. Až na Věky. Jistě velmistře.
Před pravým "Lordem" si můžeš kleknout leda ty. Ale ty radši necháš ty šášuly z tvého Mocného cechu, aby ti zobali z ruky :D Za recept na fullheal, ale nech si něco v záloze, aby ti pak nenachcali na hlavu, až jim nebudeš mít co nabídnout...no ano, čistá ekonomie, to přece dobře znáš ne?
A až mi budeš příště říkat, že ti o peníze nejde, tak si to nech. Mně je to jasný, že když ti truhly praskaj ve všech, že jsou ti nějaký prachy u prdele :D Navíc když prachy na Demoně znamenaj kulový.
No, potřebuju si trošku udělat prázdniny od fóra a napadlo mě, že tohle by mohl bát skvělej způsob, dvě mouchy jednou ranou.
Původně jsem chtěl napsat, že jsi pro mě pěkný KOKOT, ale nějak tu vulgaritu nemůžu přetlačit přes hubu, přestože je na místě.
Odesláno 06.01.2007 00:53
Hlavně mocichtivej bys neměl vypustit, kašpary mám rád, ti alespoň pobaví.nu někdo kašpar někdo ne.. co naděláš.... to prostě nezměníš....
a realita.. suď někoho jen když ho poznáš.. jinak jsi jen chudák...
Pravý Lord.. pravý Lord se nebojí stanout tváří v tvář Alomarovi a sám uzmout krystal.... a jiný... ten si udělá obchodníka a krystal si prostě koupí.... zda je taky Pravý na to už můžem mít každý svůj názor....
a zvát někoho respektive několik lidí šášulou, no chlapče to chce odvahu... a kdybys lépe čet míň hovořil zjistil bys že většina z nich recept na full zná, on je tak profláklej že to není nic těžkého, ale zde jde o hru a to jsi asi moc nepochopil... nu a ekonomiku, tu myslím znám, aspon mi na to dali diplom, no možná se spletli![]()
no budeš se divit, opravdu mi o prachy nejde, to ti řekne asi většina lidí co se mnou hrajou.... že nějaké mám to je pravda, ale ve srovnání s bohatou TOP vrstvou to není nic horentního....
nu a že jsem pro tebe KOKOT mě, upřímě, věř vůbec netrápí, názor na tebe jsem si již dávno udělal....
Odesláno 06.01.2007 01:27
mocichtivěj.. jen furt nevím jestli chudák stařec Gerald nebo já :-))Hlavně mocichtivej bys neměl vypustit, kašpary mám rád, ti alespoň pobaví.
Máš pravdu, otevřel jsi mi oči, moc se omlouvám těm, co jsem nazval "šášuly", oni se jen nechali omámit, bohužel.
Nespletli, jestli někdo zaslouží diplom z ekonomie, tak seš to ty! Vždyť to jsem přesně psal. Teď už jenom bomby na Bagdád ; ) (ačkoli tohle už je krapet přitažené za vlasy)
O prachy ne, to kouzelné slůvko Moc, já vím.
Gratuluji.
btw. Ekonomika není ekonomie, možná se fakt sekli.
A že jde o hru je mi naprosto jasné, ale neříkej mi, že jsi takový roleplayer, že Geralt nenese tvé rysy? To bych musel uznale smeknout.
Odesláno 06.01.2007 01:30
Moc se rovná prachy, ale na Démoně to neplatí.mocichtivěj.. jen furt nevím jestli chudák stařec Gerald nebo já :-))
takže omámení šášulové, chudáci teda.....
bomby na bagdád, ale to zas nebude ropa... ach....
moc se rovná prachy ne?
no jo jsi šikula akonomika není to co ekonomie... jen já hlava stará snad něke tvrdil že je? ne dobré je to oči slouží, netvrdil :-)) jest třeba přesně číst anebo citovat![]()
Geralt mé rysy? to nechť posoudí jiní, jež mě znají.... mám svou nabubřelou představu, ale nedovolím si ji tu prezentovat....
jinak děkuji za Gratulaci
Odesláno 06.01.2007 01:51
Nezlob, mozna se ti Nairen zda laxni, netvurci nebo jakej. Ale bud rad ze je takovej jakej je, umi si udelat cas a poslechnout si nazory, dokonce i lidi ktere nemiluje. Je to klidas, pro leadra modulu dost podstatne. Ma cit pro vnimani okoli, taktez dulezite.tak tak, myslím že tohle je žhavé téma. Moc dlouho se spalo na vavřínech.
Odesláno 06.01.2007 02:05
Odesláno 06.01.2007 09:00
Odesláno 06.01.2007 09:30
Pakliže vycházíme z toho že šéf modulu je pouze někdo kdo ve chvílích největší nouze přijde s porhlášením které nemá valnou hodnotu, pokud šéfem modulu má být člověk, který všechno zahraje do outu je jen jakousi šedou eminencí v pozadí, pak je Nairen na svém místě.Nezlob, mozna se ti Nairen zda laxni, netvurci nebo jakej. Ale bud rad ze je takovej jakej je, umi si udelat cas a poslechnout si nazory, dokonce i lidi ktere nemiluje. Je to klidas, pro leadra modulu dost podstatne. Ma cit pro vnimani okoli, taktez dulezite.
Je spousta veci ktere by se dali delat mozna lepe, otazka je jake jine negativni veci by to mohlo vyvolat.
Odesláno 06.01.2007 09:45
Pravý Lord.. pravý Lord se nebojí stanout tváří v tvář Alomarovi a sám uzmout krystal.... a jiný... ten si udělá obchodníka a krystal si prostě koupí.... zda je taky Pravý na to už můžem mít každý svůj názor....
Odesláno 06.01.2007 10:15
Nairen je tvuj pribuzny ?Nezlob, mozna se ti Nairen zda laxni, netvurci nebo jakej. Ale bud rad ze je takovej jakej je, umi si udelat cas a poslechnout si nazory, dokonce i lidi ktere nemiluje. Je to klidas, pro leadra modulu dost podstatne. Ma cit pro vnimani okoli, taktez dulezite.
Je spousta veci ktere by se dali delat mozna lepe, otazka je jake jine negativni veci by to mohlo vyvolat.
Odesláno 06.01.2007 10:48
Nezlob, mozna se ti Nairen zda laxni, netvurci nebo jakej. Ale bud rad ze je takovej jakej je, umi si udelat cas a poslechnout si nazory, dokonce i lidi ktere nemiluje. Je to klidas, pro leadra modulu dost podstatne. Ma cit pro vnimani okoli, taktez dulezite.
Odesláno 06.01.2007 10:52
Odesláno 06.01.2007 11:48
htel sem se je
n zeptat tady teh rozumbradu.. teda pardon
proste bi mne zaimalo pac tu nekdo neco takoveho pripomnel, ohledne vimeny hlavniho DM
prepokladam ze po Nairenovi bi mnel nastoupit Sepha ze..
tim bih htel podotknout hracum a hlavne tem co se snazi hrat trosku pk ze bi to bilo peklo na zemi, ano urcite bi se dodrzovali pravidla max.. ale jenom ta prdstava treba ze si wikinka ukaze prstem na panacka a ten si tu uz nezahraje, no comennt![]()
mno tak sem stim, doufam ze ste se taky blbe vispali
Odesláno 06.01.2007 12:20
Odesláno 06.01.2007 12:20
no, fakt zasnu, jak tady nekdo nemuze uz rok prekousnout, ze dostal od DEEKINA s BLEDULI ban :D Jo a mimochodem, nedostali jste ho proto, ze by nekdo ukazal prstem, ale za VASE neslusne chovani k DMs ;o)) Ale to uz vase hlavicky plne ukrivdeni nejak nezvladly pojmout ;o)))
Ale pobavil jsi mne zase jednou :o))
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních